Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Yaşam değiştiren son dakika haberi (Greg Giles)

By | 11 comments
[Greg Giles 1 Mart 2012 Galaktik Federasyon mesajı] 

Cani Kabal’ın tutuklanmasının an meselesi olduğu haberini yaymak için üstünüze düşeni nasıl yapacaksınız! Basitçe, Kopyala&Yapıştır yöntemi!


Işığın Galaktik Federasyonu, insanlığın sonunda zalimlerimizin diktatörce yönetiminden, yoksulluk ve borç prangasından kurtulacağımız anlamına gelen, cani Kabal’ın birçok üyesinin tutuklanmasının an meselesi olduğunu, insanlık ailemizin yeterli sayıda üyesi anladığında, bu olaylara şahit olmaya uygun olacağımızı garanti eder. Galaktik komutanlar bizden rolümüzü oynamamızı ve bu bilgiyi dört bir yana yaymamızı rica ettiler ve aşağıdaki duyuru bu görevde bizi desteklemek için yaratılmıştır. Lütfen aşağıdaki sözleri Facebook ve her türlü çevrimiçi sosyal ağda kopyala-yapıştır yoluyla yayın ve hiç zaman geçirmeden amacımızı birlikte başaralım.

Yaşam değiştiren bir son dakika haberi için düzenli bir şekilde programlanmış yaşamlarınıza ara verin!


Ömrünüz boyunca bu iyi haberleri beklediniz, sonunda o gün geldi. Çok yakında çok geniş çaplı bir tutuklama dalgasına şahit olacaksınız. Dünya’nın politik ve finansal liderleri olarak bilinen bir çok erkek ve kadın tutuklanacak. Tutuklamalar, Amerikan Hükümetinin üst rütbelerine kadar ilerleyecek ve pek çok finans ve banka kurumlarının birçok üyesi de buna dahildir. Bu isimlerin başlıcalarını gördüğünüz dakika tanıyacaksınız, bazılarıysa tanımadığınız kişiler olacak, ancak hepsi, insanlığa karşı aktif olarak çok ciddi suçlar işlemiş kişilerdir. Ülkeleri batıran ve çalışarak kazandığımız parayı elimizden alan kişilerdir.

Bu tutuklamalar yeri yerinden oynatacak, bu tutuklamalar Dünya’nın değişiminin bir parçasıdır. İnsanlık, sonunda ‘Kabal’ adıyla bilinen bu güç-brokerlarının hain kontrolünden kurtulacak. Bu tutuklamalar, bazılarınız için süpriz olmayacak, bir çoğumuz bu Dünya’da derinden derinden birşeylerin yanlış olduğunu biliyordu. Bu güçlerin çalışan insanların ellerinden aldıkları zenginlikler milyonlar, milyarları değil, trilyonlarca doları bünyesinde barındırıyorken, o kadar çok insan geceleri uyumak için yatağına aç gidiyor. Bu gezegende her zaman yeterli miktarda zenginlik vardı, ancak bu sayılı adam ve kadınlar bütün Dünya’nın parasını kendi aralarında bölüşüyorlar, bize de sadece kırıntıları bırakıyorlar. Bu tutuklamalar sayesinde bu durum değişecek.

En yüksek derecede dürüst olan erkek ve kadınlar, yeni liderler olarak, projelere hemen konuşlandırılacak. Bu kişiler, gerçek bir demokrasi uygulayacak, adaletli ve hukuki bir düzenle Dünya’mızı onaracak, ve Dünya’yı bir zamanlar olduğu gibi bir ütopya haline getirecek. Amerikan hükümetinde, Pentagon’un birimlerinde, askeriyede, finansal ve özel sektörde bu uğurda uğraşan insanlar da var ve hayatlarının büyük bir kısmını buna adamış olan insanlar. Bu kişiler şu anda insanlığa bu yeni ve bereketli sistemi sunmak için sabırsızlıkla bekliyorlar ve bu kişiler yıllardır azimle ve gizlilikle çalışıyorlar. Bütün bu süreç işlerken, çalınmış paraların büyük bir çoğunluğu, gezegendeki her erkek, kadın ve çocuğa fayda sağlayacak şekilde belli programlarla geri-dağıtılacak. Kimse atlanmayacak, kimse unutulmayacak.

Ancak dahası da var.

Suçlu Kabal’ın bir çok üyesinin tutuklanmasından sonra, operasyonun ikinci aşaması gerçekleşecek. Bugün dünyamız kadim ailemizle açıkça birleşmek isteyen ruhani ve aydınlanmış varlıklar tarafından ziyaret edilmektedir. Bu ruhani açıdan gelişmiş erkek ve kadınlar, bir çok yüksek teknoloji silahı ve orduyu elinde tutan suçlu Kabal’ın silahsızlaştırılması sağlanırken yardım ediyorlar.

Bu insan ırkının gelişmiş ataları, tıpkı bizim göründüğümüz gibi görünüyorlar, tabii görünüşü bizim gibi olmayan başka varlıklar da var. Yükselmiş ruhani varlıkların tamamı, gerçekleşmesi gereken ve derinlerde bildiğimiz değişikliklerde bize yardımcı olmak için buradalar. Bu varlıklar, bu dünyanın orjinal planını yapanlardır (Dünya’nın gerçek amacı ve varoluş nedeni), ve Mısır’daki piramitler gibi bir çok arkeolojik gizemi yaratmış olanlar da, bu gelişmiş uygarlığın ta kendisidir. Onlar, bize yabancı değillerdir, çünkü hepimiz onların akrabasıyız.

Uzun yıllardır çok önemli bir sosyal deney yapılmaktadır ve hepimiz bunun bir parçasıyız. Buraya (Dünya’ya) bırakıldık, görüntüde yapayalnızdık ve olayları kendimizin çözmesi istendi. Bu deney, şu anda sona erdi ve muazzam bir başarıya erişti. Artık yıldızlardaki erkek ve kız kardeşlerimizle tekrar bir araya gelmek, ve Galaktik toplum tarafından kabul edilmek üzereyiz. 

Uzayda bir çok dünya ve bir çok isim olduğundan, bu barışçıl ittifağa Işığın Galaktik Federasyonu ve Ashtar Komutası demek daha kolay olacaktır.

Bu tutuklamalar ve Yıldız Aile’mizle tekrar bir araya gelmemizin ardından, saf ve yürek dolu niyetlerle liderliğe gelecek kişiler aracılığıyla, bütün problemler çözülerek toplum, yeni bir Altın Çağı'na girecek. Dünya’nın her yerinden toplulukların özverisi ve çalışmasıyla, bütün savaşlar, açlık, yoksulluk, hastalık ve kirlilik yakında ‘geçmiş’ olacak. İş gücümüzün yerine gelişmiş teknolojiler kullanılacak, ve herkes sahip olduğu yaratıcılığın üstüne gidebilmek için serbest olacak.

Bütün bunlar suçlu Kabal’ın çok sayıda üyesinin tutuklanmasından sonra yaşanmaya başlayacak, bu tutuklamalarsa, gezegendeki yeterli sayıda vatandaşın, bu değişimi ve topluma getireceği kazançları farketmesi sonucunda gerçekleşecektir. Bugün, bu yüzden bu yazıyı okuyorsunuz, insanlık ailesinin bir çok üyesi bu haberi sizinle paylaşabilmek ve uygarlığımıza rehberlik etmek için kendi görevlerini yerine getiriyor, barışın, özgürlüğün, bolluğun, her erkek, kadın ve çocuk için, bütün Dünya’mıza yayılması için. İnsanlığın bu tutuklamaları iyi bir haber olarak görmesi, alışılmış ve olağan gelen diğer kötü haberlerden biri sanmaması önemlidir, bu yüzden Işığın Galaktik Federasyonu, Dünya çapında kutlamalar yapılmasını kesinlikle desteklemektedir.

Lütfen bu muhteşem amaca bir katkıda bulunun ve bu mesajı Facebook ve diğer çevrimiçi sosyal ağlarda paylaşın. Bu, çevrenizdeki kişiler arasında yol gösterici olmanız ve gerçekten bir değişim yaratmanız için bir şanstır. Eğer bu haberi yayar ve payımıza düşeni gerçekleştirirsek, şu anda gücü elinde tutan kişilerin tutuklandığını da görebileceğiz, ve bu da okuduğunuz her şeyin gerçek olduğuna dair sizin için bir işaret olacak.

Çeviri: BDost/Ra Material


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

11 yorum:

  1. Dünya mutluluk çağını/altın çağı bir gün mutlak yaşayacak ancak bu ve benzeri mesajlarda olduğu gibi bunun yakın olmadığını düşünüyorum.

    Ashtar ismi ile verilen mesajlar yeni değil. Heralde 1950 li yıllardan beri var. O zamandan beri "ineceğiz" " seçilmişleri" kurtaracağız gibi mesajları biliyoruz. (80 li yıllarda bilim araştırma merkezinden benzer yayınlar çıkardı)

    Sheldan nidle galaktik insan kitabında 2000 yılından önce foton kuşağı ve ondan önce kitlesel inişlerden söz etmişti.

    Bir kaç ay önce koşulsuz sevgi sitesindeki çevirilerde andromeda lıların 2012 den önce yapacakları inişlerden bahsediliyordu...

    Üst samanyollarında tekammülde ileri insanlar var.. Evet bize yardımcı da oluyorlar. Ve olacaklar. evet başka zeki yaşam formları da var. onların robotları da var...

    Yalnız burada bize düşen , yanlış kaynaklardan gelen aldatıcı mesajları elemektir.

    Bu mesajda iddia edildiği gibi bir şey yakın zamanda olmayacak. (olmasını bende isterdim)

    Olmayacak ama bu tür mesajlar devam edecek..

    Bu kaynakların sorgulanması gerektiğini düşünüyorum.

    Burada en büyük sorumululuk kanallık yapanlara düşüyor. Sonra da bizlere.

    Peki altınçağa giriş nasıl olacak derseniz ben bildiğimi paylaşayım arkadaşlar;

    Öncelikle insanlık kirlettiklerini temizleyecek. Doğal afetler devam edecek. 2014 yılında gezegenin yakınından geçecek olan bir yıldız var. Bunun etkileri , insanlığın negatif ya da pozitif de olmasına göre hafif ya da ağır olacak.

    3000 li yıllarda yaşanacak olan Altın çağa giden bu yolda içinde bulunduğumuz yüzyıl en ağır zaman olacak.

    Birey olarak yapmamız gereken nefsimizi akıl ve gönül öğelerimizle denetleyip aklı selim yaşamaktır. Önce kendimiz sonra da çevremiz için huzurlu bir varoluş yaratmamızdır.

    Benim fikirlerim bunlar. Dilerim ben yanılırım ve bu okuduğumuz mesajlardaki gibi mutluluk çağı yakındır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kim 3000 yılını bekler ya..
      Ayrıca daha önceden okuduğum bir kaynakta 2000 li yıllarda gerçekleşmesi gereken ifşaatin o zamanlarda 10 yıl ertelendiğini okumuştum. Sonuçta herşey planlanıyor, gelecekte kesin değildir. Özgür irade ile yapılan seçimlerle gelecek tahminleri değişebilir.

      Sil
    2. Bu defa bir 21 Aralık mevzusu ve ona bağlı 26.000 yıllık bir döngü bizimle birlikte. Ek olarak tüm Güneş Sistemi gezegenleri tek çizgide hizalanacak. Umuyoruz ki bu defa bizim günümüz geliyor. İnsana yakışır yeni Dünya oluşuyor.

      Sil
  2. Mesajda verilen bilgiler çok önemli. Ancak bu tutuklamaları kimlerin yapacağına dair bilgi yok. Tutuklanacak kişiler çok üst düzeyde. Hangi güç ya da güçler dünyanın mevcut düzeninde böyle üst düzey kişileri tutuklayabilir? Ben bu nedenle mesaja temkinli yaklaşıyorum. Haksız mıyım?

    YanıtlaSil
  3. bu yazıda geçen konular türkçeye çevrilmeyen bazı metin ve yazılarda daha önce anlatılmıştı , bu yazılara göre okyanusta savaş gemilerinde yapılan bir toplantıdan bahsediliyordu , bu toplant illuminatiye muhalif devlet yöneticilerinin katılımıyla yapıldı , bunlar her ulustan askeri , bürokratik yetkililerdi , dünyayı yanlış mecraya sokan bu kabalı durdurmak gerektiğini düşünüyorlardı , toplantı başladığı sırada , bölgeye giren savaş uçakları bu toplantıyı bertaraf edip , toplananları imha etme niyetindeydi , tam bu sıra , dünya dışı bir müdehale oldu , savaş uçakları ve roketler etkisiz hale getirildi , işte kabal için sonun başlangıcı o gündür , o toplantıda alınankararar bu çetenin tutuklanması , yargılanması ve cezalandırılması gerektiğidir , bunu yapmak için hakimler , savcılar , bürokratlar , askeri yetkililer , vs gibi devlet organlarında çalışan yöneticiler bu işi organize edip belirli planlar yaptılar , bu çete durdurulamazsa , inanın dünya 3. savaşını yaşayacak , dünyanın en az yarısını öldürme niyetindeler , ancak bu kez baltayı taşa vurdular , savaşması için kiraladıkları devlet organları onlara karşı duruyor , bunda dünya dışı cephenin etkisi tartışılmaz, anonimyus bile bu cephede yerini aldığını ilan etti , fazla değil 1-2 ay içinde ya bu çete tasfiye olacak yada dünya savaşı başlayacak , bir savaş olacak kesin ama öyle ama böyle , umarım dünya insanları kazanır , çete kaybeder, bu arada bize düşen insanların yaşamını savunmak olmalı , sevgilerle

    YanıtlaSil
  4. saygıdeğer hako,

    verdiğiniz bilgiler çok ilginç ve aydınlatıcı. çok teşekkür ederim. umarım 1-2 ay içinde kazanan insanlık olur.

    YanıtlaSil
  5. saygıdeğer dünyalı arkadaşlar peki bütün bunların olması için neden bu kadar beklendi. bir tür sadistik uzaktan izleme yöntemiyle bu kadar eşitsizliğe neden göz yumuldu ve dünyada eskiden de zulüm ve haksızlık tüm şiddetiyule vardı. şimdide aynen sürüyor soruyorum size dünden bu güne ne değiştiki şimdi hah tamam oldu diye bize galaktik federasyona hoşgeldiniz diyecekler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çünkü Dünya Özgür seçim gezenidir. Buraya müdahale etmek özgür seçim ilkesine aykırı davranmak olurdu. Bu değişim için bu kadar beklenmesinin nedeni Gaia üzerinde yaşayan insan varlıkların kendi istekleri ile bilinç değişimini gerçekleştirip Gaiya'nın da enerjisinin yükselmesini sağlamaktı. İşte artk başarılmış olan budur. Bilinçteki yükseliş tüm Dünya'nın (Gaia'nın) enerjisinde istenen yüksek düzeyi oluşturduğu için artık yeni çağın başlayacağını söyleyebiliyoruz.

      Sil
    2. Çünkü Dünya Özgür seçim gezenidir. Buraya müdahale etmek özgür seçim ilkesine aykırı davranmak olurdu. Bu değişim için bu kadar beklenmesinin nedeni Gaia üzerinde yaşayan insan varlıkların kendi istekleri ile bilinç değişimini gerçekleştirip Gaiya'nın da enerjisinin yükselmesini sağlamaktı. İşte artk başarılmış olan budur. Bilinçteki yükseliş tüm Dünya'nın (Gaia'nın) enerjisinde istenen yüksek düzeyi oluşturduğu için artık yeni çağın başlayacağını söyleyebiliyoruz.

      Sil
  6. http://alien-ufo-community.ning.com/video/aliens-stop-n-korea-rocket-launch İddiaya göre bu video da bir uzay gemisi korelilerin füzesini etkisiz hale getiriyor..

    YanıtlaSil
  7. Ya kardeşim biri de şu amerikalıların ve israilin füzelerini durdursun, anlşılan bu ufolarda amerikancı...

    YanıtlaSil