Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Dolores Cannon - Yeni Dünya

By | 7 comments

Dolores Cannon - Üç Dalgada Gönüllüler ve Yeni Dünya
(Three Waves of Volunteers and the New Earth)


Dolores Cannon'un esin veren mesajlar içeren büyüleyici kitabı Üç Dalgada Gönüllüler ve Yeni Dünya kitabından can alıcı noktaları sizler için derledik. Biliyorsunuz bir geçiş, titreşimsel yükseliş yaşayacağız. Peki Yeni Dünya'ya hazır mıyız?

Bilmeyenler için hatırlatalım, Dolores Cannon bizim konularda en ilham verici konuşmacılardan, önde gelen kitap yazarlarındandır ve aynı zamanda bir geçmiş yaşam (regresyon) hipno-terapistidir. Eserleriyle bize yüreklendirici ve umut veren mesajları ileten Dolores Cannon kırk yılı aşkın sürede binlerce danışanına geçmiş yaşam terapistliği yapmıştır. Ruhsal gelişim konusunda dünyanın önde gelen başyapıtlarını yazdıysa da bu bahsettiğimiz kitabın onları bile geride bıraktığı kabul ediliyor.

Hikayesi özet olarak şöyle

Dolores Cannon yaptığı seanslar sonunda genellikle doğaüstü varlıklardan gelen ve gelecekten bekleyebilceklerimizle ilgili mesajlar almaya başlamış. Bunlar genelde kehanet türünden mesajlar olunca Dolores bu mesajları dünyaya duyurmak için karşı konulmaz bir arzu duymuş ve böylece kitaplarını yazmaya başlamış. Daha da ilginç olan, bu mesajları seans sonlarında bazı danışanlarından ve onların değişen sesleriyle alması. 

Dolores Cannon Yeni Dünya

Dolores Cannon'un kitabından umut ve birlik dolu mesajlar

Bu kitabında Dolores Cannon günümüz jenerasyonuna bir 5D realitesi perspektifinden nelerin değişmesi gerektiğini anlatıyor. İçinde bulunduğumuz bu dönemin insanoğlunun yaratılmasından bu yana en önemli dönem olduğunu vurguluyor. Şimdi kitaptan önemli alıntılara geçelim.

  • Dünya'nın frekansı değişiyor. Bu demek oluyor ki insan bedenleri de bu frekansa ayarlanıyor. İnsanlardaki hücreler değişime hizalanıyor ve yeni yapılandırmayı alıyorlar. Bununla ilgili en iyi örnek günümüzde insanların tiz sesleri daha rahat duyabilmesidir. 
  • Ölen, ya da kaynağa geri dönenler bir sebep için oraya dönüyorlar. Dolores diyor ki, Dünya bir düzensizlik/kargaşa içinde ve ölüm de bunu düzeltmenin yollarından biri. 
  • Dünyada şu an canlı olmamızın ana sebebi bu cidden zor olan zamanları geçirirken birbirimize yardımcı olmamız. İpnoz altındaki hastaları sıklıkla Dolores'e şunu söylemiş: Burada amaç evlenmek ya da bol para yapmak değil, birbirimize yardımcı olmak. 
  • İpnozdan çıktıklarında tüm bu hastalar tamamen pozitif olarak değişmiş oluyorlar ve birbirimizle olan ayrılmaz bağın anlayışına vakıf oluyorlar. Çoğu da bu deneyimden sonra birer şifacı olmayı seçiyorlarmış. 
  • Eğer yaşamınızı istediğiniz gibi yönlendiremiyorsanız bundan vazgeçip istediğiniz zaman yepyeni bir hayatı ya da sözgelimi "yeni sözleşmenizi" yazabiliyorsunuz. 
  • Daha önce başka gezegenlerde yaşamış olup da burada ilk enkarnasyonu olan pek çok ruh var. Bu sebepledir ki Dünya'nı zorluklarına ve buraya özgü titreşimlere ayak uydurmada güçlük çekenler olacaktır. 
  • Titreşimler değişirken yeni değişimlere uyumlanamayanlar geride bırakılacak. Negatiflik düzeyi yüzde 50'nin üzerinde olanlarla Dünya'nın yükselişe devam etmesi mümkün olmayacak. 
  • Ekonomi, politika gibi "illüzyonların" sizi kontrol etmesine müsaade etmeyin. Küresel günlük olaylar ne kadar önemli gibi görünse de "büyük resime" bakıldığında bunlar hiçbir anlam ifade etmiyor. 
  • Biz konuşurken DNA'mız değişmeye devam ediyor. Gelecekte bir gün ─bedenli, yani fizik ortam dahil─ ölümsüzlüğe ulaşacağımız noktaya ulaşacağız. 
  • Büyük bir ruhsal ve enerjetik sıçrama noktasına yaklaşıyoruz. Bu olurken yaşamı sevemeyebilirsiniz. Ama eğer korkuyu tamamen aşabilirsek bu süreç yumuşak ve çok daha güzel geçecek. 
  • Bu uyanış son ruhsal sıçrama olacak ve bundan sonra eski dünya, yenisinin varlığından dahi haberdar olmayacak. Hem eski Dünya, hem Yeni Dünya aynı anda var olmaya devam edecek, ancak bu farklı boyutlarda hüküm sürecek. 

Bu konuda daha çok öğrenmek istiyorsanız İngilizce kitabı buradan satın alabilirsiniz.
Bu yazı Helen E. Williams'ın Dreamcatcher Reality sitesindeki yazısından derlenmiştir.

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

7 yorum:

  1. Canım kardeşim eline sağlık..Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim sevgili dostum. Hayırlara vesile olsun.

      Sil
  2. Paylasim icin cok tesekkurler sevgili Emre :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. By deleting this comment, you are acting like a child.

      Sil
  4. merhaba sevgili Emre,
    şu maddeye odaklanmak istiyorum;
    "Daha önce başka gezegenlerde yaşamış olup da burada ilk enkarnasyonu olan pek çok ruh var. Bu sebepledir ki Dünya'nı zorluklarına ve buraya özgü titreşimlere ayak uydurmada güçlük çekenler olacaktır."

    kendimi bildim bileli isyanlarım hep "tanrım ben bu dünyayı anlamıyorum" şeklinde olmuştur. hep bir hata sonucu buraya düşmüşüm hissiyatı içinde oldum. ne aile ortamıma, ne okula ne de iş hayatına uyum sağlayamadım. hatta kendi bedenimden bile inanılmaz rahatsızdım, taa ki yogaya başlayana kadar. ileri düzey empat oluşum, insanları yaptıklarından veya söylediklerinden de ötesini görmek, hissetmek sosyal anlamda da yalnızlığa itti. sonuç olarak dünyada olmak bana hep eziyet gibi olmuştur.
    tabi bütün bunların sebebini bilememek işleri daha da zorlaştırıyor.

    bu yazıyı okuyunca sanki taşlar yerine oturmaya başladı gibi oldu. :)
    peki Emre, bu doğruysa eğer, dünyada ilk defa bulunmamızın sebebi nedir? neden burayı seçtik? biz nereden geldik? hayatımızı nasıl daha katlanılır duruma getirebiliriz? bizim burada ne işimiz var? bütün bunları nereden ve nasıl öğreneceğim? kafamda bir sürü soru...
    teşekkür ediyorum bu ve diğer yazıların için.
    sevgiler. :)


    YanıtlaSil
  5. Merhaba. Yorumunuz için teşekkürler.
    Sizin reenkarnasyon, bedenlenmiş ölümsüz eski ruhlar olduğumuz gerçeği ve ruhsallık gibi konulardan yürümenizi tavsiye edebilirim. Her şey büyük ölçüde yerli yerine oturcaktır. Elbette bunları yazarken sizin bu konularda "nerede" olduğunuzu bilmeden yazıyorum. Çünkü bildiğim gerçek, bilginin yeterli olmayışı. Bilginin hazmedilmesi/içselleşmesi bambaşka bir konu. Bende de bilgi var. Ama her zaman başa çıkabiliyor muyum bu dünyayla? Hayır tabii. Ama çoğu zaman hafifletebiliyor, bazen tamamen denge ve huzura geçebiliyorum, büyük resme bakarak. Üstünde çok düşünmeden hemen şimdi size verebileceğim tavsiyeler: Nosso Lar filmi, Ramtha Beyaz Kitap, Kryon Yuvaya Yolculuk. Avatar filmindeki avatarlar olduğumuzu da hatırlatayım. İnanın hiç farkı yok. Biz bambaşka kudretli varlıklarız. Bir göz açıp kapama süresince burada bir iş yapmaya ya da deneyim almaya geldik. Hepsi bu.

    YanıtlaSil