Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Değişim rüzgarları hızlanıyor

By | 3 comments

Ron Head kanallı Mikail mesajı - 09/09/2012
Değişim rüzgârları hızlanıyor

Bugün size son portal açılışının başarılı olduğunu ve tahmin ettiğimiz gibi, onu muhteşem bir şekilde tuttuğunuzu söylemek isteriz. Sizin tabirinizle, bir şeyler ortaya fırlamaya başladı. Medyanın bildirmeye başlayacağı pek çok güzel haber sizi henüz eski mesajların gölgesinde tutarak pasif kılıyor. Ama siz gibi, başka kaynaklarla da çalışanlar için pek çok işaret her yerde ortaya çıkmaya başladı bile.

Bazıları için hiç bir şeyin olmadığında ısrar etmeleri halen mümkün, ama bu pek uzun sürmeyecek. Şimdi gördüğünüz şeylerin geleceğiniz dünyasını, bolluk, özgürlük ve coşkuyu yaratmak için gereken değişikliklerin birer başarısı olduğunu her gün onaylamanızın zamanıdır. 

Şimdi, belirlediğiniz kişi olma zamanınızdır. Bu kişi şu an kalbinizde yaşıyor. Bugünden itibaren, O'nu kendini ifade etmesi için davet edin.

Yaşayacağınız dünya size yakında gösterilecek. Bundan sonrası sizlerin, her insan için mümkün olanın en iyisinden azına katlanmayacağınız hayatlarınızı ve toplumlarınızı oluşturmaya başlama zamanıdır. Sakinlik bitiyor ve değişim rüzgarları hızlanmaya başlıyor. Onlar korkutucu görünmek için yapılmış olacak. Sevgililer, lütfen kalplerinizde onların öyle olmadığı sözümüzü taşıyın. Bunlar size özgürlüğünüzü getirecek.

Şimdi sıkı durun. Burada sizinleyiz. Şimdi sükunet ve iyi günler.

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Çeviri: Emreskopi


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

3 yorum:

  1. "Yaşayacağınız dünya size yakında gösterilecek" derken, acaba mesajı alan medyuma mı bunu söylüyor yoksa mesajın hitap ettiği kitleye mi bunu söylüyor? Medyuma ise sorun yok,ama kitleye yani bizlere ise bu nasıl olacak doğrusu merak ettim...

    YanıtlaSil
  2. Mikail mesajları bir çok kanaldan alınıyor bu nedenle bu mesaja tamkinli yaklaşıyorum . "Sakinlik bitiyor ve değişim rüzgarları hızlanmaya başlıyor. Onlar korkutucu görünmek için yapılmış olacak" cümlesini biraz açalım isterseniz, bu cümle korku uyandırıyor sanki ve bana mesajın negatif varlık tarafından iletilmiş olabilieceğini çağrıştırıyor ama yanlış yorumlamış olabilirim. Büyük değişimlerin öncesinde yaşanması gereken doğum sancılarından da bahsediyor olabilir. Siz ne dersiniz?

    YanıtlaSil