Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

İstihbaratlar, Kabal ve grup bilincimiz

By | 1 comment

Pekala, nerede tüm şu yeni istihbarat(intel)?


İstihbarattaki azalma çoğu kişi arasında neden bu kadar spekülasyona sebep oluyor?
(Sosyal ya da genetik programlama veya bilinmeyene olan korku mu?)...

İstihbaratın geleceği varsa gelir. Bu bir musluk gibi istediğinizde açabileceğiniz ve merak kabınızı doldurabileceğiniz bir şey değildir. Her zaman olduğu gibi, bu sitede açıklanan şeylerin basılı medyada görünmemesi bir takım şeylerin gerçekleşmediği anlamına gelmiyor

Bütünleşik bilinç olarak yolumuzu seçmek için kritik bir noktadayız... Herkes kendi kurtarıcı figürü olmak zorunda kalacak... Sadece bizler, birer grup olarak çalışarak kendimizi doğru yola getirecek düzeltmeleri yapabiliriz. Hala bu fırsatın eşiğindeyiz. 

Kurtarıcı varlıkların gökyüzünden inip bizim için işleri halletmemesine üzülmemiz bile onların bahsettiği şeyi doğruluyor. Bu grupların (ve varlıkların) çoğu bizim bazı şeyleri kavrama ve çözümün bir parçası olup onları halletme kabiliyetimiz olduğunu düşünmüyor. 

Artık bizim için kıçımızı kaldırma, ve sürecin bir parçası olma vakti geldi.

Bu hep bize aktardıkları “özgün” mesajın söylemek istediği şey. Hala tam ifşaatin gerçekleşmesini sağlayacak fırsat penceresine sahibiz. “Herkes elini taşın altına koymalı” dendi diye şimdi pes etmeyin ve kurtarılmayı beklemeyi kesin artık. 

İşte bu, bizden daha gelişmiş tüm bu varlıkların tam da şu anda bizden beklediği şey. Bundan sonra yapacağımız şey bizim geleceğimizi belirleyecek. Sadece Elitler ya da bazı müttefik gruplar değil... Dünya-dışı ya da boyut-dışı varlıklar değil... Parçalı ve eksik ifşaat yapmak isteyen bu gibi gruplara karşı topluluklar olarak asıl bizler, tam ifşaat için katalizör görevi göreceğiz.

Bu, çeşitli Dünya müttefiklerinin yürütmekte olduğu bir plan olsa da tamamlayacakları plan olacağı anlamına gelmiyor. Tarafları savaştan sağ çıkaran şey (her ne kadar iyi olsalar da) salt planları değildir. 

Bizler şu an satranç tahtasındaki eksik taşlarız. Son piyon bile bir şahı alabilir. Tam ve iyi bir plan oluşturmalı, diğerlerinin de önlerini açmalı ve kitleleri eğitme görevine başlamalıyız. Ki bu kitleler, asıl hitap etmemiz gerekenlerdir. Şimdiye kadar belli bir yol alınmış işlerle kendi emeklerimizi bir araya getirmeliyiz. 

Kabal dünya nüfusunun yüzde 0.01'i kadardır ve farklı inanç gruplarından, ve hatta birbirinden çok da haz etmeyen ama DÜNYA'YI ÇALIŞTIRMAK/İŞLETMEK İÇİN birlikte çalışan gruplardan oluşur. 

Eğer bu küçük grup dünyayı değiştirebiliyorsa biz neden değiştiremeyelim? Onlar araç ve sihir olarak bizim grup bilincimizi bize karşı kullanıyorlar. Bu yüzden, neden bu gücü onlardan geri alıp bu uzun hikayenin sonunu kendimiz yazmayalım?

Bizi değersiz ve güşsüz hissettirmek için bir sebepleri vardı. Biz onlar için tehditiz. Biz şimdiye kadar bir birlik bilinci hareketi anlamında gruplar olarak hiç bir araya gelmedik. 

Küre Varlıkları İttifakı'na göre grup bilinci şu anda bir grup kararı veriyor. Bu karar önümüzdeki yönü ve zamanlamayı belirliyor. Kendi ortak-yaratım grup bilincimiz şu anda Güneş sistemimizde ne olup bitmesi gerektiğini belirliyor.

Bu gerçekleşmekte olan ve fikir birliği ile kabul edilmiş bir realite sıçramasıdır ve bunda hepimizin oynaması gereken bir rol var. 

İnsanlar arasında çok fazla bilgi karmaşası varken birçokları da bunu kavrayabilecek gibi görünüyor. Bu karmaşaya çözüm olacak bilgileri ve insanların tam ifşaat çalışmalarının nasıl parçası olacaklarına dair detayları yakında almayı umuyoruz. 

Açıkçası ortada bu kadar bilgi dolaşırken parçalı/eksik bir ifşaatın nasıl mümkün olacağını anlamıyoruz. 

Sesimizi duyurmak için hepimiz çok çeşitli yollarla birlikte çalışmalıyız ki, şu an bu kritik kararı almakta olan kitlesel bilince bir etkimiz olsun. 

Bu çalışmalar ve “Toplumda Birlikle” ilgili konularda dahasını şu sitelerde bulabilirsiniz:

Teşekkür ederim,
Corey Goode 

Çeviren: Emre Güney


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

1 yorum: