Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Ruhsallığınızı unuttunuz!

By | 4 comments

Ey dostlar, siz ki ruha sahipsiniz. Bu ruh ki tanrısal ve sonsuzdur, o halde kozmik varlıklarsınız. Dünya'daki trajediye tıkılıp kaldınız ve daha kötüsü bunu olağan kabul ettiniz. Kaderiniz ve geleceğiniz Dünya ile sınırlı değildir. Bu yüzden varlığınızın kökeninde ve programında elbet ki başka dünyalar ve hiç görmediğiniz varlıklar var. Hiç görmediğiniz renkler, sesler ve alemler var. Şimdilerde yapay ve doğal engellerimiz kalkıyor ve bizler alemin daha büyük bir kısmıyla etkileşime sahip olacağız. Çok merak edilen asıl tarihi ve gerçekte olan bitenleri kendi hayat tecrübemiz kadar gerçek göreceğiz. Tüm sorularımız cevaplanacak.






Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

4 yorum:

  1. Acaba bu ifşaat ne zaman olacak beli bir zamanı var mı?

    YanıtlaSil
  2. Şu anda söyleyebileceğimiz en net şey bu yıl sonuna kadardır. Ancak 11 kasım 2011 den önce olacağı yönünde de beklentiler doğdu.

    YanıtlaSil
  3. Acaba bu ifşaat zamanlarında ne yapmamız bizim için daha iyi olur?Herşeyi boş verip ifşaatı beklemek mi?Yoksa hayatımızı devam ettirmek mi?

    YanıtlaSil
  4. Asla herşeyi boşverip ifşaati beklemeyiniz. Bu ne ruhsallığınız ne de gelecek senaryo için faydalı olmaz. Olağan hayata geleceğe hazırlıklı olarak devam etmek doğrusudur. Ama daha önemli bir parça olmak isterseniz de bilginizi buna açık insanlarla paylaşabilirsiniz. Olağan hayata devam ederken bireysel hazırlığınıza başlayabilirsiniz. Eti bırakmak, doğal ve taze, işlenmemiş gıdalara yönelmek gibi. Meditasyon yapamıyorsanız içsel ve sessiz geçireceğiniz dakikalar yaratmak gibi. TV'den, aşırı iş yükü ve hırsı, stresten uzak durmak gibi. Maneviyata daha çok yer ayırın. Önemli ve güzel sorunuz için teşekkürler.

    YanıtlaSil