Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Cabal ne demek?

By | 8 comments

 Emre, Cabal (Kabal) ne demektir?


illuminati çökmek zorunda
Cabal, Dünya'yı sektörler ve kukla siyasetçilerle perde arkasından yöneten, dünya dışı kökenli gizli negatif güçlerdir. Dünya'nın tüm önde gelen enerji, medya, ilaç ve silah gibi sektörlerini ele geçirmişlerdir. Gıda, para, ilaç ve sağlık, savaş ve barış, halk gündemleri ve önde gelen ülkelerin gelecekleri bu güçlerin elindedir. Cabal dünyayı planlı bir şekilde sürekli kaos ortamında ve teknolojik olarak geride tutar. Huzura, barışa ve gelişmeye müsaade etmez ve bize gösterilenden çok daha üstün maddi ve teknolojik gelişmişliğe sahiptir. Bu yalan ve zorluklar, koşturmacayla başımıza örülmüş zorlu, belli odaklara bağımlı ve mutsuz dünya düzeninden Cabal sorumludur.  Cabal tepelerdeki pozisyonlardan inse, kukla hizmetkarları Ona itaat etmese ve sektörlerdeki kontrolü devre dışı kalsa şunlar olur;
  1. Sınırsız ve sonsuz enerji teknolojileri şimdi ve burada kullanıma hazırdır ve bizi enerji için devletlere ve enerji şirketlerine fatura ödemekten kurtarır. 
  2. Küresel barış, küresel bolluk ve sağlık hüküm sürmeye başlar.
  3. Ülke sınırları göz etmeksizin dünyanın her yerine seyahat edebilirsiniz.
  4. Küresel bazda dürüst, etik, ücretsiz ve gerçek sağlık hizmetleri başlar.
  5. Küresel bazda, aptallaştırmayan ve otomatikleştirmeyen, sorgulatıcı ve deneyci gerçek ve faydalı eğitim başlar.
  6. Silah ve askeri yatırımlar biter ve yerini sağlık, eğitim ve altyapı hizmetleri harcamalarına bırakır.
  7. Egoist, bencil, birbirini ezip yok etmeye yönelik rekabetçi ve para kazanma odaklı iş hayatı sona erer.
  8. Para değil, insanlığa fayda ve hizmet odaklı çalışma hayatı başlar.
  9. Herkes istediği hayatı yaşamaya dair daha çok zaman, moral ve imkan bulmaya başlar.
  10. Çıkar ilişkileri yerini beklentisiz ve insanlık yararına, sevgi ile birleşen topluluk oluşumlarına bırakır.
  11. Küresel gerçek, eşit ve adil yargı gelir. İnsani değerler tek değerdir.
  12. Bir avuç elitin istifade edeceği bir dünya değil, hiyerarşinin yıkıldığı herkesin herkes için fayda peşinde koşup daha mutlu yaşayacağı bir dünya oluşmaya başlar.
  13. (Düşündükçe burayı cennet yapacak daha nice değişiklikler kapıdadır...)
    Bu yazıyı yazmama sebep olan Burcu S. K.'ya teşekkürlerimle...

    Dünya'daki saçmalıkları ve planlı yaratılmış zorlukları anlamak için Zeitgeist belgesellerini izlemenizi şiddetle öneririm. Üç adet Zeitgeist belgeseli var. Sırayla izleyin. 
    Yeni Dünya'da standart duygu hali



    Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

    8 yorum:

    1. yüzyıllardır insanoğlunun kabal tarafından bu şekilde hunharca sömürülmesine izin veren Allahı nereye konumlandırmalıyız?

      YanıtlaSil
    2. allah da bu şekilde sömürülmemizi yukarıdan izleyip keyif alıyor sanırım

      YanıtlaSil
    3. Allah dediğiniz olguyu anlamak gerek..Dünya gezegeni bir sınav alanı okul gibi..Burada yaşanan olaylar her zaman iyi kötü,yalan doğru gibi dualite etkisindedir..Yani buraya gelen ruhlar karmalarını temizlemek için gelirler sistemin gereği..Çoğu insan bir önceki yaşadığı hayatın ceremesini çekmek için bu dünyada bedenlenir..O yüzden sistem gereği herşeyi kendimiz oluştururuz.. O yüzden Allah denen olgu ki ben buna Yaratılış Yasası diyorum sisteme doğrudan etki etmemektedir..Özgür irade yasası gereği ben size güç verdim herşey sizin elinizde sistemi işlemektedir...Adaleti yaratacaksanız siz yaratın ben size sezgi yoluyla bazı yardımlarda bulunabilirim bir takım rehberler vasıtasıyla demektedir...Yani 3 boyutlu dünyada düzen her zaman böyle işlemektedir..Çok nadir zamanlarda iyi niyet üzerine kurulu dünya olmuştur 3 boyut bunu gerektirir..Tekamülünü üstün düzeyde yaparsan böyle bir dünyaya canın isterse eğitmen olarak bedenlenip gelebilirsin onun dışında bir zorunluluğun kalmaz herşey titreşimine frekansına göre

      YanıtlaSil
    4. batuhan arkadaş, bahsetmiş olduğunuz konu eşit güçler arasında gerçekleşirse adil olur. Ben size güç verdim.. İyi de daha üst yoğunluk insanlıktan daha güçlü, üst boyuttaki güçlünün dünyadaki güçsüz insanı ezmesi, köle haline getirmesi noktasında bariz bir adaletsizlik var bunu ben size güç verdim herşey sizin elinizdeyle açıklanamaz bu konu

      YanıtlaSil
    5. Neden açıklanamasın sayın albatros? Bir şeyi açıklığa kavuşturmak isterim. Şu anki insanlığın algı seviyesi başka güçler tarafından kontrol edilmekte bu belli bir gerçek. Evrende zaten Yaratıcının yansıması, parçası olduğumuzdan korunmuyor da değiliz ancak Batuhan beyin de dediği üzere burası bir okul.Sizde bizde matrixin içindeyiz ve çıkış aramaktayız. Okulda özgür irade yasası ile deneyim yaşayarak ders alırız ve dualite yalnızca bu kattadır. Siz adaletsizlik düşünüyorsanız evet adaletsizlik vardır ancak bu yalnızca düşünülürse vardır. Sizi kimliğinizi hatırlamaya davet ediyorum. Sevgiyle..

      YanıtlaSil
    6. emre , sitenin ortasında şu ters dolar sembolü ( davincinin erotik adamı ) duruyor. bi kısım okunamıyor.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba Ercan. Geribildirim için teşekkürler. Ben hem mobil hem de tam sürümde kontrol ettim. Yazıya sıfır olsa da hiçbir kelimeyi örtmüyor, engel olmaması lazım. Ama yine de garantiye almak için görsel ile yazıyı koparmamda fayda var.

        Sil
    7. Kimse ALLAHA savaş açamaz Bu cabal sistem bütünüyle şeytana hizmet ediyorlar bu savaş şeytanla insanoğlun savaşı HAK ile batılın savaşıda diyebiliriz herkes tarafını seçecek ALLAHA ve Ahiret gününe inanan azınlık kazanacak inşaALLAH çoğunluğun olduğu taraf kaybedecek olay bu kadar basit aslında anlayana

      YanıtlaSil