Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Ruh ikizleri ve özellikleri

By | 67 comments
“Eğer onlardan biri diğer yarısıyla, kendinin gerçek yarısıyla tanışırsa, bu çift kendini aşkın, dostluğun ve en derin yakınlığın büyüsü içinde kaybeder. Bir daha asla, bir anlığına bile olsa, biri diğerinin gözünden ırak olamaz.” ─ Plato

Cosmic Kiss by Josephine Wall
Josephine Wall'un Cosmic Kiss adlı eseri

Biriyle "ruh ikizi" (ikiz alevler de denir) olduğunuza dair işaretler ve geçireceğiniz aşamalar.


1 No.lu kaynağın ifadeleri


  1. Ani Farkediş
    Ruh ikizinizle ilk kez gözgöze geldiğinizde Onu daha önce hiç görmeseniz de çok derin bir biçimde tanıdığınızı hissedersiniz. Hatta gülüşü ya da sesi size tanıdık bile gelebilir.
  2. İlk görüşte aşk
    Buluşmanızdan ya da ilişkiye başlamanızdan hemen sonra ikiniz de birbirinize karşı hiç görülmemiş, ve başkalarıyla hissetmediğiniz güçte bir bağ hissedersiniz. Bu başta fiziksel görünebilir ama çok daha derinlere, ikizinizin çekirdeğine uzandığını göreceksiniz. 
  3. Sıradışı bir buluşma
    Ruh ikizleri, hiç beklenmedik şartlar altında ya da tuhaf rastlantılar sonucu karşılaştıklarını bildirirler. Bu genelde, normalde yapmayacakları bir şey yaparken ya da normalde olmayacakları bir durum içinde olur.
  4. Ayrı ama birlikte
    Bir kez bir araya geldiğinizde ikiniz bir daha "ayrılamaz" olursunuz ve şayet uzun bir süre kopacak olursanız ikiniz de yalnız ve boşlukta hissedersiniz. Ancak buna rağmen bir başka şekilde bağlantınızın sürdüğünü, diğeriyle telepatik ya da empatik yollarla bağlı olduğunuzu hissedersiniz. Bu adeta ikizinizin duygularına ayarlanmış olmanız gibidir.
  5. Ne düşündüğünü biliyorum!
    Ruh ikizleri sıksık karşısındakinin o anda ne düşündüğünü bildiğini farkederler. Birbirlerinden uzak bile olsalar bu çalışır. Nasıl çalıştığını bilmeseniz de ikinizin arasında tek bir bakış son derece aşkın bir iletişim biçimidir.
  6. Ruhsal aydınlanma
    Bu, en yaygın ruh ikizi işaretlerinden biridir. Kendiniz ve çevrenizdeki dünya ile ilgili birçok yeni şey farkedersiniz ve hayata daha pozitif, yeni bir pencereden bakarsınız.
  7. Kutsal bir amaç mı?
    Ruh ikizleri genellikle diğer insanlara yardım etmek için kuvvetli bir arzu duyarlar ve bunu da genelde bir takım gibi çalışarak yaparlar.
  8. Birbirinize herhangi bir şey söyleyebilirsiniz
    Aynı ruh eşlerinde olduğu gibi ruh ikizinizle de saatlerce konuşabilirsiniz ama ruh eşlerinden üstün olarak, ikizler tüm iletişim sınırlarını aşmıştır ve ilişkiniz tam dürüstlük ve açıklığa sahiptir. Bu dostluk, bu yakınlık ─ve cinsellik─ düzeyi bugüne kadar hiç kimseyle asla tecrübe edilmemiştir.
  9. Cinsellik mi? Çok fena :)
    Bir ruh eşiyle de iyi cinsellik yaşanır. Ancak ruh ikizlerindeki seks yalnızca güzel, coşkulu ve arzulu değil, aynı zamanda kutsal, ilahî bir eylemcesine cereyan eder ve birbirinize sevginizi ifade etmenin büyüleyici bir yoluymuş gibi çalışır. Daha önce tatmadığınız derin ve ruhsal bir seksten bahsediyoruz.
  10. Tamamlanmışlık
    Sonunda, hayatınızda bugüne kadar tatmadığınız ve mümkün olacağını beklemediğiniz bir tamamlanmışlık duygusu hissedersiniz. Bağımsız kimliklerinizi sürdürmenize rağmen daha da gelişmişsinizdir; daha bir bütün olmuşsunuzdur. Bu süreç ancak kendi içinizde tamamlanmış bir varlıksanız yaşanır. Bu yüzden, eğer ruh ikizinizle bir araya gelmek ve mutlu olmak istiyorsanız kendi ruhsal ve kişisel gelişiminizi boşlamayın.

2 No.lu kaynağın ifadeleri



  1. Doğum tarihlerindeki benzerlikler. İkiziniz aynı günün aynı saatinde doğmak zorunda değil. Ama tarihlerde ilginç bir bağlantı olacağı anlamına geliyor. Ailenizden birinin doğum tarihiyle ya da en yakın arkadaşınızla da aynı olabilir. Yeterince dikkatli bakarsanız bir tür bağlantı bulacaksınız. 
  2. Tanışmadan önce Onu biliyormuşsunuz hissi. Bu bazen ürkütücü seviyede olabilir. Daha önce bu kişiyle bir yerlerde tanışmışsınız gibi hissedersiniz. Bu hayatta değilse de belki rüyanızda ya da başka bir yerde. Çevrenizde oldukları ya da aklınıza düştükleri her an kuvvetli bir bağlantı hissedersiniz. 
  3. Zaman zaman size "imkânsızmış" gibi gelirler. Ruh ikizini bulmak gerçek dışı ya da rüyadaymışsınız gibi düşündürtebilir. Sizi temin ederim Onlar gerçektir ve hayal görmüyorsunuz. Bu sadece Onlara karşı hissettiğimiz bir başka olağandışı duyu algısıdır.
  4. Sizin yaşamınızdaki görüşlerin veya inançların tamamını ya da bir kısmını aynen paylaşmaktadırlar. Sizinle tamamen örtüşen fikirlere sahiptirler. Sizinle aynı kısa vade ve uzun vade hedeflere sahip olurlar. Hedefleriniz tam uyuşmuyorsa bile çok benzerdirler. 
  5. Bir konuda uyuşmazlık yaşar ya da kavga ederseniz bu zorlu ve yıkıcı olacaktır. Bu, ruh ikizleri hakkında en sevmediğim taraf. Eğer ruh ikizinizle beraberseniz kavga edeceksinizdir. Bu son derece yıkıcı ve görülmemiş derecede acı verici olacaktır ve durum çevrenizdeki diğer insanları da etkileyecektir. Bir yakınınız ölmüş gibi hissedebilirsiniz. Ruh ikizleri arasında da kavga mümkündür ve olması halinde bu o ana kadar yaşadığınız en acı şey olabilir. 
  6. İkizinizle buluşmanız sembolik anlamlar taşıyor olacaktır. Onları bir arkadaşlık sitesinde herkese eposta atarak bulmayı beklemeyin. Her yerde bulabilirsiniz ama bu basit bir buluşma olmayacak. Bu buluşmayı işaretleyen ve hafızanıza kazıyan bir özel durum olacaktır. Özel bir gündeki özel bir yer olabilir. Bu ikisinden biri de olmayabilir. Demek istediğim, O en beklemediğiniz anda adeta gökten düşmüşçesine karşınıza çıkabilir. 
  7. Geçmiş hayatınız bir sürü benzerlik ve tesadüflerle dolu olacak. Çok benzer bir hayat hikayesine sahip olabilirsiniz. Herhangi bir şey olabilir. Onun yaşam hikayesine bakın, göreceksiniz.
  8. Birbirinizin yeteneklerini tamamlayacaksınız. Ruh ikizleri aynı ruhun parçalarıdırlar. Yani O, sizde olmayan bir dizi yeteneği tamamlıyor olacak. Bu yüzden birlikteliğiniz durdurulamaz bir kuvvet ortaya çıkarıyor. 
  9. Aranızda büyük mesafeler olsa da nasıl hissettiğini bilirsiniz. Acı mı çekiyor, mutlu mu her zaman bilirsiniz. Ona kendinizi ayarladığınızda o anda iyi halde mi olduğunu ya da kötü mü hissettiğini karnınızdaki o duyguyla hissedersiniz. Bu bazen hastalıkla karıştırılabilir, ancak nasıl çalıştığını anladığınızda ikizinizin ne hissettiğini bilirsiniz.
  10. Bu kişiyle ya da nasıl buluşacağınızla ilgili vizyonlar ve rüyalar görmüş olabilirsiniz. Zihniniz bazen gerçekliğin normal sınırları ötesinde şeyleri algılayabilir. Tam olarak bulduğu ikizini ve buluşma şeklini önceden görmüş olanlar vardır.
  11. Aynı sizin gibi hissederler.

Çeviri: Emre Güney

Bugün doğum günümüz. Kutlu olsun!

Umarız bu ruh ikizi işaretlerini değerlendirmek Onun ikiziniz olduğunu doğrulamada işinize yarar. Böyle bir kişiyi bulmak, bunun olabileceğini görmek başta inanması çok güç ve şok edicidir. Sizin de böyle bir hikayeniz var mı? Yorumlarınızla katılırsanız güzel olur. Bol şans!


Bu yazı, seneler önce bir kenara sakladığım ve kaynaklarını not almadığım 2 farklı metnin çevirisidir. Bu yüzden kaynak gösteremiyorum. Bu farklı metinleri 1 no.lu ve 2 no.lu kaynağın ifadeleri şeklinde ikiye ayırdım. 


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

67 yorum:

  1. Merhaba, Iki yillik iliskim yurtdisinda havalimaninda son dakika bir tanisma ile basladi. Ardindan hic ismini bilmedigim halde beni buldu ve benden sadece bir gun once dogdugunu ogrendim. Benim yuksek lisans icin gittigim sehirde oturdugum mahallede dogmus, ayni lise yarismasina katilmisiz,ayni etkinliklere gitmisiz, ortak arkadaslarimiz varmis ama 25 yil hic tanismamisiz. Yaziniza gore ruh esi olma ihtimalimiy yuksek. Umarim oyleyizdir cunku onu cok seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuzla bize katılıp yazıyı pekiştirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Heyecan kattınız. Anladığım kadarıyla da şu an berabersiniz. :)

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Anka. Bu değerli "mesajınız", önemli yorumunuz ve güzel dileğiniz için çok teşekkür ederiz. İkincide bulmanız bile bir mucize. Şimdi ölene kadar bu hayatın tadını çıkarabilirisiniz. Başka hiçbir şeye gerek yok. Diğerleri olarak, mutlu olmak için bir sürü şey yapıyoruz ama nafile. İşte ruh ikizi/ruh eşi birliktelikleriyle diğer birliktelikleri birbirinden ayıran müthiş fark. Son cümlenizdeki dileği herkes için paylaşıyorum.

      Sil
  3. Yazılanların hepsi var fakat biz hiç bir olamadık konuşmadık bile. Ama şöyle birşey var ben onunla olsaydım aydınlanma yaşayamayacaktım belki. Onunla birlikte başlayan bir ruhsal arayış sürecim oldu ve çok yol kat ettim merdivenleri tırmandım. Bayağı zaman geçti aradan aslında bakarsan geçen bir zaman yok benim için.. onu görmemeye başladıktan sonra bir çok cinsellik bir çok hoşlantı sayılan ilişkilerim oldu geçmişte yaşadığım aşk acılarını hatta ilk olanı hatırlıyorum ama hepsi boş onunla olmadan hiç bir zaman bir olamayacağım..
    Onunla olmamam gerekiyormuş bi süreliğine ama artık uyandım.. zamanı gelmedi mi?
    belki bütün bunlar birer kimyasal reaksiyon belki tek taraflı sadece birer saplantı çok düşündüm bunları.
    ama o ilk görüş o var olduğumdan beri kendinden bile öte tanıyormuş hissi ilk gördüğün an çocukluğundan bile öncesini hissetmek
    tamamlanmış hissetmek nasıl olabilir?
    Yapacak bir şey yok sanırım sahte bir tesadüf yaratılabilir ama sahte olacaksa hiç olmasın..
    Söz sende sevgili dostum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne diyeyim? Pişmeye, lezzetlenmeye devam.

      Sil
    2. Selamlar aynen Konyafa başıma geldi o olaydan sonra çok değiştim konuşamadım zor baktım giderken arkasından utandım yani Adem ile Havva gibi birbirini bunlar görüp tanıtlar ruhları eştir zaten ki tanışmıştırlar dünyaya gelmeden önce ben de onu aradım bir çok engel sebebiyle bulamadım adını bile bilmiyorum

      Sil
  4. ruh ikizim şu an bu yorumu okuyorsan yaz bana da buluşalım yetti artik :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de yıllarca önce gördüğüm bir rüyamı anlatayım; hani gerçekten daha gerçek ve parlak görünen rüyalar olur ya işte öyle bir rüya: Çok aydınlık bir yerde bir kızla karşılaştım, sanıyorum 18 yaşıda; beyazlar giyinmiş (farklı bir stilde pantalon ve ceket) düğmeleri ve takıları pırıl pırıl altın gibi, saçları uzun parıl parıl; birden tanıdım: Bu benim karım ama o kadar zaman önce idiki belki binlerce yıl, onu unutmuştum. Ama 18 inde olağanüstü güzel bir kız olması (çünkü genç kızlara özgü bir hali vardı) beni şaşkınlığa uğratmıştı. İster istemez gözlerine bakakalmıştım; o da bana çok dikkatli, sevgiyle ve hayranlıkla bakıyorduki; ben daha da çok şaşkınlığa uğradım, çünkü 40 lı yaşlarda öyle pek te yakışıklı olmayan biriydim. Bu şaşkınlık içinde ona dedimki; yoksa sen de beni benim seni gördüğüm gibi güzel mi görüyorsun. Ve ikimiz de öpüşmek üzere birbirimize yaklaşırken Bana şöyle yanıt verdi: O kadar güzelsinki...Ve o heyecanla uyandım; sanki çok çok uzaklardan gelmişim gibiydim. sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Mevlananın sozlerini okuyordum orda yazılıydı eşler birbirini mıknatıs gibi çeker diye. Neyse bir kaç gün sonra veya daha fazla sure sonra başıma geldi ama başımı kaldırmadım utancımdan ama ruhuma neler oldu Allah bilir çok kuvvetli bir çekim idi adını da oğrenemedim yıllar vakit geçti terk ettim sanıyordur belki ama öyle değil zaten o Allah'ın başka bir lutfudur kendi canım gibi sevmemek elde değil

