Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Pentagon içinden Drake'in son raporu (Tutuklamalar, Dünyadışı Desteği & Varlık Fonları)

By | 11 comments
Pentagon'un içerideki adamı Drake son raporunda Kabal olarak anılan suç örgütü üyelerinin kitlesel tutuklanmalarıyla ilgili perde arkasında olmakta olan konulardan bahsetti. Drake'in şimdi size özetleyeceğim bu sunumu yaklaşık 3 saat sürdü.

Drake dünya dışılıların varlığının gerçekliğini ve hatta dünyamızda şu an mevcut olduklarını, Kabal üyelerinin tutuklanmaları sürecinde de aktif olarak rol aldıklarını belirtiyor. Drake'in en ilginç bir başka iddiası da dünya dışılıların Kabal üyelerinin tutuklanması için verdiği bir son tarih olduğu ve bu tarihin de 21 Haziran 2012 olduğu yönünde. Drake, bu tarihten sonra tutuklamaları dünya dışılıların kendilerinin yapmaya başlayacağını belirttiklerini öne sürüyor.




Daha sonra Drake, dünya dışılıların bir diğer planının da teknolojilerini kullanarak insan nüfusu içindeki negatif varlıkları saptayacak, onları gözetim altına alıp 2 ayrı gruba ayıracakları bilgisini aktarıyor. Bir grup rehabilite edilebilecek olanlar, diğeri ise başarıyla rehabilite edilemeyecek olanlar. Drake ayrıca, dünya dışılıların söylemlerine göre rehabilite edilemeyecek durumdaki negatif varlıklar bu evrenin merkezi güneşine yerleştirilecekler ve böylece enerjileri verimli bir şekilde geri dönüşerek Yaratıcı'ya dönecek.



Drake dünya dışılıların Dünyalı müttefiklerine (Pentagon, CIA, askeri birliklerden üyeler) zamanın çok daraldığını ve dünya dışılıların pek çok projede yardımlarından faydalanmadan önce dünya ve insanlığın yumuşak bir geçiş yapabilmesi için daha halledilmesi gereken çok görev olduğunu belirttiklerini söyledi. Bunların içinde Işığın Galaktik Federasyonu iletişimlerinin güçlendirilmesi de var. Dünya dışılıların müttefiklerimize verdikleri bir sonraki bilgi de 2012 yılının kalan kısmının depremler ve yükselen su seviyeleri bakımından mücadeleli geçeceği yönünde idi. Bunlar son birkaç aydır Işığın Galaktik Federasyonu tarafından pek çok mesajda da paylaşıldığı gibi Dünya'nın birçok bölgesinde olacağı yönünde. Dünya dışılılar ayrıca önümüzdeki bu geçiş döneminde galaktik komutanın insanlığa rehberlik edebilmeleri için Kabal engelinin kaldırılması gerektiğini belirttiler. 



Drake dünya dışılıların burada bulunmalarının ve yaptıklarının bir tür "hayır/sadakat görevi" olduğunun görülmesini ve O'nların yaptıklarıyla değerlendirilmelerini diliyor. 

Drake, dünya dışılıların Dünyalı müttefiklerine bir video paylaşıp paylaşamaycaklarını sorduklarını söylüyor. Bu 5 dakikalık kısa videoyu görmediyseniz onu da buraya ekliyorum:


(İngilizcedir)

Drake, Kabal büyükleri Rockefeller ve Rothschild'ın artık başka bir alternatif yol göremedikleri ve teslim olmayı istediklerini belirterek devam etti.

Drake varlık fonlarına işaret etti ve bunların serbest bırakıldığını, teminat hesaplarının Neil Keenan ve pek çok diğerlerinin çalışmaları sonucu serbest bırakıldığını söyledi. Drake sonra, bir miktar varlık paketinin de belli bir tür anlaşma ortaklığı içinde bulunanlara gönderildiğine inandığını söyledi. 



Drake, bu alışılmadık teslim olmanın sonucu olarak Kabal şirketi Monsanto (hibrit, genetiğiyle oynanmış tohum üreten, tarım teknolojileri geliştiren şirket[Monsanto Türkiye]) ve buna ait her üretimin ve tüm ürünlerinin de elimine edileceğini ve toplumumuzdan çıkarılacağını, gelecekte de toplumumuzun bir parçası olmasına izin verilmeyeceğini bildirdi.



Drake Uluslararası Bankalar Birliği (ya da Uluslararası Finans Kuruluşu) üzerindeki hacizlerden bahsetti ve 90 gün içinde kurumdan bu haczin kalkmaması halinde eski sistemin çöküşüne büyük katkı sağlayacağını, bunun da bizi yeni finansal sistemin başlatılmasına götüreceğini söyledi. 



Drake ABD vatandaşlarına bazı tesis ya da kaynaklara yönelik kabal sabotajlarına hazırlıklı olmalarını önerdi ve kimi üyelerin bir problem çıkarmadan öylece gitmeyebileceklerini söyledi. 

Elbette Drake'in 3 saatlik sunumunda daha pek çok şey var ancak inanıyorum ki bu özet pek çoklarına kayda değer bir bilgi verecektir.

Çeviri: Emreskopi


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

11 yorum:

  1. 1974 Barış Harekatından önce Türk ordusu birkaç kez askerler gemilere bindirildiği halde harekattan vazgeçilip gemiler geri döndürülmüş ve bu işler elbette Kıbrıs'ta Rumlarla mücadele eden mücahitlerin moralini oldukça bozan birşey olmuş.
    Rumlar bizim mücahitlerin moralini bozmak için sürekli olarak "Bekledim de gelmedin, sanki beni sevmedin" şarkısını hoperlörlerden yayınlarlarmış... Bugün ayın 21'i, henüz hiçbir tutuklanma haberi duymadım, şeytanın arka bacakları olan Rockefeller ve Rotschild efendiler buzlu içkilerini nerede yudumluyorlar acaba?

    YanıtlaSil
  2. Ben merak ediyorum cobra drake ne yazacaklar. Tarih vermek bu yüzden sıkıntılı. Bu 2 ailenin eli kolunu bağlamak el ayak çektirmek nasıl olur bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  3. şu anda ayın 22'sine girdik. yıllardır bugün geldik yarın geldik, şimdi uçtuk şimdi kaçtık muhabbeti oldu ama sanırım artık zaman -her ne kadar inanmak istediklerimize ters düşse de ve bizi rahatsız etse de- bu mesajların yalan dolan olduğunu kabul etme zamanı. aksi takdirde koca galaktik federasyonun yıllardır ufak bir gezegendeki iki minik aile karşısında adım bile atamadığını kabul etmemiz gerekecek. zira burada anlatılanların doğruluğuna dair hiç ama hiç kanıt yok.

    YanıtlaSil
  4. Bütün bu safsataların CIA tezgahı olduğunu, asıl amacın insanlarda akıl tutulması yaratmak olduğunu söylemiştim...

    YanıtlaSil
  5. Ya bütün bunlar tezgah değil karma/dersler dediğimiz sistemin ta kendisinin yaratımıysa. Bir ölçüde gerçek ya da bir ölçüde masalsa. Burada önemli olan beklenti içinde olmamak sanırım. Öyleyse ya da değilse bekleyip göreceğiz. Varolan her şey derslerse bu da bir ders. Olandan olmayandan ne ders çıkarıyoruz ve ne öğreniyoruz. Asla varlar ya da yoklar demiyorum görmeden ve deneyimlemeden bilemem diyorum. Eğer başkalarının yapmalarını bekliyorsak başkaları yapana kadar beklemeyi de öğreneceğiz. Eğer bizi başkası değiştirebiliyorsa gelip değiştirmesini bekleyeceğiz. Eğer bizi kendimizden başkası kurtarabiliyorsa onu beklemeye devam edeceğiz. Eğer bizi bizden başkası birleştirebiliyor ve ifşa edebiliyorsa bekleyeceğiz. Buyrun cobra ve drake i beklemeyelim biz yapalım o zaman. Buyrun galaktik federasyon var mı yok mu birlikte cevapayalım. Buyrun CIA i de birlikte biz ifşa edelim o zaman.

    YanıtlaSil
  6. Valla bence asıl facia şöyle olur: Şimdi bunlar "21 Haziran'dan itibaren tutuklamaları biz yaparız" demişler ya, ister misin birkaç gün sonra Rockefellar ailesi tutuklandı, Rotschild tutuklandı filan diye kutlama mesajları yayınlasınlar ama bu hazretler de ortalıkta boy göstermeye devam etsinler işte o zaman bunun bir bant yayın olduğu anlaşılır... Gerçeklere uymayan bir bant yayın... Keşke böyle olmasa, şu işin başlangıcında ne kadar da umutluydum, hala umudumu bir parça koruyor olabilmemin tek sebebi ise heryerde bu sene başında çıkması öngörülen İsrail-İran savaşı ve dolayısıyla 3.Dünya Savaşının henüz çıkmamasıdır... O yüzden hala içimde bir "acaba?" var...

    YanıtlaSil
  7. bu haberlerden hiçmi "kabal" denen kesimin haberi yok? elbette var.Neden hiç bir tepki yok merak eden yokmu hiç? Bunlar kendileri hakkında anti tez üertip bunları yayıp yine işlerini saman altından su yürütür gibi devam ettiriyorlar.
    bugün haziran 23 halen tık yok basında internette duyan varmı?

    YanıtlaSil
  8. Arkadaslar net te herhangi bir haber ile karsilasan var mi? Tutuklamalar yada bir takim aciklamalar?
    Dün cok net sekilde Isvicre (zürih) te 6 tane ufo gördük 4 arkadasim da sahit oldu ancak bir video cekimi yapamadik. Ve baska arkadaslarimdan görenlerde olmus Almanya da. Sanki bir artis var gibi.
    Kücük yada büyük olsun, herhangi bir haber duyan varsa lüntfen bizimle de paylassin.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sevgili Gürkan. Gerek görünümlerde gerek bu görünümlerin niteliğinde ciddi bir artış var. Benim çevremde bugüne damgasını vuran UFO olgusu dün yani 24 haziranda New York'da şehir kameralarının kaydettiği şu görüntüler oldu. http://youtu.be/5pIEDzreYSY

      Sil
  9. 1999'da görüneceklerini belirten federasyonun mesajlarını yanlış yorumlamamdan kaynaklanan bir sorundan dolayı bu süreyi kendi adıma 2013'e çektim. Fakat bu süre zarfında hiç bir somut gelişme göremedim. Gördüklerimde soyut ve yoruma açık. Şimdi bu abilerimiz ve ablalarımız dediğimiz varlıkların gelişi ile gerçekleşecek dönüşümde bizlerin yerine rol almalarını beklemiyorum. Fakat bu yolda bizlere somut bir şekilde yardımcı olmalarını bekliyorum. Tutuklamalardan kasıt bunların ellerini kollarını bağlamaksa biz bu haberleri daha çok bekleriz. Ha tutuklamalardan kasıt el etek çekmelerini sağlamaksa o başka. İsyanlarınıza ben de katılıyorum. Ama inanıyorum ki ışığın doğmasına çok az bir vakit kaldı. Sorum şu ki ışığa karşı kendimi yeterince hazırladım mı?

    YanıtlaSil
  10. Geriye dönüp baktigimda aslinda bunca yildir kendimi 2012 ye hazirladigimi görüyorum.Uzun zamandir hazirlik icerisinde oldugumu yeni fark ettim, biraz gülünc durum.
    Disarida birseylerin gelismesini beklemekle hic bir tecrübe edinemedim. Asil mesele, iceride gereken temizligi, tutuklamalari yada birakmalari gerceklestirmekmis. Isin garip tarafi, dualitede bunca paradoks altinda ezilirken, kendi ic dünyam da en dogru olani biliyor olmam. Denge saglikli ve kaygan olmayan sevgi zeminine yerlestikce, etrafimdaki bir cok sorun gibi görünen konular düsüp kolunu bacagini kirmaya basladi.
    Öyle bir zaman ki, tutarli bildigimiz fizik kanunlari cökmeye basladi. Kavsaktan ana yola cikarken düsündüklerimizi en yüksek hayrin cikis noktasina hizalamaliyiz. Aksi taktirde hic yokken kendi negatif yüklü düsüncelerimizin agir tecrübelerini deneyimlemek zorunda kalabiliriz.
    Her birimiz hayatlarimiz boyunca karanlikta calistik ve faydasi olmadigini gördük.Üstüne bir de korku sahibi olduk. Buna bide 13 bin yillik gecmis yükümüzü ekleyelim, gelde altindan kalk.
    Etrafimiza bir bakalim, bu mudur kendimize layik görüp yarattigimiz realite.Bence daha iyisini yapabiliriz.Kaygilar herzaman suyu bulandirmakta. Isiga yeterince hazirmiyiz sorusundan ziyade, kural koyucu ve sistem bozucu oldugumuz hatta zaten isik oldugumuz gercegini kabullenelim artik.
    Sevgiler

    YanıtlaSil