Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

WikiLeaks'den Dünyadışı hayatı kanıtlar diplomatik belge

By | 2 comments
FLAŞ: Yeni diplomatik Wikileaks belgesi Dünya-Dışı zeki yaşam varlığını devletler düzeyinde doğruladı. Yabancı basında Wikileaks tarihinin en önemli dosyalarından biri olarak nitelendiriliyor. İlgili kısmını Türkçe'ye çevirdiğim belge, Duşanbe Büyükelçiliği ile Washington arasında geçen 15 Ocak 2010 tarihli şu mesajlaşmayı içeriyor: 

İlk defa burada
C O N F I D E N T I A L SECTION 01 OF 02 DUSHANBE 000082

SIPDISE.O. 12958: DECL:  1/15/2020TAGS: PGOV PREL PHUM TISUBJECT: BÜYÜKELÇİ VALİ İLE GÖRÜŞTÜ, DÜNYADIŞI ZEKİ YAŞAMI DOĞRULADI
AFGHANISTAN

¶2. (SBU) On January 13 Ambassador called on Dushanbe Mayor and Chairman of the upper house of Parliament Mahmadsaid Ubaidulloev at his parliamentary office. The Mayor began the meeting with a lengthy discourse on Afghanistan, thanking the United States for its contributions and sacrifices there, and saying that U.S. activities there were very important “as we enter the third millennium and the 21st century.” Ubaidulloev thought the main task there was to build a sense of national identity among ethnically disparate groups, and said the United States was an example for this. He noted that “savaş çok tehlikeli”, ve ekledi “başka gezegenlerde hayat olduğunu biliyoruz, ama önce burada barışı sağlamalıyız.” 




Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

2 yorum:

  1. Ne kadar güzel insansın....

    YanıtlaSil
  2. MERHABALAR.
    Az önce sirius filmini izlemeyi bitirebildim.yaklaşık 1saat 50 dakika sürdü.büyük bir beklenti içinde izlemeye başladım.filmi izlemeyenlere tavsiyem benim gibi beklentiye girmemeleri olacaktır.
    kısaca filmin özeti, aslında film değil belgesel demek daha doğru olur.
    Amerikan hükümetinin ve gizli servislerinin dünya genelindeki tüm enerji, haberleşme ve teknolojik gelişmeleri kontrol altında tutup, izinleri olmadan kamuya faydalı hiçbirşeyin ifşaa edilmmesidir.kısacası konu koplo teorileri üzerine kurulmuş.hep bilindik şeylerden bahsediliyor, ha birde şu meşhur 15cm lik insan benzeri 6 yaşındaki fosil den bahsediliyor.bu güne kadar görmediğimiz bilmediğimiz hiç bir yeni bilgi ve belge içermiyor.netice itibariyle hayal kırıklığı ile eve gideceğim dir.saygılar.

    YanıtlaSil