Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Tarihte ve gelecekte Türkler: Beklenen misyon şimdi mi başlıyor?

By | 2 comments


Hep yukarı bakan mavi gözlü dev
Pek çok kaynakta ve ruhsal tebliğde Türk Halkı'nın Dünya üzerinde farklı bir misyonu olduğundan bahsedilir. Bu bizim kendi avuntumuz ya da egomuz mu bilemeyiz. Ancak ülkelerin ruhani ışığını görebilen dostlarımız da bunu real olarak teyit etmektedir. Bu kaynaklara göre gelecekte de Türkler'in önemli ve büyük bir rolü olacaktır. Eğer gerçekten öyleyse beklenen bu misyon mevcut olayların içinden çıkıp Dünya'ya mâl olacaktır. O şimdidir ve başlamıştır. Bunların nereye varacağını hep birlikte göreceğiz. Belki de geçen sene ABD'den ve dünyadan buraya küçük yansımalarla ulaşan bu eylemler bu defa Anadolu'dan Dünya'ya uzayacak ve kapitalizm ile emperyalizm küresel olarak çökecektir. Kim bilir? Belki eylemlerimiz tüm dünyaya, tüm ülkelerin genel sıkıntısını anlatıyor ve onları ayağa kaldırıyordur... Kaldıracaktır. Kim bilir? 




Ben bunları düşünüp yazarken Facebook Occupy Wallstreet şöyle bir mesaj yayınlamış. Sonradan gördüm ve şaşkınlık içindeyim. 
"Türkiye'deki olayları ve dayanışmayı izliyoruz. Bu bizim de her şehirde "reoccupy" olmamız için büyük bir fırsat değil midir? Herkes kendi şehrinde %1'e karşı tekrar ayağa kalkmalıdır. Bu büyük bir fırsattır. Bu yaz kitlesel bir uyanış olacaktır. " 
Bu mesaja çığ gibi cevaplar geliyor. Sözleşmişler bile! Benim tüyler diken, gözler yaş!

#direngeziparki #occupygezi #occupytaksim

“Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!” M. Kemal Atatürk

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

2 yorum:

  1. http://www.kosulsuz-sevgi.com/yeni-eklenen-mesajlar/celia-fenn-indigo-devrimi/


    Bu yazı yeni yayınlandı (sağolasın Saffet Bey), doğrudan Taksim Gezi isyanıyla ilgili şahane bir yazı, okuyunca yüreğim ferahladı, "evet" dedim,"evet bunca yıldır spritualizm ve yeni çağ bilgileri araştırmalarımda öğrendiklerim kesinlikle doğruymuş..."

    YanıtlaSil
  2. Yeni okudum. Çok güzel ve önemli bir yazıymış lordofsunshine. Teşekkürler.

    YanıtlaSil