    YanıtlaSil
  7. 5 yıl önce sosyal medyada o buldu beni. Onu ilk gördüğüm andan itibaren ondan asla vazçemeyceğimi anladım. İkiz ruhlara benzer imkansızlıklar var aramızda. Sosyal statü yaş ve medeni hal durumu. 5 yıl boyunca birbirimizi sadece resimler mesajlar ve telefon konuşmalarıyla gördük konuştuk.öyle bir bütünlük vardı ki aramızda. Unutmak istesek unutamıyor vazgeçmek istesek vazgeçemiyorduk. Nasıl böyle birşey olurdu hiç bir araya gelmeden dokunmadan nasıl bukadar sever birbirini insanlar diye düşünür kendi kendi mi yerdim. Onunla alakalı bir sürü hayal kurardık. Onunla görüşeceğiz o anın hayalini yerin mekanın detaylarıyla hayalini kurardım. Onu telepatil olarak çağırırıdım. Ne zaman hayal etsem hemen mesajını alırdım. İçimde yanan yangım hiç sönmedi. 5 yıl bunun ve bunun gibi çok üstün duygular yaşadık. Bu yıl Mayıs ayında geleceğini artık görüşeceğimizi söyledi. Ama bir süpriz allahın bir mucizesi oldu ve Aralık ayında bulunduğum şehre geldi. Ve biz onunla 5 sene sonra ilk defa buluştuk. Onu ilk defa gördüm. Birbirimize öyle bir sarıldık ki dünya durdu. Zaman durdu. Kokusunu aldım öptüm sarıldım. Bir bütün olduk. Sanki yıllardır bedenim ruhum onu aramış sonunda bulmuş adeta o bendim. Ben oydu kendime sarılır gibi sarıldım. 2 saat kadar yanında kalabildim. Tarifi imkansız bir bütünlük tamamlanmışlık yaşadım. Bütün ilahi güç bizşm kavuşmamız içşn adeta çalışıyordu. Ama malesef ayrılmak görüşmeyi sonlandırmak zorundaydık. Vedalaşırken onu defalarca öptüm. Ona sıkıca sarıldım. Ve ayrıldık. Şuan içimde bir cenaze var gibi çok acı çekiyorum. Ona doyamadım. Keşke daha çok sarılsaydım. O benim bedenim bana bakan gözler benim gözlerimdş. Çünkü o benim ruh ikizimi. Yıllarca en uzak şehirlerden bulduk birbirimizi. Sabrettik kavuşmak bütün olmak için. Şuan acı çekiyorum. Ölüyorum adeta çok zor çok acı verici bir süreç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözlerim dolu dolu okudum. Sizi çok iyi anlıyorum. Yaşadım. Paylaştığınız için teşekkür ederim.

      Sil
    2. Bugün tekrar okudum. Tekrar ağladım. Ömrünüz güzel geçsin. Kimse incinmeyecekse eğer, Onunla birlikte geçsin. <3

      Sil
    3. Sizi çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun..Lütfen dua ediniz birbiriniz için dua edin..

      Sil
  8. Merhaba! Ruh ikizleri için paylaşmış olduğunuz yazının bire bir aynılarını hatta dahada abartılı halini şimdi şu sıra yaşıyorum.Anladık ça şaşkına döndüm.Yıllar öncesinden yaşadığımız olaylar aynı karekterler aynı bir çok yaptığımız hatalar ve yanlış lar doğrular aynı.Ve dediğiniz üzre onu derinden hissediyorum hatta şöyle oluyor hissetmek değil o ne hissediyorsa bende aynısını hissediyorum.Ve sonra kendime soruyorum oda hissediyormu diye bir bakıyorumki sorduğum soru bile aynı şekilde oda o halde ..Anlam veremedim ilk önceleri kafam çok karıştı.Ve bu yaşadıklarımı ona anlatmak istedim.ilk önce beni deli sandı sonra cinlen miş ve sayre bir çok kimliğe soktu beni.Ve beni deli gibi sevdiği halde bende onu sevdiğim halde bunu açıklıyamıyoruz çünki madur bir durumdayız.Hiç olmıyacak bir i ve bende onun dünyasında olamıyacak biri iken yaşıyoruz bunları.Ben ilk önce Rüyamda gördüm devamlı rüyalarıma girmeye başladı bana rüya aleminden haber verildi ve ben böylelikle öğrendim Ruhlarımızın bir olduğunu attığımız adım bile aynı duygularla atılıyor.Böylesine garip gelen bir şey .Ama inanın çok zor birbirimizi bu denli birbirimizin içinde hissederken ayrı olmak çok zor ve ben kendimi ona karşı hala anlatabilmiş değilim.bilmiyorum neler olucak lakin olan lar yaşanılanlar akıl alıcak şeyler değil.Buradaki olay tamamen mucize ve Allahın ilahi gücü ve dediğiniz gibi bir araya gelinirse tarifi dahi mümkün olamayan bir mucize bu..Allah herkeze nasip etsin ama bizimkisi gibi bir araya gelebilmemiz için önümüzde bir kaç engel var bizim gibi olmasın onların engeli olmasın diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkürler. Doğrusu sanırım ortak bir nokta var. Tanıdığım tüm ruh ikizleri ayrılar. Ya hiç bir araya gelemiyorlar ya da yılda veya birkaç yılda birkaç kez kesintili olarak bir araya geliyorlar. Bir ilginç bilgi. Tanıdığım 3 ruh ikizi(yani çifti) vakasından ikisi dün uzun zaman sonra sesli bir konuşma yaptılar. Biri 16 sene sonra, biri ise 1 sene sonra. Dördüncü olarak da sizinle tanışmış olduk. Bunu gelişim olarak bir fırsata çevirin kendinize. Zor biliyorum. Yeni bir ruh ikizeri yazısı sanırım bir ay içinde yayında olacak. Takipte kalın. Bol şans! :)

      Sil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar..ben ruh ikizim olduğunu düşündüğüm kişiyle, on iki sene önce türkiyenin en uç noktasinda doğuda küçük bir şehirde tanıştım.beraberligimiz başlayalı yalnızca 3 ay olmuştuki ayrılmak istediğini söyledi ve beni bıraktı.Ondan sonraki 2 yıl boyunca defalarca birleştik ve ayrıldık.istemeyen taraf hep oydu.bense çaresizce onu hep bekleyen ,koşulsuz seven ve her gelisinde büyük bir sevinçle kabul eden..iki yılın sonunda çok yoruldugumu, tükendiği hissettiğim bir zamanda başka biriyle tanıştım.ve büyük aşkımdan vazgectim. Beni sahiplenen,kararlı,asla benden vazgeçmeyen o kişiyle evlendim.evliligimiz çok problemli ydi. Hiç bir zaman kendimi ona ait hissetmedim.sevdim belki onu ama büyük aşkımı sevdiğim gibi değil.Iki kızımız oldu.1 yıldır ayrı yaşıyoruz eşimle ve boşanmaya karar verdim.bir ay kadar önce eski aşkımın telefonunu buldum ve onu aradım. .tam on yıl sonra..çok şaşırdı heyecanlandı.beni çok aradığını ama bir türlü bulamadığınız söyledi.Bir kaç defa konuştuk ozlemimizden,pisnanliklarimizdan,hayattan,bizden bahsettiK.farklı şehirlerde yaşıyorduK.onu görmek istediğimi söyledim hem de deli gibi.hayali bile inanılmazdi kavusacagimiz o zamAmin.Fakat o gelmedi.çok yeni bir ilişkiye başladığını, o insana karşı kendini sorumlu hissettiğini söyledi ve gelmedi.Bunun doğru bir zaman olmadığını geleceğin ne getireceğinin bir sır olduğunu,kendi içimizde tam olursak ancak bir bütün olabileceğiniz, hiç beklemediğiniz bir anda o kavuşmayı yaşayacağını ama daha zamanı olduğunu söyledi..ve bir kez daha kavusamadan ayrildik.sizin yazınızı şaşkınlıkla okudum.cumleleriniz kelemleriniz bile onun soyled8jlriyle aynıydı. O bunu biliyomuydu acaba ..biz gerçekten ruh ikizimiyiz yoksa bu benim kutuntummu Bilmiyorum ama.yuklerimden kurtularak kendi yoluma gitmeye karar verdim.cok acı çok zor ama onu bir başkasına bıraktım.O böyle istedi,elimden ne gelirdi ki..sevgiyle. ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Soulmate, gözünüzden kaçtıysa lütfen Ruh ikizleriyle ilgili diğer yazıyı da okuyun. http://www.yenidunyaicinipuclari.com/2017/01/ruh-ikizleri-gercek-amaclarn-ve-enerji.html

      Sil
  11. Tekrar Merhaba. .yazdıklarımı okudunuzmu bilmiyorum ama..ruh ikizi konusunda merak ettiğim çok şey var.acaba yaşadıklarım sıradan bir karşılıksız aşk hikayesimi yoksa biz gerçekten ruh ikizimiyiz..Bundan nasıl emin olabilirim. .bana yardımcı olursanız çok sevinirim..😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Soulmate. Okudum elbette. Bağlantınızın bir ruh ikizi bağlantısı olduğunu size düşündüren neydi bilmiyorum. Partnerinizi anlattığınız bahaneleri öne sürerken nasıldı? Üslubu, derinliği. Ruh ikizleri genelde uzaklardadır. Genellikle mesafe bazında hep uzaktırlar. Tutun ki mesafeler nispeten yakın olsun buradaki durum gibi sürekli birbirlerini ıskalarlar. Koşullar, zaman, medeni hal farklılıkları... Ama bunlar normal ilişkilerde ve güçlü aşklarda da mümkün. Sizinki için bir şey söylemek çok az bilgiyle manasız bir iddiada bulunmak olur. Ruh ikizi idi veya değildi. Yapılacak şey bunun size öğrettikleri ve size kendinizle ilgili gösterdiklerini şükür ve sevgiyle kabul edip; onlarla gelişip ilerlemek ve karşınıza çıkacak yeni hayatı kucaklamak olmalı. Salıverin. Emin olsanız da bu size bir şey kazandırmayacak. Hedef ve sebep bu değil. Bol şans.

      Sil
  12. Kavusan ruhikizleri varmi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçici, kısa süreli kavuşmaları saymazsak yok. Çevremden bildiğim en uzun ruh ikizi beraberliği iki yıl. Uzaktan değil fiziki beraberlik diyorum elbette.

      Sil
  13. Okuduğum yazıdaki cümleler, kelimeler onun soyledikleriyle o kadar benzerdi ki hatta aynıydı.en çok da bu sebepten "acaba "diye düşündüm."üslubu tarzı nasıldı ?"demissiniz.çok net değildi,kafası karisiktı, sanki kalben istiyodu ama mantığına Uymuyodu.o sonuç odaklı bir adamdı.ben evliydim(bitmiş bir evlilik olsa da,resmen bosanmamistim) oysa bekar,benim çocuklarım vardı,onunda yeni başladığı bir ilişkisi..ipuclariyla ilgili yazınizda da çoğu madde bize uyuyorDu.hiç iletişim kurmadigimiz 10 yıllık süreçte hep aynı rüyayı gördüm onunla ilgili.tanıştığımiz,birlikteligimizi yaşadığimiz sınırdaki o küçük şehire gidip, onu arıyordum sürekli ve bulamiyordum.uyandigimdaysa gözlerimden yaşlar akıyordu..bilemiyorum belki de ruh ikizi oldugumuza inanmak ve bir şekilde günün birinde ona kavusacagimi düşünmek istiyorum.Çok karışığim.ve beden bir türlü pes etmiyorum,umudum hala var herseye rağmen..keşke bunun kesin bir cevabı olsaydı..

    YanıtlaSil
  14. Okuduğum yazılara ve yorumlara göre ruh ikizleri asla kavuşamaz algısı oluşuyor.Neden olmasın ? Kavusan ruh ikizleri yok diyerek kendimizi olumsuza programlamış olmuyor muyuz ? İstisnalar olamaz mı? veya biz kavuşan ömür boyu beraberlik yaşayan ruh ikizleri olmadığını nereden bilebiliyoruz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sayın Adsız..Daha önceki yorumunuzda Ruhikizi hakkında olumsuz bir kanıya varmışsınız.Şimdi okuduğum yorum ise oldukça sıcak ve Ruhikizi hakkında mantıklı bakmaya başlamışsınız.Ne dersiniz Ruhikiziniz ile tekrar mı karşılaştınız.Sonsuz saygı ile..

      Sil
  15. Size katılıyorum Adsız. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizlerin adına çok sevinirim. Tüm dünyada birbirini sevenler, bu değeri görenler birbirlerini bulsunlar ve ayrılmasınlar. Ben gördüğüm, duyduğum ve okuduğum çok fazla yazıya istinaden o şekilde bir yorum yaptım. Bu faninin söyledikleri değişmez bir yasa değil elbette. :)

      Sil
  16. Anonim olarak yorum yapanların adı Adsız diye çıkıyor Elif Sabah. Aynı kişi olmayabilirler.

    YanıtlaSil
  17. Tşk ederim.Tamam anlaşılmıştır şimdi☺️Çok özür dilerim.

    YanıtlaSil
  18. Merhabalar Emre bey, tum hissettiklerim ve ve tum maddelere uyumum sebebiyle artik eminim ikiz ruhum oldugundan.
    Ben bu durumu ne kadar aci verse de de Allah in bir lutfu olarak görüyorum, yazınız harikaudi, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  19. Sizinle yazismak istiyorum bu konu hakkinda yardiminiza ihtiyacim var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. İletişim formundan bana yazarsanız email üzerinden görüşebiliriz. İletişim formu sayfanın en alt ortasında yer alıyor. Görüşmek üzere.

      Sil
  20. 22 yaşında çok büyük bir tesadüfle karşılaştım ve içimden bir ses işte o dedi

    YanıtlaSil
  21. 6 yildir icimde bir aci..Ben onu ruyamda gordum sonra bir baktim karsimda...Ama imkansiz o bana ben ona (medeni durumlarimiz)ikimizde evli..Gozlerine dalip gittim kalbim yerinden cikacak gibi oldu onu gorunce...herkes dondu bir tek onun yuzu netti sanki yillarca onu kaybetmis bulmus gibiydim sen nerelerdeydin dedim icimden...oyle dikkatli baktim ki ona o an..herkes sussun ben ona daha dikkatli bakayim dedim...kimse dikkatimi dagitmasin..belki ilerde yazacagim ayni olan o kadar cok sey var ki aramizda..gozlerinde benim gozlerim kurdugumuz ayni cumleler...ah ah...cok aci

    YanıtlaSil
  22. ruh ıkızım senmısın9 Mayıs 2017 12:45

    Gozlerinde gozlerimi gordugum an iste dedim bu.sol omzunda beyaz bir isikta gordum..brida romaninda yazdigi gibi..oyle bir cekim oyle bir enerji..kalbim sanki yerinden cikti geri oturdu..herkes bulanik bir o netti..herkes sussun ben ona daha dikkatli bakayim dedim..sen bu gune kadar nerelerdeydin dedim kalbimden.oyle ozlemisim ki..yillardir aradigim en kiymetlimi buldum sanki..uzakta kaldigimda dayanilmaz aci..aglayip ozledim dedigimde sanki duyuyor da geliyor..bir bakmisim karsimda..ruyamda goruyorum bir bakmisim gercek hayatta karsimda..arada kilometreler var..onu gorecegim gun sanki hava baska guzel..bugune kadar gordugum ruyalar ona cikacakmis..bana kendini ruyamda gosterdi..onu buldugumda tamamlandim artik tamam dedim oldum ben..hamdim pistim yandim derler ya yandim dedim..o suskun ben suskun..susmak zorundayiz..mecbur susmaliyiz..bana susmasin ben biliyim hislerini yeter diyorum sonra korkuyorum..unutmak mi imkansiz..beynimde kalbimde ruhumda yer etmis..gozlerine bakinca ne anlatiyor farkinda degilim..dalmisim gitmisim..tek korkum ruh ikizi ya da ruh esi (ikisi arasindaki farki tam bilemiyorum)olmamasi..platonik duygular o bana karsi boyle degilmi dedim kac defa..ama oda beni gormek icin cabaliyor..ne zorluklara ragmen..ruhum ona akiyor sanki..onun hisleride bubkadar yogunmu..anliyorum yogun ama emin olmak istiyorum..susmasa konussa benimle..ama konustugu an herseyi birakip ona gitmekten korkuyorum..

    YanıtlaSil
  23. http://www.tanribahari.com/ruh-ikizimin-yolunda/

    yoluma uğramanız ümüdiyle...

    gehiya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Siteniz beni hemen içine aldı ve tüm yazılarınızı okudum. İçten, samimi, keyifli. Tek bir yorumum olacak. Önceki yazılara ulaşmak çok zor. Kaç yazı var, hangisi önce, hangisi sonra anlamak zor. Sadece yazıyı açınca görünen tek bir rakam hariç. İyi yolculuklar. Umarım bulursunuz.

      Sil
  24. ben de okudum cok guzeldı pekı devamı yok mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğinize sevindim. Devamını zaman gösterecek.

      Sil
  25. Merhaba ben sizin bu yazinizdan sonra anladim parcalari birlestirerek. Ayni okuldaydik birbirimizi surekli goruyoduk ve ben daha onunla tanismadan hissetmistim hayatimda onemli bir yeri olacagini. Bu sene tanistik ve samimi olduk bir anda. Kendimi hic yapmayacagim seyleri yaparken buldum eksik bir yanim oldugunu ve onun tamamladigini hissetmeye basladim cok guzel anilar yasadik rakı masasina oturup birbirimiz icin kadeh kaldirdik ve anladim ki o benim ruh ikizim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu zaman içinde anlayacaksınız. :) Yanlış bir algı var. Artık aşkların, aşıkların yeni adı ruh ikizi gibi. Öyle değil.

      Sil
  26. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Reyyan Hanım. Ruh ikizi "twin flame" olarak geçerken ruh eşi ise "soul mate" olarak geçiyor.

      Sil
  27. Aranızda hiç akrabalık bulunmayan biriyle aşırı derecede benziyorsanız, fiziksel olarak değil karakteristik olarak. Huylarınız, sevdiğiniz ve sevmediğiniz şeyler, yetenekleriniz, dünyaya bakış açınız aşırı derecede çok benziyorsa ve o insanı tanıdığınız andan itibaren aklınızdan çıkaramıyorsanız o kişi ruh ikizim midir? Nedense öyle olduğunu​ hissediyorum. Önceden bu tür konuları hiç önemsemezdim. Ama onu tanıdığımdan beri bu konuları sürekli araştırıyorum. İçimde bir ses onun ruh ikizim olduğunu söylüyor ama emin olamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onun hiç aklımdan çıkmaması bana kafayı yedirtecek. Komik olan onunla hiç konuşamadım. Sadece uzaktan izledim. Ruh ikizmse bile sadece kendimin acı çektiğini düşündüm. Ama sanki o da acı çekiyor gibi sebebini bilemeden. Çok sıkıntılı görünüyor.

      Sil
    2. Güçlü de olsa herhangi bir aşkı, ya da tutkulu bir ilişkiyi ruh ikiziyle karıştırmak büyük bir yanılgı olur. Aşkın, aşığın yeni adı ruh ikizi oldu. Kavrama takılmadan önünüzde olanı yaşamaya bakın.

      Sil
  28. Merhaba. 1 yil oldu onu tanıyalı. O anlattıkça inanamıyordum, her seye aynı ben de diye cevap veriyordum. En sevdiğimiz yemekler bile aynı. Sabahlara kadar konuşurduk başlarda. Tam hayal ettiğim adam ama aşk değildi ona hissettiğim, çok farklı aşktan öte bi şeydi. Ama yanlış bi şey vardi , şöyleki benim bi erkek arkadaşım vardi. 3 ayın sonunda bunu ona söyledim. Kendimden utanırken onun benden sakladığı daha ağır bi şey varmış. O da evli oldugunu bana itiraf etti. Internette okuduğum ikiz ruhlar bir araya gelemez yazıları doğrulanmış oldu yani... ama ona karşı aşk hissetmemek de garipti. Her ne olursa olsun onla tanıştığım icin mutluyum. Bana dini boyutta oyle güzel seyler kattı ki.. körkütük bağlı olduğum erkek arkadaşıma da daha objektif bakabiliyorum. Daha mantıksal yaklaşabiliyorum her olaya. Hala konuşuyoruz arada ,her zaman mesaj atamıyorum. O yazıyor musait müsait olduğunda, ariyor da. Aynı şeyleri aynı anda söylüyoruz ha ala. ikimiz de bi gün görüşmeye karar verdik. Fakat emin değilim. Eğer onla buluşursam ayrilmam zor olacak. Veya onu bu kadar cok seviyorken, buluşursam bu hayattaki sınavım o olacak gibi geliyor.. bilmiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağlam bir sallayıp silkmediyse sizi, bu hikaye daha bitmemiştir. Acı değil tatlı bitsin. Ama buna biz karar veremeyeceğiz. Öğrenilecek şey neyse, gerekirse ağır bedellerle de olsa öğreniliyor. :)

      Sil
  29. Merhaba. Okudukca hayrete düşüp inanılmaz! Bu gercek olabilir mi dedim😊 18 yaşında tanıştık. Suan 25 yasindayiz. Zaman zaman uzaklaştık. Ve ben ruhikizimi hic bisekilde iletişim kurmadan 3gün3gece ruyamda gördüm. Derken o gunlerde yeniden bulustuk bir sekilde. Ögrendim ki oda 3 kere bebi ruyasinda görmüş.. Birbirine cok benzeyen ruyalar. Her zaman ne hissettigini bilirim.. O sıralarda da onu bulmam gerektigini dusunuyordum.. Arada inanılmaz bir tutku sefkat ask vardi ve hic kimse onun gibi olmuyordu Oyle bir tutku olamaz.. Cok sansli hissediyorum.. Fakat su var gercekten tartışmalarımz çok acı veriyor ikimize de.. Hatta onla da, onsuz da olmuyor diyebilirim... Bunun bir çaresi yok mu .. Cok seviyorum.. Herseye rağmen ikimizinde yaşadığı bu zor hayat şartlarını iyileştirmenin bir yolu....? Bizi aydinlattiniz cok tesekkur ederiz..

    YanıtlaSil
  30. Ikiz ruhların cinsel birleşiminin nasil bi his olduğunu cok merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim gördüğüm, yakınlarımdan topladığım tecrübelere göre ruh ikizlerinin yüzde 80'i zaten hiç karşılaşmıyor. Bu sebeple onlar için cinsellik ulaşılamadıkça daha da tabusal bir hal alıyor. Bir fantazi olmakla kalacak büyük çoğunluğu için. Yine bildiğim, karşılaşmış ve birleşmiş çok nadir örnekte ise ilişki ya sonuçsuz, rotasız, belirsizlik içinde bir düğüm oluyor ya da tarafları sağlam sarsıp silkeleyen bir ayrılış/kavga ile sonuçlanıyor. Özetle ruh ikizi durumundan sağlıklı, huzurlu, adına ve hikayesine yakışır mutlu, büyüleyici, dünyadışı bir sonuç beklemeyin. Ben bildiklerimi, bu güne kadar görüp duyduklarımı aktardım. Diğerlerinde de böyle olacak diye bir kanun yok. Olmasın da. Tadını alıyorken bu tadı çıkarsın her kimler yaşıyorsa. Sevgilerimle.

      Sil
  31. Emre bey bir adam var imkansiziz birbirimize...medeni durumlarimiz...aci cekme ozleme hasret ask nese ne varsa bu dunyaya dair hepsini yeni ve gercek olarak bu adamda tattim ben...bakmayi gormeyi bile bu adamda ogrendim..sohbeti konusmayi...ama insanogluyuz karsi taraf bir adam atmaz ben de bayanim diye atmadim ve itiraf veya bu benzer bir sey yasanmadi aska dair...hala o benim gizli sevdamdir...ve gizli kalmasi gerektigi icin itiraf olmadigi icin onu unutmak istedim...kendimi kandirdigimi ruh ikizimin olmadigini ya da onu sevmedigimi dusunmek istedim...ama ne zaman buna karar versem ondan yana bir olay duyuyorum ve tekrar aklimi karistirmaya basliyor...ornegin evini su basmis kullanilamaz halde ya da iflas etmis ya da ailesinden bir kayip yasamis gibi...en sonuncusuda kalbinden bir operasyon gecirmeseydi...ve ben bu durumlar olmadan once bunlarin olacagini hissediyorum...sozun ozu unutmayi basaramiyorum her defasinda...ve akraba oldugu icin omur boyu gorecegim oni arada km ler olsa bile uzak olsa bile senede bir yada iki kez...bana yardimci olur musunuz...bu yasanananlar yogun cekim telepati ben neler yasiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evinizde bir boru patlamış düşünün. Sürekli sızdırıyor. Binanızı çürütüyor, kışın küf yapıyor, koku yapıyor, boşa su faturası geliyor. Ne yaparsınız? Ondan kurtulursunuz. Tamir ettirirsiniz. Yaşam koşullarınızı bozuyor, enerjisel, duygusal, maddi kayıpla size ağırlık ediyor...
      Bu durum size şu anda ne duygusal bir tatmin, ne fiziksel bir tatmin getiriyor. Size enerji vermiyor, sömürüyor. Gününüze mutluluk ve neşe getirmiyor, götürüyor. Bu adeta bir virüs. Bizi önce bağımlı yapıyor, sonra tüm enerjisel, duygusal ve fiziksel enerji kaynaklarımızı çürütene kadar emiyor. Size ne verip ne götürdüğünü ADAM gibi değerlendirin. Hayat kısa! Zamanınızı ve dünyadaki bu yaşam hakkınızı hiçe saymayın. Böyle bir lüks yok.

      Sil
  32. Bi gün hiç beklenmedik bi şekilde uzak bir arkadaşım ilk defa bi guruba almıştı beni konu dönüp dolaşıp yaşa gelmişti günü ayı ve yılı söylediğimde sadece 6 saat büyük bir çocuk vardı onu bu tarihi söylemedende sanki herzamn berabermişiz gibi hissediyordum daha konuşalı 3 saat anca olmuştur ama bidaha konuşmadık taki yine başka bir gurupta birnirimizi görene dek o na yazabilmek için şarkı yolunu tercih etmiştim ola çıkıcam şatkı önerirmisin diye o gündem sonra hep konuştuk bağzı şeyleri aynanda yazdığımız bile oluyordu çok yakındık onun kokusu burnumdaydı ama hiç görmemiştim parfümünü bile bilmiştim mesela çok garipti sonra aşık olmaya başladım oda seviyordu çünkü kıskanıyorduk 2 ay 3 ay oldu ve en son açılabildik şuanda 7 aydır beraberiz ve hayla çok yakınız fakat o benden uzak bir yere gitti (şehir) ikimizde sonraki gün aşırı derecede baş ağrısı ve bide çok fazla öksürüyorduk o hastane yatmıştı çok kötü olup 4 serum felan yemişti bende bugün 2 serum yedim. Ruh ikiznizi aramaya kalkmayın belki aradığınız için onu buldum diyip başkasını bulabilirsiniz yukarda yazan belirtilerin hepsi çok açıklıyıcı ve doğru bir şekilde anlatılmış.

    YanıtlaSil
  33. Merhabalar yazımi okuduktan sonraki yorumlarınız benim için çok önemli merakla yorumunuzu bekliyor olacağım. Bi gün bi online oyunda biri ile tanıştım beraber oynadık bi süre sonra gereksiz görüp sildim aylar sonra sebepsizce beni ekledi o günden itibaren garip bir tesadüfler silsilesi başladı. Benzer rüyalar renkler... Aldı başını gitti kafayı yemek üzereyiz bu kadar benzerlik aklım almıyor . Şizofren olmaktan korkuyorum. Goruslerimizden zevklerimizden tercihlerimizden kan grubumuza kadar aynı lise numaramız şubemiz burcumuz yeme kültürümüz aynı yılda aynı ayda aynı markada aynı modelde aldığımız bilgisayarlar universite tercihlerimiz ismimizin soyismimizin aynı harfle başlaması onceliklerimiz muzik ve yemek zevklerimiz ... birinin beni işletmesi imkansız yani bu kadar bilgi siyasi görüşüme kadar birebir olması mümkün olamaz. Gormedim bile henüz kendisini bunları öğrendiğim andan itibaren onla müthiş bir vakit geçirme isteği büyük bir özlem duyuyorum. Şu an aklıma gelmiyor ama bir şey sorduğumda artık aynı cevabı almaktan korktuğum için soramıyorum bile ya da farklı çıkacak da bozulacak diye soramiyorum. Gördüğümde etkilenmemekten korkuyorum. Bu mümkün mu bu insan benim ruh ikizim mi yani bu gerçek mi cinsiyetlerimiz farklı bir tek. O da aynı şeyleri söylüyor aynı özlem aynı istek. Yakın zamanda buluşacağız bu çok heyecanlı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu insan ruh ikiziniz mi? Belki. Gördüğünüzde etkilenmeyebilir misiniz? Mümkün. Ama çekime de karşı koyamayabilirsiniz. Şizofren değilsiniz. Ancak sizi uyarıyorum; Ruh ikizi senaryosu obsesyona bağlamaya çok müsaittir. Eğer uyanık olmazsanız kendinizi çok sarsıcı bir şeyin içinde bulabilirsiniz. Eninde sonunda bitecek çünkü. Eğer ruh ikizi bağlantısı ilahi olarak da gerçekliğe sahip, somut ve geçerli bir dinamikse bile insanoğlu bunu taşıyacak saflık ve güzelliğe sahip değil. Taşıyamıyor da. Ben görmedim. Bol şans!

      Sil
  34. Biz bir oyun sitesinde tanıştık oda evlenmiş ayrılmış ben de onun da iki çoçuğu var benim de ayrılma sebebimiz aynı acılarımız benzer çoçukların cinsiyetleri doğduğu aylar odaları Bile aynı boşandığımız ay yıl olaylara verdiğimiz tepkiler yaşadıklarımız sıbandığımız şeyler hemen hemen aynı ben yakın çeverme onu anlatırken benim erkek versiyonum diyorum ilk buluşmamız rüya gibiydi daha önce hissetmediğim bir çok şeyi onunla hissettim aramızdaki çekim ve bağ inanılmaz şuan ayrıyız ama hiç bağlantımız kopmadı hep iletişim halindeyiz konuşmasak Bile oyun ile varlığını hissettiriyor aramızda 700 km var ama üzgün mü mutlu mu gergin mi hissediyorum benden sonra kaç kişi ile ilişki denemesi oldu onu dahi hissediyorum ilginç bir şey ablam veremediğim ilahi bir çekim ve huzur var yorumlarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  35. Bende bulmuştum. Çok upuzun sarı saçları vardı, baktığım açıdan çok GÜZEL'di, kusursuzdu. Çok yakın geliyordu bana. Hani bir konuşmaya başlasak, yıllarca sürebilir, hiç susmayız gibi hissediyordum. Sıcaktı. Arada öğretmenler odasında bakışlarımız kesişiyordu hemde defalarca. O baktığında sanki bakışını hissediyordum. Ben bakınca sanki o hissediyordu. O da benden hoşlanıyordu, bakışları, davranışları, bağlama kursuna gidelim, canlı müziğe gidelim şeklinde ortam yaratmaya çalışmasıyla vb. hissettiriyordu. Sanki o erkek ben bayandım utangaçlık konusunda. :) Öküzüm işte. Babam hariç öküz oğlu öküz. (: Utangaçlığımın verdiği cesaretsizlik, o aralar hatalı bir evlilik sonucu boşanma ve 1 sene sonrasında da başka bir bayanla sancılı bir ayrılma bitirdiğim için stresliydim ve psikolojimde gidip geliyordu. Benim olumsuzluklarımın Üstüne ona samimi olmayan fitne fesat dolu bir arkadaşının fitneleri de eklenince yanlış anlaşılmalarla kaldık. Sonraki süreçte başka okula tayin oldum. Arabada otururken bir anda aklıma geldi, kafamı sola çevirdim, karşı cadde de saat 8 yönündeydi, yüzlerce insanın içinde o anda onunda dönüp bakmasıyla göz göze geldik. Ve baktı, ve gitti. Evlendi. Yarım kaldım. Veya kaldık. Aslında benim mesele, "Ruh ikizi nasıl kaybedilir.", oldu. :) İlahi dergah ne kızmıştır bana, bu öküze ruh ikizini gönderiyoruz, yaptıklarına bakın diye. :)) sakın düştüğüm hatalara düşmeyin, 3 defa bakışlar kesişirse, tatlı ve çiçek, çikolata, alyans, tek taş, yüzük, gelinlik alıp hemen gidin. adı Duygu'ydu. (Emre Bey, burayı silmeyin, eminim tesadüfler onu buraya ikimizinde çok daha uygun olduğu zamanlarda getirtip, okutacak.)

    YanıtlaSil
  36. Öncelikle merhabalar,ben de size anlatmak istedim okursanız sevinirim ..uç sene öncesinde ölümden döndüğüm bir olay yaşadım sonra hayatı sorgulamaya başladım ne istediğimi ne istemediğimi evliliğim iyi sayılırdı yolunda gitmeyen bir evlilik değildi sadece gökyüzüne ne zaman baksam hep başka birinin benimle aynı olduğunu düşündüğüm hissi ve bir gün onu gördüm sesi o kadar tanıdıktıki gözgöze geldik o an kalbimden bişey gitti aşk desem değil dedim eve geldim Allahım dedim sanki adam çok üzgündü ona yardım et niye böyle bişey istemiştim uç ay sonra tekrar gitmem gerekiyordu gittim ve ikimizde konuşamadık böyle uzunca bi baktık tam konuşucaktık ikimizin telefonları çaldı bi gülümsedik aslında çok konuşmamıza gerek yokmuş gibi sanki konuşmadan anlayabiliyoruz gibiydi mesleki açıdan yakınlaşamazdık onu zor durumda bırakmak istemedim ve bir sene böyle devam etti yani 3 Ayda iki gün görmek ;)varlığı hayatımdaki herşeyi değiştiriyordu peki ama neden ? Sorular sorular üstüneydi tabi bi gün sosyal medyadan ekledim tabi yine konuşmuyoruz bigün mesaj attı
    “iyi misiniz bişey olmuş gibi hissettim anlatmak isterseniz ” dedim iyimiyim bilmiyorum ama size ben aşık oldum kendime kızdım tabi ama nafile sizden bişey beklemiyorum yanlış anlamayın geceden sabaha kadar konuştuk sadece bugün konuşalım içimizdekileri sonra herşeyi unutucaz dedik söz verdik adam akıllı konuştuk öyle yüzeysel değil hatta ilginç ama insanlara yardım etmekten yaşlılıktan değişikti yani benim merhametimin yarısı onda olduğunu zaten biliyordum . sonra yüzyüze geldik ve ben ona dokunmak istedim amaaa hayatını altüst edemem tehlikeli bi yol ve sen iyi birisin iyi bi annesin hatta iyi bi eşsin dedi nerdeyse ağlıcaktım hata yapamayız yapamazsın sen üzülürsen seni üzersem bu beni bok gibi hissettirir dedi biliyorum ki beni seviyosun dedim sesi titriyordu yorgunum böyle bişeyin içinde olmak istemem dedi bende eşimle aramızda onu gördüğümden beri bi bağın kalmadığını belirttim cidden öyle onunla birlikte olamıyorum ayrılmayı denedim aileler hatrına bi şans daha ..onun beni sevdiğinden hiç şüpeye düşmedim eminim sanki birbirimize aitmişsiz hep. Yinede olmuyor olmuyor bu süre içinde namaza başladım çok iyi geldi farklı bi pencereden bakıyorum hayata ve onunla karşılaştığım için çok huzurluyum bana getirdiği herşey için onun vazgeçmeyi seçmesi benimde mücadeleyi bırakmam doğrumu şimdi öylece beklemek hiç bişey yapmadan yastığa sarılıp tebessüm edip yanındaymış gibi hissetmek hem unutmak istemek zoruna giden tek şey eşine dön ona bağlanmaya çalış demesi şimdi vazgeç deseler geçemem onu üzmek hiç istemem zaten istemiyorum dedi ne denir ki..ya işte böyle tabi bu süreçte sizin yazınızı görmek ilaç gibi geldi teşekkürler

    YanıtlaSil
  37. Merhaba. Ben yıllar sonra hayata küstüğüm be çok kötü bir anda ruh ikizimi buldum. O beni yeniden hayata bağladı. Tuhaf olan o aynı benim gibi düşünüyor. Onunla aynı anda hem de gün içinde bir kaç kez aynı sözleri kullanıyoruz. Yani aynı anda aynı söz ve ve aynı cümle ağzımızdan çıkıyor. Ve bu biz birbirimizden habersiz uzak oldukta bile bir kaç kez birbirimizden habersiz aynı aynı günde aynı saatte bir birimize aynı mesajı yazmışız aynı dakikada göndermişiz.hala onu bulduğuma inanamıyorum. Rüyada sanıyorum kendimi. O sanki ben. Beni anlayan tek insan.

    YanıtlaSil
  38. Merhaba. Çok zor geçirdiğim bir kaç senenin sonunda, intiharın eşiğindeyken karşılaşmıştım onunla. Gerçekten ilk görüşte tanıyormuşum gibi bir his kapladı içimi. Konumu gereği benimle muhatap bile olmaması gerekirken bana hep nazik davranırdı. Sonra bana aşık oluşuna tanık oldum. Heyecandan eli ayağına dolanır, sözcükleri yanlış kullanırdı. Göz göze geldiğimizde kendimi görüyor gibi hissederdim. Ben ilk görüşte vurulmuştum zaten. Camlara vuran yansımalarını bile seyretmek beni mutlu ediyordu. Uzaklardan gelen sesi gülümsetmeye yetiyordu. Ama ona hem konumu gereği hem de hemcins olmamızdan dolayı yaklaşamıyordum. Çünkü kendi kimliğimi de kabul etmem gerekiyordu sesli bir şekilde. Geçen haftalarda başka bir şubeye geçti. Onu eskisi gibi göremeyecek olmak beni aşırı yıprattı. Çünkü sorunlu bir aile ve iş yaşamım var. Ve beni mutlu eden tek şey oydu. Tamamen dibi gördüm ve bir sinir krizi geçirip işi bıraktım. Onu tek görme şansını da yok ettim. Evini, işini, geçtiği yolları her şeyi biliyorum. Ama yine de içimde bir burukluk var. Son zamanlarda benden kaçmaya başlamıştı. Hatta son görüşümde 'hadi ben kaçtım' diyip gitmişti. Yazılarınızdan birinde denk geldiğim üzere, çünkü ben de kendimden kaçıyorum. Şimdi kendimi iyileştirip durmam gerek ki geri gelsin. Ama çok zor zamanlar bekliyor beni.

    YanıtlaSil
  39. Ruh ikizimi buldum bu öyle bir duyguki anlatması okadar uzunki ama şunu söyleyebilirim kimse buna imkansız demesin MASALSI bir hayat yaşıyoruz..

    Beyaz Gömkek SU

    YanıtlaSil
  40. Merhabalar
    Sizi simdi buldum. Konusma ihtiyacim var. Halen aktif mi bu site onu da bilmiyorum. Eger aktif ise hikayemi anlatmak istiyorum. Belki bir cikis yolunu bulmamda bana isik olursunuz....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Bana yukarıdaki menude bulunan iletişimden ulaşabilirsiniz.

      Sil
  41. Merhaba.Benim 2015 yılından önce ciddi bir ilişkim vardı,evlilik yoluna giden,ama çok kötü bir şekilde ayrıldık. Yıkılmıştım bir daha kimseyi almam dedim hayatıma,2015 yılında tesadüfen sosyal medyadan bana birisinin yazdığını gördüm fakat umursamadım,sildim,hayatıma devam ettim. İçimde oluşmaya başlayan değişik hisler vardı,ben de mutlu olmak istiyorum dedim,benim de hakkım var falan. Bir gece rüya gördüm iki beyaz güvercin yuva kurarken,sabah çok mutlu bir şekilde uyandım Allah'ım dedim ne güzel bir gün,dilek diledim bana gerçek sevgiyi,gerçek aşkı nasip et,benim ruh ikizim nerede dedim. Sonra zaman geçtikçe havada güzel kokular geliyordu, güneş daha bi güzel parlıyordu,anlamsız bir şekilde kendimi hep sahilde buluyordum,denize bakıyordum,denizin kokusu,uzaktaki gemiler,kendime bir sürü çapa ⚓, kolyeler,bileklikler satın almaya başladım hoşuma gidiyordu. Yıllar geçti tabi,2017 Kasım ayında,bir gün akşam üstü uzanmış kitap okuyorum,bişey beni durtercesine telefonumu aldım,sosyal medya hesabıma girdim,bildirimler gelmiş, baktım biri bütün resimlerimi beğenmiş, şaşırdım. Tanıdık geldi fakat nereden anlayamadım,sonra bir de mesajlara baktım,diğer kutuya düşen,bir sürü mesaj vardı aynı kişiden. İki buçuk yıl önce şansım olmadı ama seni tekrar buldum,fakat yine bana cevap vermiyosun diye başlayan mesajlar. Tanışmamız bu şekilde oldu,ben farklı olduğunu anladım,ikiz ruhum olduğunu,fakat söyleyemedim,ondan yana farkındalık varmı bilmiyorum o da bişey demiyo, ayrı ülkelerden,iki yıl yaş farkı var,o bir denizci,benim olduğum ülkede yapmış yüksek lisansını,denizcilik fakültesinde öğretim görmüş,hatta benim yaşadığım şehirde üstelik çok yakın oturuyormuşuz fakat hiç karşılaşmadık. Çok nadir gorusebiliyoruz,yol mesafesi var tabi,bazen iletişim de yok,ama nezaman bağlantımızı sorgulayan,meleklerden,Allah'tan,o bana anında mesaj atar öylesine hal hatır sormak için,rüyamda görürüm. Ayrı da olsak o bağlantı var arada hissediyorum. Onu hayatıma ben çağırdım,bana onun var olduğunu gösterdikleri için,meleklerine ve Allah'a şükürler olsun onu tanıma fırsatı verildi bana,çok derin bir bağlantı,çok güzel bir duygu, ayrıyız evet maalesef,fakat bu onu sevmeme engel değil. Hikayemi ben de paylaşmak istedim,yazılarınız çok güzel bu arada. Teşekkürler.

    YanıtlaSil