Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Ayhan Doyuk: Süper-iyonize su

By | 14 comments

YENİ TÜR SUYUN KEŞFİGEZEGENİMİZ İÇİN MUCİZEVİ YENİ TEKNOLOJİLER

Drunvalo Melchizedek
[Bu konferans Drunvalo tarafından verilmiştir]


On yıl önce… Türkiye’de Zikir seslendirmekte olan çok eski Sufi ustalarının küçük bir grubu vardı. Onlar sessizler ve hiç kimse onları bilmiyor. Ve onlar bir şey yaratmaktalar; veya, insanlığın hiç görmediği bir şeyin kendileri vasıtasıyla gelmesine izin veriyorlar. 

Bu adamlardan biri bu gruptan geldi. O da bir Sufi üstadı, 78 yaşında. Yaklaşık 40 yaşında görünüyor ve hissediyor. Onun yaşlı biri olduğunu asla bilmezsiniz. O dünyaya bir şey verdi… Bir miktar su verdi. İnsanlığın hiç görmediği su. Şöyle dedi, “İşte, bu dünyanın iyileşmesi için”. 

Araştırma yapmaya başladılar. Ve bu suyu kirlenmiş bir göle veya kirlenmiş bir nehre her koyduklarında, anında, genellikle 3 – 4 gün içinde tüm gölün, tüm nehrin kesinlikle temizlendiğini, 1000 yıl önceki hali gibi olduğunu gördüler. Çökelti ve içindeki her şeyin bile temizlendiğini gördüler. 

Hiç kimse buna inanamadı, ama buna inanmak zorundaydılar, çünkü bunu görebiliyorlardı. Ama buna inanamadılar. Ve 10 yıldır araştırma yapmaya devam ettiler. 

Ocak ayında, melekler bana dünyada yeni bir şeyin ortaya çıkacağını anlattıkları zaman, benimle temas kurmaya çalıştılar. Ama dünyayı dolaşmakla çok meşguldüm. Onlar denemeye devam ettiler. Ve ben “Hayır, hayır, bunu yapamam, zamanım yok” demeye devam ediyordum. 

Sonunda, yaklaşık üç ay önce, hala zamanım yoktu, ama meleklerin söyledikleri şeyin gerçekten doğru olup olmadığını görmeleri için birlikte çalıştığım bazı insanları Florida’ya gönderdim. Bunlar eğitimli insanlardı ve bunun gerçek bir şey mi yoksa sadece illüzyon mu olduğunu saptayabilirlerdi. Yapamadılar… Bana telefon açtılar ve konuşamadılar bile. Çocuk gibiydiler, çok heyecanlı idiler. “Buna inanamıyorum, bu sahiden gerçek” diyorlardı. 

Sunum Toplantısı


Ve Washington’da, gizli küçük bir odada ordu, Hava Kuvvetleri, CIA, FBI ile bir toplantıdan henüz döndüm. Büyük şirketlerden yaklaşık 15 yüksek seviyede fizikçi ve kimyacı vardı.

Söylediğim şey hakkında dikkatli olacağım, tüm bu dökümanları imzalamak zorundaydım. Ama onlar söyleyebileceğim şeyi söylememe izin veriyorlar ve söyleyebileceğim şey yeterince iyi. 

Onlar önce iki büyük kirli su konteyneri getirdiler. Bunlardan biri lağım gibi kokuyordu. Kahverengi, iğrençti. Onu oraya koydular. İkincisi bir diğer türde sarımsı renkte yeşil kirli su idi, benzin ve petrol gibi kokuyordu ve açıkça içinde kimyasallar vardı. Burnunuzu buna da yakın tutmak zordu. 

box1
Ayhan Doyuk
Bunları yüksek bir şeyin üzerine koydular. Bay Ayhan Doyuk “Şimdi bu bir göle benziyor” dedi. Yaklaşık bir çay kaşığı dolusu su aldı, bu miktarın gerekli olandan fazlası olduğunu, ama daha hızlı olması için bu kadar koyduğunu söyledi. Oraya bir çay kaşığı su koydu ve etki olmaması için geri adım attı. Çok yavaşça, yaklaşık iki saatte bu suların her ikisini de gözledik, kirlilik yavaşça dibe doğru yöneldi. Üstte olan şey hayal edebileceğiniz en temiz, en berrak su idi. Ve hiçbir şey kalmadı, çökelti bile ve her şey kesinlikle temiz suya dönüştü. Bu hakikaten gerçek! 

Sonra bir Japon balığı aldı ve suyun içine koydu, ölmesine neden olacak herhangi kimyasal ya da başka bir şey olup olmadığını görmek için. Ve üç saat sonra, bu küçük balık hala yüzüyordu. 

İlginç olan şey… beni çağırdılar. Tüm bu projenin başkanı ertesi gün beni aradı ve dedi ki, “Buna inanmayacaksın. Balığı sudan çıkarmışlardı ve alt kattaki akvaryuma koymuşlardı, ertesi sabah geldikleri zaman, tüm akvaryum temizdi. 

Saf motor yağını kutudan çıkardılar, kapağı kaldırdılar, bir miktar yağı dışarı aldılar ve yaklaşık 3 – 4 damla su koydular ve salladılar. Anında, 3 saniye içinde, artık motor yağı yoktu. Bunun yerine, balık besini olan proteinler ve amino asitler vardı. Anında. 

Bu ilginç bir benzetim, çünkü petrol milyonlarca yıllık ömrün son ürünüdür. Sondur, siyahtır ve sondur. Ve bu suyla temasa geçtiği zaman, anında beyaza dönüyor ve protein ve amino asitler haline geliyor; yaşamın başlangıcı. 

Süper – iyonize


Bu su nedir? Dış yörüngesinde 3 ekstra elektronu olan sudur. Süper – iyonize su adı verilir. Bunu duyacaksınız. Şüphe yok!

Dünyanın tüm bilim insanları, fizikçileri ve kimyacıları bunu son birkaç yıldır incelemekteler ve gizli tutmaktalar. Onlardan hiç biri, bunun gerçekleştiğini görebilmelerine rağmen, ne olduğunu size açıklayamaz. Bilmiyorlar! Bunu çözemiyorlar. 

Reaksiyonu inceleyerek, bunun tepesinde size anlatamayacağım bir şey var, bu su bilinç imiş gibi görünüyor, o canlı ve ne yaptığını biliyor. Ne yaptığını tam olarak biliyor, çünkü … tek bir tepkimeye, tek bir kimyasal tepkimeye giriyor ve tek bir şey yapıyor, ve benzer türde bir bileşen ile başka bir tepkimeye dönüyor ve yalnızca bilinç tarafından yapılabilecek başka bir şey yapıyor. 

Bu suyla ilgili bir şeyin farklı olduğunu biliyorsunuz, çünkü bir ampulu alırsanız, sıradan bir ampulu ve teli kesersiniz, iki teli bir araya getirirseniz, ampul çalışır. Eğer bu iki teli dielektrik olan suda birleştirirseniz hiçbir şey olmaz, ışıksız bir ampule benzer. Ama eğer telleri süper – iyonize suya koyarsanız, ışık yanar. Hiç kimse bunu daha önce görmedi. Bu, bildiğimiz her şey tarafından imkansızdır. Ve suda elektrik enerjisi akımı vardır bunu sıvı elektronlar olarak tanımlarlar. 

Bu, dünyaya bir armağan olarak Sufi öğretmenlerden ve ustalardan geldi. 

İzmit Körfezini Temizlemek


Türkiye’de İzmit Körfezine gittiler. İzmit körfezi çok kirli. Gezegendeki en kirli su gövdesidir. Saf petrole benzer. Siyahtır. Artık su değildir. Sadece kara petroldür. Ve yüzme havuzuna benzer bu iki büyük tankı götürdüler ve bu kara suyla doldurdular. Tankın biri kontrol için, diğeri deney içindi. Ve bu kirli suya sadece birkaç litre süper – iyonize su koydular. Kirli su o kadar kötüydü ki, yüzeyde siyah kabarcıklar oluşuyordu. Birkaç saatten daha az bir sürede, havuz kristal berraklığına geldi. Temizdi.

Sonra İzmit Körfezine gittiler ve tüm körfez temizlendi, her şey. Ama körfezi bu şekilde tutamazlardı, çünkü körfeze sürekli olarak kirlilik pompalayan oda büyüklüğünde kanallar vardı. Körfezi temiz tutmak istiyorlarsa, bununla uğraşmak zorunda olacaklardı. 

Bununla ilgili ilginç olan bir başka şey, kirli suyun ne olduğuna bakmaksızın, kirli suyun içinde ne olduğuna bakmaksızın, bu kristal temizliğindeki suya dönüşmesi ve hatta pH’ı mükemmel şekilde 7’ye dengelemesidir, bunun ne olduğu önemli değil, neyle başladığınız önemli değil. O bunu bir çok kez yaptı ve şimdi bakmak zorunda bile değil. pH kağıdını batırıyor ve “Bak, 7” diyor. Bunu otomatik olarak yapıyor. Bilinç o sistemde ne yapılacağını tam olarak biliyor ve onu geri nasıl dönüştüreceğini biliyor. 


Karada ve Toprakta da Çalışıyor


Bu su sadece suda değil, toprakta da çalışıyor. Bunu videolarda gösterdiler, büyük çöp yığınlarının olduğu, sürekli yanan metanın bulunduğu çöplük alanlarında yanmayı durduramıyorlar. Bu suyu çöp yığınlarının üzerine spreyleyebiliyorlar ve anında her şey dönüşüyor. Oradaki tüm hidrokarbonlar doğası organik olan gübreye dönüşüyor. Kimyasallardan gelmiş olmalarına rağmen, içinde kimyasallar olmuyor. 

Çöplüğün tüm kokusu gitti, bir parmak şaklatmasında. Gül gibi kokuyor. Tekrar temiz kokuyor. Yangınlar anında sönüyor ve tekrar başlayamıyor. 

Tüm bu toksik şeylerin olduğu yerlerde günler içinde, bu toksik çöplerden bitkiler ve sebzeler büyümeye başlıyor. 

Bu hakikaten gerçek. Şaka değil, hakikaten gerçek. Toprağın altından bunun gibi bir şeyin ortaya çıkacağını hayal etmek zor, ama bu gerçekten oluyor. 

Ayrıca Bir Çok Başka Süper – Olumlu Yan Etkiler


Süper olumlu olan bir çok yan etkiler var ve bunlardan bahsetmeme izin vermiyorlar, çünkü finansal statüko çekirdeğine kadar sallanır. Bu su, normal suyun yapamadığı şeyleri yapıyor, tam onların gözleri önünde, tekrar tekrar. Bizlerde etkisi var ve bizde tam şu anda hayal edemeyeceğimiz etkileri olacak.

Yayılmasına izin verecekleri yan etkilerden birini vermek için, sadece bunlardan birinden söz edeceğim. Bu yangınlar, orman yangınları veya petrol yangınları ya da herhangi türde yangınlar ile ilgili, özellikle söndürülmesi neredeyse imkansız olan benzin ve petrol yangınları. Su bu yangınlar ile temasa geçtiği zaman, anında bu yangınları söndürüyor. Ve bu yangınları yeniden başlatamıyorsunuz. Bunların üzerine kibrit çakabilirsiniz, yeniden yanmazlar, çünkü benzin yanamayan başka bir şeye değişir. Ve bu nedenle, orman yangınları için, bunu yanan ormanlara spreylerlerse, anında yangını söndürür. Ve canlı ağaçlarda, ağaç için süper iyidir, ağaç bunun ardından saatlerce yanamaz. Yangını anında söndürür. Bu, yeni suyun yan etkilerinden sadece bir tanesidir … Bunun ardından gelecek olan şeyi size gerçekten anlatabilmek isterdim. 

