Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Serbest Enerji Makineleri

By | 8 comments
Şu anda karşılıklı dönen enerji alanları temelinde kurulmuş serbest enerji makineleri vardır. Bunlardan biri N makinesi olarak adlandırılır ve Hindistan’da kullanılmaktadır. Yakında da ortaya çıkacaktır. Bu makineler sadece birkaç yüz dolar harcayarak sonsuz elektrik enerjisi üretebilecek aletlerdir. Üstelik bu makineler asla bozulmamaktadır.


Nikola Tesla uzun zaman önce bu serbest enerjiyi tüm dünyaya açıklamaya çalışmıştı. Uzaylı dostlar ve Düşmanlar (Extra terrestrial Friends and Foes) adlı kitabında George C. Andrews’un yazdığına göre; Tesla’nın niyeti bu serbest ve tükenmez enerjiyi dünyanın ve atmosferin çevresinden alarak elektriğe dönüştürmek, sonra da bunu tüm dünya ile paylaşmaktı. Tabii ki bu tasarı elektrik üreticileri, jeneratör ve kablo üreticileri için son derece kötü bir haberdi ( petrol krallarının tavrından bahsetmeye bile gerek yok). 1910 yılına gelindiğinde Tesla alaya alınan bir kişi konumuna düşürülmüştü. Bu işte kendisine destek olanlarsa bankaların pençesine düşmüştü. Toplum tarafından deli sayılan, soyutlanan, tüm bunlar yüzünden kalbi kırılmış Nikola Tesla 1943 yılında Birleşik Devleler’de yaşama veda etmiştir. 5

Yani çeşitli güçler bizim bu serbest enerjiyi bilmemizi istemediler. Ama bizim bilme sürecimizi sadece biraz daha geciktirmiş oldular hepsi bu. Drunvalo’ya göre bu bilgiler şu anda Birleşmiş Milletlerin elindedir ve tüm topluma açıklanması an meselesidir.



Onlar Burada
Bölüm 13 - Philadelphia Deneyi
Bob Frissell
Kozmik Yayınlar


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

8 yorum:

  1. Böyle birkaç yüz dolarlık sonsuz elektrik enerjisi üreteçleri piyasaya çıkarsa bu icat dünyayı sonsuza dek değiştirir... Burada sayılamayacak kadar çok insani ihtiyaç neredeyse sıfır maliyetle birkaç yıl içinde tüm dünyada çözülmüş olur... Bu gerçekten tüm zamanların en olağanüstü şeylerinden biri olur ve insanlığın tamamının yaşam kalitesini muazzam biçimde yükseltir.

    YanıtlaSil
  2. elektrikli araba üreticileri köşe oldu desenize, biz de elektrikle çalışan birşeyler üretmeliyiz biran önce

    YanıtlaSil
  3. birde iranlı mehran takavoli keshe var, bütün dünya onun peşinde, bizde her nedense hiç bir bilgi yok onun hakkında.... bi araştırın inglizce sayfalarda ne dediğimi anlarsınız zaten.

    YanıtlaSil
  4. Evet, Keshe Foundation ve çalışmaları hakkında bilgim var. Vakfın kısa tanıtım videosunu çevirmeye başlamıştım, çeyreğinde kaldım. Devam edeceğim. Keshe nin yakında büyük gelişmelere öncülük etmesi bekleniyor.

    YanıtlaSil
  5. En eriyi, N eriyiği enerji, energy, en ergi, N erki yada nereki nerki yada nergi,nergis;
    İnörci, nöro,sinir, yıdız sinir ağı
    Erk ve eriyik ne EN ve N;
    N harfi hem ne sorusu hemde EN cevabı aynı zamanda;
    Nötron, nötrino ve atom çekirdeği;
    Güneş ışığı ve yıldız ışığı depolamak yada her durumda ve gece gündüz zaten bize ulaşan bu enerjileri odaklamayı ve kullanmayı öğrenmek ve TESLA;
    Geleceğin enerjisi budur dostlarım ve aracılar sizlersiniz,,,
    Yıldız sinir ağı sizlersiniz;;;

    YanıtlaSil
  6. N makinesi burda anlatılan makine mi.. ?
    http://www.youtube.com/watch?v=vHuLCSOKV4Y

    YanıtlaSil
  7. http://www.brucedepalma.com/n-machine/

    YanıtlaSil
  8. http://depalma.pair.com/GenerationOfUnidirectionalForce.html

    YanıtlaSil