Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

O an

By | 10 comments
Hiç şüphe yok ki tanık olunacak bazı olay ve unsurlar karşısında "kalpten gidecek" olanlar bile olacaktır. Manevi hazırlık dediğimiz bu. Kavramsal ve duygusal olarak ÇOK uzak ve KAPALI olanlar için format atılmış bilgisayar benzetmesini uygun buluyorum. Ağır olma ihtimalinin sebebi bu. Oysa tercih edilen, format yemeden tüm sistemi yenileyip yükseltmektir. 

Beden ve bilinciniz TÜMÜYLE yeni bir sistemi "birden" kaldırabilir mi? İşte bu kısmı çok çok büyük heyecan yaratacak. Abandone olduğunuzda yadsımayıp yüzleşin ve daha detaylı görüntü ya da ses almak için odaklanın. Daha önemlisi, içsel duygusal hareketliliğinizi sımsıkı takip edin. Bu gözlem(veya sezişi de) çok derin ve sık nefesle destekleyin.

O An'ın yakın olduğunu seziyoruz...



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

10 yorum:

  1. Tamam aziz kardeşim, haklısın da büyük resme baktığımızda durum öyle değil ki... Dünyayı yöneten alçaklar güruhunun insanlığı köleleştirmiş olan temel mekanizmaları ne dünyada ne de Türkiye'de milim oynamadı, değişmedi... Başta tefeci-bankacılık sistemi, askeri ve sınai kompleks aynı mekanizmalarla duruyor... Olimpiyat stadının üstünde UFO görülmüş ne ifade eder ki, altmış yıldır görülüyor zaten... Emperyalist ülkelerin bizim gibi zavallı üçüncü dünya ülkelerine askeri-ekonomik ve zihinsel saldırıları sona mı erdi? Halen bir milyar (milyon değil ha, MİLYAR!!!) insanın açlık sınırında yaşadığı dünya bitti mi? İnsanlığın zenginliğinin %85'ine 150000 kişinin sahip olması durumu bitti mi? Daha sayabileceğimiz yüzlerce sorun sona mı erdi? Hiç öyle birşey yok! Görünen köy kılavuz istemez işte herşey gözümüzün önünde... Müslüman aleminin belası İsrail başta Türkiye olmak üzere İslam coğrafyasında her türlü fitneyi pisliği tezgahlıyor, Hristiyanları da Siyonizmin gönüllü uşakları haline getirmiş olan bu şeytaniler ABD'yi arkalarına alıp heran İran'ı vurma hesabındalar... Ben kendi hesabıma o AN'ın yakın olduğunu filan sezmiyorum... Sayısız palavra dinledik, okuduk son iki yıldır... Allah'tan umut kesilmez ama bir türlü gerçekleşmeyen bu mesajları bize yağdırıp duranlardan kesilebilir pekala...

    YanıtlaSil
  2. oldukça saçma bir mesaj. Sen son 50 yıldır aynı mesajları yayınlıyprsun olmamışları bekliyorsun ama olmuş olanları toplamıyorsun. 50 yıldır bunları takip edip artık gözlerine inanmak isteyenleri de bıktırıp kaçırıyorsun.Maden olmamışların paniklemesinden korkuyorsun sen de olmuşlar ile telepatik olarak direk iletişime geç böylece olmuş olanları küstürmezsin.3-5 tane zibidi kanala mesaj göndereceğine bizim gibi olmuşlar ile direk telepatik olarak iletişime geç güzel kardeşim benim. Palavralara karnımız tok mucizeni göster

    YanıtlaSil
  3. Lordofsunsine ve Albatros çok gerçekçi ve olmakta olanı yazmışlar. Doğruda söylemişler. Susamış olan birine su içince nasıl hissedeceğini bunu şimdiden duyumsaması ve bak nasıl susuzluğunun gideceğini söylemek gibi susamışlığı doyurmak için artık kelime safsatalığı gibi duran bir durum var ortada. Yukarıdaki 2 arkadaşımada hak veriyorum. Bazende durumu şöyle görüyorum. Kapkaranlık büyük bi oda, odanın bir yerinde ışık yanıyor ben sinekler oraya uçuyor bişey var diye. Pat sönüyor bir diğeri yanıyor haydii oraya. Bir mesaj geliyo aman allah geliyoz ordayız diye. sonra mesaj çarptırıldı onu demek istememişti 4 ağustos son gün demek istemişti deniyor. metatron mesajında diyor ki bazı mesajların ego larından dolayı böyle oluyor. 22 aralık normal bir gün olacak normal insanlar için fakat kendini yükseltmeye gayret edenler birçok değişiklik görecekler.

    Salusa diyor ki biz bi baktık nasıl bi enerji oalacak. Şu tarihte iniyoz diyince ne kadarınızda nasıl bir etki olacak. ve bu etki sizi yükseltti diyor.

    Salusa metatron babamızın oğlu gibi oldu artık. Ama lordofsunshine dediği gibi değişen bişey yok. Hem ışığın izniyle bu mesajları veriyorlar mudahale hakları yok ama onları takip eden bütün zihinleri baştan aşşağı etkileyip yönlendiriyorlar. İnsan bilinciyle varsa bunun ile çok güzel oynuyorlar.

    Birşeylerin değişimde olduğunu ben de hissediyorum. Kendimdeki değişimleri görüyorum ve hissediyorum. Doğal bir süreç var belki, mayalar bu yüzden bir tarih verdi. Ayrıca her 2 gün de bir bu kadar kanal mesajıda gelmesi bana tuhaf geliyor. Greg Giles habire mesaj veriyor.

    Yüksek varlıklardan değil de din kitaplarının yazılma tonundan bir yeni çağ online modern inanç sistemi gibi. Eğer bir süreç varsa buna yarar sağlayacaklarsa diğer gezegenlerdeki kardeşlerimiz bu yardım etmeyi bence çok daha doğal ve insana uyumlu şekilde yapabilirler.

    İnsanlar acıları ve kötülükleri bu kadar gerçek görüp, sevgiyi ışığı ve ileriki güzel günlerin haberlerini bu kadar uzak hissedip ve internet sayfalarından okuduğu zaman doğal olarak aradaki eşitsizlikte lordofsunsine nın dediği gibi hissediyor.

    Emre de insani yönü kuvvetli, duygusal, hissiyatı kuvvetli olaan biri. Oda hissettiklerini burada yazıyor. Belkide önümüzde ki zaman hissettiğini yaşanlar için var olacak. Eleştirirken de karşı tarafı kırmadan uygun bir dil hepimizi mutlu eder. Fikirler durumlar ne olursa olsun aradaki insanlık bağlantımızı kuvvetli şekilde hissedeceğimiz cümleler ve hayatlar krmak ümidiyle.

    Işıkla kalın
    Sevgiyle kalın
    Hoşça kalın
    Allaha emanet olun
    Selamat Gajun
    Kendinize iyi bakın

    Yukarıdan uygun gördüğünüz bir temenniyi seçin. :)






    YanıtlaSil
  4. Beklediğimiz,olmasını temenni ettiğimiz tüm şeylerin tamamen olabilmesi için 200 yüzyıl daha var .Şu anda herşey pat diye olup bitseydi insanoğlunu yetiştirme programına gerek kalmazdı.Finansal gelişmeler,tutuklamalar,paranın kalkması,sistemin çöküşü vs.şimdi olmamalı zaten.Olmuş denilen bilinçlere bir bakın,nasıl ego ve bencillik içindeler.Kozmik kıyamet (bilinçlerin seleksiyonu)devam ediyor ve edecek.Bu sadece başlangıç.Çok fazla şey bekleyip umudunuzu kaybedip enerjinizi tüketmeyin.Bu dönem bize sukunet lazım.Vee HER KANAL BİLGİSİNİ CİDDİYE ALMAYIN kaldı ki kanal bilgileri şahsı yetiştirici bilgiler içerir ve seleksiyon amaçladır.-Diye düşünüyorum ben :)

    YanıtlaSil
  5. Genişleyen şimdiyi geçen zaman olarak algılıyorsak o an da bizim için bu geçen zamanda, şimdide bazen yaşadığımız, yavaş yavaş yaşanan bir süreç olabilir mi?
    Bu süreci, geçiş ya da yükseliş sürecini bedende deneyimlemek tabi ki bir hayli sıkıntı verici oalcak, ilüzyondan çıkmaktan ve enerji realitesini ve fiziksel gerçekliğini değiştirmekten bahsediyoruz. Ki bunu bedende deneyimlemeye hazır olanlarımız kendini bir şekilde hazırlıyor muhtemelen tüm bu sıkıntılara.
    Belki bir ölçüde takıntılanmayı seçmiş olmakta 3. seviye realitesi için geçici bir çözümdür ama mutlak çözüm değildir. Kanımca artık bu süreci bedende deneyimlemek isteyenlerimiz uyanmak durumunda. Uyandığınızda uykudayken gördüklerinizin bir kısmını uyanıkken görmeye uykuda yaşadığınız değişimlerin bir kısmını uyanıkken yaşamaya başlayabilirsiniz evet ama buraya bunun için geldiysek amaç buysa bunu yapmalıyız.
    Kasyopya transkriptlerinde ilüzyondan kurtuluşun doğası gereği rahatsızlık verici olduğu belirtiliyor. Yeni enerjinin sıcak basmaları, vb. ağrılar ve sıkıntılar getirebileceği de belirtiliyor. Gerçeklik algısının değişimin şoklar ve travmalar yaratabileceğide. Ama tüm bunlar uyumlanabiliyor ve dengelenebiliyor. Ki onlarda önce derin sonra hızlı ama asla süper hızlı değil diyorlar yükseliş ve enerji uyumlanmalarındaki nefesler için... Ama bilgi korur. Başlangıç için böyle olsada ilerleyen süreçte uyumlanmalar bu kadar sarsıcı olmayabilir. Bedendeysek ve bedende kalmak istiyorsak bunlara hazırlıklı olmalıyız. Bunu hokus pokus oldu bitti değiştim, değişeceğim bir tarihte her şey değişecek olarak düşünüyorsak lütfen tekrar gözden geçirelim diyorum ben kendi adıma.

    YanıtlaSil
  6. Dostlar bu yazıyı mutlaka okumalısınız, çok ufuk açıcı birşey...

    http://www.kosulsuz-sevgi.com/yeni-eklenen-mesajlar/anastasya-uzaylilar-ve-insan/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok heyecanlı bir yazı. H.G. Wells okurken, aynı zamanda hayal ettiğim için, bu kadar heyecanlanmıştım :) Bu tip anlatımları ego ve şizofreniden arındırıp hissedebilmek çok zor. Tanrı beyaz rusya kadınlarını korusun.

      Doğal seleksiyon bir de mesajla seleksiyon dönemi var şuan. Mevlana da kanal mesajı oluyor muydu? Yada ona yakın birşey. Acaba yazdıklarını nasıl bir evrim sonucu yazdı? canım poe ızdırap içinde anlatamadanöldü. Suçu neydi? İnternetin olmaması mı?

      Ödevini çalışıp başarılı, herkes olmak ister. Ödevinin ne olduğunu ve eğer ödevini yapmazsa ne kaybedeceğini bilen asılır . Ama doğamızda ödevi yapmayı hiç sevmiyoruz. Gen bencil kahretsin. Neden? Çünkü Annunakiler bizi innanukiler den hybrid yaptı içimizdeki şeytan ordan geliyor. Hep böyle negatif konuşurken şu geliyor aklıma. Gandhi nin suçu neydi ya. İnternetten yazıp çok büyük guru olmak varken, insanca yaptı savaşını.

      Mesela geçen beni bi konuya taktı yine bir kanal. Eni konu iş edindim araştırdım. Hala yazısını tamamlamaya çalışıyorum. Konu hipofiz, epifiz bezi. Diş macunlarıda ki ve sulardaki florid. Depolama maliyetleri yüzünden ve zamanında nazilerin zihin kontrolü için florid ve türevlerinden yararlanması sonrasın da CIA ve Colgate in işbirliğiye diş macunlarına ve sulara konması. Aresnikten 15 kat güçlü. Evinizde ki diş macunun içinde kileri okuyun ve uyarıları okuyun. Benimkinde şöyle yazıyor: Farklı yollardan FLORID alınması durumunda tıbbi destek alınız.Yutmayınız.

      Aşağıda az çok bilgi içeren bir link var.

      http://lokman-hekim.net/haberler/dismacunu.asp

      Emrenin gayet güzel mesajından diş macununa:)
      Dişe dokunur mesajlar. Masturbasyon olmayan (Emreyi tenzih ederim.) akıl içeren mesajlar. Anlamazsınız demeyin 8. boyut kardeşlerim gönül gözümüz açık insan olarak anlarız anlatırız inandırırız. Bizde öğrendik satış taktikleri. Önce korkut , hayal kurdur, avantaj sun.

      Sen de yükselişte bizimle olmak istersin öyle değil mi? Eveeettt.
      Seni çok seviyoruz ve sonunda hasretimiz sona erecek. Şimdi sana çok değerli bilgiler vereceğiz. Bu bilgilere sahip olmak istersin öyle değil mi?
      Eveettt.
      Çünkü bu bilgilerle artık şimdi kullandığın içten patlamalı 4 zamanlı saçma alletleri kullamayacak ve nesaranın tüm avantajlarından yararlanacaksın. Ay sonun düşünmeyeceksin. En yakın yıl sonu 2000 yıl sonra oda istersen. İstemedin puff. Başka bir boyuta geçebilirsin.

      Ruha dokunan, insan ruhuna anlatan kelimeler.

      Emre irfan sofrası açtın oturduk, umarım sofranı hak ediyoruz. Bir yandanda adamın bloğunda atıp tutuyoruz diyorum, sıkıntı oluyor. Sende Cobra gibi 1 mesajda olsa cevap ver. Sende mesela bir şarkı linki verebilirsin.

      Ama bizde postman, ClayDog, Calliope the Muse vs. gibi takipçiler yok. Dil biraz kayabilir :)

      Ben geçmişte bu konuları nasıl anlayacağımı çok sordum bi gece yanıt geldi. Aynen şu. Bu işlerin içinden ancak tecerrüt yoluyla çıkabilirsin. Benim kanalım çok hımbıl olduğu için sadece bunu söyledi ve gülümsedi.

      Allah, Tanrı, Işık, Sonsuz Sevgi muhabbetimizi bozmasın.
      En son nur cemaatinden bir abinin cümlesiyle '' Kafanda yapamadığın beşbin planla gömerler bigün''.

      Ne kadar kozmopolit bir TR deyiz. Nur var, Işık var, Sevgi var, Adnan Hoca var, izm,ler var(terör dahil) hepsiyle yanyana yaşıyoruz. Bizim gibi bu durumlara açık millet zor bulunr. İfşaat olacaksa Türkiyemden olmalı, inilecekse türkiyeme inilmeli.

      Diğer ışık kardeşlerimde ne olur anlasın bizi. Artık birbirimizi çok özledik şiraze kayıyor, b,ze biraz daha el uzatsınlar rüyada falan.

      Olası geleceklere açığız.

      Işıkla kalın
      Sevgiyle kalın
      Hoşça kalın
      Allaha emanet olun
      Selamat Gajun
      Kendinize iyi bakın




      Sil
    2. Merhaba Barış,
      Elbette hepiniz bu sofraya hoşgeldiniz. Tek tabaklık bir masaya sofra denebilir mi ki? Önemli olan çeşit çeşit lezzetler ve muhabbettir. Söylediklerin için teşekkür ederim. Ben aranıza fazla katılmıyorum çünkü genelde gelen yorumlar muhalif oluyor ya da sunulacak ilave bir şeye kapalı oluyor. Ben onlara cevap verirsem bu dayatma, kabul ettirme olur ve bu her 2 taraf için de durmaksızın devam eden, giderek daha da karmaşıklaşan bir polemiğe dönüşüyor. Bu yüzden tartışmaya girmiyorum. Hele ki kanal mesajlarında. Çünkü mesajı ben vermiyorum. Ben çeviren ya da sadece aktaranım. Koyduysam ben ordan bir şey aldım, siz de alın diye koyuyorum. Bu bir yarış değil, büyük küçük yok. Yanyana yürüyoruz sadece. İnsanların bunu anlamasını istiyorum. Ben terkettikleri dumanlı şehirdeki düşman değilim, ben mis kokulu şehirlere giderken yanlarında yürüyen biriyim. Güneşin batmadığı ama hem de yakmadığı...
      Sen zaten bu nüansı, bu blogun duruşunu anlamışsın.
      Sen de sevgiyle kal arkadaşım.

      Sil
  7. Tek tabaklık bir masaya sofra denebilir mi ki?

    Fakir sofrası denir heralde.
    Biz zengin sofraya otururuz o yüzden senin sofrandayız :)
    Ruh doyacak. Doymadan kalkmak yok.

    Olsun rüzgar arasıra ters eser muhalefet olur.

    Dün kimseye bir iyilik yapmadım ve yardımada etmedim dün boş geçti.




    Işıkla kalın
    Sevgiyle kalın
    Hoşça kalın
    Allaha emanet olun
    Selamat Gajun
    Kendinize iyi bakın


    YanıtlaSil
  8. Bu Blogda bulunan, paylaşan, tartısan bütün DOST lardan acaip zevk alıyorum ...:) Internet kullandıgımdan bu yana, yaklasık 15 senedir, yeni Bilgi, Yorum var mı diye hemen hemen Hergün kontrol ettigim TEK adres ..Emre, Isık Dost gercekten tesekkürler..

    Bu arada Face de yakaladıgım bu linkteki Bilgiler, bu Güzel Tad dolu Sofradaki Hepimize, ortaya konulan AŞ' lar ile ilgili cok güzel Bilgiler, Acıklamalar getiriyor, onun icin de Hepimizle, her cümlesini cok iyi incelemek adına paylaşmak istedim ...

    Herkese Sevgiler ...

    https://www.facebook.com/photo.php?v=225356490897814

    YanıtlaSil