Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

2012 dönüşümü göstergeleri 2

By | Leave a Comment
Yeni satır başları.
(Başlıklar haber kaynağına gider)

Dünün büyük adamları bugün adalatle yüzleşiyor. Fransa'da yargı, dokunulmazlığı kalmayan eski Fransa cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy hakkındaki yolsuzluk iddialarını soruşturmaya başladı. Soruşturma kapsamında Sarkozy'nin ev ve iş yerinde arama yapıldı.
Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, Suriye’nin Akdeniz’de bir Türk jetini düşürmesi üzerine ABD Başkanı Barack Obama’ya “Suriye’ye girelim” diye bir talepte bulunduğu ancak Obama’nın bu teklifi reddettiği iddia edildi. Yarın öbür gün gerçekliği ortaya çıkarsa "savaş suçlusu" ilan edilip sahadan uzaklaştırılabilir.
İngiltere ile ABD’de yürütülen ve faiz manipülasyonlarını inceleyen soruşturmada ceza alan ilk banka olan Barclays’in tepe yöneticileri teker teker istifa ediyor.
Çöküşe hazırlık
ABD'nin en büyük bankaları J.P. Morgan, Citigroup, Goldman Sachs Group, Morgan Stanley ve Bank of America bir çöküşe karşın B Planı hazırlığına başladıklarını açıkça belirttiler.

Amerika yangınlardan sonra şimdi de sel, kuvvetli fırtına ve yıldırımlarla boğuşuyor. Bazı bölgeleri ülke tarihinde görülmemiş kadar çok ve uzun süreli enerji sıkıntıları yaşıyor. Son bilgilere göre en az 4.3 milyon kişi birkaç gün elektriksiz kalacak ve buna başkent Washington da dahil.


Alaska'daki Katmai Dağı yüz yıl sonra aktive oldu ve 20. yüzyılın en büyük volkanik patlamasını gerçekleştirdi.

ABD şehirleri içinde gruplar halinde askeri hareketlilikler var. Daha önce boş olan askeri araziler/depolar son birkaç aydır mühimmat ve araçlarla dolmuş vaziyette. Buralarda askerler antreman da yapıyorlarmış. Bu video "ABD bir iç savaşa mı hazırlanıyor" sorusunu sormuş. Sizce bunlar kaosda halkı devletten koruyacak "beyaz müttefikler mi" yoksa kabal destekçileri mi?

Geçen hafta Rize yaylalarında kar yağmasından sonra bugün de Erzurum'da şiddetli sağanak ve dolu hayrete düşürdü. Temmuz ayında yağan dolu kalınlığı 30 cm.e ulaştığından bazı vatandaşlar kardan adam yaptılar. Önceki gün ise Samsun'da yaşanan selin ardından yaralar sarılmaya çalışılıyor.


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum: