Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

2012'yi bekleme!

By | 1 comment


"Birşeyler bekliyorsanız, 2012 yılı sonuna kadar olacak şey yükselişin tamamlanmasıdır. Aslında pek çok gelişme 2011 bitmeden başlayacak. Kıyametle hayatına son verilen medeniyetler çağı sona erdi. Anarşi ve trajedi, felaketler ve yıkımlar beklemeyin. Devletler bu korkuyu işliyor ve bunu kullanıyorlar. Devletlerin parası, gücü ve nüfusu artık işe yaramayacak. Saklanacakları bir yer yok! Yeni takvimde, yeni dünyada ard niyet, gizli amaçlar ve maddi güç bir işe yaramayacak. Bilinçler ve yürekler daha üst bir boyutta titreştiğinde karanlık grupların ve karar mekanizmalarının değil çalışması ve taraf bulması, burada barınmaları bile mümkün olmayacak. Ellerinde geçmişte bulunan güçleri ise yeni dünyada bir hiçtir ve karşılığı yoktur. 2012'yi beklemeyin. Beklenmedik politik ve ekonomik gelişmeleri, ışıktan yana cesur ve dikkat çekici politikacıların öne çıkışını, UFO ifşaatını ve tarafımızdan gelecek küresel yayını, savaş cihazı ve araçlarınızda gizemli gelişmeleri bekleyebilirsiniz. Artık yolun sonundayız!"

[4 ve 5 eylülde gelen son galaktik mesajlardaki heyecan ve telaşa istinaden]





Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

1 yorum:

  1. Sizinle aynı heyecanı paylaşıyor ve daha fazla mesajı okumak istiyoruz. Bizi ne kadar aydınlatırsanız ışığı biz de daha fazla kişi ile paylaşma imkanı bulacağız; teşekkür ederiz...

    YanıtlaSil