Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Meditasyon, aktivasyon, şifa müziklerinin faydası var mı?

By | Leave a Comment
meditasyon müzikleri

Soru: Özellikle spritüel paylaşımlar yapan sayfalar, yayınlar ve merkezlerde önerilen müzikler, DNA onarımı vs içerikli müzikler konusunda ne düşünüyorsun?


Cevap: Elbette etkileri vardır. Ama ne kadar? Ve özel bir çalışmaya değer mi? Ya da bu müzikle etkili duygusal ve zihinsel bağlantıyı kurabilecek misiniz? Etkilerinin bizim her gün içimizde taşıdığımız niyetten daha güçlü olduklarını sanmıyorum. İçlerine kötü niyetli şeyler de gizlenmiş olabilir ve bunu teknik donanım ve bu konuya özel bilgileriniz olmadan anlamak imkansız. Çünkü duyulmazlar. Buna rağmen alt bilincinizi etkileyebilirler. Seni sakinleştiren ve güçlendiren herhangi bir müzik iş görür. Hele ona eşlik eden kendi imajinasyonlarınla çalışırsan bence daha büyük başarı ve daha yüksek gerçeklik elde edersin. Herkesin hayatına böyle birkaç müzik girmiştir. Şevk vericidir, ilham verici ve yükselticidir. O müzikleri dinlerken öyle güçlenir ve coşarsınız ki daha önce imkansız olan bir şey sanki artık mümkün olabilir. Ya da az önce canınızı sıkmış olan şey bu müzikle şifalanmış ve olumsuz etkisini yitirmiştir. 

Bu müzik belki de sizi hayalinizdeki o huzurlu, yavaş ve endişesiz yerinize götüren bir klasik ya da ambient müzik de olabilir. Size özel bu müzikleri dinlerken gözünüzü kapatın ve en konforlu duruşunuzda neye niyet ediyorsanız o çalışmayı başlatın. Kendi görüşüm, kendi kalp ve mantık süzgecim bana böyle bir çalışmanın aktivasyon müzikleriyle yapılan yönlendirmeli çalışmalardan çok daha güçlü ve hızlı sonuç alınacağını söylüyor. Çünkü herkesin yükseliş/uyanış yolculuğu kendine özgüdür ve önemli olan Onu gerçekten ve duygusal olarak da etkileyen materyallerle çalışmasıdır. İmajinasyon (canlandırma) bu gibi çalışmalarda en büyük öneme sahiptir ve bu imajinasyona eşlik eden duygusal durum çok önemlidir. Gerçekliği/realiteyi bu iki gücün etkili evliliği değiştirir. Ne kadar güçlü ve canlı imajine eder ve çalışmanıza uygun niyet ve canlandırmayı yaparsanız realiteye o kadar çok etki edersiniz. Ancak ve ancak sizi uçuran, sizin kendi mucize müziğiniz ve onun yarattığı duygusal gerçeklik böyle bir çalışmada en yüksek gerçeklemeyle (manifestation) sonuçlanır.

Sizi “çarpan” müzik en doğrusudur.

Bu soruyu sorarak bu bilgileri aktarmama sebep olan Sevda Turgut'a teşekkürlerimle...


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum: