Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Illuminati oyun kartları

By | 3 comments
─ Merhaba Emre, aklıma bir şey takıldı da. Bu Illuminatı kartları var, orada da dünya dışı varlıklar geliyor para dağıtıyor gibi bir kart var. Acaba bu karanlık güçlerin yeni bir oyunu olabilir mi? Borç affı falan olayları, aklım karıştı.

─ Olamaz diyemeyiz. Belki de Illuminati bizim tahminimizden çok daha ötesini tasarladı ve oyuna geliyoruz. Kim bilir? İstediğin cevap bu değildi biliyorum ama doğru cevap bu bence. 

Illuminati kartlarının kaynağını* araştırmak lazım. Bir başka kaynak ve kadim bilgi olup, bizim Illuminaticilerin üzerine yattığı, kritik dönemeç ve astrolojik tesirleri kendi lehine doğru zamanda kullanmasına olanak sağlayan bir bilgi olabilir. Davut Yıldızı sembolü gibi. Bu gibi semboller evrenseldir, güçlü kutsal geometrilerdir. Ama günümüzde İsrailliler bu gücü kendilerine sembol gibi seçip üzerine yatmıştır. Şimdi nerede bu sembollerle bir şey yapsan "sen Yahudi misin?" eleştirisi yersin. Pek çok şey, yani araç-gereç, işaret, bilgi bizden çok önce burada vardı. Biz üzerlerine yatmışız. Illuminati kartları hepimizden önce burada bulunan bir bilgi olup, programın dönemeçlerini, kırılma noktalarını gösteren antik bir kaynak olabilir. Dünya'daki oluşumun 10 binlerce yıldır pek çok açıdan sürekli tekrar ettiğini artık çoğu kaynaktan teyit edebiliyoruz. Program belli. Biz ise oyunu oynuyoruz. Yanımıza kalan ise bu oyundan çıkardıklarımız ve manevi gelişimimiz. Gelecek olaylar hakkında daha rahat ve endişesiz olmalı ve bize kalben doğru gelen en iyi işi çıkarmalıyız. Ölümsüz ve deneyim peşinde koşan meraklı ruhlar olduğumuzu hatırlamak bize büyük bir huzur ve güç verecektir.

*Illuminati Steve Jackson Games (SJG) tarafından piyasaya sürülmüş bağımsız bir kart oyundur. Oyunun ilham kaynağı Robert Shea ve Robert Anton Wilson tarafından 1975'te yayınlanmış The Illuminatus! Trilogy adlı bir kitaptır. Oyunun amacı, oyuncuların dünyayı legal ve illegal yollardan yönetmesini sağlamaktır. Oyun kartlarının üzerindeki grafikler çeşitli komplo teorilerine de yol açmıştır. http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0lluminati_Oyun_Kartlar%C4%B1

Teşekkürler B.A. bunu ifade etmeme sebep olduğun için.


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

3 yorum:

  1. Maya büyükleri dünyanın titreşiminin tam olarak 15 aralık 2013de 4. boyut titreşimine giriş yapacağından söz ediyor.. Schuman rezonansı şimdilerde 12.9 sanırım.. Pleiadesliler dünyanın bir boyutlar çarpışmasına doğru ilerlediğinden, bizim boyutla birleşmeye gelenler olduğundan, bir kısmının geldiğinden ve en büyük boyut kapılarından birinin ortadoğu boyut kapısı olduğundan söz eder.. Bu gelenlerde sanırım reptil kardeşler, bilgi iyidir özellikle sezgisel bilgi.. Kryon bu yılın zor bir yıl olduğunu bir dolunay (çılgınlıklar) yılı olduğunu söylüyor ve beklenmeyeni bekleyin diyor...
    Söylendiği gibi Davud yıldızı evrenseldir, İlahi adaleti sembolize ediyor.. bu aylarda da gökyüzünde gezegenlerin açılarının davud yıldızını oluşturmasıda var.. Davud yıldızının çıkış yeri Mu kıtası, Mu'nun kozmogonik diyagramının bir parçası..

    Unutmadan Kanada eski savunma bakanı bir takım açıklamalarda bulunmuş uzaylıların varlığı ve daha başka şeyler izlemek isterseniz link http://m.youtube.com/watch?v=_8AhwxqFvOM

    Kalbin, sezgilerin gücüne güvenin bunlar sadece paylaşı, şimdi Alice harikalar diyarında nelerle karşılaşacak.. Yaradılışın çokluğunu tahayyül etmek ve her varlığın yaradanın bir yaratımı ve parçası olduğunu kabul etmek gerek..
    Sevgiyle

    YanıtlaSil
  2. Enerji ve bilgi dolu yorumun için çok teşekkürler aisaa5

    YanıtlaSil
  3. Ben teşekkür ederim sevgili Emre, iyi yayınlar dilerim..

    YanıtlaSil