Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Bizi tehdit olarak görenler için

By | 3 comments

O'ndan uzak olanlar O'na yakınlığımızı görüp büyük bunalım ve saldırganlık haline giriyorlar. Çünkü O'na en yakınlardan olduklarını sanırdılar. Yüzleşmek ve ilahi dinamiklerin ESASLARINI HAZMETMEK zor olacak.

Kimsenin kimseye saldırmasına gerek yok. Çünkü bin bir yol var ve hepsi aynı derecede kutsaldır. Kimse ayrıcalıklı değil, kimse diğerlerinden ayrı ve bağımsız değil ve herkes seviliyor.
 
Bizi, kendimizi ayrıcalıklı hissetmekle suçlayanlar var. Böyle yapanlar kendilerinin ayrıcalıklı olduklarını düşünüp bizim onlar için tehdit olduğumuzu düşünenlerdir. Biz tüm tad ve kokulardan keyif alabilmek için kendimizi geliştirenleriz. Biz herkesin olduğu haliyle taşıdığı mükemmelliği ve bu karmaşanın getirdiği güzellik ve çeşitliliği anlamak için çalışanlarız. Biz Yaradanı uzakta ve ayrı gören değil, O'nunla BİR olduğunu bilen ve burayı daha iyi bir yer yapma yolunda yürüyenleriz. 
 
Bunda kötü ve çekilmez olan, bunda size karşı bir tehdit olabilecek ne var?


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

3 yorum:

  1. Oyun sahası eşitleniyor anlaşılan o ki. Ve galiba olaylar çok ilginç bir hal almadan önceki dönemeçlerdeyiz. Umarım kendimizi bize gösteren bir aynamızda olsun. Umarım, birlik, barış, sevgi ve kardeşlik ve anlayış olsun.

    Bilmezdim sarkilarin bu kadar guzel,
    Kelimelerinse kifayetsiz oldugunu
    Bu derde dusmeden once.
    Bir yer var, biliyorum;
    Her seyi soylemek mumkun;
    Epeyce yaklasmisim, duyuyorum;
    Anlatamiyorum.

    Orhan Veli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 20 yıldır söyledikleri hiç bir kehanet tutmadı. Hiçbir kredibiliteleri kalmadı malesef. Burası dünya ve burası dünya insanlarına aittir bu böyle biline ..

      Sil
    2. Dünya insanlara aittir evet aynı şeyi söylüyoruz. yenicagnedir.blogspot.com/2012/06/birlik-bilinci-nedir-yukarda-neyi.html adresindeki yazımı okursanız aynı şeyi, dünyanın insanlar ait olduğunu ve birlik olarak kendi özerk otoritemizi ve bilincimizi kurmamız gerketiğini anlatmaya çalıştım. Ama bu göklerde bir şeyler olmayacağı anlamına da gelmez sanırım. Her ne olacaksa kendi özerkliğimizi, otoritemizi ve bütünlüğümüzü kurabilirsek bizim için en iyisi olacak sonuçta. O zaman göklerden kimler gelirse gelsin. Onlarla da birlikte hep birlikte öğreniriz.

      Sil