Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Savaş çığırtkanları için

By | 1 comment

Tanrı Çağı
Steve Ruther & Grup
Akaşa Yayınları
(Ağlar ve Yerçekimi bölümünden)
     Evet, uzun bir zamandır bu gezegenin üzerinde bulunan bir manyetik ağ, yani yerküresel bir enerji ağı vardır. Ayrıca elektriksel bir ağ, yani kristalimsi bir ağ, bir ışık ağı vardır. Bir de daha önce sözünü ettiğimiz, insan-yapımı olan harika bir ağ vardır. O, telgraf keşfedildiğinden beri oluşmakta olan, amaçlı bir iletişim ağıdır. Ancak, siz kendinizi Yaratan olarak görmediğinizden, semavi âlem tarafından yaratılmış bir şeyin ilahi olduğunu, sizin tarafınızdan yaratılmış bir şeyin ise değersiz olduğunu düşünürsünüz. Kendinize güvenmeyi öğrendikçe yaratımlarınıza güvenmeyi de öğreneceksiniz. 

     Bu iletişim ağının sihri şu ki, iki insan telefonda ya da internette birbiriyle konuşurken, iki farklı ülkede yaşıyor olduklarını bilmeyebilir; hatta, bu ülkeler o sırada birbiriyle savaşıyor olabilirler; ancak, bir kalp diğeriyle bağlantı kurduğunda, arada bölünme olamaz. Sevgili varlıklar, burada kozmik şaka size yapılmaktadır. Çünkü bir gün perdeyi bir yana sıyırdığınızda, hepinizin aynı olduğunu göreceksiniz. 

Paylaşın!
Birlikte ışığı, kardeşliği yer küreye ve gök kubbeye dokuyalım!
Hisleriniz bile yardımcı oluyor
Yaratıcılar olduğumuzu unutmayın


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

1 yorum:

  1. En güzel savaş/oyun bilgiyle, sevgiyle öğrenme isteğiyle yapılandır. Satrançta bir savaş oyunudur ve kimseyi kırmaz ve üzmezsiniz. Bir tahta üzerinde oynanır her şey.
    Tüm savaşlar zihnimizde, kendi içimizde, kendimizle.

    İnsan iki ruhludur içinde bir iyi köpek birde kötü köpek kavga eder.hangisini daha çok beslersen o kazanır (kızılderili atasözü )

    ☼ Birlikte ışığı, kardeşliği yer küreye ve gök kubbeye dokuyalım! ☼

    YanıtlaSil