Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Bakış açısı

By | Leave a Comment

Hayatınızın en sıkıcı, en çok tekrar eden, en gündelik olayı ve işinde bile sizi bekleyen bir mucize var! Yılmadan, her seferinde keşfedilmeyi bekliyor. Bu en akla gelmedik, en bayık anlarda bile çok küçük bir nokta var ki, atom bombası gibi. Maddeye kıyasla moleküler derecede küçük ve farkedilmesi zor, ancak etkisi korkunç.

Birisi için geri ödenemez birşey yapana kadar asla gerçekten yaşamış sayılmazsın

İşte bu sevgili dostlar, "BAKIŞ AÇISI"dır. Evren her gün, her özel ve sıradan eyleminizde, her küçük ve büyük işinizde sizden o farklı bakış açısını yakalamanızı bekliyor. Bir defa yakalandımı bir daha unutulmayan ve aynı işi bir daha asla aynı kılmayacak, boyut değiştirtecek bakış açısıdır bu. Evrenin mucizeleri büyük ve küçük, önemsiz ve önemli her yere eşit derecede sarmalanmıştır. Meraklı ve muzur benlikler olun ve eğlence dolu bu oyun alanını iyi değerlendirin. Farklı bir gözle bakın. Fırtına öncesi sessizlik gibi, ne kadar monoton görünse de her olay ve durumda keşfedilmeyi bekleyen yeni bakış açıları vardır. Sıradan hayatlara bile güzellik ve mucize katın, o zaman göreceksiniz ki doğanın, insanın, ilahi planın mucizeleri her yerdedir. Daha çok duy, daha çok gör, daha çok hisset. Açıyı yakala!
Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum: