Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Şov başlasın!

By | 14 comments
Resme tıklayarak kaynak siteyi açabilirsiniz
















Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

14 yorum:

  1. Bunlar Illuminati uyeleri mi? Kim tutuklayacakmış? Çok güzel bir haber. Artık harekete geçsinler. Tutuklamalar ne zaman başlar acaba? İfşaatın olması için hükümetlerin düşmesi, bunun için de tutuklamaların bir an önce başlaması gerek değil mi?

    YanıtlaSil
  2. Bu tutuklamalar ve ifşaatın amerika seçiminden sonra yeni başkan seçildikten sonra olacağıdır, Sanırım aralık ayını bulur benim tahminim, İfşaata benim tahminim göre aralık ayında başlayabilir.

    YanıtlaSil
  3. Benim anlamadığım, ifşaat olayı değil.
    2012 yılı sonuna doğru bahsedilen değişim, yani hepinizin bildiği malum Foton Kuşağına giriş mevzusu... Bakınız; Galaktik İnsan.
    O yüzden eğer bir ifşaat olacaksa ki zaten bu ifşaatın sebeplerinden biri de bu geçiş anının bizim için en güvenli şekilde gerkleştirilmesi amacı.
    O yüzden eğer ifşaat olacaksa bunun 2012 sonunda değil, daha erkenden hatta bugünlerden başlaması gerekiyor.

    Bu noktada sitedeki ankette sorulan soruya ben o yüzden "Olumlu görüşümü kaybederim" cevabını işaretledim.

    Ben "Dünya Dışı Zeki Yaşam Formları"nın varlığına kesinlikle inanıyorum ama burada önemli olan nokta; 2012 Foton Kuşağına Geçiş ve buna paralel olarak ifşaatın gerçekleşmesi... Çünkü okudugumuz kaynaklarda veya bu sitede yayınlanan mesajlara bakıldıgında bu 2 olayın 2012 senesi içinde gerçekleşeceği bildiriliyor. Gerçekleşmemesi durumunda ben ifşaatın Foton Kuşağına geçiş ile bir alakasının olmadıgı ayrıca bunlara gerçekten inancımı kaybedeceğime inanıyorum... Dünya Dışı Zeki Yaşama değil...

    Site için teşekkür ederim. Paylaşımlarınızın Devamını Dilerim...

    YanıtlaSil
  4. Foton kuşağının korkulan yönünün -üç gün karanlık vs.- son yıllarda gelen ruhsal ve galaktik mesajlarca geçersiz olduğu söyleniyor. Hiçbir elektrikli cihazın ve iletişimin çalışmayacağı karanlık günlerin yaşanmayacağı söyleniyor. Dediğiniz gibi bu olay en geç 21 Aralık'da olacaksa da bu tarihten çok önce ifşaat, temas, hatta aramıza gelmeleri ve yükselişe hazırlık eğitimlerinin başlamış olması gerekiyor. Hatta pek çok hükümetin değişmesi ve ekonominin yıkılıp, küresel borç aflarının gelmesi, tüm zenginliğin tüm nüfusa yayılması gibi işlemlerin de hallolmuş olması gerekiyor. Aynı fikirdeyiz. İlginiz için teşekkür ederim. Mutlu günler.

    YanıtlaSil
  5. Emre bey,

    Söylediklerinize ben de aynen katılıyorum. Her şeyin Haziran sonuna kadar bitmesi ve o tarihte aramızda olmaları gerek bence. Agartalıların ortaya çıkışı hakkında ne düşünüyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Agarthalılar da aynı gelişmeleri bekliyor. Bu konuda düşüncem ifşaatten önce ortaya çıkmayacakları, ve galaktik dostların açıkça temasa geçecekleri gün ortaya çıkacakları yönünde. Konuştuklarımızın belki hepsi sadece birkaç aya sığacaktır. Verilen bilgiler bu yönde. Zaman geçtikçe de program sıkışıyor zaten.

      Sil
  6. bende bir mesajda 21 aralık tarihinden 6 ay önce kendilerini göstereceklerini okumuştum gereken eğitim için yine siriustan bir kardeşimizin verdiği bilgiydi ama kanalın ne kadar güvenilir olduğu konusu muamma tabii ben inanmayı seçiyorum elimizden gelen bu sonuçta eğer kaynağı tekrar bulabilirsem sizlerlede paylaşırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok memnun oluruz o mesajı bulabilirseniz. Bekleriz. Teşekkürler.

      Sil
  7. 21 Aralık'tan 6 ay önce kitlesel bir iniş planlandığını Galaktik İnsan adlı kitapta Sirius'lu bilge Washta söylüyor. Kitabın internetteki özetinde de bu bilgiyi bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  8. hay yaşa arkadaşım bende arayıp duruyordum ama bulamadım

    YanıtlaSil
  9. sayfa görüntülenmesi kendini aşıyor , emre kardeşim iyi bi hizmette bulundu topluma , inancım 1-2 ay sonra bu günlere dönüpte baktığımızda gülümseyeceğiz diyorum , kalp temizse dilden çıkan sözlerde temizdir , şu son 2 yılda yaşadığım acılar , buna karşı direnişim , baş eğmemem , bunlar insan olarak kapasitemi zorlamıştı , sevdiğim onca insan döküldü etrafımdan çekip gittiler , yanlız bir başına bıraktrılar beni , bir insanı ateşe atıp izlediler kavrulurmu , pişipmi çıkar bu durumdan , emre kardeşimle aynı sektördeyim , benim işimde dekorasyon , bu 2 yılda aldığım yolu rüyada görsem hayra yormazdım , çok öğrendim , çok üzüldüm bazen çok sevindim ama ,artık gönülden inanıyorum iyi günler yakın , iyi günler göreceğiz :), 1-2 ay zaman kaldı , aydınlıkla karanlık , beyazla siyah , sevgiyle kibir ve nefret , insanlıkla vahşet , dürüstlük namus , onur bunlar , artık son savaş alanında karşı karşıya gelecek , ya kazanacağız yada dünya kaybedecek , sevgiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili hako,
      Yorumun ve söylediklerin için teşekkür ederim. Ben de belirli yıllarımı çok ağır geçirdim. Şimdi dönüp baktığımda şaşıyorum. Ama şunu da görüyorum ki insanlar uçları yaşayıp kapasitelrinin farklı alanlarına zorlanmadıkça çok durağan oluyorlar. Tekamülün parçası bu. Bizi en çok zorlayan insanların bize belki en yakın olan ruhlar olduğundan kuşku duymuyorum. Aslında büyük iyilik yapıyorlar. Ancak çoğumuz hala oyunun kurallarını ve şu Dünya hayatımızın varoluş içindeki yerini anlamadığımızdan çok zorlanıyor, küfrediyor, kahroluyoruz. Bu oyunda kaybeden yok. Sizin gibileri burada ve bu duygularla görmek harika. Yakında yeni Dünya'mızın şekillendiricileri olacağız dostlarım. Buraya sadece yorumlarıyle değil, okuması ve hatta beklentisiyle bile farkında olmadan destek olan tüm kardeşlerime teşekkür ederim. İşte yeni dünyanın tümünde buradaki bu güzel kardeşlik hakim olacak. Kuşkunuz olmasın.

      Sil
    2. Emre bey,

      Blogunuzu bulmak gerçekten büyük bir şans oldu benim için.Sizin ve diğer arkadaşlarımızın paylaştığı tüm mesajlar eminim ki sadece benim değil hepimizin yoluna ışık tutuyor,yardımcı oluyor,öğretiyor.mutlu oluyorum kendimle aynı paralelde düşünen sizleri tanıyıp yorumlarınızı,mesajlarınızı,paylaştığınız yeni haberleri okuyunca.Çok çok teşekkürler tüm katkılarınız için.

      Sil
    3. Teşekkür ederim daisy36.
      Bu yolculuğun hepimiz için en rahat ve güzel şekilde geçmesini diliyorum. Bunun için kafalarda bir kaç lamba yakabiliyorsam ne mutlu bana. Yine bu blogumdaki "Kafa Açma Prosedürü" videosunu ya da yazısını size önemle tavsiye ederim. Sevgiler...

      Sil