Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

İnsan olmanın keyfini çıkarın

By | 4 comments

Şimdi buraya yazacaklarımı bir avuç insan belki hissedebilir. Buna ruhbilim ve metafizikle uğraşanların da çoğu dahil. Hissetmek bilmenin ötesindedir ve belirli bilgileri hazmı gerektirir. Ben de biliyordum; bunu duyuyor, hatta dünyadışı kaynakların kendisinden okuyordum. Bana bunu şu anda biraz da edebi dille yazdırtan şey ise aşağıda paylaştığım müzik. Dinleyin... Belki oradaki görsellerin ve olağanüstü müziğin enerjisi de bunu hissetmeye katkı sağlayabilir. Sadete gelip vermek istediğim mesaj şu. 20 yıla yakın süredir beni takip etmenize sebep olan konularla içiçeyim. Bunun önemli bir bölümünü ise dünyadışı zeki yaşamın ruhbilim ile etkileşimi ve Dünya senaryosundaki yeri oluşturuyor. Yıllarımı halk tabiri ile "uzaylılara" hayran olarak geçirdim. Ve şimdi size şunu söylüyorum. Hayran olunması ve akıl almaz şekilde imrenilmesi gerekenler biz, dünyadaki insanlarız. Bunu daha şimdi hissedebildim. Olumlu olan dünya dışı ırkların dile getirdikleri -bize dönük- hayranlığı, düşkünlüğü, merakı, sevgisi ve hatta muhtaçlığını şimdilerde görüyor, hissediyor ve yaşıyorum. İddia edemesem de, bunca yıldır bunu şimdi GERÇEK ANLAMDA anladığımı söyleyebilirim. Bu inanılmaz bir duygu dostlar. Bu yazı bunu düşünürken içimde yaşadıklarımın çok, ama çok çok küçük bir parçası. Yaşadığım duygu ve hayranlık yoğunluğunu tarif etmem olanaksız. Bir insan değilmiş gibi, dünyada yaşayan insancıklara ve hayatlarına uzaktan bir yabancı gibi bakabilmek ve aralarında olup biteni bir yabancı gibi görebilmek. Gerçekten, imrenilmesi ve önlerinde ceketlerin iliklenmesi gereken bizleriz. Birkaç aydır hissedip düşündüklerimi bu müziğin dışarı çıkarması nasipmiş. İNSAN OLMANIN keyfini çıkarın. Çevrenizde her ne oluyorsa. Sevgi ve neşeyle canlar.


Bu arada, şu müziği de unutmayın. Son zamanlarda müzik namına beni en etkileyen şey olduğunu söyleyebilirim.




Tıkla izle



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

4 yorum:

  1. Ne kadar zor şartlarda sınırlı bilinçle yaşıyoruz ...unutmuş olarak... hergun tekrar tekrar resetleyerek sabrımizı yeninden başlama enerjisi buluyoruz. Sonuç değişmiyor gorunse de hergün evrim geçiriyoruz. Bunun icin 3b de olmak zamanin illuzyonuna karşı sisteme karşı dik durabilmek belki de hayranlık uyandıricidir bazı varlıklara göre

    YanıtlaSil
  2. Gönülden kutluyorum... Sevgiler.

    YanıtlaSil