Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Deprem uzmanları şaşkın

By | 7 comments
Dünyaca ünlü deprem uzmanı Gheorghe Marmureanu "Bu işte bir yanlışlık var! Çok fazla şiddetli deprem var." demiş. Romanyalı ünlü sismolog Endonezya depremini çok sıradışı bulduğunu ve dünyada sadece 2 günde 39 şiddetli deprem olmasını açıklayamadıklarını söylemiş. 

Gheorghe Marmureanu ayrıca şunları söylemiş;
"Mevcut bilimle bu depremin açıklanamaması bizi şaşırtıyor. Ama şu bir gerçek, örneğin Endonezya depremine bakarsak Asya'nın bu bölgesinde ancak 500 yılda bir çok büyük deprem olması gerekirdi. Oysa sadece 2004'ten beri bile 8'in üzerinde 3 deprem olmuştur ki, bu hiç normal değil."
Kaynak(İngilizcedir): http://thewatchers.adorraeli.com/2012/04/16/quake-expert-gheorghe-marmureanu-something-is-wrong-there-are-too-many-strong-earthquakes/



◄ İşin uzmanları dahi şaşkın. Kıh kıh kıh! :) ►


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

7 yorum:

  1. Zamanın kısaldığının hiç mi farkında değiller bu deprem uzmanları. Rutin olaylara takılıp kalmışlar.Dedikleri"mevcut bilimle bu depremin açıklanamaması bizi şaşırttı" beni de; halen bu güvendikleri bilimlerinin ne kadar geri kaldığı ve bunun da halen farkına varamadıkları şaşırttı :)

    YanıtlaSil
  2. Dünya tarihinde ilk defamı deprem oluyor hocam neye şaştın kaldın onu anlamadım ...O bölgede 500 yılda bir deprem olacak diye sözleşme mi yapmıştın ?

    YanıtlaSil
  3. Bu arada deprem olmuş mağdur olan insanlar korkan acı çeken insanlar olmuş siz neden kıh kıh kıh gülüyorsunuz onu da anlamak mümkün değil. Depremlerin artmasından siz mutluluk duyabilirsiniz bu depremleri ufolarınızın gelişi ile ilişkilendirebilirsiniz ama bir tarafta mağdur olan insanlar var kıh kıh doğru olmaz bunu da düşünelim bence ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fikirlerinizi ve anlayışınızı yönlendiren şey sizin kendi algılarınızdır. Biz ne anlatsak da sizin algı süzgecinizden geçerek zihninize oturur. Bu yüzden Can Yücel şöyle demiş. "en uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir"

      Yargılamadan önce "kıh kıh kıh" sözümün önündeki kelimelere bakın. "İşin uzmanları dahi şaşkın" diyorum. Güldüğüm bunu anlamayıp çıkış yolu arayan materyalist bilim insanlarıdır. Haberin başlığı da şaşkın deprem uzmanları üzerine. Beni ya da blogumu tanımış ve doğru anlamış hiç kimse böyle bir yargıya varamaz albatros.

      Sil
    2. Evet bilim adamlarının çaresizliğine güldüğünüzü anlıyorum ama yine de ortada bir felaket varken konuyu sadece bilim adamlarının bu konudaki yetersizliğine vurup öteki taraftan insan, can ve mal kayıplarını göz ardı etmemiz-bunları önemsemediğinizi nereden çıkarttımsa- üzerine bir serzenişti benimki. Ne bileyim belki de ben abarttım sizin kötü bir niyet taşıdığınızı da iddia etmiyorum sonuçta...Neyse, bu arada geçen gün meksikada ciddi bir yanardağ patlaması oldu bu arada, bu doğa olaylarının artışının arkasında güneş patlamalarından gelen enerjiler olduğunu zannediyorum ...

      Sil
  4. Bence artık Dünya üzerinde yasanılan olaylara üzülecegimize, bunların arkasında ne gibi oyunlar, teknolojiler olabilir diye arastırmamız gereken bir cagdayız..Yani BİLGİ ÇAGI ...ki böylece UYANIŞA gecebilelim !!! Cünkü uzun zamandır olanlar degil Bilim adamları, biz normal vatandaşları bile şaşırtarak, sorgulamaya itiyor...Bu Dünya hepimizin ve hepimizin de ona sahip cıkması gerekiyor. Ve ona sadece UYANIŞlarla ulasacagımız BİLİNC sayesinde sahip cıkabiliriz..Bilgi Kitabı'nda '' Dogal ve Teknik afetlerle Dünyanızın sonu hazırlanmaktadır'' der..Buna sadece üzerinde yasayan BİZ, insanlar artık UYANARAK, BİLİNC ve SEVGİ yolunda üretecegimiz POZİTİF BİRLEŞİM ve YANSIMALARIMIZ ile engel olabiliriz...

    Emreskopi, bir sakıncası yok ise albatros ve baska dostlar icin 2 link paylaşmak isterim ki..Bilim adamları neden sasırıyor depremlere, belki biraz acıklama getirir...

    http://uyanmaprojesi.net/upt/video/Y6XWGUGH5GU2/Haarp-nedir-ve-T%C3%BCrkiye-Depremiyle-ilgisi-

    http://www.webmastersitesi.com/bilmediklerimiz/107081-haarp-teknolojisi.htm

    SEVGİ ve ISIK dolu günler...

    YanıtlaSil
  5. Shiva, linkler için teşekkürler. Bence artık Dünya üzerinde yasanılan olaylara üzülecegimize, bunların arkasında ne gibi oyunlar, teknolojiler olabilir diye arastırmamız gereken bir cagdayız diyerek benim demek istediğmi sen de dile getirmişsin. HAARP projesinin farkındayım. Ben de size başkalarına hizmet.com sitesinde yer alan kasyopya celselerini tekip etmenizi öneririrm.

    YanıtlaSil