Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Parti organizatörü - Gelecek Tasarımı 1

By | 6 comments
Giriş

r u taking the pissby ~BLACC360

Tasarladığım, kafamda çizip, boyadığım ve oynadığım öyle çok şey var ki? Şimdi bunları yazmaya başlarken dolan gözlerim, daha dün yaşadığım kaç yüzüncü sebepsiz iniş çıkışımı hatırlatmak için olsa gerek bana. Ne zaman düşsem, sonrasında eskisinden daha yükseğe çıkıyorum. Alet çantamın daha önce giremediğim haznelerini açtım bu son sene. Evet, bizim, sizin gibilere Işık İşçisi diyorlar. Hep pozitif, hep enerjik ve coşkulu görünmeliyiz. Ama ben daha önemlisi "yeni çağ yoldaşınızım". İçimde ne var henüz bilmiyorum. İnancım ve kuşku duymaz gelecek ilhamım bana muhteşem olduğumuzu ve sadece kendimizde gerekli olan herşeyi halihazırda bulundurduğumuzu söylüyor. Ben "yeni çağ yoldaşınızım". Ne önünüzde, ne arkanızda, ne üstünüzdeyim. Tüm manevi çıplaklığım ve saydamlığımla yanınızda yürüyorum. Bu yüzden bu yolda tüm yaşadıklarımı janjanlı bir ambalaja koymadan, sürekli pozitif, sahte bir güleryüz altına saklamadan ortaya koyuyorum.

Dün o inişin içinde alet çantamın yeni haznelerinden birini açtım yine. İşin garip yanı, bu inişler yeni ilhamlar getiriyor. Seni bu defa bakmadığın başka bir yerden bakmaya zorluyor. Kendini araştırıyorsun. Buradan küresel çapta da yükselişin neden böyle yürüdüğünü anlayabilirsiniz. Dünya'nın deprem, sel, volkanik aktivite ile yaptığını biz de hastalıklar ya da manevi dalgalanmalarla yapıyoruz. Hani kimi kaynaklar da der ki: "Siz ne zaman bir sarsıntı yaşasanız, afet, savaş yaşasanız ışığınızı arttırıyorsunuz." Bunca senedir kendimi aydınlanmaya adamışlığım var; ne yalan söyleyeyim bu manevi salınımları lehime çevirip bunlardan meyve almayı yeni öğrendim. Bir yazımda da doğum gibi demiştim ya. İşte aynen öyle. Sancı yapıyor, ama meyve veriyor. Kısa bir giriş yazısı olması gereken bu bölüm, iki dolu paragrafı aşacak, kendimi tutmasam...

Bu son dalgalanmanın amacı bu yazıymış meğer...  Uzun süredir kafamda olan projelerden birini dün yeni gelen ilhamlarla birleştirerek sizinle ilk kez paylaşacağım.

Parti organizatörü
İçimdeki ses, sululuk yapan muzur ve yaramaz bir çocuk gibi fısıldadı... ve şöyle dedi:

☼ I am the Future Party Organizer of the 4th Dimension! ☼
(ben, müstakbel 4.Boyut parti organizatörüyüm)

Dünya'nın her yerinde muhteşem sosyal topluluklar oluşturacağız. Buralarda tümüyle doğa dostu, düşünceyle materyalize edilmiş görsel ve fiziksel unsurlar sunacağız. Bazısı geçici, bazısı da kalıcı ve anıtsal mimari kütleler oluşturacağız. Bunlar partilerin temalarını ve odak noktalarını temsil edecek. Partiler bu odaklar etrafında dönecek. Bu partiler bugüne kadar hayatınızda hiç yaşamadığınız müzik-duygu şölenleri olacak. Parti bölgeleri bazen dünyanın biyolojik olarak zayıf bölgelerinde olacak ve oraları iyileştirmek için yapılacak. Merkezi oluşturan bu mimari –ve tematik– unsurlar yaratım ve niyet yeteneklerimiz ölçüsünde partinin bulunduğu bölge insanı ve doğasına şifa verecek. Çevremizden tüm özgün yaratıcıları toplayacağız. Kalbinden müzik yapan duygulu insanları, duygulu edebiyatçıları, mimar, ressam ve heykeltraşları partinin organizatörleri olarak aramızda göreceğiz. Bu ışıktan kişiler tüm parti yeri ve çevresini günümüze göre doğa üstü unsurlar taşıyan yaratımlarla donatacak. Örneğin koltukları heykeltraş, ışık ve sahne dekorunu ressam yapacak. Organizasyon metnini çılgın edebiyatçı yazacak. Tüm bu bireyler ve bahsetmediğim diğer "parti yaratıcıları", artı katılımcılar birbirleri arasında hiyerarşik olmayan bir işbirliğini coşkun ve aşkın bir yaratımla buluşturabilecek doygunlukta kişilerden olacak. 

Bir kültürel etkinlik festivalini aratmayan bu partiler açık ve yarı açık mekanlarda hayat bulacak. Böylesi bir kültür-sanat, tasarım, müzik ve duygu selini hayatınızda hiç yaşamadınız. Öyle bir ortam ve etki düşünün ki, bu parti o bölgeden kalktığında orası bir daha hiç eskisi gibi olmayacak. Su temizlenecek, hayat dolacak. Toprak metalden, kurşundan arınacak. Bitki örtüsü gelişip yayılacak, hayvanlar toplaşacak. Oradaki ışık oyunlarını, oradaki notaları, o havadaki kokuyu, oradaki insan ilişkilerini hiçbir yerde kesinlikle görmediniz, duymadınız ve hissetmediniz.

