Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

SIRIUS Filmi ve Türkçe altyazısı

By | 4 comments


Sirius DVD satışta: 19.99$
Sirius 72 saatlik çevrimiçi izleme şimdi YARI FİYATINA: 4.99$
Gelirlerin tamamı Dr. Steven Greer'ın enerji araştırmalarına harcanacaktır.

Greer dünyanın pek çok yerinden araştırmacı, öğrenci ve bilimadamlarından kurduğu bir ekiple sonsuz/sınırsız evrensel enerji araştırmaları yapmak için bir labaratuvar kurmaktadır ve kendine bağlı CSETI adındaki 1150 kişi üyeli merkezi ile CE-5 tipi (insan tarafından başlatılan dünya-dışı temas) iletişim kurma projelerini yürütmektedir. Aşağıdaki görselden kiralayabilir ya da satın alabilirsiniz. Emre Güney ve yenidunyaicinipuclari.com resmî çevrimiçi SIRIUS dağıtım ortağıdır. Lütfen dikkat: Türkçe altyazı mevcut DVD basımlarında henüz yer almamaktadır. Online izleme/kiralama yöntemine de altyazı henüz gelmemiştir. Yasal izleme kaynaklarından en çabuk kiralama/online stream'e altyazı gelmesi beklenebilir. Bu konudaki gelişmeler bu paragrafta güncellenecektir ve benim kontrol/hizmetim dışındadır. 

Yekra Player
Yekra is a revolutionary new distribution network for feature films.
Sirius


Sirius€ is a feature length documentary that follows Dr. Steven Greer – an Emergency Medicine doctor turned UFO/ New Energy researcher – as he struggles to disclose top secret information about classified energy & propulsion techniques. Along the way, Dr. Greer investigates new technology and sheds light on criminal suppression. He accumulates over 100 Government, Military, and Intelligence Community witnesses who testify on record about their first-hand experiences with UFOs and with the cover-up.
In the course of his research Dr. Greer is asked to look at an amazing find: a humanoid specimen, 6 inches long from the Atacama Desert. Not until 2012 was he given permission to take bone samples and DNA from the specimen. At that same time a pre-eminent geneticist, hearing of this find, offered to do DNA testing. He enlisted an MD from the same university,- world renowned for his work with skeletal anomalies, to view the x-rays and CT scans. Their expertise along with Dr. Greer’s expansive knowledge of the subject bring more questions than answers. Where did this “Atacama Humanoid” come from? Are there others like it? What does it say about the origin of the human species?
While on this odyssey, the audience gains a whole new perspective on technology, human evolution, and clandestine organizations who have manipulated and controlled the public for centuries.



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

4 yorum:

  1. Merhaba, 4.99luk online izleme paketini satın aldığımızda, hazırladıgınız altyazıyla videoyu web üzerinde entegre edip izleme şansımız varmıydı? Yoksa o paketi aldıgımızda videoyu pcye mi indirmiş oluyoruz. Ayrıca emekleriniz için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  2. Aman ha. :) Burayı biraz netleştirmek lazım. Online izlemede harddiske indirme yapamıyorsunuz. DVD'nin de bir sonraki parti basımlarına kadar, içinde altyazı bulunmuyor. Ancak DVD'yi RIP'leyip PC'den dosya olarak izlerken altyazıdan istifade edebilirsiniz. Gerek kiralama, gerek mevcut DVD dağıtımlarında Türkçe altyazı bulunmamaktadır. Filmi internetten bulup indirebilirsiniz ancak benim paylaşmam doğru olmaz.

    YanıtlaSil
  3. Bu ne yaaa ne parası videonun ingilizcesi youtubede var biz niye paralı izliyormuşuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu haber yapıldığında daha filmin ne indirilmesi mümkündü ne de bir text bulup çevrilmesi. Varlıklı biri çıkar da hem bu projelere fonlama olması adına kiralayıp izlemek isteyebilir ya da satın almak isteyebilir diye bunu paylaşarak başladık. ben de size aktarmak için kiraladım da izledim. bunda ne var yani? bu filmler ne kadar zamanda, kaç kişiyle, nasıl yapılabiliyor biliyor musunuz? Ayıp değil bu.

      Sil