Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Sahte Ruh İkizleri

By | 7 comments
    ruh ikizi bağlantısı çetrefilli bir maceradır

    Bir ruh ikizi ilişkisi adı altında bazı kişiler sahte ruh ikizi vakasıyla karşılaşabilirler. Sahte ruh ikizleri gerçek ruh ikizleriyle benzer özelliklere sahip olmakla birlikte bu defa ilişki enerjinizi sömürmektedir. Sahte bir ruh ikizi de gerçeğiyle aynı şekilde hayatınıza girebilir, ancak bağlantı sağlandıktan ya da bir araya gelindikten sonra sahte ikiz sizin ışığınızdan beslenir. Bu enerji vampirleri bir ruh ikizi partnerliğini götürebilecek ruhsal evrime henüz sahip olmamışlardır. Bu yüzden sahte ikiz, ruhsal olarak daha gelişmiş olana yapışıp sizin pırıltınızın tadını çıkarırlar. Bir ruh eşinde olduğu gibi, sahte ruh ikizleri de gerçek ruh ikiziniz ortaya çıkmadan önce kendi üzerinizde çalışıp düzeltmeniz gereken noktaları açığa çıkaracak karmik bağlantılarınızdandır. Diğer ruh ikizi yazılarımızda belirttiğimiz üzere ruh eşi ilişkileri dersleri öğrendiğimiz, ruh ikizi ilişkileri ise bu öğrenilmiş dersleri tatbik ettiğimiz ilişkilerdir. Aynı şey sahte ruh ikizleri için de geçerlidir. Bazı durumlarda ruh eşiyle sahte ruh ikizi aynı şeydir ama biz şimdi konumuz gereği sahte ruh ikizine odaklanacağız.
  1. Yoğun cinsel enerji ya da beden kimyası. Önceki yazılarda bahsettiğimiz gibi bir ruh ikizi ilişkisinin doğasında fiziksellikten ziyade ruhsallık yatar. Eğer bu ilişkinin doğasında HEP Onunla birleşme arzusu yatıyorsa bu büyük ihtimalle bir sahte ruh ikizidir.
  2. Onunla her buluştuğunuzda, ya da konuştuğunuzda, hatta aklınıza getirdiğinizde duygusal olarak tükenmiş hissedersiniz. Sizin enerjinizden beslenir, sizde kafa karışıklığı, yorgunluk ve tükenmişlik yaratırlar. Siz vericisiniz, O da alıcıdır. Gerçek bir ruh ikizi ilişkisinde enerji ikiniz tarafından eşit olarak paylaşılır.
  3. Sahte ruh ikizinin davranışlarında sapmalar olur ve yeterince beslendikten sonra sizden ayrılırlar. Bağlantıyı korumaları için fiziksel ya da duygusal, bu ayrılığa ihtiyaçları vardır. Çünkü gerçek bir ruh ikizi partnerliğinin ışığı altında fazla kalamazlar. Acıkıp tekrar enerjiye ihtiyaçları olduğunda geri dönerler.
  4. Sahte ruh ikizi manipulasyon oyununu nasıl kazanacağını bilir. Onlar ne zaman dikkatinizi kendi üstlerine çekeceklerini iyi bilirler. Ve ne zaman siz bu ilişkide güvende ve "yolunda" hissederseniz bir bakmışsınız ki PUUUFF; o ortadan kaybolmuştur. Çağrılarınıza cevap vermez, epostalarına bakmaz, planları değiştirir, buluşmaları iptal eder ve bazen de bir süreliğine tamamen kaybolurlar. Bu sizi bir kez daha gergin ve sinirli hissettirir ve yine onları besler.
  5. Sahte bir ruh ikizi hayallerinizi, rüyalarınızı fetheder. Bu rüyalar öyle canlı ve gerçekçi olurlar ki sanki tüm uykunuz boyunca O sizinle olmak istemektedir. Hatta her zaman bu yanlış ruh ikizi rüyasına iliştirilmiş bir de mesaj vardır. Uyandıktan sonra rüyayı anlamaya çalışır, bu sefer ona bir anlam yüklemeye uğraşırken yine enerjinizi tüketirsiniz.
  6. Gerçek bir ruh ikizi ilişkisinde iki partner de ikiz bağlantısını belli bir seviyeden görebildiği için ilişkiye takıntısal yaklaşım söz konusu değildir. Sahte ruh ikizi bağlantılarınız 7/24 takıntılı bir haldedir. Fantaziler kurarsınız, hayallerine dalarsınız, Onu sosyal medya hesaplarında durmadan izler durursunuz... Eğer bu takıntılı bir partnerlik ise, O gerçek ruh ikizi değildir.
  7. Yanlış/sahte bir ruh ikizi duygusal olarak asla tam açılamaz. Çünkü içlerinde duvarlar örer, blokajlar kurarlar ki siz onun aslında nasıl olduğunu hiç göremeyesiniz. Gerçek bir ruh ikizi sizinle her şeyini tam ve dosdoğru paylaşır.
  8. Sahte ruh ikizi sizden alabileceği her şeyi aldığını farkettiğinde, ve sizin artık ona verebilecek hiçbir şeyiniz kalmadığında hayatınızdan yok olup giderler ve bir sonraki kurbanlarını aramaya başlarlar.
Eğer bir sahte ruh ikizi bağı içinde olabileceğinizi düşünüyorsanız size tavsiyemiz, bu kişiye dair kendi koşullarınızı ve üzerinizdeki etkilerini güzelce muhakeme edin. Unutmayın: Gerçek bir ruh ikizi olabileceğiniz her şey için size ilham verir ve motive eder. Ancak yanlış ruh ikizi sizden bu enerjiyi alıp kendi için kullanır.
Kaynak: twinflameconnection.com Çeviri: Emre Güney
Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

7 yorum:

  1. Buna direk enerji vampiri diyebilir miyiz? Tüketen bir ilişki kavramı var burda bana göre.

    YanıtlaSil
  2. Ingilizce yaziya linkiniz calismiyor. Aslinda linkini vermeniz gereken yazi su galiba:

    http://twinflameconnection.com/twin-flame/identifying-the-false-twin-flame.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet doğru. Düzelteceğim. Teşekkür ederim.

      Sil
  3. Peki bu sahte ruh ikizleri bir gün gerçekten biriyle birlikte olabilirler mi yoksa hep birilerinin enerjilerini mi somururler

    YanıtlaSil
  4. Peki bu sahte ikizlerin gercek bir ikizi var mimıd

    YanıtlaSil
  5. Bunu gerçekten anlamanın bir yolu varmı ayrılıklar olsada on yıl süren bir ilişkide böyle olabilirmi okuduklarım üzerine düşünüyorum ilk fotoğrafını görmüştüm içimden geçen biz sevgili olacağizdi doğum tarihlerimizdeki benzerlikler rüyalarim danışmanındaki tesadüfler ama bir yandan zor anlarında tükendiği anlamlarda bana yaklaşması kendini iyi hissedince gitmesi hangisi bilmem gereken kendine akışa bırakmalıyım biliyorum yinede bilmem gereken buna dair birşey olduğunuda hissediyorum umarım biri yazdıklarımı görür ve benim için bir ışık olur teşekürler

    YanıtlaSil