Hükümetler Testler Yapıyor


Tam şu anda Rusya ve dünyanın 8 diğer büyük ülkesi tüm bunlar üzerine büyük araştırmalar yapıyorlar. Tüm dünyada gizlice bu suyu kirli göllere ve nehirlere koyuyorlar, tam gözlerinin önünde göller ve nehirler temizleniyor. Bu sadece şaşırtıcı. San Francisco Körfezi gibi bir körfezi alabilirsiniz ve 4 günde suyun 18 metre altını görebilirsiniz. Ve iki ayda, suyun dibine kadar ilerler ve suyun dibindeki çökeltileri proteinlere ve amino asitlere dönüştürür ve kristal berraklığında ve temiz olur. İki ayda! Bu inanılmaz!

Suyun Salıverilmesine İzin Verilecek 


Daha harika olan şey dünyanın hükümetlerinin bunun gerçekleşmesine izin verecek olmasıdır! Farklı nedenlerle bunun gibi bir şeyi çok hızlı bir şekilde durdurabilecek ABD Hava Kuvvetleri ile konuşuyordum. Bunun gerçekleşmesini istiyorlar! Bunun ortaya çıkmasını istiyorlar. Tüm dünyada konuşmakta olduğumuz çeşitli ülkeler de. Birleşmiş Milletler de buna dahil. Hiç kimse buna inanamıyor. Bununla ilgili ne söyleyeceklerini bilmiyorlar. Bu bir mucize, tam şu anda, tam önümüzde gerçekleşen gezegensel bir mucize. 

Soru: Ne zaman?


Drunvalo: Bu gerçekleşiyor. Tam şu anda, Türkiye bunun hakkında çok heyecanlı, bu suyu yaratmak için 48 milyon dolarlık bir tesis inşa ettiler. Ve şimdi dünyada herhangibir yere günde 100,000 ton su gönderebilirler ve bunu yapmaya hazırlanıyorlar. Tüm dünyadaki sözünü ettiğimiz ülkeler buna dahil olmak istiyor, buna bakıyorlar, bunu istiyorlar, ama nasıl ilerleyeceklerini bilmiyorlar, çünkü hiç kimse bunu açıklayamıyor. Dünyadaki hiçbir kimyacı bu suyun bunu nasıl yaptığını açıklayamıyor. Petrol ve suyu alıp karıştıramazsınız. Petrol ve su karışmaz. Ama süper – iyonize su petrol ile karışır. Anında karışır.

Dünyada yeni bir şey ortaya çıktı. Ve bunun gerçekten önemli olduğunu hissediyorum, çünkü hepinizin bildiği gibi, Hopi Yerlilerine ve Hopi kehanetine derinden bağlıyım. Ve Hopi kehaneti, sonraki seviyeye, onların bakış açısına göre beşinci dünyaya bizim bakış açımıza göre dördüncü boyuta girmemizin tam öncesinde, nasıl tüm dünyanın binlerce yıl önceki gibi temiz ve berrak olacağından söz ederler. Okyanuslar, nehirler, gökler, her şey. Ve bu temiz dünyaya sahip olacağız. 

Bu haber yayılmalı


Ve bunu söyledikten sonra, bu dünyada bunun farkında olan ve bunun gerçekleşmesini görmek istemeyen bazı şirketler var. Çoğunlukla petrol şirketleri ve neden olduğunu söyleyemem, ama bunun hafızamızdan çıkmasına izin veremeyiz. Yapabildiğiniz tüm araştırmaları yapın. Bu suyu oluşturan şirketin ismi Aydo World Projects. Adamın ismi Ayhan Doyuk. O dünyaya verdiği, keşfettiği bir şeyi olan mütevazi, güzel bir insandır. Gerçekte bir bilim adamı değil, o Sufidir! Bunu dünyaya yaymaya çalışıyor. Gerçekte baktığınız şey, bu sudan ortaya çıkan yüksek seviyede bilinçtir.


Sufilerin kendileri, bundan söz ettikleri zaman, buna “su” demiyorlar. “O kimyasal reaksiyonlardan geçiyor”, “ o bunu yapıyor”, “o şunu yapıyor” diyorlar. “O” sudaki bilincin doğasını refere ediyor. 

Bu gerçekleşeceğini bildiğim şeyin başlangıcıdır. Bunu size sunabildiğime çok onur duyuyorum. 

Gezegenin Vaftizi


Vaftizin Hristiyan şekli, sadece tek bir kez vaftiz olabilmenizdir ve bu tüm günahları giderir. Bundan sonra, her günahla kendi başınıza baş etmek zorundasınız (kahkaha). Bu eğlenceli kısmı. Aynı şeyi görmek üzereyiz. Sonraki on iki ayda veya on dört ayda, dünyanın temizlendiğini göreceğiz… ve bu tüm dünyanın vaftiz edilmesine benzeyecek. Ve bundan sonra, sorumluluğumuz bir şeyler yaptığımız her seferinde, kim olduğumuzu, nereden geldiğimizi ve tüm bunların gerçekte ne ile ilgili olduğunu – ki bu sevgidir – hatırlamak zorunda olmamızdır. Bu nefret, öfke ve korku ile ilgili değildir.

Soru: Bunu arabalarda kullanabilir misiniz?


Drunvalo: Buna yanıt veremem (kahkaha). Muhtemelen bana soracağınız şeylerin çoğuna aynı yanıtı vermek zorunda kalacağım. Gerçekten beni kısıtladılar, çünkü bu şey bir mucize gibi. Bu su temasa geçtiği her şeyi pozitif bir duruma dönüştürüyor ve dünya için pozitif olan bir şey yaratıyor. Bu, sudaki canlı bilinçtir. 

Soru: Onu satın alabilir misiniz?


Drunvalo: Henüz satılmıyor. Ama bir gün belki. Tam şimdi olan bitenler hükümet seviyesinde. Bunu dünyaya çıkarıp çıkarmamak dünyanın hükümetlerine bağlı. Avustralya ile çalışıyoruz, bunu Avustralya’da yapmaya gideceğiz ve Sidney limanını temizleyeceğiz. Şu anda bunu nasıl yapacağımızı o hükümet ile görüşüyoruz. Körfezi temizlemek için, tek yapmamız gereken sadece körfeze bu suyu spreylemek ve iki ay beklemek. Aynı şey nehirler, göller ve başka her şey için yapılabilir. Geri kalanının anlatabilmeyi dilerdim, ama yapamam.

Soru: Bu su insan bedenlerine ne yapar? 


Drunvalo: Bunu size söyleyemem (kahkaha). Ama bu hepsinin en ilginci olabilir. 

Soru: Nükleer atıklara uygulanır mı?


Drunvalo: Evet. Neredeyse her şeyle başa çıktığı görülüyor. Test etmedikleri ve emin olmadıkları bazı problemler var. Türk hükümeti, “Bu dünyadaki tüm kirlilik problemlerinin en azından %70-80’nini iyileştirmeli” demekte çok muhafazakar. Bunda muhafazakar oluyorlar. Çünkü, bunu şimdi size söyleyebilirim, dünya bankaları ve görevli olan insanlar, eğer bu su gelmeseydi, eğer bunun gibi bir şey gelmeseydi, bu gezegende sadece 3 yılımız kaldığını biliyorlar. Bunu biliyorlar ve buna hazırlanıyorlar. Ve şimdi her şey değişiyor.

Ve gerçekte olan şey, Tanrı mevcut. Tanrı her zaman buradaydı, bizi asla terk etmedi, her zaman bizimleydi ve Tanrıyı unutan bizleriz. Ve Tanrı şimdi kendisini aşikar kılıyor. (Konuşmanın sonu). 

KONUŞMAYI YAZIYA GEÇİRENİN NOTLARI

Bunu okuduktan sonra, insanlığa nasıl bir armağan verildiğini muhtemelen takdir edebilirsiniz. Hayal edebileceğiniz gibi, bazı insanların ve şirketlerin kaybedeceği çok şey var. Eğer bu mesaj yeterince insana ulaşırsa, o zaman belki hükümetler bu muhteşem armağanı baskılamaya ve geciktirmeye çalışmaz. Mesajı mümkün olduğunca çok insana aktarın. Tek bir insan dünyayı kolayca değiştiremeyebilir, ama hepimiz değiştirebiliriz! Gezegeni temizlemeye yardımcı olmak için kendi payınıza düşeni yapın.

Drunvalo Melchizedek bu konuşmayı 1 Mayıs 1999’da Wesak ’99 kutlamasında yaptı. 

Eğer bu doğru ise, ne oldu? Su gizlice kullanılmakta mı? 


Haber için Tolga Yazıcıer'e teşekkürler.

Ayhan Doyuk

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

14 yorum:

  1. Aylardir AY DO kisisel urunlerinin pesindeyim ama ulasamiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefon/Eposta iletişim kurmayı denediniz mi Ferya Hanım?

      Sil
  2. Neden kirli olan sulara konup bu sular temizlenmiyor.
    NEDEN HERŞEY ÜCRETLİ.
    Mesela neden bu sudan bir bardak İzmit K
    örfezine dökülmüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıda da anlatıldığı gibi, Körfezde denenmiş ve işe yaramış. Ancak kalıcı olması için Körfezin kirletilmesine bir son verilmesi gerekiyor. Hem kjirletip hem temizleyemezsiniz.

      Sil
  3. haber kaynakları 2014'ten ama ben daha biraz önce karşılaştım. son durum nedir, bu su ile ne gibi çalışmalar yapıldı bilginiz var mı, zira haber kaynakları hep eski.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu su ile yapılan çalışmalar hakkında bu yazıdan fazla bilgim yok maalesef. Bu yazıdan sonra 3 kişi, bana bu adama ve ürünlerine ulaşmak istediğini ama uzun süredir ona ulaşamadığını söyledi. Pek hoş olmayan gizemli bir durum söz konusu. Aslına bakarsanız bu bilgi daha da eski. Yazı linkteki videoyu kaynak olarak kullanmış. Video Haziran 2012 tarihli.

      Sil

    2. Drunvalo Melchizedek’in Kalpte Yasamak adlı kitabında da havanın temizlenmesi ile ilgili bilgiler var.Umarım doğrudur ve birgün gerçek olur.

      Sil
    3. "Bunlar gerçek olsaydı bugüne kadar birçok insan denemez miydi ve herkes duymaz mıydı "diye kendi kendime sormadan duramıyorum.Keşkeeeeeee........

      Sil
  4. Neden bu bilgi açık kodlu olarak insanlığa sunulmuyor... Ticari baßarı ve para kazanma kaygısı ile yapılan bir ticari ve siyasi girişim bu.
    Çok yakında akp reisi bunu Allahın islamiyete, mehdiye bir armağanı olarak açıklarsa hiç şaşırmayacağım.
    Bu proje bir rte projesine dönüştürülerek dünyaya lanse edilecek gibi görünüyor...
    Bu işte bir terslik var hissim çok kuvvetli ne yazık ki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ragip Abi zaten bu haber aslında eskidi bile. Haberin çıkarıldı video bile Haziran 2012 tarihli. Bu adam susturuldu ya da fena kontrol altında. Ulaşmak isteyenler, ürün almak isteyenler ulaşamıyor. Böyle bir suyun varlığına inanıyorum. Çünkü doğada benzer davranışta başka dinamikler var. Ama bu teknolojiler üstündeki kontrol kalkmadıkça biz ona kavuşamayacağız gibi görünüyor.

      Sil
  5. Calismalar devam ediyor.yakinda aciga cikacak devasa bir proje.baslangici 1992 ye dayaniyor. Yakin takipteyim

    YanıtlaSil
  6. Mehmet Zübeyir bey sizinle mail ortamında görüşebilirmiyim. Esra GÜNEŞ
    aliesra@superonline.com

    YanıtlaSil
  7. Mehmet Zübeyir bey sizinle mail ortamında görüşebilirmiyim. Esra GÜNEŞ
    aliesra@superonline.com

    YanıtlaSil
  8. Mehmet Zübeyir bey
    bu konuyu mail ortamında görüşebilir miyiz?
    nozev@hotmail.com
    Firmaya ulaşamıyorum.

    YanıtlaSil