Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

3 Mart 2011 - KINAMA

By | Leave a Comment
Bir blog yazarı olarak 3-5 zararlı blog için tüm Blogspot'un kapatılmasını ŞİDDETLE KINIYORUM! Digiturk'un şikayeti üzerine, bloglarından maç yayınlayanlar yüzünden kapatılan blogspot, beraberinde Blogspot'tan hizmet alan milyonlarca blogu susturmuş oldu. Neredeyse sınırsız sayı, şekil ve çeşitlilikte sayfadan mahrum kalan okumayı yazmayı seven blog okuyucuları bir o kadar çok haber, bilgi, tecrübe, eğlence ve hatıradan uzak kalmıştır.


Bakın bu aynı şuna benziyor. Suçlular da el mahkûm haberleşme araçların kullanıyorlar değil mi? Diyelim cep telefonuyla bombasını patlatan bir terörist yüzünden Turkcell'i ya da Telekom'u komple al-aşağı edemiyorsanız bunu da yapamazsınız! Öyle değil mi?

Yemek tarifi ve moda bloglarının, kızının nasıl büyüdüğünü anlatanların,  sevgilisine aşk mektupları yazanların, okuduğu kitapları, gittiği konserleri anlatanların, tatil günlüklerini paylaşanların bunda ne günahı var?


Okumak, yazmak-çizmek bu ülkede ne zaman değer ve ilgi görecek merak ediyorum.
Büyük adamsınız sevgili Aziz Nesin ve Nazım Hikmet. Önünüzde saygıyla eğiliyorum.



Emre Güney
3 Mart 2011
ANTALYA


NOT: Siz eğer bu yasak devam ederken bu yazıyı buradan okuyabiliyorsanız bilgisayarınızın değiştirilmiş ağ ayarları bunu sağlamıştır. Tebrikler!!! 8)
Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum: