Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Foton Kuşağı ve Üç Gün Karanlık

By | 33 comments
Güncellendi: 15 Aralık 2012
Bu yayını Foton Kuşağı ve "3 gün karanlık" ile ilgili elime geçen tüm bilgileri peşpeşe dizerek derledim. Bu hadiselerin gerçek olacağını iddia edemeyeceğimiz gibi, bu ihtimal hakkında bir değer de veremeyiz. Bu ve benzeri bilgiler pek çok varlık, insan ve kadim medeniyetlerden çeşitli şekillerde bize ulaşmaktadır. Bu bilgiyi bilme özgürlüğünüze hizmet etmek adına kendimi borçlu hissediyorum. Dilerim bu yazı haberdar olmaları halinde tedbir almayı gerekli görebilecek olan herkese ulaşır. Gururlarını düşünüp bunları paylaşmayanlar var, bunu iyi biliyorum. Ama artık bu tip hesaplar geride kaldı. Artık maskeleri, zihinsel ve egosal kaygıları geride bırakmadan ilerleyemeyeceğimiz bir döneme giriyoruz! Sizi size bırakıyorum.



Hepinize bol şanslar ve iyi yolculuklar.


KİRAEL'İN FOTON KUŞAĞI ÖNGÖRÜSÜ


KIRAEL: Üç günlük karanlık başladığı zaman foton seviyesi 1’de olacak ve üç günlük karanlık sona erdiği zaman, foton seviyesi 9’da olacak. Dünya foton kuşağına tamamen girdiği zaman, foton enerjisi 1’e inecek, çünkü tüm üç boyutlu enerjileri emecek. Bu kötü görünüyor, ama aslında iyidir. Foton Dünya’nın enerji kalıbını emecek. Bu gerçekleştiği zaman, bilinçsiz hale geldiğinizi hissedeceksiniz. Uyu yakalacaksınız ve üç günlük karanlığın farkında olmayacaksınız ve her şey o zaman sırasında gerçekleşecek. Bedeniniz, Lemurya nümerolojisini yansıtacak olan o üç gün boyunca dramatik bir yolculuk deneyimleyecek. Önce, Yaratıcı’nın sevgisini (1) hissedeceksiniz, sonra her şeyi dengeledikten (2) sonra uykuya dalacaksınız ve bu üç boyutlu yolculuktan çıkmanın temeli olarak gerçeği, güveni ve tutkuyu kullanacaksınız (3). İkinci gün, DNA’nız sihirli bir şekilde dördüncü ışığa getirilecek ve iki tane yerine dört iplikçiğe sahip olacaksınız (4) ve uykuya daldığınızda hissettiğiniz sevgi daha kuvvetli şekilde oyuna girecek (5). Sonra tüm üstatlarla karşılaşacaksınız (6). Bundan sonra, sonraki aşamaya geçeceksiniz (7), galaktik enerjiler tüm bu yolculuk boyunca size yardımcı olmak için mevcut olduklarında (8), böylece üçüncü gün tamamlanabilirsiniz ve yeni bir dünyaya uyanabilirsiniz (9). O üç gün güzel olacak. Uyandığınız zaman, daha iyisine değişmiş olacaksınız. Bazılarınız üç günden daha fazla uyuyacaksınız, çünkü artan foton seviyelerinden geçmeniz biraz daha uzun sürecek, ama bu pekaladır, çünkü sevgi içinde uyanacaksınız. Eğer Şimdide bu olay için hazırlanmak isterseniz, 5’in dengesini – ruhunu, sevgi enerjisini arayın. Ne kadar çok dengelenirseniz, o üç gün boyunca bedeninizdeki değişimler daha az stresli olacaktır.


* * *

ONLAR BURADA Kitabı ─ Bölüm 16: Bize neler olacak?
(Bob Frissel/Kozmik Yayınlar)



...Genelde kutupların ve boyutların hareketi eş zamanlıdır. Gerçek kutup hareketleri başlamadan yaklaşık beş ile altı saat önce alışılmadık, görsel bir fenomen meydana gelir. Üçüncü ve dördüncü boyutlar birleşirler. Ardından, üçüncü boyut uzaklaşırken, bizler yavaşça, dördüncü boyuta doğru geçmeye başlarız.

Üçüncü boyut sistemi dağılırken çeşitli tuhaf cisimler belirmeye başlar. Bu gezegende 500 milyon yıldır gelişmiş bir yaşam olsa da bu konuyla ilgili hiçbir kanıt yoktur. Çünkü bunlar boyutlar arası bir durumda gerçekleşmektedir. Varlığını sürdürebilmek isteyen bir cisim bu sırada var olanlardan son derece farklı bir duruma bürünmek durumundadır. Aksi takdirde yok olacaktır ( piramitlerin ve Sfenks’in dünya üzerinde eşi ve benzerinin olmamasının sebebi budur ). Ardından gezegendeki her şey, görsel olarak parçalara ayrılarak yok olur. Tuhaf cisimler belirir belirmez, dördüncü boyutun cisimleri de görülmeye başlarlar. Yerden biter gibi beliren bu cisimler ne renkleri ne de görünüşleri bildiğimiz herhangi bir şeye benzer.


Üçüncü boyuttan dördüncüye geçebilmek için, genelde bir merkaba yaratmak gerekir. Fakat bu kez, durum biraz farklı olacaktır. Drunvalo’ya göre şimdiden bir buçuk milyar insan bilinç sıçraması yapmaya hazır durumdadır. Hatta ustalar, gezegendeki herkesin bu sıçramaya hazır olduğunu düşünmektedirler. İnsanlar aniden, kendilerini o ana dek farkına varamadıkları bir merkabanın içinde bulacaklar.

Manyetik alanı orijinal konumunda bir arada tutabilsek bile bu alanın olmayacağı bir üç buçuk saatlik süreç kesinlikle yaşanacaktır. Eğer merkaba üretebilirseniz, kendi bedeninizin etrafında bir uzay-zaman aracı yaratarak yok olan manyetik alanın etkilerinden korunabilir, bu şekilde bir sonraki boyuta ulaşabilirsiniz.

Manyetik alan çöker çökmez etrafınızdaki dünya yok olacak kendinizi büyük boşlukta bulacaksınız. Bu kararsız ( BARDO ) süreci üç buçuk saat sürecektir. Sonra yaşam, bu kez dördüncü boyutta geri gelecektir.

Kendinizi daha önce hiç düşünmediğiniz yepyeni bir dünyada bulacaksınız. Aslında burada daha önce de bulunduk ama hafızamızdaki bilgiler silinmiştir. Orada renklerin, şekillerin, kokuların ne olduğunu bilmeyen bir bebeğe benzeyeceksiniz.

Bu dünya ile diğeri arasındaki tek benzerlik aile bağı ( ana, baba, çocuk arasındaki ) olacaktır. Bu dünyaya ulaşır ulaşmaz, her ne kadar siz bir şey anlamasanız da biri dişi diğeri erkek iki varlık tarafından karşılanacaksınız. ( Anne-Baba ) bu varlıklarla aranızda çok yakın bir sevgi bağı olacak. Dördüncü boyutta etrafınızı anlayabilecek kadar büyümeniz iki yılınızı alacaktır. Bu arada boyunuz en yüksek uzun konuma eriştiğinde yaklaşık 3 il 5 metre arasında olacaktır. Ebeveynleriniz büyümeniz sırasında size rehberlik edip yol göstereceklerdir.

Varlığınızı çırılçıplak sürdüreceksiniz. Elbiselerin size hiçbir yararı olmayacak. Bu arada bedeninizin anatomik yapısı da oldukça değişecektir. Atom yığınları enerjiye dönüşürken, bağımsız atomlar birbirlerinden oldukça büyük uzaklıklarda varlıklarını sürdürecekler. Bedeninizin tamamına yakını enerji olacaktır. ( Işıktan Beden ) unutmayın, bu düzeyde düşündüğünüz her şey anı anına gerçekleşecektir. Örneğin; bir portakal düşlerseniz, bir anda soyup yiyebileceğiniz bir tane elinizde belirecektir.

Bu nedenle, barış, sevgi, güzellik ve benzeri düşünceler son derece önemlidir. Eğer bu boyutta korkuya motive olursanız bir anda kendinizi son derece korkutucu bir ortamda bulabilirsiniz. Örneğin; sizi öldürmeye gelmiş bir düşmanla karşılaşabilirsiniz. Sonra bir silah düşler, ona ateş edersiniz. Bu olur olmaz, ceza olarak, buraya, üçüncü boyuta tekrar gönderilirsiniz. Dördüncü boyutta düşüncelerin kalitesi çok önemlidir. İsa düşünce saflığı konusu üstünde bu nedenle durmuştur. Komşuna sevgiyle, dostlukla, nezaketle davranmak bu konuda yapılabilecek iyi bir egzersizdir. Zira bu davranışlar aynen karşılık görecektir. Bu tür duygular üçüncü boyutta da çok önemlidir ancak her şey anı anına gerçekleşmediğinden yanlış bir düşünceden kurtulabilme şansımız olabilmektedir. Üçüncü boyut, kurbanın bilinci, sınırları görme aşamasında bir tür oku işlevi görmektedir. Kurbanın bilinci derken aslında yarattığı gerçekliğin farkında olmadan her şeyi, öylesine, rasgele yapan kişinin bilincini kast ediyorum.

* * *
KIRAEL ─ BÜYÜK DEĞİŞİM KİTABINDAN



"Üç Günlük Karanlık"



"Üç günlük karanlık, aslında, Dünya Ananın Foton Kuşağına girişi ile ilgilidir.Bu, üç günlük karanlık yaratacak ve bu olay "Değişim"in yada "Dördüncü Boyut"a yükselişin başlangıcının habercisi olacaktır.Şimdi size, bu dönemde ne olup biteceğiyle ilgili kısa bir açıklama sunmak istiyorum.Bütün olay "yedi" ila "on" günlük bir dönemde vuku bulacaktır, ancak bu süre bir gün kısa veya bir gün uzun olabilir.



Birinci Gün,


Bu noktada tam bir karışıklık duygusu ortaya çıkacaktır.Bu korku yaratmamalıdır.Evet, Yaradan korkuya izin verir, ama sizin bu korkuya kapılmanız gerekmez.Bu "Bilgiler"i okuyanlarınız bu dönemde vuku bulacak olayların farkında olacaklardır.Siz kendi kendinize, "Evet, bu tamda Kirael in vuku bulacağını söylediği şey", diyeceksiniz.Ancak buna rağmen, siz hala korkuyla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz, çünki korku Dünya katına nüfuz edecektir.O, yüzeye çıkması gereken çok derin bir hücresel anının uyanışıdır.Bu, herkesin kendi korkularından gerçekten kurtularak Değişimden geçmesini sağlamak için, Işık Varlıklar tarafından gerçekleştiriilecektir.Bu arada şunu da belirtmeliyim ki, siz çok fazla korku içinde yaşadığınızdan, aslında, korku yüzünden birçok iyi şey de yaparsınız.Korkularınızdan kurtulmanız tümüyle Yaradanın tasarımının bir parçasıdır.
Bu şimdiki korkularınızla başa çıkmaya çalışmanızın gerekli olmasının bir başka nedenidir.Siz korkularınızla başa çıkmakta ve onları dağıtmakta deneyimli hale geldiğinizde, Değişimle daha iyi başa çıkabileceksiniz.Bu gün karşı karşıya olduğunuz korkular şunlardır: "Faturalarımı ödeyebilecekmiyim? Evliliğimi sürdürebilecekmiyim, sürdüremezsem ne yapacağım? Tüm paramı aptalca bir yatırımla kaybedecekmiyim?" Bunlar elbette çok gerçektir, ama gerçekçi bir biçimde bakıldığında yapmanız gereken tüm şey, o sorunla yüzleşmek ve sorun tam bir berraklığa kavuşuncaya dek ona odaklanmaktır.Sonra ne olur? Daima, onun sizin gördüğünüz kadar büyük bir canavar olmadığı ortaya çıkar.Aslında o, çoğunlukla son derece baş edilebilir hale gelir.İşte bu yüzden kendinizi-İdrak ile ilgili tüm derslerinizi zamanında tamamlamanızı vurguluyorum.Korkularınızla başa çıkmayı mümkün olan en iyi şekilde öğrendiğinizde, bu Değişimi bir "kabus" olmak yerine, bir "serüven" kılacaktır.Uygulama yapmak kusursuz kılar.
Böylece, birinci gün sizler kitlesel hastalık ve görünüşte perişan edici bir karışıklık illüzyonuyla titreşeceksiniz.O sırada, Foton Enerjisinin araya karışmasıyla, Üçüncü Boyuttan ayrılıyor ve Dördüncü Boyuta giriyor olacaksınız.Dünyanın "Gümbürtü" ile sallanmakta olduğunu, o noktaya kadar hiç hissetmediğiniz kadar çok sallandığını hissedeceksiniz.Birinci günün ilk oniki saatinde çevrede yürümeyi gerçekten istemeyeceksiniz.Gerçekten olduğunuz yerde kalmaya zorlanacaksınız.
Bu Dünya Ananın adeta tiz bir "Gıcırtı"yla durma noktasına geliş biçimidir.Bu dönemde Dünya silkelenecek ve birçok veçhesini yeniden uyum içine sokacaktır.Tüm bunlar şimdiden ayrıntılarıyla "plan"lanmıştır ve Dünya kendisini tümüyle yoldan çıkarmadan ne kadar ileri gideceğini bilir.Böylece bu sizin anlayacağınız ilk göstergelerden biri olacaktır: Muazzam bir karışıklığın ortaya çıkışı ve bunu Dünya Ananın gerçekten "Gümbürdemesi"nin izlemesi.
O vakte kadar birçok Deprem yaşamış olacaksınız.O vakte dek Depremler neredeyse sıradan hale gelmiş olacaklar.Ben Richter ölçeğine göre sekiz, dokuz şiddetindeki depremlerden değil, dört, beş ve altı şiddetindeki depremlerden söz ediyorum, çünki Dünya Ana bu depremlerle Değişime hazırlanıyor olacaktır.Ancak Dünyanın-Üçüncü Boyuttan Dördüncüye geçildiği ve Foton Enerjisinin Dünyayı kaplamaya başladığı-nihai Değişim pozisyonuna girdiği o ilk gün, sizler on ila onaltı saat boyunca ayakta durmakta gerçekten zorlanacaksınız.Paniğe kapılmayın! Bunu size ne kadar hatırlatsam azdır.Lütfen Paniğe kapılmayın! Eğer bu ilk saatlerde paniğe kapılmazsanız, durum yatışmaya başlayacaktır, çünki sarsıntılar ve gümbürtüler gittikçe azalıp son bulacaktır.
Sonra, tezahür etmeye başlayacak olan diğer şey, ısının ve Güneş ışığının azalmasıdır.Sonraki birkaç gün boyunca hava akşamın geç saatleri gibi görünecektir. Değişimin bu bölümünden çıkana dek çok fazla Güneş Işığı görmeyeceksiniz.
O süreçte, "huşu" verici bir "uyanış" yaşanmaya başlayacaktır.Duyu-Dışı Yeteneklerinize bağlı olarak, daha önce öbür tarafa geçmiş (ölmüş) olan arkadaşlarınız veya akrabalarınız sizinle iletişim kurabilecekler.Bu sizin, çoğu kişinin, bu yaşamında deneyimlememiş olduğu bir biçimde çalışmanızı mümkün kılacaktır.Bu, son birkaç yıldır "Değişim"i bilen "Rehberler"in size "MEDİTASYON" yapmanızı tavsiye etmelerinin bir başka nedenidir.Meditasyona verdiğim önemi vurgulamak için bu sözcük büyük harflerle yazılmıştır.

İkinci Gün,

İkinci gün, giderek artan bir Karanlıkla birlikte, daha önce asla deneyimlenmemiş olan bir "soğuk" da Dünyaya nüfuz etmeye başlayacaktır.O, derin bir soğuk olacak, çünki ta içinize işleyecektir.Bu sırada siz, Karbon-Bazlı olmayan diğer varlıklarla bağlantı kuracaksınız.İşte yaşamınızı neden korkuya dayalı olarak yaşayamıyacağınızın bir başka nedeni: Siz en büyük sınavlarınızdan biri olarak görünecek bir şeyle karşılaşacaksınız.Anlamanız gereken tüm şey, onun bir "TEST" olduğudur.Sizin sadece ışığa tutunmanız gerekecektir, çünki "Beyaz Işığı" kullandığınızda, farkındalığınız en yüksek noktaya çıkacak ve "Test" ortadan kaybolacaktır.

Üçüncü gün,

Üçüncü gün, Dünya Ana Foton Kuşağına tam olarak girecek ve Dördüncü Boyuta asıl "Geçiş" (Değişim) meydana gelecektir.İşte o zaman Foton Enerjisi Dünyayı saracak ve "Üç Günlük Karanlık" başlayacaktır.Foton Enerjisinin Dış Kuşağı, Üçüncü-Boyutsal Özü "süpürüp" atacak ve Dördüncü Boyutsal Enerjiyi Aktive edecek kadar çok yoğundur.Hava Karanlık olacaktır, çünki Işık Parçacıkları, Işık-sızlık (Karanlık) görünümünü yaratacak kadar yoğun olacaklardır.Bu Dış Kuşaktan geçmek yaklaşık "üç gün" alacak ve siz zifiri karanlıktaymışsınız gibi görünecektir.Yetmiş iki saat sonra uyanıp, dışarı çıkıp, "İşte bu kadar! Bu olay bitti!" demeyin.Siz o durumda dikkat etmeli ve kafanızı zamana takmamalısınız, çünki bu aldatıcı olabilir ve Enerjinin sakinleşmesinin daha da uzun zaman almasına neden olabilir.

Foton Kuşağına girdiğinizde, o Güneş Işığını gerçekten karartacaktır.Bu gerçek, Saf bir Karanlık olacaktır, dostlarım, ancak, Güneşin Termik Enerjisinin bir kısmı size ulaşacaktır, böylece bir "Buzul Çağı" yaşamak zorunda kalmayacaksınız .O, bu kadar dondurucu olmayacaktır, ama havanın aşırı derecede soğuyacağını bilin (-10/-15).Buna karşın, bedeniniz, çoğu kişinin deneyimleyeceği hareketsizliği telafi etmek için "Titreşimsel" bir "Değişim" geçirecektir.

O süreçte, dışarı çıkıp birşeyleri onarmaya çalışmak mantıklı olmayacaktır.Açık olup olmadığını görmek için köşedeki "Bakkala" gitmeye çalışmak mantıklı olmayacaktır.Siz açlıktan ölmeyeceksiniz; üç günde hiçkimse açlıktan ölmez.Herşeyden önce, metobolizmanız değişecek, böylece yiyeceğe ihtiyacınız olmayacaktır.Sonra ise sadece en hafif yiyecekleri yiyeceksiniz.Başlangıçta, sadece Yaradanın Bitkiler Alemi olarak getirmiş olduğu yiyecekler olacaktır.Bu Yaradanın size herzaman sağlamış olduğu besindir.Her nedense, bu noktaya dek siz onu Bilgece kullanmadınız.Şimdi (ise), Bitkileri Bilgece kullanmakla kalmayacak, ayrıca onların titreşiminin gerçek Özünü de öğreneceksiniz.Bazılarının bununla rezonansa girmelerinin biraz zaman alacağına eminim, ama çoğu kişi bu yeni besin kaynağından zevk almaya başlayacaktır.

Sıcak iklimlerdeki İnsanlar bu Değişime nasıl hazırlanabilirler? On tane Battaniye satın alarak ya da soğuk-geçirmez bir oda inşaa ederek değil.Medyumum bana kendisi gençken insanların yeraltında sığınaklar inşa edip onları konserve yiyeceklerle doldurduklarını hatırlattı.Bu, birilerinin, dev bir Bomba atma olasılığına karşı Güvenli bir yer oluşturmak için yapılmıştı.Sizi temin ederim ki dostlarım, bu kez bunların hiçbiri gerekli olmayacaktır.Foton Enerjisi Dünyanızı gerçekten kapladığında, bu olayı bütünüyle deneyimlemeleri mukadder kılınmış olanlar, Titreşimsel Beden Transferini ve Devinim Birliğini öğrenmiş olacak ve böylece onların Özleri tamamen korunacaktır.

Beden Enerjisinin, herkesin bu olayı atlatmasını sağlayacağını bilin.İşte bu yüzden, kardeşlerinizi sevgiyle kucaklamanız önemli olacaktır.Siz soğuktan ölmeyeceksiniz, çünki o zamana dek, Meditasyonu ve Titreşimsel Beden Transferini (Bedenin Titreşimini yükselterek soğuğu hissetmemeyi) öğrenmiş olacaksınız.Çok olağan bir düzeyde öğrenmekte olduğunuz bu şeyler, aslında, çok uzak bir gelecekte bulunmayan bir "Zaman"a hazırlıktır.
Bu Üç Günlük Zifiri Karanlığın ve soğuğun ortasında, Dünya nüfusunun çoğu kımıldayamaz hale gelecektir.Siz yavaşlayıp öyle bir hal içersine gireceksiniz ki, Üç Günlük Karanlık şimdiki zamanın hissedildiği gibi hissedilmeyecektir, dostlarım, Korkuların bir kısmı işte böyle geçersiz kılınacaktır.Siz, Foton Enerjisinin bu yoğun bölümünden geçtiğinizi hatırlamayacaksınız bile.Bir kez o başladığında ve Üç Günlük dönemin birinci gününe girdiğinizde, kendi içinizde bir kış uykusuna dalacaksınız."

Sevgi ve ışıkla kalın...

(BÜYÜK DEĞİŞİM-KIRAEL (Fred Sterling kanallığı ile)-Akaşa Yayınları-2008)

* * *
SORULAN SORU ve KRYON'UN BU KONUDAKİ FİKRİ 


Sevgili Kryon: Geçenlerde x Gezegeni''nin yaklaşık 14 ay içinde güneş sistemimize geri döneceğini, dünyamızda bir kutup değişmi, depremler, seller, yanardağ patlamaları gibi korkunç olaylara neden olacağını okudum. O, dünyayı onlarca yıl boyunca karanlığa gömecekmiş ve açlık ve diğer afetler yüzünden insan nüfusunun yüzde doksanı yok olacakmış. Bu gezegen her 3600 yılda geliyormuş, son kez Museviler''in Mısır'' dan çıkış dönemlerinde gelmiş. Birçok kadim toplum bu dev gezegenin korkunç yaşam kaybına neden olduğuyla ilgili kayıtlar bırakmış. Senden bize bunun olup olmayacağını söylemeni rica ediyorum.



KRYON:
Sevgili varlıklar önce size kısa bir yanıt veReceğiz: HAYIR

Bu size YENİ DÜNYA gibi geliyor mu? Bu size sözün ettiğimiz eni realite yolu gibi görününüyor mu? Bu size gezegen için büyük bir umut gibi geliyor mu? Sizler, gerçekten de, son on yıldır verilen Kryon mesajlarının böyle bir şeyi bildirmeyi unutmuş olabileceğini düşünüyor musunuz? Bu ESKİ ENERJİDİR, BU 12 YIL ÖNCE SÖZÜNÜ ETTİĞİMİZ KORKUYA--DAYALI HABERDİR, VE BU HABER IŞIKTA KARIŞIKLIKLAR YARATIP BUNUN SONUÇLARINDAN BESLENMEK İSTEYEN FELAKET HABERCİLERİNDEN VE KORKU TACİRLERİNDEN KAYNAKLANMAKTADIR. SİZE ŞUNU SÖYLEMİŞTİK: SİZDEN UMUDUNUZU ÇALACAK OLANLARA KARŞI DİKKATLİ OLUN, ÇÜNKÜ ONLAR İÇİNİZE KORKU TOHUMLARI EKEREK IŞIĞINIZI AZALTIRLAR. BU AYNI GÜÇLER SİZE KRYON''UNDA KÖTÜ OLDUĞUNU SÖYLEYECEKLERDİR.

YAKIN GEÇMİŞTE ORTAYA ATILAN BAZI KEHANETLERİ HATIRLIYORMUSUNUZ? GEZEGENLERİN BÜYÜK HİZALANIŞININ DÜNYAYI YÖRÜNGESİNDEN ÇIKARACAĞI SÖYLENMİŞTİ. KUYRUKLUYILDIZIN VE ONU İZLEYEN PARÇALARIN BU DÜNYAYA KÖTÜ GÜÇLERİ BOŞALTACAĞI SÖYLENMİŞTİ. DÜNYANIZ FOTON KUŞAĞI DENEN ASTRONOMİK KUŞAĞA GİRDİĞİNDE ''ÜÇ GÜNLÜK KARANLIK'' OLACAĞI KEHANET EDİLMİŞTİ. AYRICA KIYAMET GÜNÜ İLE İLGİLİ KEHANETLERİ NE KADAR ÇABUK UNUTUYORSUNUZ DA, YİNE GERÇEKLEŞMEYECEK YENİ KEHANETLERİN KORKULARINA KAPILIYORSUNUZ. SİZ GERÇEKTEN DE BİNLERCE KAYNAĞIN ONLARCA YILDIR YAPTIĞI ASTRONOMİK GÖZLEMLERİN BU FELAKETİ SİZDEN BİR SIR GİBİ SAKLAMIŞ OLABİLECEĞİNİ Mİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ? 

ARTIK PARÇALARI BİRLEŞTİRİP, SİZİN ─ESKİ YIKIM, KIYAMET VE DEHŞET KEHANETLERİ DE DAHİL OLMAK ÜZERE─ DÜNYA PARADİGMASINI DEĞİŞTİRMİŞ OLDUĞUNUZ GERÇEĞİNİ GÖRMENİZİN ZAMANIDIR. KENDİ İÇİNİZE DÖNÜP YÜKSEK BENLİĞİNİZE SORUN. O SİZİ KUCAKLAYACAK VE SİZE BENİM VERDİĞİM AYNI YANITI VERECEKTİR.

EL ALTINDAKİ, GÖREBİLECEĞİNİZ SORUNLAR ÜZERİNE ODAKLANIN. IŞIĞA ORADA İHTİYAÇ VAR. ENERJİNZİ GÖREMEYECEĞİNİZ ŞEYLERDEN KORKMAYA HARCAYARAK, GÜCÜNÜZÜ ONLARA TESLİM ETMEYİN. SENİN IŞIĞINI MEVCUT DURUMLARIN AYDINLATILMASINDA VE DÜZELTİLMESİNDE KULLANMANA İHTİYAÇ VAR, IŞIK İŞÇİSİ.




* * *

(KAYNAĞI BELİRSİZ ALINTI)



20 Aralık saat 19.15 de ani donma olayı gerçekleşecek foton kuşağına girerken. Bunun için yardıma gelecekler. Bu olay gerçekleşmeden önce insanların yardıma geldiklerinde onlardan korkmamaları için kendilerini ifşa edecekler. Önemli olan onların görünüp görünmemesi değil, önemli olan bu süreci sağ salim atlatabilmek.....



Pleiadesliler, insanların inanmadıkları için ve önlem almadıklarından kayıpların çok fazla olabileceğini ve elektrikle çalışan hiç bir ısıtıcının çalışmayacağını söylediler. Bu yüzden evlerde soba olması gerekiyor. Bununla birlikte su ve yiyecek ihtiyaçlarını da temin etmemiz gerektiğini bildirdiler.



İinsanlar sokakta birden yakalanacaklar ani donmaya ve 3-5 gün sürecek. Basınç olacak, bu yüzden insanlarda şişme olacak... Elektrikli aletler çalışmayacak ve insanların % 90 nı dünyada elektrikli enerjisiyle ısındıklarından, bu ani donma olayında bir çok kişinin ölmesi durumunun sözkonusu olduğunu söylediler.

Foton kuşağından dolayı, dünya 3-5 gün karanlıkta kalacak, çünkü güneş ışınları artık dünyaya ulaşamayacak. Dünya, foton kuşağının içine tam olarak girene kadar, hem zifiri karanlık, hem dondurucu soğuk olduğu gibi, hiç bir elektronik cihaz çalışmayacak ve insanlar yeni enerji kaynakları aramaya başlayacaklar.

Zaman artık çok hızlandı, bir an önce bu mesajları yakınlarımızla, çevremizle paylaşarak bu durumun üstesinden gelmek gerekiyor. Pleiadesliler, sırf bu yüzden insanlara yardım etmek için sirius ve akturus gemileriyle dünyaya gelmekteler. İnsanlar yardım esnasında kendilerinden korkmamaları için, kendilerini insanlığa tanıtacaklar.

Bununla birlikte, 20 Aralık 2012 akşamına kadar yani foton kuşağının içine girmeye başladığımız ana kadar insanların dünyada var olabilmeleri için en azından 5. boyutta olmaları gerekmektedir. Bunun için pozitif düşünce çok önemli.

Geçişte böylesi zorluklaırn yaşanmasının sebebinin pleiadesler şu yüzden gerekli olduğunu söylüyorlar:

İnsanlar zor anlarda, bir olmayı ve birlik bilinciyle hareket etmeyi öğreniyorlar ve bundan sonra artık insanlık için çıkar savaşları olmayacak, çünkü, ayrım bilinci ortadan kalkacaktır.
(alıntı)
* * *
TİBETLİ DİN ADAMINDAN NASA'YA GÖNDERİ 

21 Aralık 2012 hakkında NASA'nın merkez laboratuvarına Temmuz 2012'de bu bilgi ulaştı. 

Bu bilgiyi akraba, dost ve onu alabilecek herkese hemen ulaştırın.



NASA'dan belirttiklerine göre, yakında Dünya Galaksinin SIFIR HATINDAN geçecektir.

1. Sonbahar ve kış 2012/2013 Tibet'te ve tüm Küzey yarımküresinde sıcak olacaktır.

21.12.2012'de Dünya tüm galaksi sistemiyle birlikte galaksinin SIFIR HATINDAN geçmeye başlayacaktır.
O ise hiç bir enerjinin yayılamadığı, elektromanyetik alanlarının olmadığı ve tüm cisimlerin durgunluğa uğradığı bir ortam oluşturacaktır.
2. Tüm Dünyada, bir kaç dakikada, Moskova saatiyle saat 10'da, 21.12.2012'de
*tam karanlık çökecek,
*tam sessizlik olacak
*ışık, elektrik, iletişim, ses-hepsi yok olacaktır.
3. Bu karanlığın içinden uzaydan göklerde bir karmakarışıklık gözlemlenecek, bir kaç gün sonra ışık patlamaları başlayacak bu da üç-dört gün sürecektir.
Korkmaya ve kendini yıpratmaya gerek yok. Buna kendini herkes hazırlamalı.
4. Sonra Güneş ışığı yine gözükecektir. Dünya görülür olacak ve eski haline dönecektir.
Hayvanlar Uzay Karanlığını önceden hissedeceklerdir ve deliklere çekileceklerdir. Şehirlerdeki insanlar hissedemeyecek o yüzden kurban gidenler ve aklı hasara uğrayanlar olacaktır. Dünyanın yüzde 10 o günlerde ölebilir.
5. Bu olaya hazır olunması gerekmektedir, 2012 yılın işlerini bitirmek, yeni işe başlamamak, borçları ödemek.
6. 20.12.2012'de çocuklar, para ve belgeler alınarak şehirlerden uzaklaşılmalı ve doğaya çıkılmalıdır.
İki aylık bir erzak hazırlanmalı, zira elektrikler uzun süre devreye giremeyeceklerdir. 
Eve su bolca alınmalı, odun ve mumlar hazırlanmalıdır. Evde bir ocak hazır bulunmalı, çünkü elektrikler 21.12.2012'de kablolardan akışını durduracak.
Televizyon ve telefon olmak üzere bir şey çalışmayacak. Karanlık günlerde pencereler kalın siyah örtülerle örtülmeli, onlara bakılmamalı, gözün gördüğü, kulağın duyduğuna inanılmamalı, sokağa çıkılmamalı.
Mecbur kalındığında çok yakın mesafelere çıkılır. Uzak gitmek tehlikelidir, zira kaybolma riski yüksektir. 
Bu bilinmeli: objelerden ışığın yansımamasından kaynaklanan sıkı karanlıkta kendi elini görmek bile mümkün olmayacaktır.
Korkmayınız. Kendinizi buna hazırlayın.
7. Güneş ışığı aydınlandıktan sonra şehirlere dönmeye acele edilmemeli, imkan varsa yaza kadar doğada kalınması iyi olacak.
Dünyanın SIFIR HATTAN çıkışı 7 Şubat 2013'de beklenmektedir. O zaman yavaşca elektrikler kısım kısım verilmeye başlayacaktır toplu taşıma araçları da faaliyetine başlayacaklardır.
Martın sonunda Dünya tamamen eski haline gelecektir. Trenler yürüyecek, uçaklar uçacaktır.
8. Dünyanın tüm devletleri, farklı kaynaklardan SIFIR HAT hakkında bilgiler almışlardır, fakat kendi vatandaşlarına yardım ya edemeyecekler, ya da istemeyecekler.
Sivil koruma örgütleri bir şey yapamayacak, zira hiç bir şey çalışmaz olacaktır.
Bu durumda sadece Yaradana güvenin ve de kendinize.
9. Dünyanın SIFIR HAT'tan geçişinden sonra, insanların görüşleri ve yaşamları değişecektir. 
Manevi değerler üstün olacaklardır. İnsanlar ebedi ahlaki ve manevi değerler hakkında düşünür olacak, devletlerde bilim, ahlak, maneviyat, tıp patlak verecektir. 
Birey önemli hale gelecektir. 
Ve öyle de yeni bir çağın başlangıcı sayılacak bu dönem insanlığın manevi ağırlıklı ilerlemeye koyulduğu bir yeni çağın başlangıcı olacaktır.



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

33 yorum:

  1. bu konu hakkında tatmin edici ve gerçekten açıklayıcı bilgiyi sadece şu kitapta buldum: "sonsuzluğa açılan kapı" (akaşa yayınlarının) ilgilenenlere şiddetle tavsiye ediyorum bir çok soruya yanıt alıcaksınız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu çok faydalı yorumunuz için teşekkürler Fulya.

      Sil
  2. Valla onyıllardan beri artık ramak kalmış olan şu 21/12/2012 günü hakkında tonla farklı şeyleri okuyarak geldik... İşte artık kapımızda,ben kendi hesabıma evet çok merak ediyorum ama Kryon'un dediği gibi diğer günlerden hiç farklı olacağını sanmıyorum doğrusu... Eğer Kirael'in ve diğer mesajın dediği gibi 3 gün karanlık filan olursa ve bir sürü insan ölür veya hastalanırsa çok şaşırırım, tabii yaşıyorsam...

    YanıtlaSil
  3. Aşağıdaki linkte söz edilen kitapta konuyla alakalı bir bölüm bulunmakta okumanızı tavsiye edrim.

    Kiara Windrider
    "Sonsuzluğa Açılan Kapı" adlı kitabından alıntıdır...

    http://zamaninicinden.blogcu.com/sonsuzluga-acilan-kapi/3699919

    YanıtlaSil
  4. Dünyanın SIFIR HATTAN çıkışı 7 Şubat 2012'de beklenmektedir
    yanlış yazmışsınız 7 şubat 2013 olacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaynak yazıda da gözden kaçırılmış sanırım. Düzelttim, teşekkür ederim.

      Sil
  5. Gördüğüm kadarıyla Kryon'a sorulan soru planet x ile ilgili. Foton kuşağı ile ilgili değil.


    Kirael'in büyük değişim kitabını okudum , bana göre anlatılanlar oldukça uçuk... Özellikle insanların fiziksel değişimleri...

    Gel gör ki; Lee Carroll , Kirael'in Büyük Değişim kitabının arka kapağında şu yorumu yapmış : " Bu kitap, değişim ve dönüşüm çağında türünün tek örneği olan bir yaşam rehberi dir"

    Bu da demek oluyor ki, Lee Carroll , Büyük Değişim kitabındaki bilgilerin altına imzasını atıyor (en azından görünen bu).

    Planet x haberleri yıkım mesajı , foton kuşağı ise değişim, dönüşüm mesajı veriyor. İkisini birbirinden ayırmak gerek sanırım.


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de nasıl uçuk, o anlatılanlar olursa bir kere milyonlarca insanın soğuktan ve başka sebeplerden öleceği kesin (asla dışarı çıkmayın vb deniyor!!!)... Kryon, bu cevabı Planet x hakkında (herhalde Marduk veya Niburu olsa gerek) yapmış olsa da özünde verdiği cevap değişmezdi diye düşünüyorum.Çünkü pozitif kanallar diyorlar ki "size aktarılan bilginin kaynağı pozitifse sizde pozitif duygular uyandırır; yok negatifse verilen bilgiler sizde korku,endişe ve negatif duygular uyandırır..."
      Gel tezkere, aman 21 Aralık geeellll!!! Görelim artık şu hesabı da ak mı kara mı bilelim!!!

      Sil
  6. Başka kaynaklar da , 3 gün karanlık yaşanırken soğuktan ölmemek için dışarı çıkmayın diyor olabilir dediğiniz gibi ...

    Ama Kirael'in Büyük Değişim kitabında , çok soğuk olsa da güvende olacağımızı söylüyor. Dünyaya 3 gün hiç ışık ulaşmayacağı için zaten dışarısı ile bir binanın içi aynı ısı da olacak. Bizlerde uyku durumu gibi bir modda olacak mışız. Okuyalı 4 sene oldu ayrıntıları anımsamıyorum. Galiba foton enerjisi bizi hayatta tutacaktı...

    Ayrıca Kirael bu kitapta, ısrarla sorulmasına rağmen bu olay için bir tarih vermiyor. Verilemeyeceğini söylüyor.

    Kryon ise ortadoğuya gelecek barıştan ve dünya barışına giden yolda bu değişimlerin iki nesil sonra başlayacağından söz ediyor. Zaten Kryon'un " foton kuşağına gireceksiniz ve her şey bir anda değişecek" tarzında bir bilgi verdiğini ben hiç okumadım.

    21 Aralık 2012 de bir şeyler olur olmaz meselesi değil... Hali hazırda her an değişimlerin içindeyiz. Kryon da bunu söylüyor. Değişimin içindesiniz diyor. Ben, İnsanların ürettiği negatifler sonucu olarak " afetlerin devam edeceğini düşünüyorum. "

    Kryon da , yeni enerji ile uyumlu olmayanların gezegeni terk edeceğini söylüyor. Tabi o'nun söylediği "yeni enerji" kavramının foton enerjisi ile doğrudan ilgisi yok (belki de hiç ilgisi yok). Bu terimleri iyi anlamak lazım.

    Pek çok farklı kaynağın terminolojisi farklı.

    Benim anladığım, 21 aralık ile foton kuşağının bir bağlantısı yok. Ancak çok fazla bilgi karışıklığından kaynaklanan bir karmaşa var...





    YanıtlaSil
  7. http://galaktikgazete.blogspot.com/2012/07/21aralk2012-uzerine.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Fulya. Şöyle bir göz gezdirdim de.
      Bu çok faydalı olacak.

      Sil
  8. Teşekkürler Fulya.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Kendinden Çok emin yazılar yazmışsınız!Olacağını iddia ettiğiniz olaylar olmazsa! aynı blogta insanlara ne yazacağınızı da hazırlamışsınızdır umarım.Korkudan nemalanan insanlar sizin gibi iyi niyetli insanları kolaylıkla kullanıyor..Bilim İspat sever onun ipine sarılalım..

    YanıtlaSil
  10. Bu kadar bilim dışı yazıya-son yorum hariç-bir tek kelime söylenebilir:Pes! Fakat bu kez büyük bir sınavdan geçiliyor,çünkü net bir tarih var ortada. Böylece bunca "Marduk","foton kuşağı","3 gün karanlık" gibi safsatanın tarihe karışması için geri sayım başlamış bulunuyor. O süre geçince bu abuk-subuk yazıları kaleme alanlar bu kez ne yazmak durumunda kalacak,doğrusu merak ediyorum. Onların yerinde olmayı hiç istemezdim!

    YanıtlaSil
  11. Bn size ne olacağını söyliyim. 21 aralık her günkü bir günmüş gibi geçip gidecek. Aradan bir iki hafta sonra yukarılardan şu şekilde mesajlar gelmeye başlayacak: 21 aralıkta bilmem ne dönencesine girdik. Şimdi asıl yükseliş için 10 ekim 2017 yi bekliyoruz. Sevgili ışık işçileri sizler ışıksınız. Durmak yok, yola devam bakın tutuklamalar artıyor...Size görünmemize çok çok az kalıdı, bütün gemilerimniz yukarıda biraz daha sabır inşallah 2017 de yükseleceksiniz bu sefer eminiz

    YanıtlaSil
  12. Albatros'a aynen katılıyorum... Kesin öyle olacak... Pek çok mesaj 21 Aralık 2012'den sonrası için adeta mucize gibi değişimler vaadediyor... Oysa bu gezegende öyle ya da böyle birşeyin belirtisi olmadan o olay gerçekleşmez... Mesela havanın yağmurlu veya fırtınalı olacağını bulutların toplanmasından, tsunaminin geleceğini önce denizin çekilmesinden vb anlarız... Eee, yirmialtıbin küsur yıl boyunca beklenen şu boyut atlayışının veya yükselişinin geldiğine ilişkin ne gibi bir fiziksel işaret var ki? Bu kadar önemli devasa bir fizik olayının gerçekleşmesine ilişkin belirtilerin 20 Aralık günü geceyarısına doğru görülmesi gibi birşey akla ve fizik gerçeklere aykırı olur... Bu işaretler şimdiye dek çoktan belirmeliydi... Metatron en son mesajında bu konuyu işliyor ve özetle diyor ki "21 Aralık 2012 sıradan birgün olacak!" Yükselişin tamamlanmasının daha 300 yıl süreceğini anlatıyor ki bu da bana "ölme eşeğim ölme" deyişini hatırlatıyor... Acının,hastalığın,ölümün,sefalet ve yoksulluğun,sömürünün,çilenin,köleliğin öyle ya da böyle,şu veya bu miktarda devam edeceği 300 sene daha... peeeehhh...

    YanıtlaSil
  13. 300 yıl zaman bükümü ve yedi uyurlarla ilgilidir, Olasılar ve paralellerde düşünülmeli ancak bu da bir olasılık ve biz aklımızda toplu bilinç kargısına denk büktük bu tarih değişkenlerini ve azdan çoktan ilgilenen için biz perspektifimizide anlattık, yirmi birinci aralıkın gündönümü, gün döner devran döner,,,

    YanıtlaSil
  14. lordofsunshine arkadaşa ben de aynen katılıyorum. Son metatron mesajından çok çok daha önce bu 300 sene muhabbetini kryon ağzından kaçırmıştı. 300 yıl sonra beklediğiniz yükselişin gerçekleşmemesi için bir neden yok şeklinde hitap etmişti. Hangi celse hatırlamıyorum ama okuduğumda dumur olmuştum. En az 3-4 enkernasyon daha buradayız malesef ...O yüzden çalışalım ve para kazanmaya ailemizi iyi geçindirmeye bakalım bu işler iyice hikayeye dönmeye başladı, inşallah ben yanılıyorumdur da 21 aralıkta yükselişş olur...

    YanıtlaSil
  15. Herkesin çok gergin ve sinirli olduğunu görüyorum. Şunu her zaman aklınızda bulundurun: bu adam bu konulara meraklı ve bildiklerini, duyduklarını, gördüklerini size iletiyor. Bazen de kendi hissettiklerini kaleme alıyor. 21 Aralık ya da sonrasında kim ne derece tatmin olur bunu bilemem. Ben kendi kişisel ilerlememin sadece son bir kaç ayda 5-10 yıla bedel gerçekleştiğine tanık oluyorum. Fiziken de hayatımın parçası olan, kazandığım can dostlarım da cabası. Onlarla alışveriş, ilişki ve çalışmalarımız cabası. Bu blog buzdağının sadece görünen kısmıdır.

    Bir şeyler olmakta olduğunun ve değişimin kanıtını isteyenler için son 5.5 yıldaki Güneş'in değişimlerini görebileceğiniz videonun bağlantısını veriyorum. Zamanı olmayanlar 3.dk'ya atlayabilir. Bu videoyu sağ kolona da sabitleyeceğim. Yeşil çayırlarda elele vermek üzere. Sevgiler herkese...

    http://www.youtube.com/watch?v=Bp-WaPHAq0A

    YanıtlaSil
  16. Emreskopi arkadaşım, ama sen bunu bir kere daha yaptın. Bizim bıkkınlığımız ve serzenişlerimiz sizin şahsınıza mıdır ki bize böyle bir cevap yazıyorsunuz? Sizin bu hizmetinizden ötürü müteşekkiriz öyle olmasak bu bloğa gelmeyiz hiç. Bazı mesajları beğeniyor bazılarını da hikaye olarak buluyor olabilirim ve onların altına da görüşlerimi belirten yorumlarımı yazıyorum sadece. Size ne olursa olsun bu paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
  17. Sen de haklısın. :) İçtenlikle söylüyorum haklısın. :)

    YanıtlaSil
  18. detay sormak istemiyorum...kısa ve net 4 aylık bebeğim var o günler için ne öneriniz olabilir?*?ve bu küçücük çocukların nasıl etkilenebileceği yönünde öneri ve tavsiyeleriniz..

    YanıtlaSil
  19. Cesaria, yıllardır okuyup anladıklarımıza ve şahsen yüreğimde de hissettiklerime ve mantığımla da örtüşenlere göre bebeklerin ve küçük çocuklarnın DNA'ları bizden çok daha aktifleşmiş olarak dünyaya geldiklerinden bu süreci çok daha kolay ve hızlı atlatacakları yönünde. Siz ona sevginizi verin, dengeli ve sakin olun. Bu ona yapacağınız en büyük yardım. Daha fazlasından mesul değilsiniz ve olması gereken olacaktır. Halil Cibran "Onlar sizin çocuklarınız değil, sizden olma çocuklar" der. Güçlü olup kendi elinizden gelenin en iyisini yapın, O'na bu yetecektir. Bir süre sonra bu çocuklar bizden daha önde yürüyecekler. İndigo çocuklar bunlar. Özel yetişerek gelmiş çocuklar. NEgatif bilgilerin gölgesinde kalmayın. Bu bilgiler tedbir almaya ihtiyaç duyabileceklerden bilgiyi ve ihtimalleri esirgememek adına paylaşılmıştır. İyi yolculuklar :)

    YanıtlaSil
  20. Çocuklar ve bizler hakkında, Halil Cibran'dan:
    http://ozelilgi.blogspot.com/2012/07/cocuklarnz-sizin-cocuklarnz-degil.html

    YanıtlaSil
  21. arkadaşlar yiyecek stokladınız mı yarın 3 günlük karanlık başlıyor

    YanıtlaSil
  22. Albatros, şahsen hiç öyle bir beklentim yok. Ne bir şey stoklamış ne de ev-iş-ödeme hayatımda bir değişiklik yapmış durumda değilim. Ama yapanlar olduğunu duyuyorum. Pencereleri kapatmak için siyah perdeler alanları da duydum. :) Ben çoğu şeyin bilinçlerde, duygusal ve manevi dünyada yaşanacağını ama bunun da kimilerine göre az, kimilerine göre nispeten çok hissedilir olacağını düşünüyorum. Yine de dünyada bazı şeylerin ciddi hızlandığını ve karıştığını, her tür trafiğin arttığını farkediyorum. Bilmiyorum siz de bu tip şeyler gözlemliyor musunuz?

    YanıtlaSil
  23. Yaşadık ve gördük ki 12 Aralık 2012 ile 21 Aralık 2012 arasındaki tüm kehanetler fos çıktı... Şimdi sırada 22 ve 23 Aralık günleri var, onda da fos çıkarsa devasa bir palavra destesi okumuşuz demektir... Bu arada Illuminati'nin 21 Aralık'ta New York'ta Empire State Building binasını İkiz Kuleler gibi bir operasyonla (Kıyamet Günü filminde gösterildiği şekilde...) yıkarak sahte bir uzaylı istilası başlatacakları kehaneti de fos çıktı çok şükür,ama bu konuda pek çok sprituel kanal onların bu operasyonuna izin verilmeyeceğini daha önce bildirmişlerdi.Bununla birlikte gene de birşeylerin yapılmak istendiğini ve dün Ankara semalarında fotoğraflanan ufo hologramının Illuminatinin bir blue beam-hologram görüntü operasyonu olduğunu düşünüyorum...

    YanıtlaSil
  24. kehanetler içinde en mantıklı olanı ve bilimsel kanıtlara dayandırılanı söz konusu "foton kuşağı"na girmemizdi, ama olmadı. zaten kıyamet kopacak, yok marduk yaklaşıyor gibi şeylere hiç inanmaıştım. "Rigoberta Menchu" bir açıklama yapmış 22 sabahını bekleyin gibilerinden, foton kuşağı için. Açıkçası konuya tereddütle yaklaşıyorum. ne yalanlayabiliyorum nede inanabiliyorum. bakalım 22-23-24-25 ne getircek yada ne getirmicek, bekleyelim :)

    YanıtlaSil
  25. bu arada siteyi hazırlayan arkadaşa teşekkür ederim, çok güzel bağlantılar var.

    YanıtlaSil
  26. "Insana kendisinden baskasi yardim edemez."
    Son iki senedir yuzunu ruhsalliga ve aydinlanmaya donmus bir ruh kardesinizim. Ve idrakine erdigim en temel gercek bu oldu. Yani insana kendisinden baskasi yardim edemez.
    Evet, bilgilenmek, bilgiyi paylasmak yararli ve guzel bir seydir. Oysa ki,gercek ogretmen, insani aydinlanmaya hazirlayan, insanin kendi yasadiklaridir. Insan, yerzune geldigi plan dahilinde yasadiklarini iyi tahlil etmelidir.
    aydinlanmak emek ve caba gerektirir. Emek,caba yoksa, distan gelen bilgiler sadece bagimlilik yaratir. Caba derken.., lutfen yanlis anlasilmasin; bu dunyada hergun, hatta her an yasama devam edebilmek bile esasinda muthis bir caba gerektirmektedir. Her birimiz farkinda olmasak bile bu cabayi gosteriyoruz, bu bile buyuk basaridir. Bu bile gercekte ne kadar guclu varliklar oldugumuzu-eger dusunursek- anlamaya yeter.
    Ama, insan genelde, yasamak icin gosterdigi cabanin ardindan, kendisini kurtarmak icin emek sarfetmeye yonelmekte isteksiz kaliyor. Iste dissal bilgiye bagimlilik ta burada basliyor. -insan kendisine yardim etmeyi es gectiginde-tabii haliyle bagimlilik ta beklentiler yaratiyor.
    Gercek bilgi icimizde. Ona ulasmaya calismaktan ziyade, erisilmesi kolay oldugu icin dissal bilgilere baglaniyoruz.Hayir, dissal bilgi gereksiz demiyorum, sadece o bilgilerin bagimlilik yaratmasina izin vermemeliyiz,teslim olmamaliyiz demek istiyorum.
    Bagimliliklar beklenti, beklentiler de hayal kirikligi yaratir.Kitlesel ya da en iyisi global diyelim; Global birlikten once insan kendi icinde bir'ligi saglamalidir. bencilce gorunse de insan once 'kendisini kurtarmali'dir.
    Kendisine yardim edebilen insan herkese, 'butun'e de yardim edebilir.Yine de o herkesin, her bir bireyin, kendi icinde calismasini tamamlamasi gerekmektedir.Bu yuzden kendini kurtarabilmek bile cok degerlidir, hatta oncelikli olmalidir.
    Kendi icine degil de, disariya odaklanmis bir varlik'a Tanri bile yardim edemez. Istedigin kadar cagir, gelecek olan yardim, kendine yoneltilmen olacaktir.
    Bu iletimde ozellikle blog sahibi sayin Emre'yi tenzih ederim. O'na gizli acik elestiri yansitmaktan ziyade tesekkur etmeliyiz. Bugune kadar Evren'e-Butun'e-Bir'e hizmet icin guzel yuregiyle aktarmaya calistigi dissal bilgiler icin. Eger sonunda aldatilmislik hissettiren bir yayin izlediysek bunun icin aktariciyi, televizyonu suclayamayiz degil mi?
    Dissal bilgilere ve vaat edilsin edilmesin zamana baglanmak hayal kirikligi getirir.
    Ozumuz, yasayan tek gercegimiz bize sesini duyurabilmek icin binlerce yildir beklemekte.
    Evet sevgili dostlar..,insana ancak kendisi yardim edebilir.
    Ruhum ruhlarinizi kucaklasin.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  27. 2012 geçip gitti.Bizler umutlarımızın yıkılışıyla 2020 ye ulaştık.Bugün bir vatandaş foton kemeri diye bir yazı paylaşmış.Giremediği kuşağa dünya girecekmiş .Ben artık yorum yapmıyacağım bu kuşak hakkında .Yalancı çoban olmak istemiyorum .

    Pars Kutay'dı yanılmıyorsam müjde veren .Dünya foton kuşağından geçipte bizler ışık bedene kavuştuğumuzda ,eh artık olan oldu deriz .Kryon herkesin ışık bedene kavuşmayacağını söylediğine göre ki bir kaç kişiden bahsediyordu .Foton bu değişim işini başaramayacak demektir.

    Bu foton her neyapacaksa bizede bildirsin ,biz bu dünyanın vatandaşı değilmiyiz ? Kitap yazanlara bildirmesi şaka gibi .O kitabı bende aldım okudum .Çokta güvenmiştim yazılanlara.Artık Kryon da dahil kimsye inanmıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanmayın da zaten. Son derece haklısınız. Bu yazıları kaldırmama nedenim nerelerden nerelere geldiğimizi görmek. Uyanış ve yeniçağ serüveninin de suistimal edilip manipule edilerek vaktinde bize sunulduğu açık. Aradan geçen yıllar içerisinde çok şeyler değişti ve ben bunu gerek buradan, gerek FB sayfasından eleştirel ve hatta dalga geçer vaziyette duyurdum. Kryon, UFO, galaktik mesaj trendleri zamanlarına eleştirel bakışımı "Gerçeğin Peşinde Tuzaklar - Bir Çaylağın Hikayesi" yazımda anlattım.

      yenidunyaicinipuclari.com/2017/12/gercegin-pesinde-tuzaklar.html

      Sil