Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Yıldız tohumları, bedene girenler, ışık işçileri

By | 9 comments
Yıldız tohumları ve bedene girenler hakkında birkaç Türkçe forumda birbirinin aynı, bölük pörçük, düzensiz ve kaynağı belirsiz yazılar bulunuyor. Bu konu fikrimce çok önemli. İnternette kapsamlı bir tarama yaptım ve sizin için bu konudaki en güvenilir, birinci el kaynaklardan olan Jelaila Starr'ın yazısını çevirdim. Rehberlik ve açıklamalar getirmesi ümidiyle...


Bir gezegen kutupluluk entegrasyonu için seçildiğinde, orada herkes için eşsiz bir fırsat doğar. Bu dünya artık bireylerin çatışmaları yaratan hatıralarından bağımsızca, kendi farklılıkları üzerinde çalışabilecekleri bir yer olur. Bir amnezi(unutkanlık) peçesi gerekeni yapar. Çok fazla insan Dünya'ya bu amaçla gelmiştir. O'nlar kendi halklarının son umutları, dünyalarının batmaktan kurtulması için son şanslarıdırlar. Bunlar yıldız tohumları ve bedene girenlerdir. İhtiyaç duydukları çözüm fırsatı için uzmanlıklarını kullanacaklar. İşte bu size neden "Siz evrenin umudusunuz" deyişimizin nedenidir. Aşağıda yıldız tohumları, bedene girenler ve ışık işçileri hakkında açıklamalar bulacaksınız.

Yıldız Tohumları

Dünya üzerindeki herkes dünyaya ait değil. Burada başka gezegenlerden ve medeniyetlerden, hatta bu ve başka evrenlerden olanlar var. Ve her ne kadar burada insan bedenleriyle yürüyor olsalar da çoğu insan olmayan formlara sahipler. Pek çoğu dünyadaki mevcut hayvan ve diğer yaşam formlarını andıran kendi gerçek formlarına sahipler. Örneğin, Sirius yıldız sistemindeki bir gezegende yaşayan, Nommos adlı ırkın varlıkları yunuslara çok benzerler. Yıldız tohumu kimliğine işaret eden başka faktörler de vardır. 

  • Yoğun yalnızlık duygusuna sahiptirler. 
  • Buradaki mevcut ailelerine ait olmadıklarını hissederler. 
  • Yıldızlara yoğun ilgi duyarlar ve hatırlayamadıklarını ama yuvalarının oralarda bir yerlerde olduğu hissederler.
  • Erken yaşlarda dünyanın gidişatını sorgulamaya başlarlar. Çoğunluğu ailenin kara koyunlarıdırlar(uyumsuzları/yüz karaları). 
  • Metafiziğe yönelirler, yalnız hissetme ve dünyaya yabancılıklarının nedenlerini ararlar. 
  • Çoğu, karşı cins ebeveyniyle ters/zıt bir ilişkiye sahiptir. 
  • Yıldız tohumlarının çoğunun yüzü annelerine ancak geri kalan vücut özellikleri babaya benzer ya da diğer bir deyişle bu hangisinin dünya dışılı yıldız tohum olan gerçek ebeveyn olduğuna bağlıdır. Bunun da bir nedeni vardır. 
  • Vücut ısıları normal vücut ısısının biraz altındadır ve sıcaklıkla baş edemezler. 
  • Yıldız tohumları ve bedene girenlerin çoğu DNA yeniden kodlanması/Yükseliş için gerekli olan Kristal Gene sahiplerdir. Kristal gen bir kez aktive olduğunda, kişi diğer boyutlardan varlıkların daha net rehberliğine kavuşur. Bu bir tür rehberlik sistemi gibi çalışarak bireyi beklenen görevinde ilerletir. Bu gelişme, DNA Yeniden Kodlanması sırasında bireyin anlayışını hızlandırarak DNA'nın tekrar derlenmesinin önünü tıkayan duygusal blokajların temizlenmesini sağlar. 
  • Çoğu enerji ızgarası ya da vorteks çalışmalarına çekilmişlerdir. 


Orak bir nokta olarak yıldız tohumları 3 ebeveyne sahiptir. İki Dünyalı ve bir de dünya dışı ebeveyn. Örneğin bir dünya dışı baba olabilir. Bu durumda Dünyalı ebeveyn bir vekildir. Aynı zamanda bir çocuğun, her birinin yıldız tohumu DNA'yı yaratmak için katkıda bulunduğu iki veya daha fazla dünya dışı babası olduğu durumlar da vardır. Bunlar çok nadir durumlardır ve burada bahsetmek istemiyorum.

Dünyalı ebeveynin yıldız tohumu çocuğu sevip kollayacağına dair Dünyalı ebeveyn ile dünya dışı ebeveyn arasında bir kontrat vardır. Çoğu zaman bu Dünyalı ebeveynin kendisi de bir yıldız tohumudur.

Yıldız tohumu çocuklar dünyadaki ebeveynlerince doğumda kabul edildiğine emin olunması amacıyla daha çok bir tür vekil dünya ebeveyni gibi olurlar. İnsan ırkları evrenimizde en az verimlilerden(doğurganlığı düşük) olduğundan dünya dışı ebeveynler çoğu durumda insan kökenli değildir.

Yıldız tohumları burada kendi medeniyetlerinin temsilcileri olarak bulunmaktalar. Amaçları kendi yuva dünyalarındaki üyeleri tarafından ruhsal evrimlerini engelleyen kendi ruh gruplarındaki bazı sorunları aşmak için kullanılabilecek şablonlar yaratmaktır.

Bana bu dünyaya 144.000 medeniyetin yıldız tohumu olarak bir miktar insan gönderdiği söylenmiştir. Bu medeniyetler çok sevdikleri dünyadaki çocuklarını yakından takip ederler. Gerçek ebeveyn olan ve dünyadayken ona rehberlik eden, genellikle yıldız tohumu ebeveyndir. Anladığım kadarıyla bu eski çağlardan bu yana neden bu kadar çok ziyaret aldığımızın kanıtıdır. Yuvalarındaki aileler dünyadaki aileleriyle aralarındaki sevgi bağını ve iletişimi sağlamak için pek çok yol kullanmaktalar. Bu aynı zamanda bu kadar çok medeniyetten geminin şimdi burada, Dünya yörüngesinde bulunmasının da nedenidir. Burada aileleri bulunduğundan Dünya'nın yükselişini görmeyi hakediyorlar. 


Bedene girenler


Bedene girenler dünyadaki bir insanın bedenine giren ancak başka boyutlardan olan varlıklardır. Her durumda da bunun gerçekleşmesi doğum öncesi bir kontrata bağlıdır.

Bazı bedene girmeler çok genç yaşlarda olur, ama bu bir kural değildir. Çocuk yaşta bir bedene girme gerçekleşirse bu gelen ruhun görevi için çocukluk tecrübesine, ergenlik yaşamasına gerek duyduğu içindir. Çocukluk ve ergenlikte bedene girenler genellikle yetişkinliğe ulaşmadan önce uyanmazlar. Bu onların olgunluğu yaşayıp hayat tecrübesi kazanmalarına fırsat verilmesi gerektiğindendir. 

Üç tip bedene girme durumu vardır: 
  • Tam ruh değişimi - Konak ruh bedeni tamamen terkeder. 
  • Ruh tutunması - Konak ruh bedene gireni karşılar ve bir süre gelen ruhla birlikte kalır. 
  • Anlık bedene girme - En az karşılaşılır ve en çok tecrübe gerektiren bedene girmedir. En sık olarak kadim zamanların şifacıları tarafından kullanılırdı. Bu tip bir bedene girmede ruh aslında kendi dünyasında iken bilincini bizim dünyamızdan canlandırdığı bir konak bedene projekte eder. Bedene giren ruh asıl yuvasındaki diğer hayatını sürdürmek için uyku anında bedeni terketmek durumundadır. Bu tip bedene girmeler geçicidir ve ancak belli bir görev boyunca sürer. Konak ruh bedene girenin görevi tamamlandığında geri dönebilir. Bu konak ruhlar genellikle de zaman şifacılarıdırlar. 

Bedene-girenlerin belirtileri: 
  • Genellikle konak ruhun hayatındaki ciddi hastalık, araba kazası gibi travmatik olaylar anında gerçekleşir. Çoğu bir ölüme yakın deneyimi sırasında gerçekleşir. Bu tip yer değiştirme bedene girme durumlarının en ortak şeklidir, ancak tek yolu da değildir. Yinede çoğu giriş konak bilinçsizken meydana gelir. 
  • Ense ve omuzlarda bedene girişle başlamış ağrılara sahip olma. 
  • Ailenin içindeki hilekârmış gibi hissetme. 
  • Giyim, dekor ve gıda gibi çeşitli tatlarda ani değişim. 
  • Kariyer ve hobilere olan ilgide ani kayıplar. Aniden spiritüellik içeren yeni uğraşlar bulma ve onlara bağlanma. 
  • Aile ve arkadaş ilişkilerinde ani değişim. Bazı ilişkiler uzaklaşırken bazıları da güçlenebilir. 
  • Bedene giriş gerçekleştikten genellikle 2-3 yıl sonra boşanma/ayrılıklar olur. 
  • Şu anda hatırlayamadıkları, tamamlamaları gereken bir görevleri olduğu inancına sahiptirler. 
  • Bazı bedene girenler yuvalarının ya da gemilerinin hatırlanabilir anılarına sahiptirler. 
  • Bedene girenler genellikle Kristal Geni taşırlar. 
  • Çoğu enerji ızgarası ya da vorteks çalışmalarına çekilmişlerdir. 

Bedene girenler enkarnasyonlarının büyük bölümünü varoluşun başka bir düzleminde geçirip buraya sonradan enkarne oldukları için dünyadaki rolleri diğerlerine göre çok daha zorludur.


Işık işçileri

Işık işçileri Dünya ve İnsanlığın yükselişinde kendi üstlerine düşeni yapmayı seçmiş olan insanlardır. Işık işçisi aktif olarak spiritüel yolda olanlar için kullanılan bir tabirdir. Tüm ışık işçileri, yıldız tohumları ya da bedene girenler olmak zorunda değildir ve gerek bedene girenler gerekse de yıldız tohumları spiritüel yolu izlemede ve başkalarına destek olmada bilinçli seçimlerini yaptıkları zaman ışık işçisine dönüşürler.

Işık işçisi aynı zamanda Eterik Siriuslu ya da Orion kökenli olan insanların ruh grubundakiler için kullanılır. Bu grup aynı zamanda İlk Büyük Galaktik Savaş'dan kurtulan Lyra insanlarının kalıntılarıdırlar. O'nlar bu dünyanın mirasçılarıdırlar ve burada en uzun süredir bulunanlardan olarak buranın yerlisi sayılırlar. Daha fazla bilgi için Biz Nibirulularız, 12. Gezegenin Dönüşü ve Hatırlanan Görev'i okumalısınız. (ÇN: Kitaplar Türkiye'de çıkmamıştır, isimleri Türkçe'ye çevrilmiştir.)

Işık işçisinin belirtileri: 
  • Bir uyanma yaşarlar ve Spiritüel Yola koyulurlar. 
  • Kalpleriyle Dünya'ya derinden bağlanırlar ve onu korumaya adanırlar. 
  • Pek çoğu dünya enerji ızgarası ve vortekslerine göre konumlanmıştır. 


Jelaila Starr

Çeviri: Emreskopi


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

9 yorum:

  1. Teşekkürler Dostum. Emeğine ve yüreğine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Benim kendi adıma ışık işçisinden anladığım şu,
    Varlık deneyim çeşitliliğini artırmak için özgün ve yeni deneyimler arıyor. Kutupluluklar ve özgün süreçler yaratarak yeni deneyimler topluyor. Bu durumda dünya deneyimi bir deneyim ne anlam ifade ediyor olabilir. Varlık, değer ve duygular geliştirmek için kutupluluk-zıtlıklar yaratıyor. Bu durumda çok fazla acı ve varlığın birbirini incitmesi, şefkat ve özgüven gibi duyguların kutupluluğunu da geliştiriyor. Örneğin simetrik olarak daha acı tam aksi yönde daha fazla şefkat yaratıyor. Daha fazla güvensizlik ve daha fazla zorluk içinden kendini bulma ve tanıma daha yüksek spektrumlu bir özgüven yaratıyor. Bu durumda varlık bilincinde açılım ve genişleme sağlanıyor. İşte ışık işçisi özgün deneyimler ve yeni oyunlar arayan bir uslanmaz. Kendini her koşulda her yeni deneyimde sınamak ve eğlenmek, öğrenmek, keşfetmek ve kendini geliştirmek, özgünleştirmek ve zenginleştirmek istiyor ki paralel olarak ilk yaratıcının kendisinin deneyimini. Bir çok noktada dünyayı deneyimini yaratılış faciası ya da hatası olarak düşünüyordum zaman zaman ancak kendi adıma şimdilerde daha iyi görüyorum ve anlıyorum ki çok önemli ve değerli. Bunu bu kadar zor yapan 3 şeyi sıralamak istiyorum. Tanrı bilincinin kendinden ayrı ve cezalandırıcı ayrı bir varık olarak sunulması, cehennem acı ve cezalandırılma düşüncesi, başka bir varlık tarafından denetim,kontrol altında tutulma düşüncesi, işte aşılması kırılması ve çökertilmesi gereken bariyerler bunlardı. Ve sanırım şu anda yerle bir oluyorlar... Dünya yılıyla değişimin hızını bilmiyorum ama tüm bunların çöküşlerini hissediyorum.
    Benim kendi adıma bu dünyadan alınabilecek ve gözlemlenebilecek olarak kayda değer bulduğum en büyük dersler şunlardır.
    Tanrı varlığının, tanrının, yanlış/eksik, dışsal tanımlanması durumunda varlığın yaratabileceği olası durumlar
    Varlığa cehennem, sonsuz azap, cezalandıran tanrı vb. tanımlanması durumunda verebileceği tepkiler
    Cezalandırılmışılık, manipüle edilmişlik tanımlamasındaki varlığın tepkileri, kendini koruma - teslim olma sınırları,
    Dışsal temas ve görünme ve fiziksel kanıtlar olmaksızın varlığın üst yoğunluk varlıklarına geliştirebileceği güven ve inanma hissi
    Kitle bilinci olarak kurtarıcı bekleme / kendi kurtarıcısı olma dualitesi
    Akıl/bilinç - sezgi/kalp dualitesi
    Kader/Karma - Süreç konrtolünün dışarıdan biçimlendirildiği dışsal oyuncu olarak tanımlanmak. Kontrolün elinde olmaması duygusu.
    Ve bunun gibi uzayıp gidebilecek bir liste.
    Tüm bunlar kırılabiliyor sevgili ışık ailem üzülmeyin. Dualite budur. Sistemler kırmak içindir. Sizler en iyi sistem kırıcılarsınız. Ve tüm bunlar sadece zihninizde. Ple ler "Her birinize bir görev ya da bir oluş tarzı verebilseydik her birinizden bir esine dönüşmesini isterdik" diyorlar. Tüm esinimle. Hepinizi seviyorum. Kırın gitsin üzülmeyin yenisini ve daha iyisini yaparız.

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Emre bey,
    18 Haziran tarihi itibariyle net`e yeni bilgi düstü. Ancak ingilizcemiz iyi olmadigindan ve kaynaklari tam olarak takip edemedigimizden ötürü yardiminiza ihtiyac duyduk. Eminim kayda deger bir durum varsa, zaten sizde en kisa zamanda blogunuzda buna yer verirsiniz ancak bu konularda ne denli sabirsiz oldugumuzu söylemeye gerek yoktur sanirim. Bir an evvel bilgiye kavusma arzusuyla,
    asagidaki link te ne anlatiliyor,kaynak kimdir ve asli varmidir?
    Zamaninizdan fedakarlip yapip bizimde aydinlanmamiza yardimci olursaniz cok memnun oluruz.

    http://galatikfedrasyon.blogspot.de/2012/06/pleiadesliler-direnis-hareketi-ve.html

    Sabirsizlikla beklemedeyiz

    sevgiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://2012portal.blogspot.com/
      Bu blogu google translate ile baştan itibaren okursanız kaynak hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ayrıca blogun linkler bölümündeki siteleri de inceleyebilirsiniz. Tabi değerlendirmek size kalmış. Aslı var mıdırın ya da güvenilirliğin bir değerlendirme ölçütü olduğunu da sanmıyorum.

      Sil
  4. 12. Gezegenin Dönüşü Türkçe yayınlanmış ama mevcudu tükenmiştir; belki pdf yükleyen olur diye söylüyorum.

    YanıtlaSil
  5. şunu biri çevirir belki
    http://2012portal.blogspot.de/2015/10/proxy-galactic-war-in-syria.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Tahsin Bey. Ben Cobra bilgilerini takip etmiyorum ancak Sevgili SummerSun'dan rica ederseniz severek çevirip yayınlar diye düşünüyorum. Sitesindeki iletişim formundan ileetişim kurabilir ya da Facebook gruplarından talepte bulanabilirsiniz. SummerSun Cobra/Event Sitesi: http://isigacagri2015.blogspot.com.tr/

      Sil
  6. Işık İşçisi denilen grup direk Merkezi güneşten gelenlerdir .Evrende 2 trilyon kadar ışık işçisi vardır.Bu ekip evrene dağılmış halde görev
    alır.1950 lerin ortasında dünyada çok sayıda melek bedenlendi yani ışık İşçisi bedenlendi.Deniz feneri benzetmesi pek uygundur .İnsanlığın yolunu kaybetmesine mani olmak ,yol göstermek için dünyada bedenlenen bu melek insanlar ,,,hiç bir şey yapmasalar dahi enerjileriyle değişim yaratırlar .Dünyada bulunmaları dahi yeterlidir.Kıyameti iptal ettirmiş olmaları başarılarının bir göstergesidir.Dünyanın enerjisini negatiften pozitife döndürmeyi başardılar ve yeni nesil çocuklara yolu hazırladılar .Dünyadaki değişim dönüşüm ışık işçilerinde başlayacak.Akebinde dünya insanına rehberlik yapıp onların değişmesinde rol alacaklar.Onbinlerce yıl bedenlendiler dünyada.Son bir kez daha bedenlenip gidecekler .Melek insanlar safi şefket ,merhamet ,dürüstlük abidesidirler.Dünyanın hiç bir şeyine bel bağlamazlar .Maddiyatın cazibesine kapılmazlar .Demirde altın da aynı değerdedir .Dünya insanındaki hırsı anlayamazlar .Acırlar dünyalılara .Severler de .Fizken çok güzel olduklarını kabul eder hayran kalırlar

    YanıtlaSil