Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Devlet sırları

By | 2 comments

Devletler sizden birşey saklıyorsa bu mutlaka işlerine gelmediği içindir. Sakladığı şey sizi özgürleştirecek, sizi güçlendirecek ya da kendilerini hükümsüz kılacak bir şeydir. Sadece devletler değil, çalıştığımız şirketler de dahil hiç bir tür yönetim kendi damarlarını kesmek istemez. Bizlere pis ve ağır işlerini yapan aptal işçiler olarak ihtiyaçları var. Paralarınıza ve O'nlara tapmanıza da ihtiyaçları var. O'nlar muhtaçlığınız ve çaresizliğinizle beslenenlerdir.





Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

2 yorum:

  1. Bu uzaylıların dini inancı var mı?

    YanıtlaSil
  2. Uzaylılar inançlılar ancak bu şey din değil. Daha yüksek varoluş boyutlarında ruhsallığınız daha da güçlenir ki bu da tanrıya/yaratıcıya daha yakın olma, hatta varlığınızın tanrısal meziyetlerinden faydalanma imkânı doğurur. O'nlar yaratıcıya inanıyorlar ve günümüz insanına kıyasla çok daha ruhsal ve olgunlaşmış varlıklar. Devletler dinleri, ırk ve kültür ayrılıklarını bizi birbirimize yedirmek, bizi tedirgin, korkak, tehdit altında ve meşgul tutmak için kullanıyorlar. Elbette bunların hepsi yakın zamanda açığa çıkacak ve kendi yaşam tecrübeniz kadar gerçek şekilde olan bitene tanık olacaksınız.

    YanıtlaSil