Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Video: Mars kolonisi, kabal planları ve kurtuluşumuz için tüyolar

By | Leave a Comment
Güncelleme: 15/10/15 10:30


Laura Eisenhower anlatıyor: Mars kolonisi, kabal planları ve kurtuluşumuz için tüyolar 


mars kolonisi ve kabal planları
Tıkla izle

Videomuz, Haziran 2015'te eski ABD Başkanı Dwight David Eisenhower'ın torununun kızı Laura Magdalene Eisenhower ile yapılan roportajın özetidir. Bildiğimiz gerçekler doğrulanıyor. Karanlık Kabal'ın amacı anlatılırken, bizi onların etkisinden kurtaracak ipuçları veriliyor. 1960'lardan beri Mars'ta insan kolonileri yaşadığına inanamayaksınız. 

Çeviri ve altyazı: Summer Sun - isigacagri2015.blogspot.com
Original video link: https://www.youtube.com/watch?v=OoVPD...

Laura bu bilgileri nereden alıyor?Konferanslarında verdiği bilgilere göre kendisine Kabal tarafindan 2006'da Mars'taki kolonilere gitmesi teklif edilmiş. Genelde Dünya'nın büyük felaketler yaşayıp yok olacağı gibi şeyler söyleyip insanları kandırıyorlar. Mars'a (ki başka yerlerde de koloniler var, buna Lagrange Noktaları dahil) gittiğinizde ise kendinizi tam bir kölelik sistemi içinde buluyorsunuz. Dünya'yı da bu hale getirmeye çalışıyorlar. Özellikle 70'li ve 80'li yıllarda onbinlerce insanı bu kolonilere topladılar. David Wilcock ve Corey Goode bu konu üzerine son zamanlarda pek çok radyo programı yaptı. Laura gibi ailesi olanlar Illuminati'yi çok iyi tanıyorlar. David Wilcock bu ailelerin isimlerini bile verdi. O yüzden Laura'nın bunları bilmesi şaşırtıcı değil. Ayrıca Eisenhower Dünya dışı varlıklarla anlaşma yapan ilk ABD başkanlarından biri. Ancak ne yazık ki anlaşmaları yanlış tarafla yapmış.


Eisenhower'ın Mars kolonisi hakkında doğru söylediğine dair uydu fotoğraflarını,
CNN ve TIME haberlerini içeren video.

Tıkla izle

Arkadaşlar DNA aktivasyonu ve implant kaldırma(removal) seanslarıyla ilgili çok sorular geliyor. Tek tek cevap veremiyorum. Bu konuda benden de çok bilgiye sahip Summer Sun ile birlikte detaylı bir çalışma yapmaya karar verdik. Implant nedir'den başlayarak nasıl yok edilir ya da ettirilir hepsini anlatacağız.

yenidunyaicinipuclari.com

Bağımsız ve taraflı öte dünya basını.
Gerçekleri küresel çöküşten önce bilmek mümkün!


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum: