Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Sen de bizimle misin?

By | 2 comments
Her şeyin çok daha iyi olacağına dair en ufak bir şüphem dahi yok. Çünkü bizler buna layığız, bunu istiyor ve kendimize bunu çekiyoruz. Dünya'nın başına örülmüş bu pis ve bozuk düzenin arkasındaki gizli dünya gücünün 2000 civarında nüfusa sahip olduğu belirtiliyor. Bizler ise 7 MİLYARIZ! Düşünce ve beklentileriniz çok önemli, çünkü yaşayan bir canlı olan Dünya'nın yine yaşayan "içten bağlı" parçalarıyız. Aklınızdakilerle doğa olaylarını yumuşatmaya ya da ölümcülleştirmeye katkıda bulunabilirsiniz. Aklınızdakilerle açlık ve adaletsizliğin, bozuk güç dengelerinin daha hızlı ve zararsızca değişmesine katkıda bulunabilirsiniz. Karamsar olan ya da sonun gelmesini isteyenler buna eşdeğer bir başka hayat daha yaşamak üzere kendi sonlarını da getirebilirler. Ben aynı beden ve şahsiyetimle, aynı dünyada birlikte yeni bir devrin, evrene açılmış Dünya'nın parçası olmayı seçiyorum. Hepimiz aynı toprağa basıyor, aynı hava ve suyla yaşıyoruz. Herhangi bir insanı sevmememiz için hiçbir neden yok. Dahası, O benden, ben de O'ndan ayrı değiliz. Artık hiçbir ayrıştırıcı kavramdan bahsetmenin zamanı değildir. 


Sert doğa olaylarından korkmayın! Dünya'nın kolektif bilinci ve gaye  pozitiftir. Vücudunuzdaki bir virüsle bedeninizi ölçeklerseniz, siz de bu virüs için koca bir dünyasınız. Virüs vücudunuzun ötesinden bir haber kendi işini yapmaktadır. Olmakta olan afetleri bu şekilde değerlendirin. Virüslü, iltahaplı vücut ateş yapabilir. Bazen ağrılarınız olabilir, bazen nezleniz, bazen halsizliğiniz.  Dünya da kendi işini yapmaktadır. Afetlere, sert doğa olaylarına ve yıkımlara bundan öte bakmayın. Şimdi ne diyorsun? Var mısın, yok musun?

Bizler her günün, her saniyesinde muhteşem bir geleceğe, sınırsız bolluk ve huzura, barış ve adalete dair korkusuz, şüphesiz ve endişesizce atan kalplerle yaşıyoruz. Son kez soruyorum. Yeni dünya ve gelişmiş insan ırkı için, sen de bizimle misin?




Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

2 yorum:

  1. özel tarihlere inanmam ama doğum günümde yazmışsın bunu. pek tabiki sizinleyim. hep beraberiz dostum. =o)

    (müzisyen)

    YanıtlaSil
  2. Doğum günün kutlu olsun Berduş. Bu yazının maksadına en yakışır yorumun için çok teşekkürler. :)

    YanıtlaSil