Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Okuyuculara sorular

By | 27 comments
Peki arkadaşlar, içtenlikle soruyorum...
Benden ne olmamı, ya da nasıl olmamı istersiniz? Blogun konusu ve temasını mı değiştireyim? Pozitif değil negatif beklentiye mi döneyim? Yoksa ruhsal gelişim, insanî değerler ya da dünya dışı etkenleri bırakıp janjanlı diziler ya da futbol maçlarının tartışmalarını mı işleyelim? Eşitsizlik ve bozuklukları artık konuşmayalım mı? Şikayet etmeyi bırakıp güzel şeylerin hazırlık ve düşlemesini bırakalım mı? Ne diyorsunuz? Bu blog çirkin ve şerefsiz şeylerden mi bahsediyor? Bu blog içinizi karartıyor mu? Bu blog kredi kartları ya da faturalar gibi size birşeyler vaad edip sözleşme ile garanti altına alıyor, üstüne üstlük vaadleri yerine mi getirmiyor?

Bir de şu sorunun cevabını almak istiyorum. Sizce Emre kimin tarafında ya da yanında görünüyor? Eğer tüm bunlar birer safsata ise bu düşler kime hizmet ediyor ya da kimi hayattan soğutuyor. Bu blogun hayatınıza ya da bilginize katkısı olumlu yönde mi, olumsuz yönde mi? Bu sitede geçirdiğiniz zaman kaybını da göz önünde bulundurarak cevap veriniz.

Tüm bu soruları içtenlik ve ciddiyetle soruyorum. Sizi temin ederim can yoldaşlarım. Herkese sevgiler ve selamlar...
Emreskopi
Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

27 yorum:

  1. Arkadaşım blogunu yeni buldum, uzun zamandır inandığım bir konu doğrultusunda böyle bilgiler paylaştığın için teşekkürler. Bu konularda fazla bilgim olmamasına rağmen bir çok insana göre bazı şeylerin farkındayım. Yine de insan "acaba mı?" diyor. Misal Aralık ayında beklenen boyut atlama olayı.. Umarım inandığımız şeyler gerçek olur çünkü böyle insanlar arasında yaşamaya tahammülüm kalmdı artık...

    YanıtlaSil
  2. kendiniz olmanız bizim, sizin hatta bütünün hayrınadır. sizi tenkit edenler varsa lütfen ciddiye almayın, çünkü onlar da sistemin kalıplarına hapsolanlardır. 1 ayı geçkin süredir blog unuzu ilgiyle takip ediyoruz. gizli gündemi ve evren hakkındaki güncel bilgileri ilk sizin blogunuzdan takip ediyoruz. Emeğiniz ve bizlere ayırdığınız zaman için teşekkür ederiz. yeni konu ve haberlerinizi merakla bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Emre,
    Sizin Türkiye de bir ışık işçisi olduğunuz için çok minnettarim. Kendinize zor bir kontrat seçmişsiniz bu hayat için ve sizi kutlarım. Ancak çok cesur bir ruhun alacağı bir sorumluluk bu, gurur duyun. Beni hayat başka yollara getirdi ve şimdi tutucu küçük bir Amerikan kasabasında ışık saçmaya bakıyorum. Sizin yolunuzun ne zor olduğunu ben tahmin bile edemem. Ara sıra size gelen yorumları görünce işinizin büyüklüğünü anlıyorum. Lütfen yolunuzda devam edin. Yokuş yukarı olabilir ama dağın tepesi çok yakın. Size en içten sevgi ve saygılarımla ışıklar yollarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. adm4goodnews merhaba,

      Sizinde bir bloğunuz var mı? yazdıklarınız var mı? Eğer yoksa burada aramıza katılır mısız?
      Sizden bize yardım edecek ifadeler duymak istiyorum ben. Neler hissediyorsunuz ben duyumsamak istiyorum. Lütfen yazın.

      Sil
  4. Tabiki siz kendiniz olacaksınız. Fakat gelen tüm mesajların tamamen doğrulardan ibaret olamayacağı vurgusunu biraz daha yapmalısınız bence. Bence hiçbir bilgi edinmemek yanlış bilgi edinmekten daha az zararlıdır.Bizim şu an yapabileceğimiz fazla bir şey yok ne kadar söylensek de gelen mesajları irdeleyip mantığımıza göre yorumlayacağız yine. Ama ben şu kadarını söyliyim şu insan bedeni içinde ben bile yukarıdaki varlıkların görevini üstlensem bu işi daha iyi yapardım.Dünya insanlığını aydınlarmak ve frekans yükseltmek için başvurmuş oldukları bu 3-5 tane seçkin medyum vasıtası ile bilgi dağıtma olayı tam bir fiyaskodur ve bu yöntemin işe yaramadığını o seviyelere gelmiş varlıklar nasıl göremez hayret doğrusu. Bir de şu var ki o varlıklar kanal olacak kişinin ego seviyesini ve mesajları çarpıtıp çarpılmayacağını elbette farkındalar ama buna rağmen özgür irada özgür seçim muhabbeti olduğu için yine de mesajı o kişilere vermekten geri kalmıyorlar. Çok seviyorlarsa o kanal mesajlarına devam etsinler ama bizim gibi buralarda bu mesajları tartışma ve yorumlama seviyesine gelmiş olan insanlarla da direkt olarak bağlantı kurmalılar bence vakit gelmiştir çünkü belli bir titreşime ulaşan insanlar artık vites büyütmek istiyor yeni bilgiler ve kanıtlar istiyor kendi bağlantısını kurmak istiyor,şahsen ben artık siz sevgisiniz,siz ışıksınız,siz tanrı parçasısınız,yok haziran enerjileri yok ağustos enerjileri, yok 10 ağustosta iniyoruz buluşuyoruz, yok 10 ağustos olmadı o çarpıtılmış biz 20 eylül demek istemiştik bu laflar artık içimi bayıyor gerçekten ortada bariz bir başarısızlık var yukarısı açısından biz olamadıysak en az bizim kadar yukarısı da sorumludur...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama albatros, gelen tüm mesajların tamamen doğrulardan ibaret olamayacağı vurgusunu yapmama gerek yok. Bunu ben kendi yazdığım yazılarda zaten söylüyorum. Kafa açma prosedürü adlı yazıyı okur musun? Ya da seslendirmeli videosunu da yaptım izle. Hiç kimse hiç bir bilginin gerçekliğini iddia edemez. Çünkü biz sınırlı süreli burada bulunan, sınırlı kapasiteli bir insan varlığıyız. Her hangi bir konuda iddialı ya da kesin bir yargı hatadır. Bunu yapanlar gerçek olamazlar. Çünkü bu evrenin tüm bilgisine bozulmamış şekilde sahip olduğunu iddia etmektir. Bu da olanaksız. Zaten böyle bir uyarı gerekli olmamalı. Sen nasıl kendin vicdanen ve mantıken bir sorgulama yapıyorsan herkes de yapmalı. Ben de yapıyorum. Biz de arkadaşlarla ne ihtimaller, ne senaryolar üzerinde duruyoruz. Bunları paylaşamayız bile. Ama bunlar inşa etmek, görmek istediğimiz gelecektir ve bunu yapabildiğimizi görüyor daha da şevkleniyoruz. Bir şeyler oluyor. Nereye bakarsanız onu görürsünüz. Ancak yapay bir karanlık perde var ve çoğunlukla görülüp hissedilen bu oluyor. Bu karamsar ve karanlık dünyayı sürdürmek isteyenlerin de istediği bir şey. En kötü ihtimalle ben olumlu vizyon için yaşamayı seçiyorum. Ben güzel bir gelecek için PARÇA olmayı seçiyorum. Bu blogun ve topluluğun amacı budur ve senin de istediğin gibi değişmeyecektir. Kendim dışında biri olmak ne kendime, ne de buraya zaman veren insanlara yakışır.
      Yukarısı hakkında bazı anlamadığın ya da içine sinmeyen birşeyler olmalı. Senin aklına yatmıyor olmalı. Çünkü ben bu erteleme, af dileme gibi mesajlarda çok farklı bir amaç, temel görüyorum. 4 ağustosu buna benzer bloglar içinde en az öne çıkaran çok temkinli yaklaşan biriydim. Temkinimde de haklı çıktım. O yüzden 4 ağustos sonrası unsurlara daha çok yer verdim. Çünkü insanlar yanlış noktaya yoğunlaşıyorlar ve sık sık hayal kırıklığına uğruyorlardı. Özgür seçim unsuru gerçekten, anlaması değil, "miş gibi hissetmesi" çok zor bir konu. Ben yeni hazmettim diyebilirim. Bu çok ince birşey. Çok zarif, basit ama mantıken oturtması zor bir şey. Tüm sorunlar bundan kaynaklanıyor.

      Sil
    2. Dünya insanlığının frekansının yükseltilmesini veya aydınlanmasını 3-5 seçkin ya da seçilmiş medyumla sağlandığını kim söylüyor. Bu seçkin seçilmişlerin bilgi dağıttığını kim söylüyor. Bunu siz söylüyor musunuz? Siz söylemi,yorsanız siz buna inanıyor musunuz? Hemen kapsamlı bir bilgi tanımı yapıp o bahsettiğiniz içerikte tanımınızın karşılığını aramaya ne dersiniz? Kendinizle aracısız, medyumsuz direkt bağlantı kurmayı denemeye ne dersiniz?

      Sil
  5. Emre bey, ben kendi adıma sizin bloğunuzda bugüne kadarki tutumunuzdan çok memnunum.Aynen böyle devam etmenizi dilerim.Yeni bir yazı konmuş mu veya yorum eklenmiş mi diye hergün birkaç defa bloğunuza bakıyorum.Bizim derdimiz veya itirazlarımız size değil, ben şahsen sizin bize sunduğunuz bu "hizmet"ten çok memnun ve minnettarım; bizim itirazlarımız palavra sıkan kanal bilgilerine... Bu mevcut durum bence iyi bir sorgulama sisteminin yolunu açtı, buna aynen devam etmeyi öneriyorum. Sorgulama yaparken duygusal ve acı çeken varlıklar olarak "isyan" etmemiz son derece normaldir, ama aynı zaman da Tanrısal varlıklar olarak ben dahil eminim ki bloğu okuyan herkesin pozitif beklentileri ve umudu sürüyor... Aksi halde ne yazar ne de okurduk... Burada sizin yayıunladığınız her yazıya bizim pozitif yada negatif tepkilerimiz bizim ruhsal gelişimimize katkıda bulunuyor. Hizmetiniz için tekrar teşekkür ederim. Sevgiler, saygılar...

    YanıtlaSil
  6. Yukarıda yazılanları okuyunca aklıma sık sık bu şiir geldi. Bi anlamı vardır.

    If-Eğer
    Eğer, bütün etrafındakiler panik içine düştüğü
    ve bunun sebebini senden bildikleri zaman
    sen başını dik tutabilir ve sağduyunu kaybetmezsen;

    Eğer sana kimse güvenmezken sen kendine güvenir
    ve onların güvenmemesini de haklı görebilirsen;

    Eğer beklemesini bilir ve beklemekten de yorulmazsan
    veya hakkında yalan söylenir de sen yalanla iş görmezsen,
    ya da senden nefret edilir de kendini nefrete kaptırmazsan,
    bütün bunlarla beraber ne çok iyi ne de çok akıllı görünmezsen;

    Eğer hayal edebilir de hayallerine esir olmazsan,

    Eğer düşünebilip de düşüncelerini amaç edinebilirsen,

    Eğer zafer ve yenilgi ile karşılaşır
    ve bu iki hokkabaza aynı şekilde davranabilirsen;

    Eğer ağzından çıkan bir gerçeğin bazı alçaklar tarafından
    ahmaklara tuzak kurmak için eğilip bükülmesine katlanabilirsen,
    ya da ömrünü verdiğin şeylerin bir gün başına yıkıldığını görür
    ve eğilip yıpranmış aletlerle onları yeniden yapabilirsen;

    Eğer bütün kazancını bir yığın yapabilir
    ve yazı-tura oyununda hepsini tehlikeye atabilirsen;
    ve kaybedip yeniden başlayabilir
    ve kaybın hakkında bir kerecik olsun bir şey söylemezsen;

    Eğer kalp, sinir ve kasların eskidikten çok sonra bile
    işine yaramaya zorlayabilirsen
    ve kendinde 'dayan' diyen bir iradeden
    başka bir güç kalmadığı zaman dayanabilirsen;

    Eğer kalabalıklarda konuşup onurunu koruyabilirsen,
    ya da krallarla gezip karakterini kaybetmezsen;

    Eğer ne düşmanların ne de sevgili dostların seni incitmezse;

    Eğer aşırıya kaçmadan tüm insanları sevebilirsen;

    Eğer bir daha dönmeyecek olan dakikayı,
    altmış saniyede koşarak doldurabilirsen;

    Yeryüzü ve üstündekiler senindir

    Ve dahası

    sen bir İNSAN sayılırsın oğlum...


    Rudyard Kipling

    YanıtlaSil
  7. Emre Üstadım sakın söylenen şeylerden moralini bozma , unutma ki zaten yükseliş sınavı budur :) her türlü fikirler , düşünceler olabilir ama yükselecek olan kişinin kendidir, herkes kendi yolunu bulacak özgür irade ile .... :) yakında zaten herkes eğriyi ,doğruyu görecek... sevgilerimle, ışıkla kal!

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Emre,
    Bizi Bizden daha iyi ifade edebilen bir kabiliyete sahipsin. Gerçi hepimizin bir olduğunu düşünürsek susan beyinlerin kouşan dili gibisin. Bu doğrultuda devam etmeni istiyorum. Söyleyemediklerimizin sözcüsü olmanı istiyoruz. Birgün gerçekten bir olduğumuzda deneyimlerini tatmak dileğiyle.

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar önemli olan doğru olduğunu düşündüğünüz bilgileri paylasmaktir bence katılan olabilir de olmayabilirde... Ben paylaştıklarınızı zevkle okuyorum devam diyorum. Saygılar...

    YanıtlaSil
  10. bence bu haliyle kalmalı...:) ... yola devam, önemli paylaşımlar...uyanmaya devam...

    YanıtlaSil
  11. Blogunu takip etmek, büyük bir zevk benim icin Sevgili Emre ..

    'BİLGİ' her Bilince ve Bilişe göre degişir ama BİLGİ, BİLGİ dir. Kabul ve Ret, BİLİŞ ' e göre degişir ... !

    Gönlüne, ugraşına Saglık ...

    YanıtlaSil
  12. Değerli kardeşim, yeniçağ yoldaşın diyordu blogunda aynı yolda yoldaşız… Yalnız hissettirmedin teşekkür ederim. Ben bu günlerde bu düşünceyi seslendiren, paylaşan, yazan herkese teşekkür ederim. Bence bi forumdan bile daha fazla etkileşim sağlıyorsun. Yüksek bir izlenirliğinin olduğu, burada bi sinerji oluştuğu ve bununda senin enerjinin, niyetinin ve çabanın sonucunda oluştuğu tartışılmaz sanırım. Ki insanlar kırılmadan ve incinmeden tekrar yazıyorlar ve yazabiliyorlar. Ziyaret ediyorum çünkü benim gibi hissedenlerle etkileşim sağlayabileceğim bir yer arıyorum. Herkes bunu arıyor. Bence burada tartışılanlar, kanallar şu ya da bu her şey, içeriğin niteliğinden ya da değerlendirilmesinden ziyade bizim kendi gerçeğimizi bulmamıza kendi gerçekliğimizi yaratmamıza ve öğrenmemize yardım ediyor. Ben aylar önce bu blogu yeni ziyaret edişimde kendi sözlerinizdeki berraklığı, titreşimi ve o endişesiz açık tutumu, yüksek neşeyi ve umudu gördüğümde şaşırmış ve sevinmiştim bir hayli sıkıntılı dönemler yaşıyordum ki öğrendim de o titreşimden. Tüm bu titreşimler ve niyetler 4. yoğunluktan süzülüyordu kanımca. Ben içerik ve taraflıkla ilgili sorularınızı cevaplamayacağım bile. Tüm bunlar açık. Sonuç olarak içerik gerçekliğimizi yansıtıyor. Bu gündem dışı ve takıntılı bir gerçeklikse birlikte değiştirmeliyiz ve bunu öğrenmeliyiz. Tüm sorularınızın cevapları dilediğiniz gibi olsun. İyi niyetli ve açık yürekli olduğunuz açıkça görülebiliyor ve ben niyetinizi ve çabanızı tüm kalbimle onurlandırıyorum ve kendi adıma yine teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız…

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. isiklidusler!
      Blogum hakkındaki aydınlatıcı hislerini paylaştığın için yürekten teşekkür ederim. Senin kalbinde tam olmak istediğim yerdeymişim. Yorumların olumlu olmakla birlikte çok da yol gösterici. İyi ki hep birlikte şimdi ve buradayız. İyi eğlenceler... :)

      Sil
  13. Sevgili Emre bey,

    Paylaşımlarınıza dair gelen olumsuz yorumlar sizi yıldırmamalı.Bence bunlar zaten beklenen tepkilerdi.Bizler değişim zamanına dair sürekli okuyor,gelişmeleri takip ediyoruz.Neler olacağı hakkında fikrimiz var.Ancak tüm paylaşılan bilgi yoğunluğuna rağmen değişimi daha önce hiç duymamış olan yada duyduğu halde inanmayı reddeden birçok insan var.Kendi çevrem de buna dahil.Biz bildiklerimizi içtenlikle topluma sunarak üzerimize düşeni yapalım.Eğer hala inanmamayı seçenler varsa bırakalım bu onların gerçeği olsun.Yazılarınızı ilgiyle takip ediyorum.Yeni gelişmeleri hergün merakla bekliyorum.Tüm emekleriniz için yürekten teşekkürler.Sevgiler..




    YanıtlaSil
  14. Sevgili Emre

    Bloğunu ilgiyle izliyorum. Senin yorumlarının benim için ayrı bir yeri var. Gerçekten hem bu konulara gönül vermiş hem de mantıklı ve nesnel yaklaşan kişilere ihtiyaç var. Çevremdeki insanlar ya hiç inanmıyorlar ya da aşırı bir beklenti ve acelecilik içindeler. Zaman zaman ben de bu iki uç arasında gidip geliyorum. O zamanlarda senin yorumların benim yolumu açıyor.
    Artık gelen mesajları duygularımdan arınıp kendi içime yönelerek değerlendiriyorum.

    Burada bizlere sorduğun soru, kendini sorgulaman da iyi niyetini ve samimiyetini ifade ediyor bence.
    Kendinden şüpheye düşme ve yaptığın işi küçümseme...
    İyi ki varsın yeniçağ yoldaşım.
    Sevgi ve ışıkla...

    YanıtlaSil
  15. Doğru ya da yanlış yoktur.Yüksek benliğinle iletişimini koparma ve asla kendinden şüpheye düşme.Aynı yöne bakanların yerindeyim,kendimi ifade etmeme vesile olduğun için en içten şükranlarımı ve sevgilerimi sunuyorum.

    YanıtlaSil
  16. Benim gibi düşünen birilerinin olduğunu bilmek bana güç veriyor.Herşeye önyargılı bakarsak gerçek dediğimiz öze nasıl ulaşırız ki.Önyargıalrımızı bir kenara bırakıp dünyamıza gönderilen mesajların doğru olma ihtimalini düşünmeliyiz,eğer doğru ise bu insanlık için müthiş bir keşif olurdu.Olması ümidiyle...

    YanıtlaSil
  17. iyi gunler! blogunuzu yeni farkettim ve ilgiyle okudum yazilanlari ama tam olarak kavrayamadim sizin bu hareketinizi? kusura bakmayin ilkokul mezunuyum!sormak istedigim sudur,bana biraz fikirlerinizden bahsedermisiniz?hareketinizin amaci nedir?insanlar boyutmu degistirecek? beni biraz aydinlatabilirmisiniz?tesekkurler!

    YanıtlaSil
  18. Hoşgeldiniz. Öncelikle, bu bir hareket değildir. Burası pasif bir bilgiler ve fikirler sitesidir. Bu bilgilerin ve bunları anlamak ve hissetmenin mezuniyet dereceniz ya da yaptığınız iş, cinsiyet, ünvan, varlık durumunuz gibi hiçbir maddi ve geçici değer ile ilgisi yoktur. Tüm site fikirlerimle doludur. Biraz karıştırmanızı öneririm.

    YanıtlaSil
  19. Merhaba;
    Galaktik Fedarasyon hakkında haber alığınız site pek çok masonik tema işliyor. İzlediğiniz herkangi bir video veya mp3 ile düşünceleriniz ile oynana bilir. Araştırmalarımızı yaparken dikkatli olmalıyız. Bloğunuz çok başarılı. Onun için bir yayını tavsiye etmeden önce çok dikkatli olmalısınız bence. Belki ben belki siz bilmeden belki yıllar evvel, beynimizin algıları bu şekilde değiştirilmiş bile ola bilir...

    YanıtlaSil
  20. Cok Sevgili Emrecim neyi nasil kiminle ne kadar uzun zamandir yaptigin cok onemli degildir, onemli olan SEN sin, EMRE.. Senin VAR ligin bu varolusunda yaptiklari ile bir yere kadar tatmin bulabilir, esas olan var olman :) Yapilanlari kategorize etmeden direk neler hissettirdigine bak, senin VAR ligin bu varolusunda BIZ lere sevgi ile dokunuyor , icten, sevecen, destekleyici, yollara isik tutuyor. Bir kisi bile bunu boyle algiliyorsa yaptigin seye devam derim ben :) Yaptigin yapmak istedigin ve planladigin her guzel sey icin yurekten tesekkurler Emrecim, Sevgi ve isik yollarimizi sonsuza dek aydinlatmaya devam etsin...

    YanıtlaSil
  21. Sevgili Emre Kardeşim,
    Teşekkür ederim tüm paylaşımların için,bu konularla ilgili bilgileri uzun zamandır farklı kaynaklardan okuyor, farklı kişilerden dinliyorum "şüpheci" ve "bütünün hayrını" merkezde tutan bir varlık olarak zihnini, kalbini, hassasiyetlerini ve sorularını yakın buluyorum. Yeni bilgilerde buluşmak üzere...

    sevgiler

    YanıtlaSil