Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Aklınızdaki sorular. Olabildiğince KISA ve ÖZ

By | Leave a Comment
Peki Emre neden UFO'lar açıklanmıyor, neden bahsettiğin gelecek ekonomik krize dair somut bir örnek ya da işaret yok? Bu kadar çok, önemli ve büyük şeyler olurken nasıl bundan haberdar olmayız?

Cevabınız bu soruda gizli:

Çocuklarınızın, elemanlarınızın ya da kısacası; yönetiminiz altındakilerin tüm dikkatini kaçıracak, tüm otoritenizi allak bullak edecek birşeyi, elinizdeki tüm güç ve kozları da ebediyen yok edecek bir bilgiyi O'nlarla paylaşır mıydınız? O'nları yöneten, isteğinizce şekillendiren, sakin ve kontrolde tutan şartların bozulmasını ister misiniz?
ŞİMDİ SORUNUZU KENDİNİZ CEVAPLADINIZ!



Haberleri takip edin:
  1. Pasifik Okyanus tabanının yükseldiği haberini alacaksınız.2. Yine Pasifik ülkelerindeki depremlerin, sayıca ve şiddet bakımından artışı beklenmekte.
  2. Volkanik aktiviteler yeterli olmadığından stres tam olarak salınamıyor. Bu nedenledir ki volkanik aktivitelerin devreye girmesi çok muhtemel.
  3. Uluslararası karanlık güç odaklarının devri kapanıyor. Alışageldiğiniz yönetimler garip ve hızlı bir biçimde yerlerini "geçiş       yönetimlerine" bırakacak ve bu yeni yönetimlerin olmakta olanları açıklamalarını müteakip,
  4. Galaktik Federasyon dünyaya kitlesel, resmi ve açık bir şekilde toplu iniş yapacak ve,
  5. Dünya içine; Agartha Halkı yanına girişimiz muhtemel. Dünya kabuğu yaşam için uygunluğunu bir süre yitirmiş olacak. 

Bir kısmı gerçekleşmeye başlayan daha detaylı eski yazım: http://emreskopi.blogspot.com/2010/08/buyuk-ifsaatler.html

Ayrıca şunu da okuyun: 11 Mart'ı bekliyorum gözlerim kapalı!
Belki bunu da: Beklenen muhtemel olaylar




Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum: