Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Durumdan bağımsız mutluluk

By | 2 comments
Çok bile beklemişti. En sonunda bana bir şey soracağını biliyordum. Bunun tadını çıkarıp en doğru soruyu sormak için ben de O'na bolca zaman verdim. Bunun ne kadar zor olduğunu iyi bilirim. Pahaca ağır, anlamca ise en basit soru ve cevap insan zihinlerinde yaşam peşinde koşan aşıklar gibidir. Bazen bir ömür belli bir cevabı almak için doğru soruyu bulmakla geçer. 


Gözümden düşen cam küre, avcumun içindeki cam küreye dokunduğunda sordu: 

─ “Orada gördüğün en önemli şey nedir?”

─ “Bu insanların mutluluğu ve coşkusu DURUMLARA bağlı değil” dedim. 


Onlar kendi içlerinde, özlerinden gelen mutluluğa sahipler. Ama bu öyle bir mutluluk ki, alkolle, yemek yeme hazzıyla, barda dans ederek coşmayla, yeni bir ev/araba/telefon hazzıyla ilgisi yok. O öyle türde bir mutluluk ki, havaya silah sıkmıyor, bağırıp çağırmıyor. O sessizce akıyor. Bunu içinde taşıyanlar başka hiçbir şeye bağlı değil, ve bu mutluluğu davranışla kanıtlamak peşinde de değil. O'nu ancak aşkla bakanlar hissedebiliyor. Diğerleri manasız bir boşluk ve monotonluk görüyor.

İşin sırrı "DURUMDAN BAĞIMSIZ MUTLULUK"
Çünkü özün herşey için yeterli. İçindeki sönmeyen alevi gör! 


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

2 yorum:

  1. Emre bey ben birşey anlamadım. İfşaata ne oldu, foton kuşağına ne oldu, hükümetlerin yhapacağı önemli açıklamalara ne oldu. 2012 başında ifşaat olacaktı olmadı, nisan gibi tutuklamalar olacaktı olmadı, 6-7. ay gibi yer altındaki agartalılar ortaya çıkacaktı olmadı, 6. aydan sonra ifşaat kesin olacaktı yine olmadı. 21 aralıkta fotona girecektik, ufo fenomenlerini yaşayacaktık (bütün hayal kırıklıklarından sonra tek inandığım buydu) ve yine olmadı. Hiç bir zaman olmayan vaatlere inanmak daha ne kadar akıl mantık işidir. Üstelik hala bazılarının hala bunu desteklemeye çalışmasını görmek çok saçma geliyor. Galaktik federasyon benim görüşümde artık yalandan yürütülen, abd de obamaya seçim kazandırtan birilerine hizmet eden gizlice ve ustaca yürütülen insanları işletme sistemidir. Eğer aksini idda edecek olanlar varsa lütfen görüşüme saygı duyup bana galaktik federasyona dair artık elle tutulur, vaat olmayan gerçek bir kanıt sunsunlar.

    YanıtlaSil
  2. İstediğiniz şeye inanıp bel bağlamakta serbestsiniz. Siz benim hiç sadece bunlara odaklandığımı gördünüz mü? Ben bu blog ile dünyadan haberler getirirken hep ruhsal donanım üzerine çalışıyorum. Ruhsal aydınlanmanın 21 Aralık'a ya da bir yerlerden gelecek bir şeylere bağlı olduğunu düşünenler zaten yanılıyorlardı. Süreç başlamıştı ve devam ediyor. Siz bunun futbol takımı tutma gibi bir fanatiklik olduğunu ve her şeyin bu şova bağlı olduğunu mu düşünüyordunuz? Buna bağlanmış olsaydım "Kafa Açma Prosedürü" nü neden yazmış olayım? Orada ne diyorum? Karar vermeyin, açık ve esnek kalın diyorum.

    YanıtlaSil