Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Video: Emre 1Başına Bölüm I

By | 2 comments

Artık anlatmaya başlıyor...
Emre 1Başına !
Video görünmüyorsa tıklayın

Fikir nasıl çıktı?

Bana çoğu şey müzikle geliyor dostlar. Merak edenler için, bu fikir ilk olarak geçen sene Placebo'nun Without You I'm Nothing parçası ve albüm kapağı ile çıkmıştır. Yani 1 sene önce ocağa koyulmuş bir yemeğin ve iki ay önce yapılan çekimlerin sonucunu izliyorsunuz. Bu seri ile #YDI'de yeni bir dönem daha başlıyor. Dilerim bu seri sizi eğlendirir ve ışık tutar.

#ydi ─ yenidunyaicinipuclari.com
Dünya Simulasyonundan çıkış girişimi

Youtube kanalıma üye olun

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

2 yorum:

  1. Dünayanın cennete dönüşmesi fikri yerine, neden (zaten kendi içinde cennete dönüşmüş başka gerçekler/dünyalar) ve sonsuz evren ve yerler
    ve diğer ve başka dünyalar ve gerçeklerde başak hayatlar fikrini -de- koymuyoruz.

    Böylece olursa bu dünuyanın değişmesine gerek kalmaz. Değişmiş yerler zaten mevcuttur./vardır.
    Bu koşullarda gerçek (ve böyle bir dünya) deneyimlemek isteyen (ruhlarda) buraya gelir ve
    O (dünya) olduğu gibi (böyle) güzel olur. Böylece seçilmiş ve böyle özenle -olduğu gibi olarak- beklenmiş olur

    dünyalar ve (değişik ya da ilginç ve farklı dünyalar) gerçeklere de ihtiyaç olduğundan bunlardan biri de bu dünya olabilirdi mesela

    Değişmiş bir dünya başka bir dünya neden olmasın
    ama fikir bu değil-

    -Papaji-

    Papaji değilsede bir zamanlar dünayayı değiştirmeye çalışanlarmızdan biri
    dünyanın değişimini iseyenlerden -biri-

    -geçmişte bu fikirlerle boğuşmuşlar kulübü adına yavanak-

    -geçmişte bu fikirlerle boğuşmuşlar (ya da geçmişte bu fikirlerden kurtulmuşlar) adına zavanak-

    mamaji

    herhangi bir yere ve yer değişimine ihtiyaç var mı? yerden yere taşınan /taşınmayan nedir?
    kendinizi oraya buraya taşıyarak ne yapacaksınız siz?
    ve dışarda gerçeği değiştirerek ne? neyi değiştireceksiniz?
    böylelikle-kendinizin ona olan uyumunu mu?

    ve gerçeği nere -ye taşıyacaksınız siz?
    ordan oraya mı?
    kendinizi ordan oraya mı?
    ora ne? ve yerler?
    gerçek ordan oraya görütülüyor mu?

    hçiji

    her şeyi düzeltme müsürümüsünüz siz- bilem müdürü müsünüz? size kim bu görevi verdi? size görev verdiler mi? herkes hayatlarından memnun mu ki?

    --
    herhangi bir yeri dönüştürmek yerine dönüştürmek (bundan önce) gerekliliği fikrinden kurtulun
    sizin bir yere taşınmaya ihtiyacınız yok-olduğunu sanmıyorum-olduğunuz yerde mutlu olacaksınız

    -mahaji- yokoji-

    gerek benlik diye bi şey olsaydı taşınmaz olurdu-taşınmazların tapusu yok -kiem kayıtlı?

    varaji
    tapaji ve thıji

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar görüşeceğimizi biliyordum. Yorumunuz için teşekkürler. Benim için bugüne kadarki en önemli yorumlardan birisi. Çünkü bir şeyleri harekete geçiriyor. Ciddiyetle, düşünerek ve hissederek birkaç defa okudum.

      Eminim siz de buralardan geçip gittiniz ya da geçmektesiniz. Zaten bunu ima etmişsiniz. Siz bunu içinizde, daha mahrem ve derince yaşamış olabilirsiniz. Ben, benim gibi şu anda benzer şeyleri yaşayanlara, düşünenlere ve hissedenlere yalnız olmadıklarını göstermek adına (çünkü ben bu konuda yalnız oldum ve bunu istemedim) her şeyi bu sitede çıplak olarak yaşıyorum. Sizin geçtiğiniz aynı yollardan ben duygu ve bilgilerimi ifade ederek geçiyorum. Farkımız bunu dışa gösterip çıplak yaşamak. Bu bana ve ─sanırım takip edenlere de─ süreci daha eğlenceli ve kolay(belki de hiç öyle değil) geçirmeme neden oluyor.

      Belli ki geldiğimiz noktada Dünya'nın hali ya da olup biten çeşitli şeyler canımıza tak ediyor. Kasıtlı olarak zorlaştırılmış pek çok saçma şey var. Buraya ait değilmiş hissini eminim daha gerilerdeyken hissetmişsinizdir. Koşullardan, manevi ve insanî bağımlılıklardan özgürleşemedik. Bunu başaramadık. Başarsak Dünya umrumuzda olmadan sessizce bir kenarda hayatın mevcut güzelliklerinin tadını çıkarırdık.

      -Görev-
      Yukarıda anlattığım başarısızlık nedeniyle bir şeylerle uğraşmamız gerekiyor. Bize hayatı anlamlı kılacak amaçlar gerekiyor. Bu da ima ettiğiniz zihinsel benlik zırvasının bir ürünü. Burada eminim hakikatlere kıyasla bir takım şeyleri adeta zırvalıyoruz. Kuru laf kalabalığı. Samimiyetle söylüyorum ve bunun doğru olduğunu biliyorum. Ama elimdeki en doyurucu şey de bu. Ben bunları çok aramıştım. O yüzden bunları veriyorum.

      -
      Yaptıklarımı da ahkam kesmeden veriyorum. Siz uzakta kalmış olduğunuzdan farklı hissetmiş olablirsiniz. Eskiler ya da şahsen tanıyanlar böyle hissetmemiştir. Bilgi ve düşüncelerim değişir. Değiştikçe de gurur yapmadan onları burada düzenlerim, yenilerim. Dediğim gibi, yaptığım şey yol gösterme değil. Kendi değişimimi ortada yaşama. Kendimce, hayatımı daha anlamlı kılıyorum. Bu bir bakıma bir kusur. Ama her şey bizim için birer basamak değil mi? Bir büyük resme geçtiğimde kendim ya da varoluş hakkında ne göreceğimi bilmiyorum. Ama her şeyin buna hizmet ettiğini biliyorum.

      emoji

      Sil