Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

İfşaat çok yaklaştı! Peki ne demek bu ifşaat?

By | 6 comments
DİKKAT! FLAŞ HABER! Galaktik kanallardan gelen son mesajlar ifşaatın çok çok yakın olduğunu haber veriyor. Dünya liderlerine verilen süre ve imkânlar değerlendirilmediğinden direkt müdahale ve süreci kendi taraflarından başlatma durumuna gelinmiştir. Karanlık düzenin parçası olan 1000'lerce personel gözaltına alınacak, bankalarda sistemler değişecek, yüksek kaynaklardan duyuru ve yayınlar başlayacak. Buna bir nevi darbe diyebilirsiniz. Ancak bu darbe 7 milyar dünya nüfusunu yeni çağa götürecek, zarar görecek olanlar ise sadece karanlık güçler ve kadrolarındaki birkaç bin nüfusla sınırlı olacaktır. Lâyık olduğumuz dünya artık somut anlamda şeklini buluyor. Sevgiyle...



İfşaat nedir?

Dünya dışı varlıkların varlığının ve dünya ile ilişki halinde olduklarını açıklanması, dünyadaki bozuk ve art niyetli düzenin ve asıl olmakta olan olumsuz gizli senaryoların göz önüne serilmesi. İnsan olarak burada bulunuş nedenimiz ve kökenimiz gibi birçok konunun gündeme getirilip açıklanması, galaktik ailemiz ve iç dünyada yaşayan Agartha halkıyla bir araya gelişi içeren bir dizi olaydır. Bu olaydan sonra Dünya bir daha asla eskisi gibi kalamayacaktır.

* * *
konuya ilave (30 eylül güncellemesi)

Şimdi bu mesajları ciddiye alanlar için üç farklı kanaldan alıntıları sunuyorum. Onlara
tıklarsanız yazının kaynağına gidersiniz. İngilizce anlayanlar tümünü okuyunca durumu daha iyi anlayacaklar.




Şüphe yok ki sadece zaman giderek hızlanmıyor, gerekli değişiklikler için önemli olaylar da zirveye ulaşıyor. Bu, Sevgi Dalgası olarak belirtilen 11:11:11 hızlı sürecine de işaret ediyor. Güzel haberler ışık-işçileri arasında her zamankinden hızlı yayılıyor ve bilgi ağı genişlemeye devam ediyor. Hepsi de önünüzdeki heyecan verici ve beklentilerinizi tatmin edecek ana yöneliyor. Değişim enerjisi durdurulamaz ve sizi temin ederiz o karşı koyanlar için bile kesintisizce akar. Liderlerinizle düzenli temas halindeyiz ve her ne kadar bazı gönülsüzlükler gösterilse de genel olarak işbirliği yapıyorlar.
Gösteri yapmak hakkınız ancak yönetimler kendilerine olan bu karşıtlıktan korkuyorlar. İşte bu yüzden ilgili haberlerin yayınlanmasını önlemeye çalışıyorlar. Herşeye rağmen bu birşeyi değiştirmeyecek çünkü hareket beklentilerinin ötesinde gelişti. (occupy wall street eylemlerinden mi bahsediyor?)
Tüm Dünya'yı saran güzel bir Işık var ve o birçok grubu birbirine bağlıyor, sonuç olarak da daha fazla insanı çekiyor. Bazıları karanlık ile Işık arasındaki yüzleşmenin farkında olmasa da içlerinde bir kıpırdanma var ve çoğu şimdilerde uyanıyor. 11:11:11'in getireceği artan enerjiyle sizin ve Dünya'nın ilerlemesine yardım edilecek.
Dünyevi olaylar ani ve şaşırtıcı bir ileri adım için şekilleniyor ve bu, belirsizliğinizi siz farkında olmadan ayarlanan pek çok unsurla götürecek. Niyetlerimizi çok net reklam etmiyoruz çünkü halâ işimize karışabilecekler var. Ancak davranmaya bir karar verdiğimizde bu karışıklığı tolere etmeyiz ve bunu durdururuz. Bizim yolumuz şiddet kullanma değil barışçıl razı etmedir ve asla tehditler kullanmayız. Şimdi sizler 11:11:11 deneyimini yaşamadan önceki beklenti dolu birkaç haftayı iple çekebilirsiniz çünkü o çok güçlü bir enerjiyi getirecek ve çok, ama çok fazla insanı farkedilir derecede yükseltecek.
Bizi ifşaate götüren bugünlerde daha fazla haberi vermek için tekrar sizinleyiz. Dünya'nızda sahneler ardında neler olup bittiği hakkında sıklıkla konuştuk. Bugün, öncelikle burada, bizimle, Federasyonda neler olduğunu konuşmak istiyoruz.
Kendi tarafımızdan ifşaatın son aşamalarını planlarken, göklerinizde gemilerimize dair şüphesiz daha büyük, daha iyi ve daha şüphe götürmez, daha açıklanabilir görünmelere tanık olacaksınız. Şu anda odağımız öncelikli olarak üçüncü dünya ülkeleri, ki onlar şimdi büyük ulusların yerini alacak ve medya bunu gözden kaçırmayacak.
Hatırlanması gereken en önemli şey yaklaşan olayların kaçınılmaz oluşudur. Dünya genelinde değerli metal stokları hazırlandı ve yeni finansal sistemin birincil bileşenleri oturtuldu. Yakınlarda bahsettiğimiz son baskı karanlık dümen ve onun sadık destekçileri arasında gizli büyük bir sürtüşme/anlaşmazlık yarattı ve seçilmiş bir grup silahlı kuvvet değişimlerin yumuşakça gerçekleşebilmesi için engel teşkil eden varlıkları ortadan kaldırıyor. Bu mücadele artık bizim müdahalemizi mümkün kılan ve karanlık dümenin son çırpınışlarına son verdirecek bir aşamaya geldi. Agarthalı kuzenlerimiz olayların son anda karanlığın hayrına hiçbir yönde değişmeyeceğine emin olmak için yeni oluşumcu kuvvetlere destek olmaya başladılar. O'nlara diyoruz ki, zafere doğru!
Şu an olanlar adeta ifşaat hamlelerinin parçalarıdır. İfşaatle inanılmaz şeyler birbirine bağlanacak ve biz sizinle bu olayların parçası olmayı iple çekiyoruz.
İfşaate giden yol pek çok zor virajdan geçti. Yakın zamanda, bazı büyük devletler ifşaatle yol almayı kabul etmelerine rağmen ansızın anlaşmadan çekildiler. Bu bize ifşaati kesin götürebileceklerin ancak geçici/koruyucu hükümetler olacağını gösterdi. Bu yüzden son aylarda dünya birliklerimize ve karanlık dümeni yeraltı üslerinden kaldırmada aktif baskıya niyetli olanlara desteğimizi arttırmaya başladık, ve bu başarılı da oldu.
Karanlığın liderleri artık anlamalılar ki yüksek mevkinin zamanı doldu. Şimdi tüm karanlık olanların bedel ödeme ve usule uygun şekilde yeni geçici hükümetleri oluşturmayı bekleyen kuvvetlere teslim olma zamanıdır. Bunlar ifşaati oluşturmak için yasal araçlardır.
Bugün, siz ve dünyanız için özgürlük yolunu açacak pek çok operasyon hakkında konuştuk. Bu prosedürlerin ifşaat başlamadan önce tamamlanması gerekiyor ve bunlar hızla yaklaşan yeni realitenizin işaretleridirler. O sizin tam bilinçliliğe dönüşümünüzü sağlayacak yeni realitenizdir.



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

6 yorum:

  1. Harikasın Ellerine sağlık Sevgi ve Işıkla...

    YanıtlaSil
  2. Harika, super , cok tesekkur ederiz..
    Ferya

    YanıtlaSil
  3. teşekkürle mehmet gürcan

    YanıtlaSil
  4. Agarta ile Galaktik Konfederasyon'un ilişkisi nedir?Güzel bir yazdı daha.Sağolun.

    YanıtlaSil
  5. Agartha'yı bilmediğinizi varsayarak anlatmam gerektiğini anladım. Dünya bildiğimiz içi lavlarla dolu kaynayan bir kütle değil. Küre şekline ancak kabuk gibi. İçinde bir merkezi güneşi var ve iç bükey bir başka dünya var. Agarthalılar burada bizden çok eskiler ve Atlantis dönemlerinden kalmalar. Onlar ruhsal olarak çok yükselmiş durumdalar ve geçiş sürecimizde, dünya dışı varlıklarla ilk temasımızda, insanlığın bir üst boyuta yükselişinde bize rehberlik edecekler. Kökenimiz ortak ve aileyiz. Somut olmayan yollarla hep bağlantı içndeler ancak yakın zaman itibariyle yüzeye çıkacaklar ve birlikte çalışacağız.

    YanıtlaSil
  6. Ufo diye bir şey yok yani ne bize yardım edecek nede dünyayı yok edecek kesinlikle inanmayın ki bunu kullanarak çok şey değiştirecekler.

    YanıtlaSil