Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Sanatçı eserini icra ediyor

By | 1 comment




Onlar ki bir an olsun tüm sorun, kaygı ve yetersizliklerden kurtuldular; işte o zaman güzel müzikler ve müthiş resimler yaptılar. İşte o an, onların unutulan bir figürana gülümseyip onu başrole aldıkları zamandı. Ölmeye karar veren nice bitkiler ve hayvanlar o gün hata yaptıklarını anlayıp tekrar yaşamaya karar verdiler. Bir an için umutsuzluğa kapıldıklarında yaptıkları tek şey içlerinde sönmüş olan alevin kaynağı, pozitif evrensel enerjinin musluğunu kesmeleriydi. Ama açabilirlerdi de. Bir karara bakar herşey! İşte, sanatçının güzel eserini icra ettiği o gün kim bilir kaç varlık da pozitif kanalını açacaktı? Ne de olsa kanal da, karar da varlığa bağlıydı.

Aynı şekilde Gaia da. 7 milyar sanatçının inatçı, çocuksu, bilgisiz ve ürkek zihinlerini aşıp da içlerindeki o titrek ve saf Tanrı kıvılcımını gördüğünde kendinde ayakta kalma gücünü ve amacını buldu. Böylece doğayı ayakta tutacak neşeyi sağladı. Büyük Yaratıcı ve Gaia: Sanatın ve sanatçının dostu. Ne yaptığınız önemli değil. Yapabileceğiniz en güzel ve özgün şekilde yapın. O ortaya çıktığında insanlığa sağlayabileceği en yüksek faydayı sağlasın. Bu fizik, duygu, bilinç, eterik ya da ilahi boyutta olabilir. Önemli değil. Fırçanı, enstrümanını ve materyallerini sen seçeceksin! 


B1R'likte iyi konserler! 


Image credit: © leekimhoung.tumblr.com/
Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

1 yorum: