Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bu site doğruluğu hiçbir zaman kesin olarak kanıtlanamayacak bazı bilgiler içermektedir. Ancak yayınlarımın uzun vadeli takibi size daha yüksek bir anlayış ve daha doyumlu bir hayat katacaktır. Dünya'da iyi eğlenceler!

Dünya Kurtuluş Günü - Toplu meditasyon

By | 8 comments

ACİL - BİLGİLENMEK İÇİN BUGÜN SON

ETKİNLİK PAZAR SABAHIDIR



BUNU YAYIN!
DÜNYA KURTULUŞ GÜNÜ
~ 5-5-2012 ~

Harekete geçme zamanıdır! Dünya’nın kaderini ellerimize almanın zamanıdır. Bu yüzden, büyüklü küçüklü gruplar halinde, bireyler ya da çiftler halinde Mayıs’ın dolunayında buluşuyoruz. Bizlerden milyonlarcası toparlanacak ve Dünya’mızın tiranlıktan, bankerlerden kurtuluşunu zihninde canlandıracak. Böylece tarihte ilk defa Dünya’nın vatandaşları olarak kendi kaderimizi yaratma fırsatına sahip olacağız. 

Ordudaki pozitif gruplar ve sivil otoritelerce desteklenen, Kabal’ın tutuklanması ve onun insanlığa karşı suçlarına yönelik doğuma hazır bir plan var. Canlandırmamız bu planı destekleyecek ve böylece olaylar olabildiğince çabuk, yumuşak ve zararsızca gerçekleşecek. Bu planı yürüten cesur kahramanları destekleyeceğiz Böyle birşey daha önce bu gezegende hiç olmadı. Bu bunun bir parçası olmak için şansımızdır.

Bu günde yaratacağımız bu kitlesel etki meyve vermeyi bekleyen planı tetikleyecek. Bu gündeki zihinsel canlandırmamız bizim için bir özgürlük ve bağımsızlık deklarasyonudur. Bunu yayınız! Dünya çapında paylaşınız.



Hepimiz bu canlandırmayı aynı anda, dolunayda yapıyor olacağız. Bu da bu Mayıs’ın 5’i (kimi yerlerde 6’sı) oluyor. Farklı zaman bölgeleri için tam saatler aşağıdaki gibidir:


TÜRKİYE: Pazar sabahı 06:30

8:30 pm PDT May 5th (Los Angeles)
9:30 pm MDT May 5th (Denver)
10:30 pm CDT May 5th (Houston)
11.30 pm EDT May 5th (New York)
4:30 am BST May 6th (London)
5:30 am CEST May 6th (Paris)
11:30 am CST May 6th (Beijing)
12:30 pm JST May 6th (Tokyo)
1:30 pm AEST May 6th (Sydney)

(Elbette ki, tam bu saatte yapamasanız da, mümkün olan en yakın saatte yapmanızın da yardımı olacaktır)

Yönergeler:

1. Birkaç dakika nefesinizi izleyerek zihninizi ve bedeninizi dinlendirin.

2. Sivil otoritenin Rothschildler ve Rockefellerlar, ve Kabal’ın Henry Kissinger gibi üyeleri ile merkezi bankacılık suçlularının tutuklandığını hayal edin. Bu sürecin tüm Dünya çapında ve barışçıl ve yumuşakça yürüdüğünü hayal edin. Dünyanın sonunda finansal kölelikten kurtulduğunu ve tüm şeytani diktatörler ile bozuk politikacılardan kurtulduğunu hayal edin.

3. İnsanlık için parlak, yeni geleceği, işleme konmuş yeni ve adil finansal sistemi hayal edin. Böylece tüm borçların silindiğini, insani projeler için tüm varlık fonlarının serbest bırakıldığını, gelişmiş teknolojilerin tanıtılmasını, ekosistemin iyileştiğini ve nihayet insanoğlunun ızdıraptan kurtulduğunu hayal edin.

Dünya Kurtuluş Günü ile ilgili güncellemeler:

Çekim Yasası’nı tam olarak nasıl çalıştığı ile ilgili bilgi:


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

8 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternetin çoğu eğlence ve oyalanma imkanlarıyla doluyken buraya takılıp, üstüne bir de dalga geçiyorsunuz "Albatros"
      Eğlenebileceğiniz başka mecralar bulun. Bu sitemim sizin yorumlarınıza dair bir birikimdir. Tek bu yorumu mesul tutmayın.

      Hassas ve kritik bir döneme giriyoruz. Bundan sonra bu blogda kendisi ya da yönü pozitif olmayan bir yoruma izin vermeyeceğim. Burası sizin geyik alanınız değildir.

      Sil
  2. Sitenize çok ilgi duyuyorum, emek veriyorsunuz saygı duyarım. Yaratılış pozitif/negatif bir denge üzerinde devinmektedir yane herşey ışıktan oluşmamaktadır. Hayatı biraz da dalgaya vurmak benim için bazen daha eğlenceli olmaktadır. Bu sayede amacım bazen madalyonun öteki yüzünün de olabileceği konusunu insanların aklına getirebilmekdir. Bizler zaten hepimiz dünya insanlığı, kendine hizmet varlıklarıyız. Kimki ben pozitifim ben başkalarına hizmetim der kendini kandırır. Ama içimizde başkalarına hizmete yönelme isteği ve azmi vardır.İnşallah dalga gelince de yükselişimiz başkalarına hizmete doğru olacaktır. Önceki mesajlarımın hangisinden, sanırım yayınladığınız mesajlarınıza karşı temkinli yaklaşmamız gerektiği üzerinde çok durduğum için beni pozitif yönü olmayan biri olarak karalisteye aldınız. Olsun sorun değil, siz mesajlarımı yayınlamasanız da ben sizi takip ediyor olacağım...Artık espirilerimi de kendime saklarım napalım ...

    YanıtlaSil
  3. Bugun. Hidirellez ve evimde Bir Parti duzenliyorum. Bu yonergeleri evren ve insanlik yararina uygulayacagim. Tesekkurleryildiz 5m

    YanıtlaSil
  4. arkadasım senin derdin muhellefet olanları susturnak beninde iki tane mesjımı yayınlamamışsın neden cünkü işinize gelmiyor milleti abuk subuk safsatalarla kandırıyonuz yok ışığa dön ışık seni yükseltcek falan filen sonra bir kişi cıkıpta farklı düşüncelere sahip olduğu için hemen kötülersiniz dışlarsınız neymiş geyik yapıyormus senin bu yazdıkların zaten baştan sona geyik biz napalım arkadasım sen ciddi bişeyler yazki insanlarda ciddi bişey yapıyorsun sansın ona göre yorum yapsın neyse sen yine yayınlamazsın sende muhallefete katlanamayan tiplerdensin egon büyük düşüncellerine kimse muhallefet olmasın istiyorsun ama oda zor işte

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "milleti abuk subuk safsatalarla kandırıyonuz"
      Bu siteye gelip okumak, inanmak, ciddiye almak sizin seçiminiz. Kanalı değiştirin başka yeri açın. Kumanda sizde.
      Bu blogda pek çok muhalif yorum var. Aralarındaki üslup, yaklaşım ve ciddiyet farkına bakarak moderasyon mantığımı daha iyi anlayabilirsiniz.

      Sil
  5. arkadasim bi sakin olun ya, sanki silah zoruyla okutuyolar size. Nedir bu telas mesajim yayinlandi yayinlanmadi, huzuru bozmaya gerek yok. Sayenizde gercek geyik muhabbetini okuyoruz

    YanıtlaSil
  6. Kirici olmaya gerek yok arkadaslar bu isler tamamen algi meselesi isigin gucu kimine gore dalga konusu olabilir kimide onun gucunun farkindaligini yasar.size isigin gucuyle ilgili cok basit ornek vereyim.kanserli hucreye radyoterapi dedigimiz isin olayi o hucrede degisim sagliyor yada yok ediyor dogru isik frekansi ile bizim bekledigimiz isikta bizim tum hucrelerimizi degime ugratacak isiktir.ki bunu zaten yillardir yasiyoruz...bir duvar yazisi( karsindaki ne kadar aptal olsada mutlaka anlatacak bir hikayesi vardir) dinlemekten bisey olmaz okumaktanda bisey olmaz...

    YanıtlaSil