Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Sonsuz enerji teknolojileri kıpırdanıyor

By | 1 comment
Özgür, sınırsız ve sonsuz enerji makinaları/aygıtları ile ilgili çok hararetli şeyler oluyor. Epostama gelen ve sağda solda gördüğüm çeşitli umut ışıkları var. Bunlara ilişkin haberler yeniçağ temalı ya da blog gibi sitelerde olup bittiği için pek az kimsenin dikkatini çekiyor ve ciddiye alınmıyorlar. Ama dünyadaki bozuk düzeni anladıysanız bu konudaki ön yargınızı yitirmiş olduğunuzu umuyorum. Artık herkes kendisi birer haberci, kaynak ve geliştiriciye dönüşüyor. Dünya'daki en özgür ve kontrol edilmesi zor son yer, internet. Aşağıda son günlerde karşıma çıkan bulguları paylaşıyorum. İlgili, meraklı ve konulara yatkın kişileri hareketlendirmeyi umuyorum.

1. Hopegirl2012.wordpress.com 


Bu blogda QEG, yani Kuantum Enerji Jeneratörü (Nikola Tesla) için kamuoyu oluşturuluyor. Aralarında teknik profesyonellerin de olduğu gönüllü ekip bu bilgiyi yaymak ve makinelerin üretiminde yol göstermek için Fix the World (Dünyayı düzelt) isimli bir organizasyon kurmuş durumdalar. Organizasyonlarına bağış ve geliştirme yardımı isteniyor. Ancak emin olun, cihazın projeleri tüm şema ve bileşen ihtiyaçları ile birlikte açıkça paylaşılıyor. Cihazı oluşturmak için gerekli parçaları üreten birkaç üretici de birlikte çalışıyorlar. Cihaz, Nikola Tesla'nın tasarımının bir kaç noktada modernize edilmesiyle bulunmuş. Bu blogu ve insanları hiç olmazsa manevi olarak desteklemek için indirme linkini doğrudan vermeyeceğim. İlgilenen arkadaşlar, şu sayfayı ziyaret ederek ilk satırlardaki linkten PDF dosyasını indirebilirsiniz. Gerek bu site, gerek dökümanlar tamamiyle İngilizcedir. İlk aklınıza gelen soruyu cevaplayayım. Hayır, elektronik malzemeciden alınacak parçalarla evde yapılacak bir makine değil. Bu işe eğilecek ciddi, meraklı mühendis ve teknisyenler gerekiyor. Cihaz çok hassas ölçülerde kesilmiş fazla miktarda parça içeriyor. Bir kaç tanesi bir gökdelene ve büyük gemiye yetecek güçte olduğu belirtiliyor.

QEG nasıl çalışıyor?
Öncelikle bir başlangıç enerjisi kullanıyoruz; 1 beygirlik motoru çeviren bir kol ya da elektrik
kaynağı gibi. Bu motor da jeneratörün çekirdeğindeki mili çeviriyor. Çekirdekteki özel osilatör devresi burada titreşime sebep oluyor. Çekirdek bu titreşime bir kez ulaştığında 10KW'ye kadar enerji üretiyor. Ardından bu enerji bir inverter aracılığıyla mili ilk hareket ettiren motora veriliyor. Artık cihaz güç kaynağı ya da hareket veren koldan ayrılabiliyor ve kendi kendini besliyor.

Cottage Industry Community Units kendini 30'dan fazla ülkedeki topluluklarda üretilmeye başlanan QEG'lere adamış. İnsanlar artık kendi sonsuz enerji cihazlarını üretiyorlar.


Fix the World Nisan ayında Taiwan, Londra ve Morocco'ya seyahat ediyor olacak ve oralarda QEG'i üretmeye çalışan topluluklara yardımcı olacak. Yaptıkları her şeyin gelen bağışlarla hayat bulduğunu söyleyerek bağış yapmanızı diliyorlar.
Yardım etmek isterseniz burayı tıklayın.


Tanıtımı

QEG Jeneratörü Morocco'da hayata geçirildi


QEG Jeneratörü Almanya'da 5KV üretiyor.

QEG Jeneratörü Pennsylvania'da

2. Rodin bobini: Tüm zamanların en iyi buluşu mu?


Neden tüm zamanların en iyi buluşu dedik; çünkü Marko Rodin doğanın matematiksel dilini 3 boyutlu modellemeyi başarmış. Marko Rodin'in öğrencisi 2010'daki bir Ted konferansında şöyle demiş: "Matematik için Tanrı'nın dili derlerdi, ancak şimdiye kadar kimse Tanrı'nın dilini konuşmuyordu." Bu teknolojinin uygulama alanları için şunlar söyleniyor:

☼ Tüketilemez bedava enerji

☼ Tüm hastalıkların sonu
☼ Sonsuz gıda üretimi
☼ Evrenin herhangi bir yerine seyahat
☼ En büyük süper bilgisayarın yapımı
☼ Kendi kendine tam yeterli teknoloji
    Marko Rodin ve gönüllülerinin Girdap Temelli Matematiği çalışmalarının amacı enerji ve teknoloji dünyasında köklü bir devrim yaratmak ve bunu açık kaynaklı bir proje ile kamuoyuna sunmak. "Çocuklar için bilim müzesi gezileri, basit bir kitap, basit bir DVD, sadece bunları yapmayı düşünüyoruz" diyorlar. Biz bunu insanların eline sunmak, böyle üreterek tüm dünyayı kurtarmak istiyoruz.   
      Rodin Bobinleri, Girdap Temelli Matematik, Marko Rodin, Jack Scholze veya Randy Powell hakkında bilgi almak için şu siteleri ziyaret edebilirsiniz: 
        http://TheABHAkingdom.com
        http://VortexMath.com


        3. ABD Deniz Kuvvetleri deniz suyuyla çalışan gemi inşaa etti. (7 Nisan 2014 haberi)
        İnsanoğlu 10'larca yıldır fosil yakıtlara kıyasla daha iyi enerji kaynakları olduğunu biliyordu. 1900'lerin başlarından beri bu bilim ve buluşları engelleyip örtbas etmek için yoğun çaba harcanıyor. Tesla'dan Ford'a (Kenevir yağıyla çalışan araba) ve Stanley Meyer'e (suyla çalışan araba) kadar tüm teknolojiler dünyayı değiştirebilirdi ancak fosil yakıtlarla dünyayı kontrol eden güçlerce hasır altı edildi. ŞİMDİYE KADAR!

        Oyun değiştiren ABD Deniz Donanması deniz suyunu yakıta dönüştürmeyi başardı.

        Şimdi bu neden çok önemli ve onlarca yıldır bunları bilmemize rağmen ABD Deniz Kuvvetleri'nden duymamız ne demek ona bir bakalım. ABD dolarının hayatı, dünyadaki tüm devletlerin petrol ve petrole dayalı ürünlerin alım satımlarında doları kullanmasına bağlı! Buna "Petro dolar" diyorlar çünkü, tüm petrol ürünleri her yerde dolar ile alınıp satılmak zorunda. Eğer buna uyulmazsa orası işgal ediliyor, bombalanıyor vs. Bu kadar basit. Petrol, gezegende alınıp satılan en büyük emtia. Her gün varili 100 #39;dan 92 milyon varil petrol tüketiyoruz. Bu da petrol transferleri için her yıl gereken 3 trilyon dolardan fazla para demek. Özet olarak petrolün dolar ile alınıp satılması kesilirse bu da doların çökmesi demek. İşte bu nedenle sonsuz enerji deney ve teknolojileriyle bu denli savaş var. Ve işte yine bu yüzden bu açıklamayı ABD Deniz Kuvvetlerinin yapması çok önemli.


        4. Dünya bu Türk'ün peşinde haberi


        Mersinli meslek lisesi mezunu torna tesviye ustası Turgay Kamışlı, alternatif enerjide büyük bir buluşa imza atarak, kendi tasarımı olan reaktörde maden atıklarından hidrojen gazı elde etti. Kamışlı, madeni atıklardan üretilen enerjinin ucuzluğuna dikkat çekerek, '100 litre benzinden elde edilen enerjiyi bu sistemle 10 liraya mal etmek mümkün' dedi. 

        Alternatif enerji üretiminde büyük bir buluşa imza atan Turgay Kamışlı, üç bakanlığın destekleme kapsamına aldığı ve birçok ödül alan buluşuyla hidrojen enerjisini kendi tasarımı olan prototip reaktörle üretiyor. Literatürde benzeri olmayan bir yöntemle, geleceğin enerjisi olarak adlandırılan hidrojeni, katalizör ve tetikleyici kullanmadan elde ediyor. Kamışlı, çok sayıda üniversite ve araştırma merkezinden, kendi buluşu reaktörlerin yüzde 100 hidrojen ürettiğine dair test ve analiz raporları aldı. Devamı...



        Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

        1 yorum:

        1. Çok heycan verici. Mail adresinizi verebilirmisiniz acaba? Teşekkürler.

          YanıtlaSil