Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Coca Cola, Pepsi zararlıdır ve kastî kötü niyet içermektedir!

By | 1 comment

1944'ten beri içip her nasılsa içinde ne olduğunu kimsenin sorup sorgulayamadığı dokunulmaz Coca Cola ve Pepsi gibi içeceklerin içinde bulunan karamel renklendirici maddelerin başta karaciğer, akciğer, tiroid ve lösemi türleri olmak üzere kansere yol açtığı ve yasaklanması gerektiği resmen ve nihayet açıklandı. http://www.cspinet.org/ kurumundan Michael Jacobson, Ulusal Gıda ve İlaç Yönetimini uyardı. Jacobson, bu tip renklendiricilerin gıda sektöründe yeri olmadığını ve sadece kozmetik sektöründe kullanılabileceğini bildirdi. (Bu da şartmış ve başka yolu yokmuş gibi!)


Zeitgeist Belgeselleri'nin de söylediği gibi dünyayı bir avuç karanlık elit yönetmektedir ve sizler O'nların umrunda bile değilsiniz. Sizi zehirler, ilaçlarını satar, sizi birbirinize öldürtür, çirkinleştirip yaşlandırıp güzellik ve estetik satar ya da 11 Eylül gibi komplolarla sizi istemediğiniz bir savaşa gönüllü ve coşku içinde sokabilirler. Düzenin farkında olun! (Yıkılmak üzere olan düzenin!)

Bu bilgi ve bunun topluma ifşaatını da değişen dünyaya, yükselen insan bilincine borçluyuz. 
DEĞİŞİM HER YERDE VE HER ALANDA!



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

1 yorum:

  1. TAMAMEN BENİM DÜŞÜNCELERİMİN YAZILI HALİ,
    KENDİ İÇİMDE YAŞADIĞIM ( MÜMKÜN OLDUĞUNCA YAŞAMAYA ÇALIŞTIĞIM ) BİREYSEL İLKELERİMİN NEDENİDİR BURDA YAZILI OLANLAR.
    BENİMLE AYNI DÜŞÜNEN İNSANLARIN OLMASI YALNIZ OLMADIĞIMIN KANITIDIR.

    TEŞEKKÜRLER YOLDAŞ EMRE 

    YanıtlaSil