Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

SIRIUS Belgesel Filmini duyurun!

By | 2 comments
Güncelleme!: Film çıktı, özeti için tıklayın.

Mevzu varolup olmamaları değil, 

Buraya nasıl geldikleridir!


Önsöz: Bildirisini aşağıda çevirdiğim bu film, mevcut sistemin "işine gelmediğinden" sinema sektörünce dağıtılıp reklamı yapılamıyor. Bu nedenle bireyler ve sivil toplum kuruluşlarından dağıtımı ve reklamı yapılması isteniyor. Filmin kiralaması/satışı 16 Nisan itibariyle başladı. 10 dolara filmi 72 saatliğine izleme hakkına sahip oluyorsunuz. Film 22 Nisan itibariyle online izlenebilecek ve sağlanan maddi kazancın tamamı araştırma ve teknoloji geliştirmelere harcanak. Türkçe altyazı henüz malesef bulunmuyor. Kiralamak ve izlemek için bu bağlantıyı kullanın. Filmi izleyip üzerinde çalıştıktan sonra kendi izlenimlerimi sizinle paylaşmaya çalışacağım. 

Dr. Greer'ın dünya dışı varlıklarla iletişim kurabilen CE-5 adını verdikleri bir temas grubu olduğu da biliniyor. Dr. Steven Greer kendini UFO İfşaatı, sıfır noktası enerjisi, yerçekimsizlik teknolojisi, yıldızlararası seyahat gibi konulara adamış, aslen hekim olan bir bilimadamıdır. Dr. Steven Greer bu güne kadar, Kanal CBS, BBC, Discovery Channel, History Channel, The Ancient Aliens belgesel dizisi ve Thrive gibi pek çok kanal ve yapımda milyonlarca izleyiciye ulaşmıştır. 

Lütfen yayın ve paylaşın

wordpress banner
Sirius banner
Sevgili arkadaşlar,

SIRIUS filminin 22 Nisan'da ilk gösteriminin yapılacağını duyurduğumuz için çok heyecanlıyız. Bu tarihi not edin! Bugüne kadar anlatılmayan hikayeyi sizinle paylaşacağımız patlayıcı, aydınlatıcı belgeselimizi Dünya çapında yaymak için YEKRA isimli yeni ve ilginç bir dağıtım şirketiyle ortaklık kurmaktayız.

SIRIUS zamanımızın en önemli filmlerinden birisidir. Dr. Steven Greer (İfşaat Hareketi ve Dünyadışı Zeki Yaşamı Araştırma Merkezi'nin kurucusu) tarafından yapılan ve Neverending Light Yapım'ın Emmy ödüllü film yapımcısı Amardeep Kaleka ile çalışılan bu film GERÇEĞİN yayınıdır: Kozmosda yalnız değiliz... ve BURADA, DÜNYADA YALNIZ DEĞİLİZ. Dünya, diğer boyutlar arasında ışıktan hızlı seyahat edebilen gelişmiş Yıldızlararası Medeniyetlerce ziyaret edilmiştir. Enerjinin itme gücüyle ilgili onlardan öğrendiğimiz şey bizi yeni bir çağa götürebilir. Ancak, iktidarda bulunanlar onlara muhtaç olmamız için bizden bu bilgiyi sakladılar. Şimdi HERKESİN bilme zamanıdır.

Bu önemli mesajı dünyaya yaymak için yardımınıza ihtiyacımız var. Filmin çevrimiçi sunulmasıyla biz ilk adımı attık. SİZİN de yardımınızla filmi çok daha ilerilere götürebiliriz. Yekra'nın devrim yaratıcı AffiliateConnect (ortaklık sistemi) metodu ile filmi direkt kendi topluluklarınıza dağıtıp her çevrimiçi kiralamadan ya da kazandırdığınız yeni ortaktan komisyon kazanabilirsiniz. Biz size filmi ve gerekli tüm araç gereci vereceğiz, size ise tanıtımını yapmak kalacak. Bu tamamiyle ücretsiz, basit ve kullanımı kolaydır; istediğiniz zaman üyelikten çıkabilirsiniz.

Kimin SIRIUS ortağı olabileceği ile ilgili hiçbir kısıtlama yoktur ve 5 dakika içerisinde kaydolup başlayabilirsiniz. Bu mesajı ulaştırmamız için lütfen bize yardımcı olun. Bu bilgileri bastırıp saklı tutmak için çok fazla insan yatırım yapıyor. İşte bu, bu filmi dağıtmakta sizden yardım istememizin nedenidir. Bu filmin başarısını görmekten herkes çıkar sağlayacaktır. Dünya'nın kaynaklarını yiyip bitiren 7 milyar insan için, bu değişimi yapmanın zamanı artık gelmiştir. Mesajı dışarı taşımamıza yardım edin ve uzun süredir engellenmiş olan, insanlık için acil olarak gereken, enerji teknolojilerinin bağımsız araştırma ve geliştirmelerine kaynak sağlayın.

Ayrıca şunu da belirtmekten heyecan duyarız ki SIRIUS'un satışlarından elde edilen gelirin %100'ü özgür/sınırsız enerji araştırmaları için kurulacak labaratuvarın yatırımında kullanılacaktır. Bu sınırsız enerji labaratuvarı insanlarca kurulup, insanlık için çalışacaktır.

Size ihtiyacımız var!


Türkçe altyazılı fragman

Buradan dağıtım ortağımız olabilirsiniz.

[SIRIUS newsletter 3 Nisan bildirisi]

Çeviri: Emreskopi


Güncelleme!: Film çıktı, özeti için tıklayın.


Filmin altyazısını çevirmek için bir ekip kurdum. Dostlarla birlikte Türk insanı için canla başla, gönüllü olarak çeviriyoruz. Filmi edinebilenler yakında Türkçe altyazılı olarak izleyebilecekler. Bu konuda tanıdığınız profesyoneller varsa lütfen blogun en üstündeki SIRIUS bannerından benimle irtibata geçsin. O'nları yönlendirin.
Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

2 yorum:

  1. Türkiye için çevirisi yapılarak hazırlansaydı keşke..

    YanıtlaSil
  2. paraları kendi ceplerine doldurmayacağından nasıl emin olacağız, bu kanal mesajları, enerji çalışmalar vs ler kullanılarak çok medyum zengin olmuştur örnekler çoktur...

    YanıtlaSil