Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

NESARA Küresel Ekonomik ve Sosyal Reform Akti

By | 2 comments




NESARA, İngilizce "National Economic and Social Reformation Act." kelimelerinin kısaltılmasından oluşan "Ulusal Ekonomik ve Sosyal Reform Akti"dir. Şimdilerde hareket global düzeye genişletilmiştir ve adı GESARA yani "Küresel Ekonomik ve Sosyal Reform Akti" olarak anılmaktadır. NESARA 2000 yılında Amerikan Meclisi'ne sunulmuş ancak üstü örtülmüş, hakkında kamuoyuna hiçbir şey duyurulmamıştır. Tüm bankalar, silah ticaretçileri ve ilaç sektörü gibi çok uluslu şirketler NESARA'yı engellemek için organize ve üstün bir çaba içerisindeler. NESARA duyurulacağının açıklandığı 11 Eylül 2001 tarihinde ABD kendi içindeki teröristlerce Dünya Ticaret Merkezi'ni yok etmiş ve NESARA'nın ilk bel kemiği olacak altın stoklarını da ele geçirmiştir. Bu operasyon ardından günümüze kadar NESARA, başta ABD halkı arasında bazı taraflarca yayılıp örgütlenmektedir. NESARA kimi kaynaklarca yükselmiş varlıklar ve dünya-dışılı kaynaklarca ortaya çıkmıştır ve halen bu güçlerce desteklenmektedir. Söylendiğine göre bu ekonomik ve sosyal reform 5. boyut realitesi ve tam bilinçli varlıklar olmamızdan hemen önce tüm dünyaya yayılacaktır. NESARA devletlerin parasal sistemden çıkıp ticari ekonomiyi değerli maden tabanlı bir sisteme geçirmeyi ve tüm parasal zenginliğin elitten alınarak tüm dünya nüfusu hesaplarına eşit olarak dağıtılmasını vaad eder. Bunu yaparken de küresel anlamda bilimum vergi, kredi ve diğer borç ve cezaların tamamen affını getirecek, zenginliğin tüm dünyaya eşit ve adil dağılımını sağlayacaktır. Bunlarla beraber gündelik hayatınızda ihtiyaç ve yaşamsal faaliyetlerinizin hiçbiri için para ya da altın kullanılmayacaktır. ABD ve Avrupa'da birçok kişi ve internet sitesi zaman zaman eylemlerle NESARA'yı duyurmaktadır. Özellikle Amerika'da azımsanamayacak bir nüfus birkaç yıldır faiz, para, kredi ve vergileri prostesto etmekte, borçlarını ödemeyi reddetmektedir. 

NESARA/GESARA yasalarının maddelerini inceleyebilirsiniz


  • İllegal banka ve hükümet aktiviteleri nedeniyle kredi kartı, mortgage ve diğer banka borçlarını affeder
  • Gelir vergisini iptal eder
  • Hükümetin var olan vergi gelirlerini iptal eder; yerine sabit oranlı, gerekli olmayan yeni malların satışı ile ilgili bir vergi düzeni getirir
  • Vatandaşının yararına olacak şeyleri arttırır
  • Anayasa hukukunu uygulamaya başlar
  • NESARA’nın açıklanmasından 120 gün sonra yeni bir başkan ve kongre seçimi düzenlenir
  • Seçimleri takip eder ve illegal seçimlerin olmasını engeller
  • Altın, gümüş ve platin gibi değerli metallerle desteklenen yeni bir para birimi oluşturur
  • Anayasa hukuku ile uyumlu olan yeni bir Hazine Bankacılık sistemi oluşturur
  • Federal Rezerv Sistemini ortadan kaldırır
  • Finansal gizliliği yeniden kurar
  • Tüm avukatlar ve yargıçlar anayasa hukukuna göre yeniden eğitilir
  • Dünya çapındaki tüm saldırgan Amerikan askeri eylemleri durdurur
  • Dünya çapında barışı kurar
  • Onlarca yıldır birikmiş olan muazzam miktarlardaki zenginliğin bolluk olarak dünya çapında dağıtılmasını başlatır
  • İnsani amaçlar için büyük miktarlardaki parayı serbest bırakır
  • Alternatif enerji cihazları gibi yeni teknolojilerin serbest kalmasını sağlar


Olan bitenler ve taraflar

ABD nüfusu en başarılı uyutulan nüfustur. Lakin merkez bankaları devlet malı bile değildir. Federal Reserve Bank şahsa aittir. Rockefeller ve Bush Ailesi kurumun başındadır. İşte Illuminati değirmeninin suyu ABD Merkez Bankası yani Federal Reserve Bank'tan gelir. Rockefeller Ailesi ayrıca silah, petrol, ilaç ve medya sektörlerinde de küresel ve devasa bir oyuncudur. Savaş, hastalık ve ekonomi ile ilgili neredeyse her olayın Rockefeller'ın kararıyla olduğu söylenir. Bilderbergler, Rockefellerlar, Bush Ailesi, Illuminati, Kurukafa ve Kemikler Tarikatı ile New World Order (Yeni Dünya Düzeni) yapıcıları aynı cephededirler ve dünyanın başına örülmüş en kara çoraptır. NESARA istenmiyor çünkü kabul edildiği takdirde artık dünyayı yöneten küçük bir elit kısım olmayacak, güç dengeleri bunların elinde olmayacak ve saf köle toplum hedefli yeni dünya düzeni senaryoları yürüyemeyecek. Hortumlar kesilecek, kaynaklar, varlık ve enerji herkese adil ve insanca ulaşacaktır. Galaktik bir toplumun birinci şartı budur. Adalet ve özgürlük.



Son söz

Global Currency Reset (Küresel Döviz Yeniden Değerlemesi) ile birlikte açıklanması yakın olan bu reform hareketi Amerika’da açıklanır açıklanmaz peşinden diğer dünya devletlerinin de bu yasayı uygulayacaklarına dair açıklama yapmaları bekleniyor. Yani önce NESARA ve ardından GESARA devreye girecek.

Sitesi susturulmuş!






*
NESARA
Neredeyse geldi!
*


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

2 yorum:

  1. evet işte bu... Şahane. Bir yerden başladımı artık durdurulamaz.

    YanıtlaSil
  2. Bunlar hayallerimize ve isteklerimize İlahi Alemlerin bir yanıtı olabilir mi?

    YanıtlaSil