Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Tünel kazıcılar, derin yeraltı askeri üsleri ve Denver Havaalanı

By | 1 comment
hem bir reaktör, hem de kendi kendine yetebilir devasa bir oyucu
hem bir reaktör, hem de kendi kendine yetebilir devasa bir oyucu
Bu dev makine taş, sert blok kayalar ya da kil içinde; deniz seviyesinin 100'lerce, deniz tabanının da 10'larca metre altında günde 11 km. tünel açabiliyor. Aşağıda eklediğim videolardan birinde ─siz de göreceksiniz─ kat 27'nin bilgileri göze çarpıyor. Bu bilgilere göre o katın derinliği yüzeyin 713 m., deniz seviyesinin ise 210 m. altında. Bu makinenin çekirdeğinde kompakt bir nükleer reaktör olup döner başının içerisinde 1100 derece sıcaklıkta sıvı lithium dolaşıyor. 12 metre çapında tünel açarken odacaklarına dolan kazı hafriyatı magma gibi  eriyip sıvılaşıyor ve tünelin duvarlarını sır gibi kaplayarak mühürlüyor.

Bu yeraltı aracı Meksika'da Los Alamos Labaratuvarı'nda geliştirilmiş ve patenti 70'lerde alınmış. Halkın bu konulardaki bilgisi görevleri için bir tehdit oluşturduğundan bu araçlar hakkında halka çok az bilgi veriliyor. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki bu makinalar yer altında seyreden en sıcak cisimlerdir.

Bu devasa nükleer makinalar karanlık elitlerin kazıp saklanmasına ve tüm dünyayı çıt çıkarmadan hızlı bir şekilde dolaşmalarına olanak tanır. Ulaşılamayacak derinliklere inerek yerüstündeki tüm gözlerden ve askeri tespit teknolojisinden uzakta gizli üsler kurabilir, teknolojiler geliştirebilir ve sessizce hayati deneyler yapabilirler. Bu üslere D.U.M.B.S.(Deep Underground Military Bases) deniyor. Şu meşhur "derin yeraltı askeri üsler"

Takip edenler hatılayacaktır; geçen yıllar içinde çeşitli galaktik mesajlarda yeri gösterilerek etkisiz hale getirilen gizli üslerden epeyce bahsedilmişti.

Aşağıda izleyeceğiniz videolarda görecek-siniz. Yerin bu kadar altında kimi yerlerde 25 tonluk bina gibi kapılar mevcut. Hızlı tren benzeri altyapılar mevcut. Yerüstündeki işaretlerinin 100'lerce metre altında bulunan bazı devasa silolar olduğu ve tohum depoları olduğu da çeşitli videolardaki eski askeri personel tarafından açıklanıyor. Karanlık Dünya güçlerinin bu kadar gizlediği ve korktuğu şey ne? Aşağıdaki video ile biraz gezip fikir sahibi olun.

Gelelim yeraltına ana girişlerden biri olduğu muhtemel, gizemli Denver Havalimanı'na.

ABD'nin Denver'da bulunan Stapleton Havalimanı, yeni Denver havalimanından daha organize ve yeterliydi. Büyük protestolara rağmen yapılan yeni havalimanındaki bir takım garipliklere dikkatinizi çekeyim. 



Havaalanı duvarlarını süsleyen fresklerin kurgusu ve özgür masonların anıtsal taşı.
Kaynak: www.secretsofthefed.com
  • Havalimanı, pistleri itibariyle üstten bakıldığında bir gamalı haçı andırıyor.
  • Bazı bölümlerin duvarları metrelerce uzanan fresklerle/resimli anlatımlarla süslü. Bu resimlerde çeşitli semboller taşıyan liderler, savaşlar, yıkımlar, soykırımlar, dünyanın sonu gibi temalar var. Çoğu kişinin bu resimleri "hastalıklı" şeklinde ifade ettiği biliniyor. 
  • Denver Havalimanı eski Stapleton Havalimanı'ndan daha az piste ve daha az yolcu kapısına (GATE) sahip.
  • 1.7 milyar dolar tutması bekleniyordu ama 4.8 milyar dolar tuttu.
  • Kötü proje yönetimi, üstü örtülmüş teknik sorunlar, aşırı uzun yapım süreci ve korkunç bütçe aşımı resmi olarak belgelendi ve ABD'nin en elverişsiz havalimanı seçildi.
  • Rüzgar stratejisi bakımından uygunsuz konumlandı. Bu nedenle zor şartlarda sıklıkla kapanan ve sık uçuş iptallerine sebep olan bir havalimanı. 
  • Sahanın tamamen düz olmasına karşın anlamsız arazi düzeltme ve aşırı hafriyat çıkışı.
  • 100 buçuk milyon metreküp toprak çıkarıldı. Bu Panama Kanalını açmak için çıkarılan toprağın 3'de 1'ine karşılık geliyor.
  • Havalimanında iletişim için toplam 8529 km (yanlış okumadınız, yanlış hesaplamadım) fiberoptik kablo kullanılmış. Bu mesafe, Nil Nehri'nden ya da New York ─ Arjantin Buenos Aries arası mesafeden daha uzun.
  • Ayrıca kullanılan bakır kablo uzunluğu 11300 km !!!
  • Yakıt sistemi 45 km. lik boru ağından dakikada 3785 litre yakıt pompalama kapasitesinde.
  • 6 adet yakıt tankı var ve sadece bir tanesi 10 milyon 334 ton yakıt saklıyor. Böyle bir miktar bugüne kadar Dünya'nın hiçbir yerinde aniden gerekli olmadı.
  • Dünya'nın tüm kıtalarından toplanan granitlerle ana koridorları döşendi. Bu, özellikle çoktan bütçenin üzerine çıkıldıktan sonra tam bir gereksizlik.
  • Havalimanı toplam 557420 metrekarelik halka açık alana sahip. Bu alan içinde bir tane daha havalimanı yapmaya ya da 2 tane daha meydan yapmaya yer var.
  • 2001'de havalimanı 36 milyon yolcuyu uçurdu ancak 100 milyonu uçurmaya kapasitesi var.
  • Gergi çatı membranı 65702 metrekarelik alana sahip ve teflon kaplamalı fiberglas dokuma materyaldir. Bu materyal güneş ışığının %98'ini geri yansıtır ve ısıyı emmez. Böylece bu devasa çatı altında olup biteni radarla göremez ve ısı duyarlı gereçlerle de saptama yapamazsınız.
  • İngiliz Kraliçesi dahil birçok Avrupa liderinin havalimanına yakın bölgelerden başka isimler altında arazi aldığı da bilinmekte.
Şimdi bu yazdıklarımın anlatıldığı videoyu bu satırı tıklayarak izleyebilirsiniz. Tamamı 35 dakika olan video ortadan, Denver Havalimanı'ndan başlayacak. Videoyu ortadan başlatma seçeneği site içine gömülemediğinden sizi YouTube'a almam gerekiyor. Yazımın Denver Havaalanı kısmını bu videodan çıkardığım özetle hazırladım. Birebir çeviri yapacak bir gönüllü olursa videoyu buradan kesip Türkçe altyazı ile sunabiliriz. 

Denver Havalimanı'ndan bahseden daha özet bir başka video. Duvarlardaki freskler, havaalanına serpilmiş başka gizemli semboller ve unsurları görmek için izleyin. 



Benim vardığım sonuç, burası elitlerin giriş ve toplanma için kullanacakları güvenli bir kaçış ve saklanma istasyonu. İnsan yapımı sahte uzaylı istilası sonrası önerecekleri Yeni Dünya Düzeni'ne (NWO) toplama kampı da olabilir. Yaşayıp göreceğiz...


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

1 yorum:

  1. Ömer bey yazıyı okudum, buradaki konu başka bir kaynakta çok defa konuşuluyordu, sorum şu :acaba siz laura knight jadczyk tarafından kanalanan ,Kasyopya Deneyi olarak bilinen bu bilgileri hiç inceledinizmi...

    YanıtlaSil