Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Madalyonun aydınlık yüzü

By | 6 comments
Aydınlık tarafta olmak istiyorsan önce ona hizmet et!
Karanlığı tartışıp besleyerek onun kurbanı olursun.
Tüm değişim bireylerin bilinçlerinde başlar.
K A R A N L I K T A   M I S I N ?
Hemen şimdi kafanı çevir ve ışıktan bahset. 
Hemen şimdi kafanı çevir ve olumlu gelişmeleri seç. 
Hemen şimdi kafanı çevir ve umut saçana hizmet et. 
T A Ş I D I Ğ I N   V İ Z Y O N     B U R A D A N   S O N R A 
B U L U N A C A Ğ I N     Y E R İ   B E L İ R L E Y E C E K ! 
Z İ H N İ N E   M U K A Y Y E T   O L ! 


Ülkemiz ve Dünya'mızda şu an olup bitenlerin ne kadar incittiğinin farkındayım. Ancak bir o kadar da iyi gelişme söz konusu. Tüm bu karmaşa, tüm kasvet zaten bu gelişmeleri perdelemek için yapay olarak tezgâhlandı. O'nların ne kadar zeki olduklarını tahmin edemezsin. Ancak tanrı kıvılcımı ruhsallığının bu tezgahlardan ve yapay karanlık gündemden daha güçsüz ve aciz olduğunu kabul mü edeceksin? Ezelsiz ve ecelsiz olduğumuzu biliyorsun. Mevcut kimliğinin burada değişimi yaratmak ve tanık olmak için üstüne giydiğin 10'larca, 100'lerce kostümden başka bir şey olmadığını biliyorsun. O halde nerede karanlık, nerede acı, nerede öfke, nerede kutsallık dışı bir gelişme ya da kutsallık dışı bir varlık. Oyunun farkında ol. Derinlerde, ruhunun bilip de sana haykırdığı bilgiye tanık ol. 

Dünya üzerindeki en acı verici -görünürde adaletsiz görünen- gelişme senin varlığının ve varoluş amacının yanında yemeğin baharatından öte değil. O halde tanrısal asıl varlığınla, misyonunla, zamansızlık ve tarafsızlıkla gör! Tümü tekamülüne hizmet edenleri bir ve bütün olarak gör. Geriye koyu balçık içinde bocalamak yerine ışığa doğru süzülmek kalır. 

Madalyonun aydınlık yüzüne bak ve süzül. Aydınlık olanın farkında ol. Aydınlık olandan bahset. Özgürleştirici, umut, huzur, sağlık ve bolluk getireni izle. Binlerce yıllık bir devir artık kapanıyor. Devir kapanırken hangi duruştaysan, bu seçimine saygı duyulacak ve aynı karanlık ya da aydınlık vizyonda yaşama hakkın devam edecek.

şu anda buradasınız
► madalyonun aydınlık yüzü ◄


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

6 yorum:

  1. Merhaba,
    Sanıyorum yaklasık 1 haftadır buralara gelmedim. Biraz beynimi dinlendirmek istedim :)
    Simdi de bir dürtü ile birden geliverdim ve bayıldım yeni dizayna ..İnanılmaz bir dinginlik, huzur yansıtıyor, ellerine saglık..

    Madalyonun Aydınlık Yüzü ...Muhtesem ...

    Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana sevinç, coşku ve ilham veriyorsunuz. Teşekkür ederim Shiva. Beğendiğine sevindim. Mutlu günler :)

      Sil
  2. ihtiyaç dışı yaklaşık 200 liram var gerçek ihtiyaç sahiplerine vermeye hazırım , ama bu aç gözlülük olmamalı , bu teklif bu sayfada bir ilktir , emeğimle kazandığım ama bana fazla gelen kısımdır , ihtiyaç sahiplerine duyrulur , bana tiyatro , bana drama yapmaması ön şartıdır , helal paradır paylaşmaya hazırım , madem ışık işçisiyiz , uzaktan duyana bi göstermedir desemde , pratikte işte burdayım , emre beyde kayıtlıyım dediğim arkasındayım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsanlık çiçek açıyor, burada ve şimdi! Hakan ile iletişime geçmek isteyenler bana eposta atabilirler. Telefon numarası var.

      Sil
    2. Emrecim Facede yazdığın konuyla alakalı paylaşımda bulunduğun Hakan olmadığım için üzgünüm. :) Yukarıdaki adaşıma katiyen katılıyorum. Bence bu şekilde düşünen insan sayısı azımsanamayacak kadar çok. Sana tavsiyem bu konuyla alakalı ayrı bir köşe açmandır. Sana öncedende söylediğim gibi parayla elde etmeye çalıştığımız haz ve doyum hissinin yardımlaşmayla daha kolay elde edildiği keşfedilmiştir. Yavaş yavaş paranın aradan çıkması yakındır. Zamanı geldiğinde yan yana yükselir hale geleceğiz. Sağlıcakla kalın. Allah'a emanet olun.

      Sil
  3. Sevgili Emre, Ne mutlu insanların uyanmasına ve çiçek açmasına katkıda bulunanlara!Denize atılan bir deniz yıldızının kurtulması gibi birer birer uyanıyor insanlık. Sevgiyle...

    YanıtlaSil