Yaratılan mimarî parti teması odak kütleler, o partilerden doğaya bırakılan tek unsur olacak. Orada yarattığı değişikliği işaretlemek ve hatırlamak için anıtsal kimliğe sahip olacak ve canlı unsurlar taşıyacak. Demek istediğim, bu anıt enerjetik olarak bölgeyi besliyor olacak. Bu zamanlar paranın artık hayatımızdan tamamen çıkmış olacağı, insanlığın birlikte-yaratma potansiyeline ulaştığı tüm kutup, yargı ve gelenek kalıplarının yok olduğu zamanlardır. 

Hani kimileri soruyor: "Para olmadan biz ne için çalışacağız, vaktimizi nasıl geçireceğiz, amaçsız mı yaşayacağız?" Bu sizin yaratıcılığınızla sınırlıdır. Ancak ilerde eğlencenin bile bir fayda ve gelişim misyonu taşımadan gerçekleşmeyeceğine eminim. Dahası, yaşadığımız Yükseliş her şeye coşku, eğlence, tatmin, huzur ve aşkın mutluluğu zaten getirmiş olacak. Size bir eğlence partisi gibi sunduğum bu organizasyon aslında parti kılığına sokulmuş bir dünya ve insanlık misyonudur. Altında derin ve etkili bir hizmet yatmakta. O zamanlar geldiğinde herhangi bir şeyi kendi tarzınızla yapmak ya da eğlenceye dönüştürmek için hiç bir engeliniz yok. Madde, teknik, mesafe, zaman, imkân... Hiçbir kısıt yok!

Tüm varlığınız yaratım için armağandır. Yaratım da sizin en büyük armağanınızdır. O'nu elinizden geldiğince kullanmak ve zorlamak isteyeceksiniz. O'nunla elinizden geldiği kadar çok oynamak isteyeceksiniz. :)

Düşleyin, yapacaksınız...



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

6 yorum:

  1. Bencede evet. Bloksuz bir araya gelelim. Vesairelerden başka, kendimiz olduğumuz bir zaman dilimi yaratalım ve buluşalım. Aslında buraya birşeyler yazanın içinde bir kıvılcım var. O kıvıcımla başlaşın herşey ve bir araya gelelim. Yargılamayalım birbirimizi. Birbirimiz hakkında ilk 2 saniye karar veren mekanızmayı saf dışı bırakıp anlatmak isediğimizi anlatalım. Servisi ben yapacağım söz. Yapılması gereken neyse. madem gizli saklısı kalmadı. Örtü altından değil kim ne hissediyorsa paylaşssın.

    Yeni çağ yoldaşı olacak kadar birbirine yakın hissedenler birbirine yarenlik etsin. Belki bazıları Şems'ini bazıları Mevlanasını bulur.

    Uzun zamandır bir araya gelemedik. Uzun zamandır neyi ifade ettiğimizi birbirimize söyleyemedik. Ben eminim dürüstçe birçoğumuz kendini ifade ederse çok güzel bir durum olur.




    YanıtlaSil
  2. Emre Bey, bireysel ve gezegensel geleceğin yaratımı konusunda nefis bir Hathor mesajı yayınlandı... Daha önce bazı kanallık mesajlarında solar pleksus (3.çakra)kaynaklı tezahür ettirme mesajları okuduysam da ilk kez bu kadar detaylı teknik açıklama içeren çok doyurucu ve mantıklı bir mesaj okudum... Hem kişisel hayatlarımız için hem de gezegensel refah ve huzur için tüm dostlara çok yararlı olacağına eminim:

    http://www.kosulsuz-sevgi.com/yeni-eklenen-mesajlar/hathorlar-tum-olasiliklarin-kuresi/

    YanıtlaSil
  3. http://www.ntvmsnbc.com/id/25378841/

    51'inci Bölge'nin sırları 22 Eylül'de çözülüyor
    ABD’nin saygın kuruluşlarından Smithsonian Enstitüsü’ne bağlı bir müze, bu ay içinde bugüne kadar gizli kalmış UFO belgelerini açıklayacağını belirtti...

    cok ail paylaşım bu haberı dedim önemli ;)

    YanıtlaSil
  4. ayrıca.. 30 eylül cuma aksamı NG de yenı bır belgesel yayınlanıcak . 51. bölgenin sırları .

    http://natgeotv.com/tr/51-bolgenin-sirlari/videolar/gizlilik

    YanıtlaSil
  5. Merhaba ben yeni aranıza katıldım yeni demek doğru olursa....ben o günü yaşadım,sonrasını ve dünyanın halini gördüm.... 5yıldır reiki yapmıyorum 6cakra son zamanlarda devamı hareket halinde...kendimi bir şeyler yapmak zorunda hissediyorum bir gruba dahil olmak...siteyi günlerdir ıncelıyorum...cevaplarımın devamını ariyorum .....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu bir araya gelme, benzerlerini bulma isteği oldukça normal ve güzel. Ben de sadece son birkaç ayda müthiş yol arkadaşları buldum. Belki 20 yıldır aradığım insanları buldum. Onları bulacağınızı iyi bilin. Ekip toplanıyor, hepimiz bir araya geliyoruz ve son zamanlarda kendimizi güçlendirip hazırlıyoruz. Herkeste bir başka bilgi ya da ifade biçimi var. Herkes farklı yönlerimize dokunup bize yeni şeyler katıyor ve kendi içimizde kalanları açığa çıkartıyor. Size bu konuda şimdilik, ancak facebook'dan yardımcı olabilirim. Soldaki Emre@Facebook tan beni ekleyin.

      Sil