Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Yükseliş Yolunun Tuzakları

By | 1 comment
Joshua Stone

Yaşamda spiritüel öğretmen, spiritüel psikolog ve talebe olarak yolculuğum boyunca, spiritüel yolun bir çok tuzaklarının farkında vardım. Bu konuda uzman olduğumu düşünüyorum, çünkü bunların çoğuna kendim yakalandım. Aşağıdaki liste üzerine meditasyon yapmanızı ve derin bir şekilde konsantre olmanızı öneririm.

Sözcükler kısa olmasına rağmen, iç görüleri mükemmeldir. Amacım bu dersleri öğrenmemenin neden olduğu ıstıraptan, yükseliş yolunuzdaki gecikmeden kurtulmanızdır. Spiritüel yol bir seviyede çok kolaydır, başka bir seviyede inanılmaz karmaşıktır. Yolun her adımında negatif egonun ve karanlık güçlerin sunduğu cazibeler, kapanlar, tuzaklar vardır.

Hatalar yapmak ve bunlara yakalanmak pek aladır. Endişem uzun zaman boyunca bunlara yapışıp kalmamanız için yardımcı olmaktır.

Yükseliş Yolunun Tuzakları 

1. Kişisel gücünüzü başka birilerine, başka şeylere vermek (Diğer insanlar, bilinçaltı zihniniz, negatif egonuz, beş duyunuz, fiziksel bedeniniz, duygusal bedeniniz, zihinsel bedeniniz, bir guru, Yükselmiş Üstatlar, Tanrı – gücünüzü tüm bunlara veya başka şeylere vermek).

...çok önemli bir yazı


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

1 yorum:

  1. ABD Başkanı Barack Obama’nın, istihbarat teşkilatına “Esad’ı bu yıl içinde devirin” talimatı verdiği ileri sürüldü. Kendisinden beklenen ifşaatları açıklamaya başlıyor herhalde ilk ifşaatı suriyeyi kana bulamak olacak gibi ...

    YanıtlaSil