Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Lord Sananda - 30 Ekim 2012 mesajı

By | 3 comments

sananda
Merhabalar. Ben Lord Sananda.


Değişiklikler ve İçsel Bilişlerin bir araya gelmesiyle ortaya çıkan büyük bir kasırganın ABD'nin doğu sahilini vurması çok fazla Işık İşçisinde duygusal karışıklıklar yaratıyor. OLAN ŞEYİN göz yaşları yakından da uzaktan da duyuluyor.

Size tam olarak ne olduğunu açıklamak istiyorum ve bunun için gelişmiş teknolojimize ve bunun nasıl kullanıldığına olan inançsızlığınızı da bir kenara bırakmanızı istiyorum. Aynı zamanda pek çoğunuzun Kabalın bizden daha yüksek teknolojisi olduğu ve hayatlarınıza daha çok müdahale ettiği programlamanızı da terketmeniz gerekiyor. Hala bu fikre hizmet edenleriniz varsa, bu açıklamalar sizin için bir anlam ifade etmeyecek, ve daha çok karışıklığa, inançsızlık ve öfkeye neden olacaktır.

Nefes alın. Haklısınız, çok şey olmakta. Bu elçi bunu kendi gözleriyle gördü ve gören gözlerle gördüğü, duyan kulaklarla duyduğunu sizinle paylaşmayı istiyor. Diğerleri gerçeği görmede arkadan gelecek; hızlı ya da yavaş, nasıl arzu ederlerse; ama sonuçta gerçek, onu görmeye hazır olan herkese görünür olacaktır.

Galaktik Federasyon gemilerimiz (bu hava durumu fırsatıyla) rüzgar ve deniz akıntılarını değerlendirerek teknolojiyi kullandılar. Çünkü her bir hücre değişimin siren sesini duyan Dünya Yükselişinin hisseden bir parçasıdır, ki bu kasırganın gözünün kendi başına durması beklenenden çok daha uzun bir süre orada gezinmesinin nedenidir. Bu korkulacak bir şey değil. Çok az ölüm ve çok fazla karışıklık olmuştur. Bu, pek çok amacı olan bir karışıklıktır.

Güç kesintileri için hedefleri biz belirledik. Bunun çok açık avantajları var, ama sıklıkla hiç görünmeyen yönleri de var. 

Başlamadan önce, Dünya Sıfır Noktasına girdiğinde gerçekleşecek etkileşim değişimini incelememize izin verin.

Earth gridsDünya'nın kurulu bir enerji ızgarası vardır. Dünya'nın içinde Kuzey ve Güney kutuplarından renkli-ışıklı Aurora halkalarını yayan İç Dünya'nın mavi güneşini destekleyen/tutan elmas tetrahedron kristal çekirdeği vardır. Bu elmas kristal çekirdek aynı zamanda şimdi tekrar yüzeye çıkmakta olan, dünyayı saran mağaralarda bulunan Atlantisli Kristalleri de destekler. Bu kristal çekirdek, Meksika ve Arkansas mağaralarındaki diğer tip kristaller olan Silikat Gövdeler, Asıl Kristaller olarak bilinen kablolama sistemidir. Bu sistem önceden beri Dünya'yı içten dışa saran elektromanyetik kristalsi bir ızgaradır ve aynı zamanda Dünya'yı uzayda tutup Onu evrenin diğer küreleriyle de birbirine bağlar. 

Dünya aynı zamanda elektromanyetik kristalsi ızgaranın içine ve dışına doğru akışı düzenleyen, bu kablolama sistemine bağlı çok komplike bir ayarlama sistemine de sahiptir. Bu ayarlama sistemi, ya da bir başka deyişle Dünya içine ve üzerine akan enerji düzenlemesini yapanlar arasında Dünya'nın kutsal alanları, portalları, İç Dünya tünelleri, Yıldız Geçitleri, Ziguratları, Dikili Taşları ve Sıfır Noktası modülatörlü Piramitleri de yer alır. Bu Güneş Sistemindeki çoğu gezegen benzer yerleşik sistemlerle işlemektedir ve elmas kristal tetrahedronların mühendislerce gezegenlerin 19. derece paralellerinde yer aldığı belirlenmiştir.

Bu gezegenlerin hepsi birer iç Güneşe sahiptir ve Jüpiter [mor gezegen] bir Güneşe evrilecek bir sonraki gezegenimizdir. Öyle ki bu NASA'nın görüntüleriyle de defalarca gösterilmiştir. O en parlak iç çekirdeğe sahiptir çünkü şu anda 12. boyuttan işlev yürütmektedir. Eğer kızılötesi görüntüleri araştırırsanız bu açıkça görülecektir. İşte bu nokta, kuşkunun bırakılması gereken noktadır. Misyon için önemli olan mümkün olan en çok kişinin kalplerini bilinmeyen potansiyellere açması ve titreşimin yükselmesine böylece yardım etmesidir. Basitçe, egonuza onun bugüne kadar yanlış taraf tuttuğunu ─ mesnetsiz ve gerçek dışı hikayelere itimat ettiğini hatırlatın. Egonuza gerçek hikayenin şu an tahmin edilebilenden çok, çok, çok daha fazla sevgi içerdiğini hatırlatın.

Sandy kasırgasının adı Kum Adamdan gelmiştir. Düş, illüzyon karıştırılıyor ve değiştiriliyordu. Bu operasyon Ekim Sürprizi'ni başlatmak için işleme kondu. İşbirliğinizi hatırlayın ya da hatırlamayın, bunu meydana getirmeye siz yardım ettiniz. Bu Birlikteki birleşik çabadır. Ekim sürprizi başlatılmıştır ve ilerlemektedir. Önümüzde sürprizlerin içiçe sarıldığı bir kaç gün daha var, ki bunlar da önümüzdeki hafta, boğa burcundaki dolunayın 72 saat sonrasında ortaya çıkacak. Bu bir Fetih zamanıdır, Çözülme, Yanıp Kül Olma ve Yeni Fikirleri Öne Sürme zamanıdır. Meditasyon yapın!

Hands on earth
Göreviniz


Değişimde dönüşümde gerçekleşecek etkileşimi inceledik. Şimdi izin verin sizin rolünüzü gözden geçirelim:




Göreviniz, TEK GÖREVİNİZ Dünya'yı yükselişinde 5. Boyuta kadar yukarı çekmektir. Arzuladığınız tüm değişimler 5. Boyutta ve ötesinde, Zamansızlıkta gerçekleşecek. 4. Boyut Zamandır. 5. Boyut Zamansızlıktır.

Hint geleneğinde buna Kali veya Zaman ─Kali Yuga─ denir. Kali, yani zaman çağını bitiriyoruz ve ZAMANSIZ çağa giriyoruz. Buna kafanızı yorun. Şimdi düşünün ki Tanrı'nın kafasındasınız. Buradan, yaşam pınarınız aşağı akıyor ve Dünya'daki bedeninize iniyor. Enerji akışı ─Kaynak ya da Merkezi Güneş'den gelen o kıvılcım─ hepsi şimdi anında olan geçmişte, şimdide ve gelecekteki tüm hayatlarınızın akışını içerir. Şimdi Dünya üzerindeki bakış açınızdan ta en baştaki Kaynağa bakın. Göreceksiniz ki tüm paralel ve çok boyutlu Avatar yaşamlarınızın hepsi ŞİMDİKİ ANDADIR. Değişim dönüşüm çoktan gerçekleşmiştir ve siz burada sadece bir tanık olarak bulunuyorsunuz. Bunu ayrışmanın sevgi dolu yerinden görün. Kalbinizdeki sevgi ışığını tutun ve Dünya'daki bir kaynak gibi değişimleri kolaylaştırın.

Ekim Sürprizi birkaç gece önce, zaman hatlarından çıkarılan kimilerinin bu Evrenden kalıcı olarak kaldırıldığı zaman başladı.

Sandy'nin amacı nedir?

Çoklu-katlama. İlk değerlendirmeye göre bu sıklıkla bir tür "Tanrı bizi cezalandırıyor" sahnesi gibi görünecektir. Bu ego zihnin saçma söylemi. Bu programlamadır.

Heart by Ute
Bunu Birlik gerçekleştirdi. Bu zaman için çağrılan en büyük şey ŞEVKATTİR. Kabal bize mentaliteye karşılık ego zihinleri sardı. Ama en çok Eylüle kadar. Bunun gibi bir kasırga kitlesel bilinci kardeşliğe odaklar. Bundan önce ise Suriye'deki savaş yalanları üzerimize aşırı gölge etmişti. Buna karşılık da İsrail ve İran, Ürdün ve Irak, Almanya ve Fransa, İspanya ve Yunanistan. Şimdi bu yalanlar kitlesel medyadan süpürülmüş ve kalplerimiz ŞEVKATE odaklanmıştır. Güzel. Bu kitlesel bilinçten YALANLARI SÖKMEYE yardım etmemiz için bize zaman tanıyor.

Bunu okuyanlardan büyük çoğunluğunuz mutlaka habelerle ilgili bloglamayı, haberleri izlemeyi ve okumayı durdurmayı reddedecektir. Bu konuda son bir kaç aydır ne kadar yorum yaptıysam da devam ediyor. BU KORKUYU İDAME ETTİRİP SİZİ KENDİ KELEPÇELERİNİZLE MAHKUM TUTUYOR. Bu kasırga sizi tüm yalan ve hikayelerden bir kaç günlüğüne tamamen keser ve enerjiyi kesinlikle değiştirir.

Bu dev kasırgada fiziki ölümler son derece az, mülk hasarları ise çok büyük olmuştur. Bu fiziki hasarlara yardım için gelmek üzere olan hızlı bir yardım vardır doğru mu? Dünyanın bu kısmındaki yapıları dönüştürdüğümüzde radikal biçimde değişecektir. Eski yöntemlere, eski yapılara, eski teknolojiye tutunmanın anlamı yok. Eskiyi yırtıp atmalıyız ki yeniyi inşa edelim.

ŞEVKLE DOLUN! TUTUNDUKLARINIZI BIRAKIN

Sandy'nin sebep olduğu duygusal karışıklık bir amaç içindir. Yalnızca ateşe atılan biri güçlenir ve sonraki adımları için hazırlanarak ne yapacağı hakkında daha iyi bir anlayış kazanabilir. Duygusal karışıklık szide uzun süredir ertelenmiş olan kararları, ilişki değişimlerini ve önceliklerin yeniden sıralanmasını zorlar. Bu çok olumlu bir değişimdir.

Teknoloji. Nokta. Işığın Görünmeyen Kuvvetleri enerji ızgaralarınız üzerinde değişiyor, peki o zaman neden elektrikler kesik? Bu aynı şey geçen yaz Hindistan'da 700 milyon kişiye oldu. Nanite teknolojisi ve diğer gelişmiş teknolojiler Sıfır Noktasına hazırlanan çok büyük ölçekli enerji ızgaralarının güç yapılarına yerleştiriliyor. Bu gerçekleşirken uydular da çok yüksek nüfus bulunan bölgelerde yeni teknolojiyi kaldırabilmek için yeniden konumlanırlar.

Enerji ızgaralarının ardında telefon iletişimleri, sokak düzeyi video kayıtları, haritalar, bilgisayar sunucuları, istihbarat, banka kayıtları, hapishane kayıtları, hastane kayıtları, askeri kayıtlar, ve –internete– yüklenen ya da indirilenler, kan-doku eşleşmeleri gibi daha pek çok şey vardır. Bu bilginin saklanması için yeni bir sistem oluşturulmaktadır. Gelişmiş teknoloji yerli yerine oturtulmaktadır. Ana bilgisayarların bu yükseltmeyi gerçekleştirmesi fazla sürmez ve tüm bunların rahatsızlık vermeden ve duygusal çıkışlara neden olmadan halledilmesi elektrik kesintilerinin uzaması illüzyonunu yaratıyor. Zihin bunu güç kesintisi anlıyor ve bu inancı beklenebilir ve mümkün olan en az negatif etkiyi yaratıyor. Geçen zaman içinde de değişimler niyet edildiği şekilde alınıyor ve anlaşılıyor –bu orada ne olduğu üzerine büyük bir gelişme.

Odaktaki sıçrama:

Havanın etkilenmediği ülkenin orta-batısında gelişmiş askeri teknoloji taşınıyor. Tüm bu karmaşanın ortasında yüksek miktarda ekipman değiş tokuşu gerçekleşirken dev roketler ve diğer teknolojiler de arka yollardan seyahat ediyor. Eski alışkanlıklar bırakılıyor, yeniler geliyor. Batı sahilinde banka yöneticileri ve havayolu şirketleri doğu sahili ortakları meşgul olmadan önce iletişim protokollerini yeniden yapılandırıyorlar. Bütün bunlar biraz örtülü görünebilir, ama sizi temin ederim hepsi planın parçası. O çok güzel gidiyor.

Göklerde kilit dev Gemiler ilerliyor. Eğer odaklanırsanız onları göreceksiniz. Onlar burada açıklamadığımız değişikilikleri yerine getiriyorlar. Bu konuda daha fazla bilgi yakında geliyor. Bunlar operasyonun, onun tamamlanmasında görev alanları korumak için gizlilik içinde yürütülen parçaları. 

Yeninin doğumu

Hep söylüyoruz ki yenisi duyurulmadan önce eski dünya sona erdirilmelidir. Bu tam olarak ne anlama geliyor? Sona erdirme demek karmanın sonlanmasıdır. Acı çekmenin bitmesidir. Tarihin sonudur. O tahtanın silinip bolluğun, sevginin, barış ve güzelliğin inşa edilmesidir. 

Bu zamana kadar içinizde tuttuğunuz düşünceler Yeninin Doğumunu aksatabilir ya da hızlandırabilir. Mutlu düşünceleri tutunuz ve illüzyonun ötesine bakın. Ekim Sürprizi operasyonu devam ederken değişimlerin büyüklüğüne minnet duyun ve daha da çok mutluluk bekleyin. Oradayız. Hepimiz Eve Gidiyoruz.

Namaste. Sat Nam.

Ben Lord Sananda
Elizabeth Trutwin kanallığıyla, 30 Ekim 2012

Çeviri: Emreskopi


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

3 yorum:

  1. Teşekkürler Sevgili, Lord Sananda, Elizabeth Trutwin ve böylesi güzel bir mesajı çevirip bize ulaştıran Emre dost. Sevgiyle Aydınlıkla.♥

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten önemli bir mesaj,çevirdiğin için teşekkürler Emre...

    YanıtlaSil
  3. "Havanın etkilenmediği ülkenin orta-batısında gelişmiş askeri teknoloji taşınıyor. Tüm bu karmaşanın ortasında yüksek miktarda ekipman değiş tokuşu gerçekleşirken dev roketler ve diğer teknolojiler de arka yollardan seyahat ediyor. Eski alışkanlıklar bırakılıyor, yeniler geliyor. Batı sahilinde banka yöneticileri ve havayolu şirketleri doğu sahili ortakları meşgul olmadan önce iletişim protokollerini yeniden yapılandırıyorlar."

    Şimdi bu sözler ne anlam ifade ediyor çok merak ediyorum... Mesela, "askeri teknolojinin taşınması" ne demek oluyor? Bütün eski yöneticileri ve sahipleri yerli yerinde oturan tefeci bankacıların Batıdakileri iletişim kurallarını Doğudakiler faaliyete geçmeden önce (Sandy kasırgası nedeniyle herhalde...)yeniden yapılandırıyorlar demek nedir? Faiz sülükleri ve tefecilik sistemi dururken iletişim kuralları da neyin nesi acaba?

    YanıtlaSil