Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Milk Hill Ekin Çemberi

By | 2 comments
Bildirilmesinden 5 gün sonra, 5 Ağustos'da belirmiş olan Milk Hill ekin çemberini ziyaret ettim. Enerji hala çok güçlüydü; güneşin titreşimleri de öyle. Ekin çemberiyle ilgili olan bu mesajı çemberin içindeyken aldım. Bu bir Güneş-Tekerleği ve Dördüncü Boyuta Portalmış. Sizin de imkânınız varsa tarla biçilmeden önce burada olmanıza değer. — Amuna Ra


IŞIĞIN YILDIZ KONSEYLERİ - Milk Hill Ekin Çemberi 5 Ağustos 2012

Ah sevgili, bu sevincin Güneş-Tekerleği. O daha çok ışığı tutabilmeniz için enerji sistemlerinizi yeniden kalibre eder. Bu çemberin içine giren, daha ışıklı olarak buradan ayrılır. Bedeninin tüm hücreleri daha çok ışıkla dolar. Enerjiyi alıp özümsemenden sonra gözlerini açtığında ışığın çevrende dans ettiğini gördün. (Bir sürü küçük ve parlak ışık parçacıkları görmüştüm ve bir süre çevremdeki her şey parıldıyor göründü.) Algın gelişmişti ve üçüncüde olduğu gibi dördüncü boyutta da görebilir ve hissedebilir olmuştun. Güneş-Tekerleği dördüncü boyuta portaldır ve buna giren herkes, bunu farketsin ya da farketmesin değişir... Çiftçinin hepinize buraya gelip bu kozmik banyoya maruz kalmanıza izin vermesi güzeldir.

Önümüzdeki günlerde bize kuvvetle bağlanmanızı istiyoruz sevgililer, çünkü daha da yakına geliyoruz ve anlayış ve sevgi ile buluşmayı diliyoruz. Bizi kaplerinizde hissedin ve çevrenizdeki süptil değişimler için içsel algılarınızı açın. Bilin ki sizi içtenlikle seviyor ve evriminizde size rehberlik etmeyi istiyoruz.

Işığın Yıldız Konseyleri, 10 Ağustos 2012


Çeviri: Emreskopi


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

2 yorum:

  1. Tamam da bu Amuna Ra kim ola ki? O mu ziyaret etmiş bu çemberi,yoksa Emre bey mi anlayamadım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amuna Ra ziyaret etmiş. Kanallığı da alan kişi. Ziyareti sırasında resmin altındaki mesajı almış.

      Sil