Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

2012 dönüşümü göstergeleri 3

By | 6 comments

Yıllardır anlattıklarımızın bir bir gerçekleşmesini keyifle izlemeye devam ediyoruz. Biraz yavaş yavaş ilerlese de şunu hatırlamakta fayda var. 1000'lerce yıllık oturmuş bir Dünya düzeninin değişimi kimilerinin "patlamış mısırlarıyla ekran başında izleyeceği 2 saatlik bir Holywood" heyecanı değildir! Bu bir sirk eğlencesi değil!

Her şeyden daha önemli olan, olup bitenlerin akan salyalarla izlenmesi değil tutarlı, sakin ve dengede, zararsız, yumuşak ve can kayıpsız olmasıdır. Değişim göstergeleri her yerde.
  • Zaman hızlanıyor
  • Ülkeler borç batağında 
  • Mega şirketler iflas ediyor
  • Banka yöneticileri istifa ediyor
  • Dünya dışı araç uçuşlarına tanıklıklar artıyor
  • İşgal et hareketi benzeri eylemler tüm küreyi sarıyor
  • Toplumun her alanında  oturmuş olan adaletsizlikler bir bir gün ışığına çıkıyor ve dirençle karşılaşıyor.
Basından yeni satır başları
(Başlıklar haber kaynağına gider)

HSBC uyuşturucu baronlarının parasını aklamış!
ABD Senatosu için hazırlanan bir raporda, HSBC’nin yetersiz denetimler dolayısıyla uyuşturucu baronlarının milyarlarca dolarlık kara parasını akladığı belirtildi. HSBC konuya ilişkin yaptığı açıklamada "özür dileyeceğini" duyurdu. Gerçekler eskisi gibi saklanamıyor.
Medya devi Murdoch istifa etti
Rupert Murdoch, sahibi olduğu News Corporation adlı dev medya şirketinin İngiltere ayağından istifa etti. İstifanın yeniden yapılandırma kapsamında alınan bir karar olduğunu belirtti.
İspanya korkusu artıyor
İspanya'ya yönelik endişeler artıyor. Valencia ve Murcia'nın ardından Katalonya'nın da yardım isteyebileceği belirtiliyor. Ülkenin 10 yıllık tahvil faizi rekor düzeye ulaştı.
Libor faizleri yolsuzluk soruşturmaları
ABD'li ve Avrupalı avukat, savcı ve müfettişler bankaların libor fazilerini manipule etme yoluyla piyasayı dolandırması ile ilgili soruşturmaların daha ileri safhalarda bizi pek çok dünya devi bankanın önemli pozisyonlarının ve bazı büyük şirket yatırımcılarının tutuklanmasına götüreceğini belirtti. Reuters
Ultra zenginler 21 trilyon dolar vergi kaçırıyor
McKinsey'in eski başekonomisti James Henry tarafından Vergi Adaleti Ağı için yazılan "The Price of Offshore Revisited" çalışmasında ülkelerinden vergi kaçıran ultra zenginlerin vergi cennetlerinde (off-shore bölgelerde) tam 21 trilyon dolar sakladıkları ortaya çıktı.

Vatikan'ın NASA ve hükümet ile yakında duyurulacak büyük bir olay için bir araya geldiği iddia ediliyor. Henüz ne açıklama yapılacağı bilinmemekle birlikte bu etkinlik için aralarında astrologlar, kozmologlar ve astrobiyologların da bulunduğu pek çok bilim insanının bir araya getirildiği söyleniyor.


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

6 yorum:

  1. Aziz Malaki,Papalarla ilgili kehânetini 1139 yılında kaleme almıştı.Malaki,kendisi henüz daha hayattayken göreve seçilen papa II.Celestin'den başlayarak,Papa olacak tam 111 kişiyi sırasıyla yazıp bırakmıştı...Bunu yaparken;her birini birkaç kelimeyle ya ismini ya doğduğu şehri,ya kullanacağı armasını ya da bir başka özelliğini tanımlamıştır.Böylelikle sırayla gelecek tüm papaları yüzyıllar öncesinden bildirmiştir... Son Papa şu an ki papadır. Dinlerin sonunun geldiğinin resmidir. Bu arada yeni kurulacak sistemde bankalarda yatan paraların (Dünyada ki 0.0001'in paralarını) yani 21 trilyon dolarcık parayı bir havuz oluşturup paylaştırmak harika olacaktır :)) Yalnız yüzlerindeki ifadeyi görmeyide isterim. (hani paylaşmanın verdiği hazzı) :))

    YanıtlaSil
  2. Video 18 Ağustos 2011 de yüklenmiş. NASA, Vatikan önemli değil ben dönüşüyorum/biz dönüşüyoruz. Kendime dönüşüyorum/ kendimize dönüşüyoruz. Kendimi değiştiriyorum. Dünyayı da dönüştürüyorum. NASA yı ve Vatikan'ıda dönüştürüyorum. Bütünlenmeyenimi, kendime benzemeyenimi yok ediyorum. Tüm bu gerçekliği ve değişimi yaratan biziz ya da bütüncül anlamda ben-im. Ve değişim içimde, içimizdedir. Olan biteni duyusal olarak algılamam ve farkına varmam için, dışsal bir geçeklik olarak yansıtan, algılayan benim/ biziz. Değişimi kendi içimde (-ben-im-in, varolanım-ın içinde) göremiyor ve bulamıyorsam, dışımda görmem ve izlememde benim için iyidir. Farkında, uyanık ve biliyor olmam da benim için iyidir. Her ne kadar bütünlenmemiş olsamda bu bütünleneceğim ve bütünleniyor olduğumun da göstergesidir. Sonuç olarak içimde ya da dışımda (aslında içimde olan) büyük değişim göstergeleri var ise bu büyük ve toplu uyanışlar yaşıyor ve yaşayacak olduğumunda göstergesidir. Ve bunun dışsal gerçekliğimde "yer sarsıcı" olabileceği de hissedilebiliyor. Olanlar ve olacak olanlarda, her şeyin içimde olduğunu ve aslında hiç bir şeyin kaybedilmeyeceğini bilmek ve farkında olmak benim için iyidir.

    YanıtlaSil
  3. Eğer yukarıda yorum yapan arkadaşımızında dediği gibi bu video 18 Ağustos 2011 de yüklenmişse eğer, ilgili Vatikan, Nasa, hükümet haberi boş bir haber oluyor öyleyse. Ya da tarihi geçmiş mi diyelim? :)

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşlar videoyu bu yayını hazırlarken bulmuş olmakla birlikte eski tarihli olduğunu bilerek yine de koymayı uygun buldum. Çünkü video zaten bir "varsayım haberi" Dahası bir zaman aşımı tarihi yok. Bu varsayım da süreli değil ve ucu açık. Daha önemlisi ben gerçekten böyle birşey olduğunu biliyorum. Sizi yine de ikna edememiş olabilirim. Her şeyi sorgulayınız. Bu doğrusudur ve bu hepimizin sınavıdır.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Emre,
    nette bir link e denk geldim. 4 Agustos tarihi itibariyle ilk temasin yasanacagindan bahsediyor gibi. Gibi dememin sebebi ilgilizce yetersizliginden.Google Translate ile ceviri yaptim ancak cok yetersiz kaliyor.
    Sayet vaktiniz olur ise ve tabii asagida ki linkte kayda deger bir bilgi varsa, bu konu ile ilgili aydinlatma bilgisi verebilirseniz cok sevinirim.
    Sevgilerimle
    Not: ( tüm bir ceviri harika olurdu :)


    http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1938428/pg1

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bunun çevirisi yapıldı Gürkan Bey. 1 haftadır sevgili BDost'un blogunda. ORayı da takip etmeyi unutmayın. http://zamanyolculugu.blogspot.com/2012/07/montague-keen-22-temmuz-2012-bilgi.html

      Sil