Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

ISON Kuyrukluyıldızı Nibiru mu?

By | 3 comments
(Güncelleme: 25/12/13 10:25)



Dostlar son birkaç gündür önüme ISON ile ilgili videolar yağıyor. Ben hiç çaba harcamadan. Bir de yabancı kaynaktan benzer bir videoyu daha dinlemekteyim. Bunların her biri 1 saat küsür. Olabildiğince özet geçecek olursam, bildiğiniz gibi ISON yok olmadı ve geliyor. Ama ilave bilgiler ve soru şu ki ISON aslında Nibiru mu? Videolardan birine göre Mars'ın ISON'dan öncesi ve sonrası da yandaki fotoğraf gibi. Mars çarpılmış ve başkalaşmış durumda iddiası çalkalanıyor. Elbette bunu kendimiz tecrübe edemiyoruz. Okuyucularımı sürekli her konuda sorguya davet ettiğim gibi tekrar ediyorum, bize ne verilirse onu görüyoruz. Bu bilgilere de en çok devlet elinden verilen bilgiler kadar güvenilebilir.


Videolardan biri şunu da iddia ediyor ve bana göre bu konuda gizemli kalmış bazı parçaları birleştiriyor. Birkaç ay önceki ABD Devleti'nin NASA dahil kamuyu kapatması, hatta otomatik ve insan gücü olmadan işler olan NASA websiteleri dahil kapatması da buna bağlanıyor. Bilimadamları dahi doğru ve gerçek bilgiyi alamıyor diyor. NASA'dakilerin de bilim yaptığı yok ve çoğu evlerine gönderildi diyor. Hepsi bunu örtmek ve Nibiru'yu izlemeyi imkansız kılmak için diyor. ISON'un Güneş'ten yırtıp çıkmasını gözlerimizle görmüş olmamıza rağmen daha sonrasındaki tüm resim ve bilgisayar modellemeleri ISON yok olmuş gibi şu an. Aynı video ABD'de devletin ve kamu hizmetlerinin kapanması olayını o dönemin devletin yeraltına inmesi süreci olduğunu iddia ediyor.




İddiaya göre NASA tüm insanlı ve insansız uzay projelerini ve Mars uydusu ile yüzeyindeki araçlarını güvenli modda (Safe Mode) askıya almış. NASA görevlerinin bundan böyle Güneş Sisteminden yeni bilgi ve görüntü alması engellenmiş. Sadece faal görev kontrolü yörüngemizdeki ISS'de (Uluslararası Uzay İstasyonu) bırakılmış. Ancak bu da artık yer ile görüşemiyor ve deneylerini kendi başlarına yürütmeleri gerekiyor. Şu süreçte yer komuta çalışmıyor ve personel evlerine gönderilmiş. Yandaki fotoğrafta TV ve radyolara da çıktığı belirtilen NASA'nın önde gelen bir astronotun bu konudaki açıklamalarını görüyorsunuz. Daha bu hafta ISS'de açığa çıkan bir problem nedeniyle astronotların birkaç gündür uzay yürüyüşü yapıp tamirat yaptığı bizim bildiğimiz kısmı. Hatta bugün (24.12.13'de) NASA'nın çeyrek milyar piksel çözünürlükteki Dünya'nın gelmiş geçmiş en gelişmiş ve detaylı bilimsel görüntüleme teknoljisi HYPERWALL 2'nin tanıtıldığı haberini okumuştuk. Astronotun söylediklerine göre şu anda yapay bir senaryo bizden tarafta çalışırken diğer tarafta örtülü ve bilgi kaçıran bir devlet çalışması söz konusu.



Şimdi videolardan resimlerle iddiaları paylaşacağım.


ISON'un bu kadar büyük olmasına imkan yok. Bu bize
ISON'un aslında Nibiru olduğunu gösteriyor. Yanında
noktacık gibi Mars'ı görüyorsunuz.
Mars ISON'la çarpışıyor
Patlamalar görünüyor
Ardından Mars koma
(yıldızbulutu) kazanıyor.

NASA kapanmasından önce ISON'un Güneş'e nasıl çarpacağını
anlatır bir video hazırlamıştı.


ISON nasıl olur da Mars gezegenini bir kuyrukluyıldıza çevirir?
ISON Kuyrukluyıldızı aslında Nibiru olmalı!

Bu, çevresinde koma(yıldızbulutu) ile Mars. ISON, daha doğrusu
Nibiru belirtildiğinden daha erken Dünya'ya ulaşacak. (diyor)
ISON şu an izlenmesi korkunç zor bir cisim dostlar. Nedeni ise cismin Güneş istikametinden geliyor olması. Gündüz gözüyle tespit edilmesi çok zorlaşıyor çünkü Dünya üzerinden gözlem yapan gözlemevi ve teleskoplar bu yöndeki cisimleri göremiyorlar. Önceki bilgerden anladığınız gibi NASA gibi profesyonel veri ve ekipman sağlayıcı kurumlar ise tüm bilgi akışını kesmiş durumdalar deniyor. Şimdi şu aşağıdaki kısa kesiti izleyelim ve göktaşı ile kuyrukluyıldız arasındaki farkı da öğrenelim. Bu bazı bilgilerdeki tezatlığı da ortaya çıkarıyor.





Rusya'ya bu meteorun düşmesi hiç öngörülmemişti çünkü küçüklüğü
nedeniyle takip edilmiyordu ve yere ulaşması beklenmiyordu.

Yukarıdaki görselleştirmede gördüğünüz yeşil noktacıklar Güneş sistemindeki tehditler. Ancak
en büyükten başlanarak toplam cisim sayısının 100'de biri kayıt dahilindeymiş ve hareketleri izleniyormuş. Yakın uzayımızdaki asıl gök cismi sayısının bunun 100 katı olduğu belirtiliyor.



Dünya'nın başına gelen en büyük göktaşı olayı 1908'de Rusya'nın Sibirya Bölgesine düşen Tunguska olayıdır. Korkunç bir patlama ile düşmüş ve milyonlarca ağacı resimdeki gibi yere sermişti. Yol açtığı dev krater bugün hala seçilebilmektedir. (Aşağıda) Tunguska'nın adı pek çok belgesel ve filmde geçer ve hatta bu konuda benim de bitirdiğim bir macera oyunu bile vardır.




Tekrar Nibiru (ya da Planet X) ile ISON Kuyrukluyıldızına dönecek olursak, videolar-ımızdan birinde Planet X ile ilgili 1995 tarihli bir belgeselde gösterilen görüntünün aynısının bu sene Ağustos ayında görüntüleri paylaşılmaya başlanmış ISON için gösterildiğini görüyoruz. (Aşağıda)



1995'de Nibiru diye gösterilen cisim bu seneki ISON ile aynı.

Bu adam NASA yetkilisi Charles Bolden. Bir devlet toplantısında Planet X, kuyrukluyıldızlar ve 2000 diğer "tespit edilemeyen uzay tehditlerinden" bahsediyor.

Devlet düzeyinde resmi bir toplantıda Planet X, Wormwood kuyrukluyıldızı gibi 13 bin ila 20 bin tehdit hakkında bilgi veriyor. 2000 adet de tespit edilemeyip, görülemeyen cisimden bahsediyor.


Resmi kurum ve devletlerin uydularından bir görüntü.
ISON bir kuyrukluyıldız değil. ISON'un asıl görüntüsünü görseniz, böyle olmadığını
anlarsınız. O bir tür uzaygemisi ya da Nibiru olmalı. Şu anki görüntüsü renk değiştiriyor,
şekil değiştiriyor ve tuhaf davranıyor. Soru şu: Yörüngesini koruyacak mı yoksa Dünya'ya gelecek mi?
Şimdi de LieKillers isimli YouTube kanalının incelediği kadim işaretlerle ISON'un benzerliklerine bakalım. İstediklerinizi tıklayıp büyütebilirsiniz.

Günümüzün tıp sembolü

Şu sorulara sizin daha mantıklı cevaplarınız varsa ben de duymak isterim:
  • Mars'a neden bu kadar sık gidiliyor?
  • Uzaydaki gizli silahlanmanın ve güç yarışının sebebi ne?
  • Yeni Dünya Düzeni (NWO) konuşmalarında uzaylı istilasının işi ne?
  • Derin yeraltı askeri üslerinin amacı ne? (Bir sonraki yayınım bu konuda ve neredeyse hazır, Denver Havalimanındaki gariplikler, devasa tünel kazıcı makineler ve deniz seviyesinin 100'lerce metre altında bile 25 tonluk kapılarla korunan üsler...)

İngilizcesi olanlar için bu sayfaya kaynak olan videolar:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

3 yorum:

  1. Doğrusu son derece ilginç bir durum var ortada... Ben ISON'un Niburu olup olmadığını bilmiyorum elbette ama şöyle bir durum var.Kadim bilgilere göre Niburu bir gezegen (aslında bir savaş yıldızı,yani üretilmiş bir uzay gemisi,devasa boyutlarda -tıpkı bizim Ay gibi,tabii çok daha büyük- bir savaş yıldızı olduğu için bir kuyrukluyıldız gibi süper hızla ilerleme imkanı da olsa gerektir diye düşünüyorum. Konunun meraklısına Niburu ve dünya hakkında olağanüstü derinlikte bir yazıyı okumalarını öneriyorum,daha önce de paylaşmıştım,bilmeyenler için yeni ufuklar açacaktır:

    http://www.bluepoint.gen.tr/anu.html

    Son dönemde verilen kanal mesajlarında ISON'un yanından geçtiği gezegenleri özellikle de Mars ve Dünya'yı yeniden cennet olmak üzere tohumlayarak enerjilendireceği söylenmişti,yani 5.boyut enerjileriyle yükleyecekmiş... Bu noktada Emre Bey'in yazısında yeralana Mars kısmına ayrı bir not düşmek isterim: Yıllar önce okuduğum Ra Bilgileri'nde (Akaşa Yayınları) Mars'ın daha önce insanların yaşadığı bir gezegen olduğu ve nükleer savaş sonucu yaşanılmaz hale gelince oradan kurtulanların Dünyaya transfer edildikleri bilgisi detaylarıyla anlatılmıştı. Dolayısıyla NASA'nın çoktan beri Mars'ta insan veya ileri uygarlık kalıntılarını bulduğunu biliyoruz aslında. Yukarıda verdiğim linkte bu durumu daha geniş kapsamlı yani öncesi ve sonrası ile bağlantılar kurarak aydınlatan yazıyı okumanız eminim bu konuda inanılmaz derecede geniş ufuklar açacak bir noktaya yükselmenize sebep olacaktır dostlar.
    Son olarak Ramtha, Beyaz Kitap'da, insanlığın içinde bulunduğumuz bu dönemde İlluminati'nin (Kabal) kölelik tuzağından kurtulacağını,bunun Tanrı'nın yazdığı kader olduğunu ve Dünya'nın 2042 senesinde binlerce yıl önce olduğu gibi gene cennet olacağını söylüyordu.ISON'un tohumlamasının ve 5.boyut enerjilerinin bu meyanda olduğuna hiç kuşku yok bana göre...

    YanıtlaSil
  2. vay be 30 yıldır 2012 diyorlardı geldi geçti, şimdi ömrümüz yeterse 2045 i bekleyeceğiz :)

    YanıtlaSil